Parijs: Moslimonlusten met 150 arrestaties (+ video)

Gisteren meldden de media moslimonlusten in Sydney. Vandaag leverden de moslims in Parijs er het levende bewijs voor waarom men niet zulke “cultuurmigranten” moet opnemen:

10:44 – Australische politici hebben het geweld tijdens demonstraties van moslims in Sydney veroordeeld. Er was vooral kritiek op het feit dat zelfs kinderen met borden de onthoofding van beledigers van de profeet Mohammed eisten. Zij zou zulke oproepen niet willen zien, vooral niet in de handen van kinderen, zei minister-president Julia Gillard volgens Australische media. “Dat is niet de Australische stijl”, aldus de Labour-politica. Op dezelfde wijze uitte zich ook de conservatieve oppositieleider Tony Abbott. Tegelijkertijd waarschuwde hij zijn landgenoten voor een algemene kritiek op moslims. “Ik geloof niet dat deze mensen in de straten van Sydney de ware vertegenwoordigers van de islam waren”, benadrukte Abbott.

Hamburger Abendblatt

Welnu, de Australiërs weten vast en zeker ook zonder deze belachelijke opmerking van Abbott dat het niet hun stijl is. Alleen de domme, leugenachtige media plaatsen de islamkritiek op dezelfde hoogte met de barbaarse stijl van de moslims.

Verrassend genoeg doet echter de halfislamitische regering in Parijs iets heel onverwachts: zij blijft hard en verbiedt de moslimdemonstraties:

 

Parijs verbiedt anti-Amerikaanse protesten

Na botsingen aan de rand van een demonstratie in de buurt van de Amerikaanse ambassade in Parijs wil de Franse regering niet nog meer anti-Amerikaanse protesten dulden. Bij de botsingen raakten drie politieagenten lichtgewond. Er werden 152 demonstranten gearresteerd. “Deze protesten zijn verboden”, zei Valls. “Iedere aanzetting tot haat dient met alle kracht bestreden te worden”.

Onder de demonstranten zouden zich ook vertegenwoordigers van een radicale islam bevonden hebben, zei Valls. De overgrote meerderheid van de moslims in Frankrijk zou echter gematigd zijn, benadrukte de minister. Frankrijk is met minstens 4 miljoen moslims het land met de grootste islamitische gemeenschap in Europa. Justitie stelt een onderzoek in om de organisatoren van het illegale protest te vinden.

ORF

Let op de formulering: “er bevinden zich onder de demonstranten ook vertegenwoordigers van een radicale islam”. Dus slechts een paar van hen zijn zogenaamde “radicalen”. En niemand benadrukt meer dat men alleen maar problemen zou hebben met “radicalen”. Er staat ook nergens, dat de 150 gearresteerden “radicalen”, “radicale islamieten” of “salafisten” zouden zijn. Het zijn gewoon doorsnee moslims, die opeens problemen maken, omdat ze hun islam boven alles stellen en daarbij een enorme intolerantie in het gastland uitoefenen, dat hen ooit welwillend en goedgelovig had opgenomen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/16/paris-muslimkrawalle-mit-150-festnahmen/#more-38114

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Frankrijk, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, mainstream-media, Moslims, political correctness. Bookmark de permalink .

11 reacties op Parijs: Moslimonlusten met 150 arrestaties (+ video)

 1. Anneke zegt:

  Hmm; ’t is dikke mik…zo te zien en te horen. Was dit een jaar of vijf geleden ook niet ’t geval in de )o.a.) Parijse regionen??? Gelukkig houden ze zich in Brabant nog rustig. Woon (helaas) vlakbij een kleine moskee, maar géén last van onlusten in de wijk. Deze zijn er wel geweest; toen ’t moskeetje net actief was en de beruchte imam zich ging nestelen in de wijk. Een jaar of achttien geleden was ’t eigenlijk onrustiger, meer inbraken en fysiek geweld, dan tegenwoordig. Af en toe een stevige woordenwisseling in het winkelcentrum en helemaal als het markt is. “Dan voel ‘k me absoluut niet meer thuis in deze stad en dit land”.

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Minister Valls zei zo juist dat alle 150 werden aangehouden omdat ze bekenden zijn van d epolitie op het gebied vna molsimextremisme. Ze zijn alleen aangehouden om hun identiteit vast te leggen.
  Daarna kwam de vertegenwoordiger van de franse mosilms in beeld, die zijn afschuw uitsprak over het gedrag van deze leiden en van de radicale moslims die in het buitenland tekeer gingen. Hij nam namens de gemeenschap totaal afstand van dit gedrag en zei dat dit absoluut niet de meerderheid van de franse moslims vertgenwoordigde.

  Wat zei die van nederland precies?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Petrossa 21.11. uur, deze vertegenwoordiger doet wat de KORAN vereist: namelijk VEINZEN en HUICHELEN, te weten misleiden! Dat zal NOOIT gemeend zijn, nogmaals gematigde muzelmannen bestaan niet!

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Verbranden wij de vlag van Hamas? Schreeuwen wij ‘dood aan de Arabieren’? En waar is onze aartsbisschop van Mekka?

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  “Ik geloof niet dat deze mensen in de straten van Sydney de ware vertegenwoordigers van de islam waren”, benadrukte Abbott.

  Deze gedachte en uitspraak helaas nog altijd door veel verantwoordelijke politici gedaan is vele malen gevaarlijker dan de radicale Islam zelf. Zolang wij niet erkennen dat de Islam in oorlog is met de vrije wereld zolang blijven we gevaar lopen met onze vrijheid als inzet. Op een of de andere wijze wil het maar niet in onze hoofden doordringen dat de Islam zelf de oorzaak is en dat alle haat, geweld en moord voortkomt uit dat ene boek. De zogenaamde radicalen zijn wel degelijk de ware vertegenwoordigers van de Islam. Het zijn de frontsoldaten van het grote islamitische leger dat met volledige instemming rustig thuis afwacht tot de tijden nog gunstiger zijn en ze echt het gevoel hebben qua sterkte in de meerderheid te zijn. Elke moskee die wij toestaan in onze vrije wereld wordt op termijn een uitvalsbasis van toekomstig moslim geweld. bedenk dat elke moslim man, elke moslim vrouw en elk moslim kind een soldaat van allah is.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Psies Guus dat zijn de lanfverraders, waarvan we er Hier ook genoeg hebben.

  Like

 7. Aryan zegt:

  “Innocence of Muslims” – Muhammad Movie – FULL HD

  [http://www.geertwilders.nl/]

  Like

 8. Koddebeier zegt:

  Een grove fout van Tony Abbott om te denken dat deze mensen in de straten van Sydney NIET de ware vertegenwoordigers van de islam waren”, ER IS MAAR 1 ISLAM !!!
  En dit waren de ware vertegenwoordigers er van. WANNEER dringt dat is tot die Botte koppen door ????

  Like

 9. Jan zegt:

  Als ik de koran van mijn e-reader wis, is dat dan ook blasfemie?

  Like

 10. Koddebeier zegt:

  @ Nee Jan, wel als je hem in de brand steekt

  Like

 11. Jan zegt:

  @Koddebeier zegt:
  17 september 2012 om 08:49

  Even aan jou vragen. Ik heb al eens geprobeerd een plaatje te gebruiken bij mijn naam (zoals jij, dat agentje) maar dat lukte niet hoewel ik alles deed zoals beschreven stond, de afbeelding verscheen niet. Hoe heb jij dat voor elkaar gekregen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s