TAQIYYA!!!

Islamverenigingen veroordelen overvallen op Amerikaanse vertegenwoordigingen.

De Duitse Islamraad heeft de gewelddadige overvallen op Amerikaanse vertegenwoordigingen in Noord-Afrika en het Nabije Oosten veroordeeld. “De opwinding over een islamvijandige waardeloze productie rechtvaardigen op geen enkele wijze onlusten, zoals die zich op dit moment in Libië, Egypte en Jemen afspelen”, verklaarde de raadsvoorzitter Ali Kizilkaya donderdag in Keulen. Kizilkaya, die tevens woordvoerder van de Coördinatieraad van de Duitse moslims is, was geschokt over de moord op de Amerikaanse ambassadeur Chris Stevens in Libië. “Geen enkele opwinding en geen enkele woede rechtvaardigen zo´n laffe aanslag”, zei hij.

Ook de Turks-islamitische Unie (DITIB) geeft de gewelddadige overvallen veroordeeld. Met ontzetting en leedwezen zouden moslims “de bestorming van Amerikaanse ambassades, de moord op ambassadepersoneel en de om zich heen grijpende protesten” hebben gevolgd, verklaarde de islamvereniging vrijdag in Keulen.

In het vrijdagsgebed zouden de moslims aan de plicht zijn herinnerd de rechten van anderen te respecteren en te verdedigen. “Hiertoe behoort vooral het fundamentele recht op leven en daarna de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van religie”, zou er in de gebeden gezegd zijn. “Oproer, spanningen, onenigheden, belastering en vooroordelen in de samenleving zijn voor de koran in dit kader nog erger en schadelijker dan een oorlog”.

In de Libische stad Benghazi hadden radicale islamieten dinsdag de Amerikaanse ambassadeur Stevens en drie van zijn medewerkers vermoord. Ook de Amerikaanse ambassades in de Egyptische hoofdstad Cairo en in het Jemenitische Saana werden meerdere keren aangevallen. Donderdag werden er bovendien protesten gemeld uit Iran en Tunesië. De aanleiding vormde een in Amerika geproduceerde videofilm, waarin de profeet Mohammed beledigd werd.

Bron:

http://www.domradio.de/news/artikel_84002.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Taqiyya. Bookmark de permalink .

168 reacties op TAQIYYA!!!

 1. Koddebeier zegt:

  Als je dat gelooft moet er wel schroefje aan je los zitten !!

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  OFF TOPIC.

  Om te beginnen: ik ben NIET ONDER DRUK gezet.
  Maar zoals een aantal reageerders op deze site weet, hebben gedurende een paar dagen een paar jongens van de sportschool die ik frequenteer en met wie ik regelmatig train, ook hun comments geplaatst onder mijn stukken.
  Maar binnen diezelfde paar dagen hadden ze ook een ban.
  Ik persoonlijk heb dat niet begrepen.
  Aan een van deze twee heel goede trainingsmaatjes heb ik in een privé-mail mijn spijt betuigd en dat toen aldus onder woorden gebracht.
  “Voor korte tijd hebben jullie het niveau van de site omhooggestuwd. Maar ik heb begrepen dat sommige reageerders hebben geklaagd dat ze het intellectualisme dat jullie brachten helemaal niks vonden. Dat ze zich buitengesloten voelden. En ze begrepen de uiterst fijnzinnige humor niet.
  Jammer, maar jullie hebben je best gedaan het volk te verlichten en te verheffen.”
  Deze maandagmorgen op de sportschool, toen ik de jongens (Leen Beffie, 72 jaar en Henk Beffie, 58 jaar) was de sfeer echter ZONDER MEER GESPANNEN.
  Een mooie vriendschap staat op het spel.
  Maar de jongens hebben gezegd dat ik het goed kan maken, als ik publiekelijk EIS op grond van mijn verdiensten voor deze site en op grond van mijn verdiensten in de strijd tegen het islamofaksisme – (dat woord is een tribuut aan jou, Leen!) – dat beiden weer toegelaten worden.
  Nogmaals ik ben totaal NIET ONDER DRUK gezet.
  Dit zijn jongens die jarenlang “aan de deur” hebben gestaan.
  Portiersfuncties hebben bekleed bij de betere horeca, dus.
  Het zijn mannen die weten wat hoffelijkheid is en met een krachtige, doch zachte hand mensen in de juiste richting manipuleren.
  Die hoffelijkheid blijkt ook uit de verzekering van beide veiligheids-functionarissen, dat ik geen consequenties hoef te trekken als mijn EIS niet ingewilligd wordt. Ik bedoel: ze vragen niet van me om te dreigen met ontslagname als mijn EIS niet wordt ingewilligd.
  Dus nogmaals: ik EIS dat beiden opnieuw in de comments toegelaten worden.
  Het geeft geen pas dat twee ex-steunpilaren van de Nachtelijke Openbare Orde in Amsterdam zó behandeld worden, alleen omdat andere reageerders hun niveau niet aan kunnen.
  Toegegeven: hun wat ijle intellectualisme en ook hun subtiele humor was soms bijna esoterisch, maar als je het niet begrijpt, kan je een comment natuurlijk altijd ongelezen dan wel onbereageerd laten.
  Henk, Leen – meesters van de vriendelijke aandrang! – ik hoop dat ik hiermee aan jullie beleefde verzoek heb voldaan.
  Het is verder niet in mijn handen, maar in die van de webmaster.

