Obama en de wereldsamenzweringen

                                                     

                                                      (Door: Martien Pennings)

Een lange film getiteld “The Obama Deception” (een uur en 53 minuten) geplaatst op deze site legt uit dat Barack Obama een marionet is van de Bilderberg-wereldbankiers die bezig zijn een geheime wereldregering te vormen via kunstmatige economische depressies, via oorlogen, via de moord op Kennedy, via de milieu-hoax en via de Federal Reserve van Amerika. “The Obama Deception” geeft inderdaad een hele hoop feiten, die allemaal in dezelfde richting lijken te wijzen. En de makers van de film nodigen je van harte uit om alle feiten allemaal na te trekken, maar daarvoor heb ik geen tijd en al helemaal niet om ze ook nog te interpreteren.

Voorts weet ik niet hoe dit filmpje van nog geen vijf minuten over “Obanomics” van Andrew Klavan in dit plaatje past, maar dat kan natuurlijk in de comments bediscussieerd worden. Een suggestie: Obama is bezig, met zijn “socialistische” en Keynesiaanse aanpak van de economische crisis – waarop Klavan wijst – precies die economische depressie te organiseren die de Bilderbergse Federale Reservisten aan de macht moet helpen.

En hoe past Obama’s islamofiele Midden-Oosten-politiek in dit plaatje? Een bewust destabiliseren van de regio om de Amerikaanse oorlogsmachine nieuwe kansen te geven en zodoende het militair-industrieel complex? Maar dat zou weer anti-economische-depressie zijn en dat spreekt weer tegen de Bilderberg-samenzwerings-these, alhoewel in “The Obama Deception” Hitler en Mussolini opgevoerd worden als marionetten van de  Bilderberg-wereldbankiers. Hitler en Mussolini waren toch types die met een oorlogseconomie de werkloosheid kunstmatig oplosten met echter maar één uitweg: oorlogsexpansie ?

De oorlogen in Vietnam, Afghanistan en Irak worden in “The Obama Deception” trouwens ook gezien als deel uitmakend van de samenzwering van Bilderberg-wereldbankiers.

Eerlijk gezegd duizelt het mij. En als je ook nog bedenkt dat Martin Bosma heeft beweerd dat Hitler eigenlijk links was, dan volgt uit een en ander dat de Bilderbergers ook links zijn.

Zou het kunnen: een samenzwering van bankiers met linkse maakbaarheids-idealen, maar dan op wereldniveau?

En hoe past de these van Bat Ye’or hierin, namelijk dat sinds 1973 in een poging van de Europese elite om de Arabische wereld te appeasen en een tegenkracht tegen “Amerika” te vormen het monster Eurabië is ontstaan en de islamisering van Europa vorm begint te krijgen?

En zag ik dat nou in de gauwigheid goed? Dat in “The Obama Deception” de mogelijkheid werd aangestipt dat 9-11 tóch een inside job van de Bilderbergers is geweest?

Men ziet: aan een verwarde gek als ik heb je helemaal niks, dus ik ga me niet bemoeien met de discussie die hieronder gaat losbreken.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in New World Order, Obama. Bookmark de permalink .

33 reacties op Obama en de wereldsamenzweringen

 1. Linsky zegt:

  Waar op het blog staat die film dan?
  Hier staat al wel sinds gisteren;
  http://linskysplace.wordpress.com/2012/09/15/the-obama-deception/

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  @Linsky

  Die heb je zelf geplaatst onder het artikel “De ontmaskering van de echte Barack Obama”!! En daar verwijst Martien naar!!

  https://ejbron.wordpress.com/2012/09/15/de-ontmaskering-van-de-echte-barack-obama-video-trailer/#comments

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Martien als ik het goed begrijp zie jij die NWO niet zitten.
  Nou ik in ieder geval helemaal niet.
  Dat er allerlei groepen zijn die dat willen proberen is een oud gegeven.
  Grieken. romeinen,napoleon.mao,stalin en o.a. Hitler hebben het geprobeerd.
  Brussel is het nu aan het proberen via de EUSSR.
  Het is ook duidelijk dat je hier en daar met wat rotsooi veel macht naar je toe kunt halen.

