Franse ‘linkse’ aangevallen door moslims

Caroline Fourest is niet zomaar iemand, maar een linkse, lesbische journaliste en essayiste die de wereld in Frankrijk probeert te waarschuwen voor zowel het islamitische gevaar als  het gevaar van neonazistisch, extreemrechts. Ze heeft enige bekendheid gekregen door een debat met Tariq Ramadan dat op YouTube is terug te vinden. Maar mijn Frans is niet goed genoeg om dat te kunnen beoordelen. Nu is ze weer in het nieuws en daarom hier een vertaling van een posting op Islam versus Europe van Cheradenine Zakalwe.

Caroline Fourest is een Franse linkse lesbienne die dapper heeft geprobeerd om ​​Goldilocks middenweg te vinden tussen “islamisme” en extreem-rechts en waarschuwt voor de gevaren van beide. Ze heeft geprobeerd om links Europa te waarschuwen voor de gevaren van het te knuffelig worden met de islam, maar om deze reden vindt ze zichzelf steeds meer verstoten door haar vroegere kameraden. Ongetwijfeld om te proberen haar linkse geloofsbrieven op te poetsen, heeft ze ook het Front National aangevallen door het publiceren van een kritisch boek over Marine Le Pen, net voor de laatste presidentsverkiezingen in Frankrijk.

Maar, zoals deze video aantoont, lijkt Goldilocks middenweg in toenemende mate onhoudbaar te zijn, aangezien de islam bezig is de verovering van links Europa te voltooien. Dit gebeurde zelfs op een jaarlijks Communistisch festival waar Fourest werd uitgenodigd om het onderwerp te bespreken; “Wat is de beste manier om het Front National te confronteren?”

Zoals u kunt zien, werd ze aangevallen door moslims die traditionele kleding dragen. Moslimorganisaties hadden al geageerd om haar uitnodiging voor het evenement ingetrokken te krijgen en beschuldigden haar ervan een islamofoob te zijn. Maar omdat ze niet hun zin kregen, deden ze wat moslims meestal doen: ze werden gewelddadig.

Opmerking: in de bron zit een video van het gebeuren: Sabotage à la Fête de l’Humanité.

Bron:

http://islamversuseurope.blogspot.nl/2012/09/french-leftist-attacked-by-muslims-at.html

Auteur: Cheradenine Zakalwe.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Frankrijk, Islam, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Franse ‘linkse’ aangevallen door moslims

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Onthouden: de islam is vele malen gevaarlijker dat communisme en nazi-fascisme samen.

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Ga het bekijken als ik ff tijd heb
  Tot weder horen!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend! Foto van maitresse van Enait* opgedoken…. Hou je vast!

  * zie proces tegen Geert Wilders

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  moslims stoppen gelukkig ook niet bij links en vooral niet bij lesbisch.

  Like

 5. Koddebeier zegt:

  Koekje van eigen deeg, zullen we maar zeggen !!

  Like

 6. Petrossa zegt:

  Moeilijk kiezen wat erger is, een linkse fanaticus of een moslim fanaticus

  Like

 7. Koddebeier zegt:

  @G.Deckzeijl 22.30…. Is dat het resultaat van jaren lang woestijn inteeld ????

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Inteelt Beste Koddebeider, altijd met een T op het eind. En om je vraag te beantwoorden:
  vast wel! Je kunt erop wachten wat er gebeurt als directe neven en nichten met elkaar van bil gaan.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  G.deckzeijl 21.39. uur, hersen spoelen van kinderen, hoe laag moet men dan zinken. Die hele waanzin van de moslims bestaat uit haat, haat en nog eens haat. En LINKS wil het NIET WAAR hebben.

  Like

 10. Tienus Plotseling zegt:

  Daarom begrijp ik niet, dat er nog steeds vliegtuigladingen vol toeristen zijn, die naar dit soort landen op vakantie gaan. Onder het motto: De mensen zijn daar heel anders dan hier. Dus nog een graadje erger.

  Like

 11. wieweetwaar zegt:

  Alle moslims ergens dumpen waar ze niemand kwaad kunnen doen o.a. in oude mijnen. Heb zelf met dat soort lui moeten werken maar je hebt er totaal niets aan omdat ze precies hun eigen zin doen.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Nou heeft ze zelf kunnen ervaren hoe de linkse politiek veel misère met zich mee heeft gesleept, in de loop der tijden !!! Ook deze journaliste is tot de haarwortel MISleid, dankzij waanpraatjes van haar ‘meerderen’. Door de multiculti waandromen èn de kapitalistisch verslaafde socialisten, is de hele wereld richting het ravijn gesleept. “Wat ‘sociaal’ zeg…. Nee, verre van dat…”

  Like

 13. Anneke zegt:

  De term -extreem rechts- is eveneens hartstikke NEP – fake. Al eeuwen zijn het IMMER de socialisten die deze wereld in handen hebben. “Overal; in iedere windstreek !!!” A. Hitler was zo socialistisch als wat; hetzelfde geldt voor Stalin, Karl Marx en al die andere rooie dictators!!! Triest met een komisch tintje; veel socialisten zien inmiddels dat het in de wereld hartstikke fout zit en de fouten worden nu als zijnde -extreem-rechts- betiteld. Terwijl ze (die fouten) uit de eigen socialistische kuip komen!!! De Europese multiculti waanzin is geboren in de harten van de…… socialisten!!! Politici met meer joods-christelijke wortels beseften duidelijker dat het mengen van culturen géén goed idee was/is. Maar zij zaten, zeker na de Tweede Wereldoorlog, meer in het parlement en hadden niet veel inbreng. Het parlement is maar show… Het Nld. CDA is enorm psychopatisch; het ene moment zo links socialistisch als wat en het andere moment zou je denken…hé, de chr. worteltjes zijn nog aanwezig, bij sommigen.

  Like

 14. benny zegt:

  ik heb het altijd gezegd dat islam geen onderscheid maakt tussen links en rechts maar enkel tussen islam en niet-islam,deze vrouw is het sachtoffer geworden van haar eigen idealen.hopelijk begint het nu door te dringen dat ze(linksen) ook met de toekomst en de veiligheid van HUN dierbaren nonchalant aan het omspringen zijn,de matschappij zou moeten beschermd wordden tegen linkse figuren en ook deze figuren beschermen tegen zichzelf want hun naiviteit is ronduit gevaarlijk.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 12.55.uur, het beste voorbeeld Anneke is de EUSSR. Zo communistisch/socialistisch als de pest!

  Like

 16. Lucky9 zegt:

  Caroline Fourest maakte in het vrij ophefmakende debat brandhout van een liegende Tariq Ramadan, die slechts overeind kon blijven dank zij de steun van de politiek correcte linkse presentators van de Franse televisie.

  Haar werk “De verleiding van het obscurantisme” viel echter niet in goede aarde bij de Franse socialisten die het islamitische stemvee nodig hadden om Hollande te laten verkiezen.
  Het goed gedocumenteerde boek gaf nochtans blijk van integriteit, eerlijkheid en nauwkeurigheid in het debat over de islamisering van Frankrijk.

  Carolina Fourest is feministe en een onvermoeibare vechtster voor het secularisme die nu aangevallen werd door de islamitische fractie van extreem links die ik feite communisten zijn.

  Like

 17. Koddebeier zegt:

  @G.Deckzeijl 09.10,. Ok ik zal beter m’n best doen.. Als ik zo goe was had ik wel een vak geleerd
  (grapje)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s