  Like

 3. Piet Klont zegt:

  @Martien:
  Volgens mij ben je zwaar onder druk gezet!!
  Ik zeg zelfs meer: Als je niet beter je best doet om beide Beffies hier weer terug te krijgen, timmer ik je helemaal in elkaar en krijgt Bron geen enkele kartoen meer van me!!!
  Ik mis Snuf & Snuitje!
  😦

  Like

 4. vederso zegt:

  @ Martien, ik heb me niet aan hun humor gestoord en begrijp meer “subtiele humor,zelfs ijl intelellectualisme op het esoterische af”, (parafrase) sowieso niet. Mij zaten ze niet in de weg en steun dus je verzoek.

  Like

 5. vederso zegt:

  Hemel, een typo in mijn vorige reactie – intellectualisme

  Like

 6. vederso zegt:

  @ Piet Klont. That’s the spirit! Prachtig.

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  @ vederso om 18:33.
  Vele reageerders begrepen niet wat beiden heren nou eigenlijk allemaal beweerden.
  En dat is begrijpelijk want hun intellectualisme bereikte soms een niveau dat aan esoterie grensde.
  De een ziet dus “onbegrijpelijk wartaal”, een anders ziet “aan esoterie grenzend intellectualisme”.
  Wat is daar onbegrijpelijk aan?

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  @Martien

  Intellectualisme op het esoterische af, zeg je, Martien? Ik las alleen totaal onbegrijpelijk slap gelul.
  En de humor is me nog minder opgevallen. Dus ik deel dat gebrek aan niveau met vele andere reageerders. Die ban blijft en de heren moeten maar een extra haltertje optillen om de frustratie kwijt te raken. Trouwens, het lijkt me dat je “een verzoek dat je niet kon weigeren” hebt gekregen van die zachtaardige ordehandhavers.

  Webmaster

  Like

 9. Jan zegt:

  “Ook de Turks-islamitische Unie (DITIB) geeft de gewelddadige overvallen veroordeeld”.

  In 2010 zei DITIB het volgende:
  DITIB is aanhanger van de strenge islam
  Sadi Arslan: “De bronnen van de islam is de koran en de sunna van de profeet”
  http://www.pi-news.net/2010/02/ditib-bekennt-sich-zu-strengem-islam/

  Lale Akgün, SPD: DITIB is machtswellustig en reactionair en onderzocht dient te worden wt haar relatie is met Diyanet”. Diyanet wil namelijk de rechten van de vrouwen inperken wat overigens ook geldt voor DITIB.
  http://www.pi-news.net/2008/06/lale-akguen-warnung-vor-ditib/

  DITIB eist dat de zin “Ik ben er trots op Duitser te zijn” van een carnavalswagen gehaald wordt.
  http://www.pi-news.net/2008/01/ditib-zensiert-koelner-rosenmontagswagen/

  DITIB: zwartgeld spoorloos en 4 kilogram goud.
  http://www.pi-news.net/2010/08/ditib-schwarzgeld-futsch/

  Hoogste baas in Diyanet (Isleri Baskanligi Presidium voor godsdienstaangegeneheden) is Erdogan. DITIB is met niets anders bezig dan een staat in een staat te vormen en om zo de macht over te nemen. Het GoetheInstitut speelt hierin de rol van landverrader want zij leidt en deel van de imams op die de moskeeën bezoeken.
  http://www.pi-news.net/2010/02/die-ditib-und-das-goethe-institut/

  Like

 10. vederso zegt:

  Deze ontwikkeling vind ik ook humor. Nee, Martien, ik ga geen tekstanalyse op jouw comment van 18.45 loslaten want daar kom je slecht uit. Maar “an offer they can’t refuse” als bijdrage van de Webmaster vind ik ook humor. Catch 22.