  Op enig ogenblik echter is het GEHEEL niet meer te controleren.
  Er komen telkens kleine weerstandjes die de uitgedachte lijn niet accepteren.
  Het noorden dat nu voor het zuiden moet opdraaien krijgt zelf problemen door de te grote instroom van vooral islamitische niet werkenden die ook nog vinden dat ze superieur zijn aan ons en dat duidelijk laten blijken. Allerlei andere situaties verergeren de toestand.
  Het zuiden dat door de opgelegde poging tot discipline van een munt helemaal aan het kapotgaan is heeft er nog nooit zo slecht voorgestaan.

  Niet alleen Spanje maar in Portugal was zaterdag de grootste manifestatie tegen de regering ooit sinds mensenheugenis..
  Er deden allerlei soorten portugezen mee waaronder veel zakenmensen.(kapitalisten dus).
  Het land wordt kapotbezuinigd en belast en de grote veroorzakers ( de politici met hun profiteurs) worden niet of nauwelijks aangepakt.
  Portugal heeft 230 kamerleden en Griekenland 300.
  In Nederland willen enkelen het aantal van 150 verlagen, hier heb ik dat geluid nog niet gehoord.

  Het kapotgaan van de €URO kan men volgens mij niet meer tegenhouden.
  Men kan wel door het zo snel mogelijk te doen proberen de schade te beperken.
  Bijdrukken geeft een tijdelijke verlichting maar daarna zal de inflatie veel grotere schade aanrichten bij de gewonwe man. Hopelijk worden de hoofdschuldigen nog eens gestrafd.
  Dat kapotgaan van de EURO is voor mij het bewijs dat die NWO-ers hun zin niet krijgen.

  Ze proberen niet voor niets zo krampachtig om die €URO te redden.
  Wat zou er mooier zijn dan een groot EUROPA met de € en AMERIKA met de $ en die samenvoegen en dan de rijke amerikaanse joden met wat slimme aanhangers via hun banken het zooitje contoleren.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @louis

  Grotendeels eens met je comment, maar de laatste zin (quote) …”en dan de rijke Amerikaanse Joden met wat slimme aanhangers via hun banken het zooitje controleren” bezorgt me een vieze bijsmaak…. 😦

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tja, toch als ik het hele gebeuren op deze wereld van vandaag beschouw, zie ik een bepaalde trend zich ontwikkelen. Er staat iets op til, en we kunnen er niet omheen, dat de gebeurtenissen zich steeds sneller ontwikkelen. Ik neig ertoe om te zeggen dat er wel degelijk een complot gaande is, tegen de mensheid in zijn algemeen. de muzelmensen zijn er een onderdeel van. Neem maar de EUSSR, niemand kon voor 40 jaar geloven, dat men zo een communistisch gedrocht in elkaar zou knutselen in het europa anno 2012. Er is wel degelijk iets lugubers gaande in de wereld.

  Like

 6. Linsky zegt:

  E.J. dat weet ik ook wel, ik heb dat ding er zelf neergezet. 🙂

  Martin wil kennelijk een discussie uitlokken en geeft meteen effe aan dat ie daar zelf niet aan wil deelnemen!

  Mijn mening over de NWO en de georkestreerde islamisering van de wereld veranderd echt niet omdat Martin die niet deelt en te bekrompen is dat te kunnen bevatten.

  Maar wat is de bedoeling nu eigenlijk?
  Ik dacht dat er een gentlemen agreement was om elkaar met rust te laten….?

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Met mijn hand op mijn hart!
  Ik heb eigenlijk niet gemerkt dat jij die film geplaatst had, Linsky!
  Naar beneden scrollend zag ik ineens die film staan – je weet, scrollen, kan nogal flitsend gaan – en ik heb dus van z’n lang zal ze leven niet gemerkt dat jij die film geplaatst had met een waarderend commentaar.
  Anders had ik mijn stuk niet geschreven, noch geplaatst!
  Ik dacht dat het deel was van de posting van de webmaster.
  Verder ga ik me aan mijn voornemen houden en me niet bemoeien met de discussie hier.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Oké Martin. 🙂
  Ik begrijp ‘t.