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Dit schreeuwt om actie!
  Een beetje Webmaster vindt een tussenoplossing.
  En ik wens ook een aanbetaling op mijn kartoen-contract: € 0.25 !!!
  Anders: Deurwaarder.

  Like

 12. Piet Klont zegt:

  En wat bedoelt Klont met ‘tussenoplossing’?
  Nou ehh…..Één van de Beffies terug, ze vechten zelf maar uit wie het wordt, kunnen wij ook lachen.
  Ik ga voor Henk!!

  Like

 13. vederso zegt:

  @ Piet Klont. Ik ga voor Leen!!!

  Like

 14. Piet Klont zegt:

  Vederso, dat ga je verliezen!

  Like

 15. Piet Klont zegt:

  Ik vind eigenlijk dat de stem van niemand meer dan Rommel hier de doorslag zou moeten geven.
  M.a.w.: Rommel for Webmaster!!
  😀

  Like

 16. Ko Lumbus zegt:

  Martien, een mooie ben jij. Toen de Beffies hier door de deurwachter onder je eigenste draad op straat werden gezet, en je steun zo nodig hadden en Ko de enige was die voor ze opkwam, was je in geen velden of wegen te bekennen. Hoe ken da nou, waar was je in gotsnaam? Vergeet in ieder geval niet om beide heren de hartelijke groeten van me te doen. Ik mis ze!

  Like

 17. Ko Lumbus zegt:

  @Heer Bron / Piet / Vederso,

  Een salomonsoordeel wie van de twee hier terug moet kun je deze heren met een dergelijke staat van dienst om Nederland een beetje veiliger te maken niet aandoen en is te veel gevraagd van het goede, maar als we nu een hun zusje Sjaan Beffie hier eens uitnodigen?

  Like

 18. Predictor zegt:

  Vreemde ongerelateerde reacties bij dit artikel; had dit niet op een andere (apart) blog geplaatst kunnen worden?

  Like

 19. Ko Lumbus zegt:

  Ook een idee, een aparte open Beffiedraad!

  Like

 20. Ko Lumbus zegt:

  Mer rommel als moderator.

  Like

 21. Predictor zegt:

  De bloedige reacties van de extremisten op zo’n film van B of C niveau typeert duidelijk hun schrijnend gebrek aan intellect en. zwakbegaafdheid! Het wordt tijd dat de rest van de wereld hier een einde aan maakt, willen wij niet met z’n allen weer teruggeworpen worden naar het primatentijdperk!

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  Trouwens, Vederso, iets van een Catch 22 zie ik ook nu ontstaan als moslims zich in grotere getale tegen het geweld van hun haatbaardbroeders keren. We eisen dat moslims hun gematigdheid bewijzen door afstand te nemen van het geweld van hun medegelovigen, en zodra ze dat doen ontkennen we hun oprechtheid. ‘Double bind’ noemt man zoiets ook wel.

  Like

 23. Piet Klont zegt:

  Es me het voorstel van Cola Rumbus!

  Like

 24. Ko Lumbus zegt:

  Nou, Predictor, met alle respect maar de Befies kun je in ieder geval geen 13 in een dozijn comments verwijten 😉

  Like

 25. Ko Lumbus zegt:

  Hoe weet jij dat nou Piet dat ik me hier net aan de Cuba Libre zit te verlustigen?

  Like

 26. Ko Lumbus zegt:

  Piet, je bedoelt Sjaan Beffie achter de toog van ‘Kaffee rommel’?

  Like

 27. rommel zegt:

  Ach laat die ouwe lui toch meedoen. Ze gaan toch nog maar een paar jaar mee.
  Dat overleven we ook wel.

  Maffer dan Martien kunnen ze nooit zijn.
  Daar hebben we ook mee leren leven.

  Like

 28. rommel zegt:

  Creëer desnoods een open draad voor die dementjes. Hebben ze toch het gevoel dat ze erbij horen.

  Like

 29. E.J. Bron zegt:

  HELP!!!! INSUBORDINATIE!!!!!!