  Ik zal me zelf verder ook van commentaar onthouden dan.
  Laat anderen maar zien wat ze er van vinden.
  Da’s trouwens bijna altijd mijn bedoeling met alle bijdragen, om iedereen van info te voorzien en zelf daar over te laten oordelen.
  Bevorderd tenslotte de zelfredzaamheid, niet waar? 🙂

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Bert hoewel ik zeer voor Israël ben en altijd zal steunen.
  Hoewel ik vind dat er veel nederlanders zijn die ons eigen land verraden vind ik ook dat er joden zijn die hun volk een slechte naam bezorgen.
  Ik heb het niet over de millitairen die hun land verdedigen maar meer over de geldmanipulators die in de crisis van 2007 en nu verre oververtegenwoordigd zijn.

  Een engelse jood die bij Madoff zijn geld verloren was bevestigde nog eens mijn indruk.
  Een journalist van de BBC vroeg hem wat hij kwijt geraakt was bij Madoff.
  Alles zei hij en hij voegde eraan toe:
  Dat hij de boel oplichtte was niet goed maar dat hij het bij zijn eigen VOLK deed vond hij de limit.
  Sorry Bert een Paar “vooroordelen” over geld en joden kloppen wel.
  Zij moeten gezien die vooroordelen naar mijn mening erg concentieus en voorzichtig operen wat de meesten ook wel doen.

  Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  Hieronder een interview met de maker van de film Dinesh D’souza. Het komt erop neer dat Obama, zoon van een Keniaanse vader onder Brits koloniaal gezag, zijn vaders verzet tegen dat koloniale gezag overnam door het uit de periode van de Koude Oorlog stammende anti-westerse sentiment over te nemen. Het is volgens mij precies dat sentiment dat wij hier kennen als het politiek correcte denken van de ‘Linkse kerk’.

  Het interview begint met het inzoomen op het borstbeeld van Churchill dat Bush in 2001 van het Britse volk cadeau heeft gehad, als teken van onbreekbaar verzet tegen de vijand. In het geval van Churchill waren dat de nazi’s. De bedoeling van de gift was natuurlijk dat de VS, Bush en opvolgers zich net zo zouden verzetten tegen de jihad.
  Maar Obama zond het beeld terug naar Engeland toen hij president werd. Waarom? Omdat zijn vader in zijn verzet tegen Britse overheersing in Kenia tijdens een demonstratie hardhandig de gevangenis in werd gegooid. Emotioneel een begrijpelijke daad van Obama.

  Verder maakt Denish duidelijk dat het emotionele argument waarop Obama werd gekozen, en opnieuw hoopt gekozen te worden door de meerderheid van de Amerikaanse kiezers, is dat hij bij de meerderheid van de Amerikaanse blanke kiezers een rechtvaardiging bezorgt dat zij wél op een zwarte kandidaat kunnen kiezen zonder bang te hoeven zijn dat deze hun rechten zou verspelen. De toen waarin Obama zich aan die kiezer presenteert is die van het redelijke alternatief. Denish tekent Obama’s huidskleur dus als legitimering van de blanke kiezer, afgezet tegen een raciaal getekent, zelfs racistisch, verleden binnen de VS. Wij weten natuurlijk dat dit alles te maken heeft met hoe de VS tot stand is gekomen, waarbij met name het verleden van de slavernij een grote rol speelt. Dat doet het nog steeds.

  Obama wil, vanuit zijn vaders perspectief, de VS als opvolger van het Britse kolonialisme (dat is natuurlijk een beeld dat nooit realiteit is geweest, maar dat tijdens de Koude Oorlog door de SU volop werd gepromoot), alsnog verdwijnt. Denish maakt duidelijk dat Obama bezig is, nu de crisis de economische macht van de VS ernstig ondermijn, dit verval zoveel te bevorderen totdat de VS op gelijke hoogte, of zelfs onder de economische (en dus internationale politieke) macht van derde wereldlanden als Brazilië, China en India komt te staan. Pas dan zou er rechtvaardigheid in de wereld zijn in de ogen van voormalig koloniën als Kenia.