  Webmaster

  Like

 30. Linsky zegt:

  E.J. ruggegraat houden hè!
  Je hebt een prima beslissing genomen,… ik sta achter je!
  Maar het moet gezegd:…Het niveau zakt, de stemming stijgt . 🙂

  Like

 31. Linsky zegt:

  Het valt me op dat er zo om de twee maanden ongeveer steeds paleisrevolutie optreed… zou daar een bewust en opzettelijk patroon achter zitten? 🙂

  Like

 32. E.J. Bron zegt:

  En dan die PIET KLONT!! Steekt een mes in m´n rug. Wil heremientied rommel laten modereren! Hoe bedenk je het! Met als pressiemiddel nog dreigen geen cartoons meer in te sturen….. 😦 😉

  Like

 33. @E.J.: Die €0,25 heb ik nog wel voor je… geen probleem 😆

  Like

 34. vederso zegt:

  Wie krijgt nu de schuld van dit gedoe? Volgens mij Mohammed. Dit komt uit Amsterdam en is volgens mij een welbewuste poging van Dibi, Marcouch en consorten om de website van E.J.Bron te ondermijnen. Dat verhaal van die sportschool is slechts een afleidings manoeuvre. En misschien zit Martien Pennings wel in het complot! LOL.

  Like

 35. E.J. Bron zegt:

  @Pieter

  GVD! Gaat niet om de centen Pieter. Het is een principekwestie geworden. Die Klont moet wel met een paar héle goede cartoons komen, wil hij hier überhaupt nog een kans maken!! 😀 😆

  Like

 36. Haha, ja maar dan ben ik benieuw naar zijn reactie 😉

  Like

 37. Linsky zegt:

  E.J. troost je, het zou echt erg zijn als ie zou dreigen nog MEER cartoons in te sturen! 🙂

  Like

 38. vederso zegt:

  @ EJ. Dat vind ik ook. Piet Klont moet nu scherp voor de dag komen, maar….dat kan op jou/ons terugslaan. Dat wordt misschien pijnlijk. Tja, dat is vrijheid van meningsuiting zeggen we dan en terecht. Zet ‘m op Piet Klont!

  Like

 39. Piet Klont zegt:

  @ Linsky: Stuur FF een foto in, dan maak ik gehakt je!

  E.J. Bron zegt:
  17 september 2012 om 20:24

  Je bedoelt gewoon ‘MUITERIJ’, en dan zeg ik: JA ! 😀

  @Cola Rumbus 19:58
  Hoe ik dat weet? Jij bent ‘so predictable….als latewezegguh…’Predic-tor’
  ( Is dat een predikende kever? )

  Like

 40. E.J. Bron zegt:

  @Piet klont

  Bent u ooit onheus bejegend door de webmaster heer Klont?! Vanwaar opeens deze “Fries/Groningse Lente”?

  Like

 41. Piet Klont zegt:

  E.J. Bron zegt:
  17 september 2012 om 20:51
  Wát!
  Ik stuur niet anders dan alleen héle goede cartoons in….dat jullie ze niet begrijpen moet je mij niet aanwrijven!
  Nou…? Waar blijven die Kleffies? Ik wil lachen!!!

  Like

 42. vederso zegt:

  @ Ko Lumbus. Spass beiseite. Catch 22 en ‘double bind’ zijn individuele emoties, maar hier gaat het om een ideologie die de wereldoverheersing nastreeft. En dan ook nog een wereldbeschouwing met de meest weerzinwekkende inhoud. De vergissing die vaak gemaakt wordt is is de gedachte dat het om geïsoleerde, toevallige gebeurtenissen gaat. Dat is geenszins het geval. Er zit systeem in en dat systeem heet Islam. Maar dat hoef ik u niet uit te leggen, helaas P&W nog steeds wel.

  Like

 43. E.J. Bron zegt:

  Spijt me, de Kleffies blijven weg.

  Like

 44. rommel zegt:

  Het is natuurlijk wel een beetje oneerlijk voor Snip & Snap.
  Ik bedoel als je Klont op je site toelaat, zou je andere idioten toch ook een kans moeten geven.

  Like

 45. Piet Klont zegt:

  @De Weledelhoogverstrengelendeindewarzijnde heer Bron:

  Uw spitsvondige ‘Fries/Groningse Lente’ mag dan briljant zijn, 😀 maar uw beslissing om Henk Boffie te bannen was dat niet!
  Leen heb ik nix mee.
  Maar die deurwaarder hè, dat is geen grapje, meneer!!

  (Ik help Martien Europennings ook nooit meer, uiteindelijk ben ik weer de pispaal!)

  Like

 46. E.J. Bron zegt:

  LOL rommel

  “Ik bedoel als je Klont op je site toelaat, zou je andere idioten toch ook een kans moeten geven.” 😀

  Like

 47. Piet Klont zegt:

  Bovendien Rommel, dat heeft Bron al gedaan, door jou hier los rond te laten beffen.

  Like

 48. Piet Klont zegt:

  JA!
  Genoeg, ik ben weg!