  Denish maakt ook duidelijk dat de Amerikanen zich in die zin vergissen in Obama dat hij als zwarte presidentskandidaat niet de zwarte bevolking in de VS vertegenwoordigen, maar dat hij de vertegenwoordiger (kandidaat) is van de zwarte (cq niet-blanke) volken in de voormalig koloniale gebieden.

  Denish veroordeelt Obama niet, maar legt uit wat die verborgen agenda van Obama kan zijn (is) en verklaart hoe dat tot stand is gekomen.

  Het is aan historici om uit te pluizen dat het beeld van die voormalig koloniale volken over de VS, namelijk die van voortzetting van het westers kolonialisme, niet alleen onjuist is (was) maar bovendien afkomstig uit de koker van de oude Sovjet-Unie, dat natuurlijk inmiddels wijlen is. Feitelijk hebben grote delen van de wereld geen idee wat de Verenigde Staten en hun geschiedenis is, en waarvoor ze staan.
  Deze zelfde sovjet-demagogie was in de jaren 1960 tot 1990 buitengewoon populair binnen linkse kringen in het Westen, waaronder niet alleen de PvdA, GL en SP, maar ook Hillary Clinton. Deze laatste, bijvoorbeeld, begrijpt niet hoe het mogelijk is dat deze week haar ambassadeur in Libië is vermoord, terwijl de VS juist het Libische volk steunden in hun verzet tegen Kadaffi. Ook hen, de linksen, moet omstandig uitgelegd worden dat de gedachte dat de VS een koloniale macht zouden zijn, onjuist is.

  Like

 11. Ko Lumbus zegt:

  Dat er steeds meer macht komt in handen van een onzichtbare elite die haar eigen belangen nastreeft en die ons daarmee in de pas wil laten lopen lijkt me duidelijk.
  Nonsensicale beweringen als van samenzweringstheorethici waarbij die elite wordt gezien
  als door satan aangedreven en in belangijke mate uit joden bestaande illuminatie met uiteindelijke doel de antichrist op aarde te vestigen, zijn daarbij volstrekt overbodig en te gek voor woorden.

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  Uit een oud interview met Chomsky over samenzweringstheorieën en J.F. kennedy:

  ‘Neem bijvoorbeeld de Israëllobby. Het is heel comfortabel om te geloven dat die lobby de VS controleert. Dus, wat kan ik daar aan doen? Weet je, de Joden zijn zo machtig dat ik niks kan doen. Zo behoud je die Amerikaanse onschuld. Wij zijn immers die ‘city on the hill’ (zie hierover het tweede interview). Wij worden aan het lijntje gehouden door die Joden, wat doe je daar dan aan?

  Dat is op veel manieren eigenlijk een aantrekkelijke houding. Als je het een beetje beter bekijkt, valt dat echter zo uit elkaar, natuurlijk. Maar dat maakt geen verschil, heel wat mensen aan de linkerzijde vallen daar voor. Heel wat mensen.’

  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/11/25/noam-chomsky-over-samenzweringstheorieen-en-john-kennedy

  Like

 13. Ko Lumbus zegt:

  Zo nu eest een Bavaria, alvorens verder te gaan met meer voorbeelden van geschifte denkbeelen van samenzweringstheorethici. 🙂

  Like

 14. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky om 12:35
  ‘Ik zal me zelf verder ook van commentaar onthouden dan.’

  Inderdaad beter dat jij je luchtfietserij achterwege laat.
  Dat zou – om Dr Clavan te parafraseren – enkel bijdragen aan pathologisering van de samenzweringstheoretici. 😆

  * een nieuw blond Bavariarakkertje soldaat maken gaat*

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @Ko Lumbus

  Niet mee bemoeien Ko. Gaat volledig buiten jou om!!