  Like

 49. E.J. Bron zegt:

  Stap in de auto Piet. Jij bent echt principieel. Je hebt er heel wat voor over om deurwaardertje te spelen. En dat voor € 0,25 😦

  Like

 50. Ontopic: Natuurlijk spreken deze organisaties zich nu plotseling uit tegen deze zeer gewelddadige acties. Ze hebben zekers door dat ze inmiddels al lang zo geliefd niet meer zijn als eerder en zijn terecht bang dat de lokale bevolking en overheden zich tegen hen keert wanneer ze zouden mee doen aan deze waanzin… Dus: Taqiyya!

  Like

 51. Martien Pennings zegt:

  @ Ko Lumbus om 19:17.
  Ja, dat was het verwijt van de beide gebanden ook.
  Dat ik me niet PUBLIEKELIJK sterk voor ze had gemaakt.
  Daar stond 180 kilo musculaire verontwaardiging voor me, deze maandagmorgen.
  Dus ik heb dat openbare pleidooi nu maar gehouden.
  Vergeefs, en dat spijt me verschrikkelijk, want ik hou wel van dat bijna mystiek-literaire en die absurdistische “brainy” humor die Henk en Leen Beffie brachten.
  Maar ja, ik moet me bij de harde beslissing van de webmaster neerleggen.

  Like

 52. E.J. Bron zegt:

  @Martien

  Je laatste comment past perfect bij de titel van deze vertaling!! 😉 🙂

  Like

 53. Jan zegt:

  Categorie: imbeciliteit

  Joden veroorzaken masturbatie-epedemie:
  Jooz Responsible For Masturbation Epidemic Among Muslim Yutes!
  http://blazingcatfur.blogspot.nl/2012/09/jooz-responsible-for-masturbation.html

  Like

 54. vederso zegt:

  Ho, Ho, Ho! Ik heb misschien ergens iets gemist, maar dit blijf ik wel raar vinden ondanks onze gewaardeerde Webmaster. Hier gaan we met elkaar en onze Free Speech de mist in en dat is niet iets om trots op te zijn. Even afgezien van welk esoterisch karakter dan ook, maar niemand zou dit moeten willen. Dus opheffen die ban!

  Like

 55. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso om 23:17

  Free Speech, een nobel streven maar tussen droom en daad staan……….

  @vederso om 12:26

  ‘double bind’ kan wel degelijk ook op groepsdynamiek van toepassing zijn, hoewel in het onderhavige geval inderdaad eerder opportunistische motieven dan een authentiek protest aan de orde lijkt.

  Like

 56. Ko Lumbus zegt:

  @Jan om 22:47
  ‘Joden veroorzaken masturbatie-epidemie’

  Onder je link lees ik verder:
  ‘1.7. Movies and films which the agents of the Jews produce to destroy the good-character of people so that it could become easy for them to rule the world.’
  Wartaal die perfect aansluit bij de ‘onderzoeksbevindigen’ van doorgedraaide NWO comlotdenkers waar ik in een comment onder https://ejbron.wordpress.com/2012/09/16/obama-en-de-wereldsamenzweringen/ op wees.

  Like

 57. Linsky zegt:

  Alleen een achterlijke geloofd dat de Westerse wereld transparant en democratisch is en dat regeringen er zijn voor het welzijn van hun burgers!

  Misschien zouden die eens wat meer moeten lezen over het waarom van de dingen. 🙂
  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/12/waarom-overheden-hun-eigen-burgers-vermoorden/

  Like

 58. Ko Lumbus zegt:

  Linsky, waar beweer ik te geloven dat de wereld transparant en democratisch in elkaar steekt….?

  Like

 59. Linsky zegt:

  Da’s dan weer zo leuk hè? Ik noem geen namen, maar iedereen weet precies welke schoen ‘m past! 🙂

  Like

 60. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky

  Inmiddels ben ik er ook achter waarom je me bij tegenspraak een serpent noemt.
  Ik las namelijk dat in David Icke’ s meesterwerk ‘ The Biggest Secret’ je goeroe onthult dat er achter de Illuminati een ras van buitenaardse reptielen schuil gaat.
  Gekker moet het echt niet worden hé!