  Webmaster

  Like

 16. Anneke zegt:

  Obama opgeleid door de Bilderberg-bankiers….èn zij zijn weer opgeleid/gehersenspoeld door de Vrijmetselarij…ofwel The Freemasonery. De Vrijmetselaars hebben wereldwijd zo’n immense invloed en het GEHELE mondiale politieke-systeem is in hùn handen….denken ze. Ze zijn geloviger dan de gem. westerse burger…alleen in satanische (af)goden. Terwijl ze de inhoud van de gehele Bijbel weldegelijk kennen. Deze groep beseft heel goed dat ze maar weinig tijd hebben en dat de Echte G-d de touwtjes nog steeds in Zijn Hand heeft. |Het is NIET zonder reden dat hùn geplande Nwe.Wereld Orde nog steeds niet actief is geworden, in de mate die hunzelf voor ogen hadden.| “Al lijkt dit voor veel mensen niet (meer) zo te zijn”

  Like

 17. Linsky zegt:

  Wellicht ten overvloede:

  D’r zijn enige subsoorten waar ik indachtig de spreuk; -‘Parels voor de zwijnen’- niet mee in discussie of debat treed, te weten; luckyaanse woestijnzwijnen, islamitische aardvarkens, Arabische pinguïns, reguliere aardwormen en overige islamieten!

  Dat onderkruipsel en giftige serpent kolumbo deel ik zonder voorbehoud in onder een van genoemde categorieën!

  Like

 18. Ko Lumbus zegt:

  Oké heer Bron. (Van convenanten achter de schermen was ik niet eerder op de hoogte).

  Like

 19. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky

  Je mantra bij tegenspraak waarop je geen weerwoord hebt, ken ik.

  Like

 20. Anneke zegt:

  @Louis-Portugal -12.13u-: Het is net als in het christendom…je hebt naams-christenen en naams-joden. Zo ook zijn er de naams-islamieten. De zogenaamd religieuzen hebben alleen oog voor zichzelf; dus voor kapitaal en macht. “Hebben totaal géén oog en oor voor de medemens”!!! De intens rotte gevolgen van hun gevoerde beleid gedurende zo’n tweehonderdvijftig /- twintig jaren zijn in deze ‘dagen’/tijd wel het overduidelijkst zichtbaar. En wat is de burger er-in gestonken; specifiek de westerse mensen zijn zo intens beïnvloed door de kwaaie spoken. Allen zijn deze kwaaïen letterlijk Freemason-trollen !!!

  Like

 21. Ko Lumbus zegt:

  @Anneke om 15:21
  ‘Obama opgeleid door de Bilderberg-bankiers….èn zij zijn weer opgeleid/gehersenspoeld door de Vrijmetselarij…ofwel The Freemasonery….’

  Don’t let the facts getting away with a good story, Anneke.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 15.35. uur, helemaal mee eens. De teerling is geworpen.

  Like

 23. Martien Pennings zegt:

  @ Marc Bouwman 12:52.
  Ik zou me niet inhoudelijk met de discussie bemoeien en dat doe ik ook niet.
  Maar ik zou graag wat feitelijke informatie hebben.
  Je zegt, Marc Bouwman: “Hieronder een interview met de maker van de film Dinesh D’souza.”
  Maker van welke film?
  Niet van “The Obama Deception” in elk geval.
  Want anders zou hij toch wel op de “aantiteling” staan, dunkt me.

  Like

 24. vederso zegt:

  @ Martien Pennings. Helaas staat de bijdrage van Marc Bouwman onder de verkeerde draad. Dat vind ik echt heel jammer, want het voegt veel info toe aan het artikel “2016, De ontmaskering van Obama.”