  Like

 61. Toch niet deze ‘soort’?

  Like

 62. Linsky zegt:

  Da’s nog mooier, de waarheid onthult zichzelf!
  Ik herhaal mijn comment van 00:43 🙂

  Like

 63. Linsky zegt:

  Hè, Pieter, dat lijkt verdacht veel op een chantalleke, hoor! 🙂

  Like

 64. Linsky zegt:

  Weet je, die valse aantijgingen, steken onder water, stoten onder de gordel, ontwijkende reacties en afleidingsmanoeuvres waren een wapens van chantal…als vrouw.
  Dat kan ik dan wel weer begrijpen en eigenlijk best velen. Soms mis ik ‘r een beetje…echt waar! 🙂
  Maar voor iemand die als ontdekkingsreiziger door het leven wil, is dat nu eenmaal geen passend gedrag. Eerder een beetje zielig en triest ook, omdat het povere imitatie is van wat een vent zou moeten zijn……. 😦

  Like

 65. Ko Lumbus zegt:

  @Pieter Veenstra om 00:50

  Nee Pieter die soort kan het niet zijn, ziet er rnog veel te aards uit.
  In ‘The biggest Secret’ meldt ‘onderzoeker’ David Icke dat het gaat om buitenaardsen die al duizenden jaren zich als reptielen schuil houden in ondergrondse complexen op aarde ‘Ik heb met voormalige CIA-agenten gesproken die dit bevestigen’ – schrijft de waanlijder Icke.
  En het wordt nog veel gekker even verderop in het boek.

  Like

 66. Linsky zegt:

  Waarom lezen mensen toch van die rare boeken? 😦

  Like

 67. Linsky zegt:

  Nou snap ik ook waar die onduidelijke, vreemde reacties vandaan komen! 🙂

  Like

 68. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky,

  Vertel me eens wat de de valse aantijgingen zijn! Wil je ontkennen dat je David Icke een plaats in de galerij op je blog toebedeeldt en dat hij niet verkondigt wat ik hierboven heb opgetikt?

  Like

 69. benny zegt:

  als we toch deze weg opgaan,zijn er nog mensen die in de graancircel van 26/08/2012 in Hackpen Hill, Broad Hinton de zwarte doos in mecca herkennen?

  Like

 70. Ko Lumbus zegt:

  In de wereld van Icke is alles mogelijk, dus laat die dt bij toebedeelt ook maar staan.

  Like

 71. Linsky zegt:

  Zie je, nu doe je het weer, dit soort valse aantijgingen en insinuaties bedoel ik nou!

  Da’s namelijk niet aardig om te suggereren dat Icke een plaatsje heeft in mijn galerij der guru’s! 😦

  Enne,…misschien even voor de duidelijkheid…ik heb geen idolen, alleen idealen! 🙂

  Eerlijk gezegd vond ik Chantal leuker hoor!

  Kijk als Chantal nou eens beloofde niet meer zo kattig, oorlogszuchtig, wraakzuchtig en doordrammerig te zijn, althans ernstige pogingen daartoe tracht te ondernemen, zouden we een soort van dispensatie, cq generaal pardon kunnen overwegen, waarbij de inwilliging van zo’n uitzonderlijk verzoek, natuurlijk enkel afhangt van de welwillendheid van onze indertijd zwaar beledigde en getergde webmaster.

  Het moet gezegd, het was een luizig ettertje, maar wel strijdbaar ettertje!
  En van een klein oorlogje kan ik best genieten! 🙂

  Like

 72. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky om 01:22

  Linsky ben je echt al zo ver heen dat je niet meer weet voor welke types je een plaats op je blog inruimt?

  http://linskysplace.wordpress.com/2012/09/13/david-vaughan-icke/

  Like

 73. Linsky zegt:

  Je kan en mag hier niet reageren op wat er op m’n eigen blog staat, tenzij ’t is ge-reblogd.
  Daar is ter plaatse namelijk een speciaal contact formulier voor.

  Hier worden overigens nogal wat islamitische en extremistische types geplaatst en besproken…..denk je dat we die daarom als onze guru’s beschouwen?

  Je bent echt even erg als die chantal, hoor!
  Verdomd…’t is toch niet je zus, hè?
  De mogelijkheid van een dergelijk genetisch bepaald erfelijk defect is dan natuurlijk altijd latent aanwezig 😦

  En maak je verder geen illusies omdat ik verder niet reageer, da’s enkel omdat ik nog wat boeken wil gaan lezen…misschien zelfs wel een van David Icke, hihihi

  Like

 74. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky om 01:47
  ‘Je kan en mag hier niet reageren op wat er op m’n eigen blog staat, tenzij ‘t is ge-reblogd.
  Daar is ter plaatse namelijk een speciaal contact formulier voor.’

  Linsky, verzin eens eén keer een fatsoenlijk weerwoord in plaats van al die uitvluchten.
  Moet ik je echt het verloop van de draad hier in dezen voorkouwen. Nou vooruit dan maar. Gisteravond om 22:47 brengt Jan een comment in met een link waarin wordt gesteld dat Joden het goede karakter van mensen willen vernietigen om zo over de wereld te kunnnen heersen.
  Daar haak ik op in en verwijs naar een andere draad namelijk https://ejbron.wordpress.com/2012/09/16/obama-en-de-wereldsamenzweringen/
  waar ik heb gewezen op andere geschifte complotdenkers waaronder David Icke die door het CIDI als een antisemiet beschouwd wordt. Oké, en daarop kom jij hier op deze draad met warrig commentaar uitmondend in je strofe ‘Da’s namelijk niet aardig om te suggereren dat Icke een plaatsje heeft in mijn galerij der guru’s!’, waarmee je in het midden laat of Icke wel of niet op je blog prijkt. Nou, dan neem ik even de vrijheid om een linkje naar je blog te plaatsen om daaromtrent duidelijkheid te verschaffen.

  Like

 75. G.Deckzeijl zegt:

  On topic..!!!! http://tinyurl.com/3mepfoc
  (klik ook links naast contact)
  Oplossing voor dat andere “probleem”:
  http://www.beffie.wordpress.com

  Like

 76. Martien Pennings zegt:

  Video over samenzweringstheorieën van een Duitse tv-zender:
  “Die Demaskierung der Verschwörungstheorien”.
  http://www.pi-news.net/2012/09/tv-tipp-3sat-uber-verschworungstheorien/
  De bloei van de samenzwerings-theorie is, denk ik, een correlaat van de vertrouwenscrisis in de westerse maatschappij.

  Roelf-Jan Wentholt zegt altijd: “De makke van die samenzwerings-theorieën is, dat er altijd zoveel mensen in het vermeende complot zitten, dat de samenzwering nooit geheim kan blijven. Op een gegeven moment moet er toch iemand, een ‘verrader’, naar voren komen die onweerlegbaar – met mails, geluidsopnamen, video’s en geloofwaardige persoonlijke getuigenis – bewijst dat de samenzwering echt bestaat. Nee, het zijn altijd van die ‘indirecte’ en bij elkaar geharkte ‘bewijzen’.”

  Like

 77. Linsky zegt:

  Martin, je leest zelf boeken en artikelen van antisemieten, logisch, ander kun je er geen oordeel over vormen.
  Zo leest Columbo David Icke..
  En zo las en lees ik dus vrijwel alles!

  Ik ben zelfs de enige die met de regelmaat van de klok steeds waarschuwt om alles te onderzoeken maar zelf te denken.
  Dat er hier een aantal zich onmogelijk voor kunnen stellen dat er wel degelijk complotten de de mensheid worden gevoerd, is genoegzaam bekend, da’s omdat hun hersens al voldoende zijn geconformeerd en geconditioneerd.
  Zij geloven waarschijnlijk ook de officiële verklaring van de US regering ten aanzien van 9-11 tragedie. Of hun verklaring waarom ze in Irak en Afghanistan moesten zijn! 😦

  Deze lieden geloven eveneens dat het allemaal wel goed komt…als er maar de juiste man/vrouw aan de macht komt…… 😦

  De Russische RT geeft regelmatig heel goede informatie, maar ook daar zitten georkestreerde items bij.

  http://linskysplace.wordpress.com/2012/09/16/nieuw-in-het-menu/
  Kijk naar de rode tekst onderaan:
  Dit is althans wat zij zelf pretenderen, laat iedereen kijken luisteren en zelf een oordeel vormen over de geboden informatie.

  En laat iedereen eens ophouden met me steeds maar lastig te vallen met wat ik wel en niet moet lezen, geloven of mag schrijven. Zoals ik al eerder opmerkte…er is hier een hele oppositie tegen mij en wat ik schrijf, maar nog nooit heeft iemand met argumentatie en deugdelijke onderbouwing mijn ongelijk aangetoond. Alleen door schelden, beledigingen en valse suggesties en insinuaties.

  Ik maak echt wel eens fouten, maar gelukkig nooit door te denken dat anderen vrijwillig en uit menslievendheid over burgers willen regeren, uit pure compassie en ter wille van het menselijke geluk!
  Een regering is enkel gebaat bij gelukkige slaven, omdat deze de grootste vijand van de vrijheid zijn! 🙂

  Like

 78. Linsky zegt:

  Dit is trouwens een goed voorbeeld;
  We hebben hier op ’t blog een verhaal staan over de fantastische daden van Khaddafi, en over zijn inzet voor de burgers.; https://ejbron.wordpress.com/2011/11/30/zo-wreed-was-gaddafi/

  Waarom word het onderstaande nu onmiddellijk door miljoenen geloofd als zijnde de ‘waarheid’?
  Een commercieel verhaal van een hoernaliste en een moslima wiens broer vast zat.
  En verder alles van horen zeggen, uiteraard het meeste van hen die een hekel hadden aan Khaddafi…..