  Like

 25. Sommige “conspiracy theories” blijken zo gek nog niet.
  En inderdaad Martien, hoe ziet een mens door de bomen het bos nog?
  Zie diverse artikelen op tora-yeshua.nl over “Mohbama” als potentiele antichrist, de lijn van de NWO via de diverse netwerken, 24 okt. a.s. Global Oneness Day oftewel G.O.D. dag.
  http://tora-yeshua.nl/2012/08/eenheid-dat-is-de-nieuwe-godheid-in-dat-kader-g-o-d-dag-wees-als-kind-van-onze-vaderjhwh-gewaarschuwd-voor-de-misleiding/
  Het komst steeds duidelijker overeen met de Bijbelse profetie.
  De islamisering neemt toe, was vandaag wel weer duidelijk op het Museumplein en in Belgie en de diverse landen van de Arabische lente.
  Dat is de antichrist als systeem, Mohbama, straks in 2e termijn, kan het zijn als persoon.
  Zach. 14 duurt niet lang meer, nl. dat “alle landen optrekken tegen Israel”, je ziet het antisemitisme toenemen en dan zal , volgens dit Bijbelgedeelte, de Mashiach ben David (= Yeshua) komen om het Joodse volk ter plekke te redden van de definitieve ondergang.
  Langs de Bijbelse profetische lijn zie je door de bomen het bos weer.
  Shalom , le sjana tova (5773),
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @ben kok 21.36. uur, ik sluit mij aan bij uw conclusies. Als christen, maar tevens als nuchter nadenkend persoon, zie ik en voel ik dat er iets lugubers gaande is. Of men nu wil of niet, men moet wel stekeblind zijn om niet te zien, dat zich een satanische macht aan profileren is. En zo inderdaad beste pastor, ziet men inderdaad door de bomen het bos weer. Uiteindelijk zullen de machten, die het joodse volk willen vernietigen, door de G’D van Abraham, Isaak en Jacob vernietigd worden. We leven in een bijzondere tijd. Shalom!

  Like

 27. Marc Bouwman zegt:

  @Martien op 17:27

  Ik heb de link van EJ van 11:53 gevolgd. Dat is de film 2016. De film die Linsky voorstelt moet ik nog bekijken.

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  Voor alle Joodse mensen, een gezegend Nieuwjaar!

  Like

 29. Ko Lumbus zegt:

  In NWO conspiracy theories is antisemitisme vaak bon ton, en is er een heilig geloof in een complot van Joden en satan waarbij o.a. de Protocollen van de Wijzen van Zion aan als ‘bewijs’ worden opgevoerd..

  het CIDI is er duidelijk over: zij hangen net als de nazi’s voor hen de klassieke samenzweringstheorie aan dat de wereld in het geheim wordt geregeerd door een ‘Joodse Elite’ die de hele wereld wil overheersen, soms aangeduid als de ‘Illuminati’, soms als ‘de Zionisten’ of ‘Khazaren’ .

  http://www.cidi.nl/20092/Klassieke-Joodse-complottheorien-niet-alleen-door-Rver-verspreid.html?searching=david+icke

  Like

 30. Lucky9 zegt:

  01:35
  ” Bij het zien van deze termen zouden bij lezers en moderatoren de alarmbellen moeten gaan rinkelen.”
  Bijdrage: nihil. Synthese: zero. Waarde: nul. Samenvatting: Nada.
  Maar wel overdadig suggestief antisemitisch taalgebruik in de reactie, zelfs direct gelinkt als “bon ton”!
  Hoe zou dat nu toch kunnen komen?

  Like

 31. Ko Lumbus zegt:

  @Lucky8 om 03:54
  ‘Maar wel overdadig suggestief antisemitisch taalgebruik in de reactie, zelfs direct gelinkt als “bon ton”! Hoe zou dat nu toch kunnen komen?’

  Waar dat uit voortkomt , dat antisemitisch taalgebruik, wil je weten, Lucky9?
  Wel, als je de CIDI-link die ik gaf daadwerkelijk gelezen had en ook de publicaties van NWO complotgoeoe’s als David Icke en Robin de Ruiter eens zou tot je zou nemen dan blijkt dat het ontstaat in geschifte geeesten. Vermeende complotten, waarin de joden achter het kwaad in de wereld zitten waarvoor het bewijs bestaat uit – vaak volledig van de pot gerukte – onverifieerbare beweringen en speculatieve verbanden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s