  Kaddafi hield harem van seksslavinnen in kelder
  http://www.ad.nl/ad/nl/7524/Opstand-in-Libie/article/detail/3318244/2012/09/18/Kaddafi-hield-harem-van-seksslavinnen-in-kelder.dhtml

  Is E.J. nu ook een verrader en dwaas omdat ie een andere kant belichtte van de zaak?!

  Like

 79. Jan zegt:

  De dhimmie:

  Like

 80. marijke zegt:

  Wat mij verbaast is dat jullie zo veel met de states bezig zijn ,in plaats met Nederland en wat hier allemaal gebeurt.Er gebeurt hier genoeg,maar ik hoor er maar weinig over.Jammer.

  Like

 81. Frans Brassens zegt:

  Bron, door al dat geouwehoer, nu ook weer hier, ga je geïnteresseerde lezers kwijtraken en op zijn minst zullen ze geen commentaren willen plaatsen tussen het vuilnis.
  Sommigen maken er hier een zooitje van dat thuis hoort op een of andere debielenpagina (met excuus aan de echte debielen, die zijn meestal slimmer).
  Een en ander is hier (weer) aangezwengeld door Pennings, die ik inmiddels als een idiot savant beschouw. Vaak goed in feiten, maar voor de rest een kleuterachtig wezentje.
  Hou de site serieus s.v.p.

  De islam/koran-opdracht tot taqiyya maakt overigens dat je in principe geen énkele moslim kunt vertrouwen. Zelfs niet de bevriende. Want ook die vallen onder dat gebod.
  Ook op díe manier is de islam maatschappij-ontwrichtend.

  Like

 82. Linsky zegt:

  Wat mij betreft gaat niet alleen om de USA, maar de permanente aantijgingen tegen mijn artikelen, comments en mening.

  Zo gauw ik wat plaats is het kennelijk algemene regel om onmiddellijk met, inplaats van onderbouwing en argumentatie te komen, persoonlijke aanvallen te komen.
  Blijkbaar ligt daar een diep geworteld psychologisch probleem aan ten grondslag.
  Daarom zal ik ook eens wat deskundigen aan het woord laten.

  Wellicht dat onderstaande informatie de ‘ongelovigen’ en ontkenners kan helpen om wat zelfkennis op te doen. Het verklaart overigens meteen ook de volhardende starheid en geconformeerde struisvogelpolitiek van het linkse volkje.

  http://linskysplace.wordpress.com/2012/09/18/psychologen-leggen-uit-waarom-mensen-de-waarheid-over-911-ontkennen/

  http://linskysplace.wordpress.com/2012/09/18/is-complot-denken-realistisch/

  Like

 83. marijke zegt:

  Linsky je weet donders goed wie de aanstichter is.Ik heb al zo vaak gezegt als een art je niet bevalt ,ga naar het volgende.Je blokt lang genoeg om te weten dat er altijd mensen zijn die er op uit zijn om onrust te zaaien.En dat jij er nog op in gaat begrijp ik al helemaal niet.dit gaat niet om win win.Er zijn mensen die leven van zuigen.Die worden al wakker met who im goin to fuck wite today.Ze missen iets in hun leven.wat?Enn ik begrijp echt niet dat jij er dan ook nog op in gaat.vuil water gaat mijn deur voor bij.

  Like

 84. Linsky zegt:

  Marijke,
  ik ga er soms op in, omdat de invloed van dat soort subversieve teksten en valse insinuaties een regelrechte aanval is op mijn persoon en integriteit. Meestal reageer ik niet, dat weet je zelf ook wel, maar soms heb ik tijd en zin om eens wat recht te zetten. 🙂

  Over het algemeen heb ik het trouwens te druk met zelf schrijven, mijn blog en website te vullen en zelf na te denken over de dingen die er momenteel allemaal gebeuren op ons wereldje.

  Like

 85. Aegolius cs zegt:

  @ algemeen
  Waarheid en geloof vallen in de wetenschap niet door een osmosefilter. Was het maar waar en dat is in tegenspraak met waarheid op zich en geloof anderzijds, hetwelk het laatste wordt ingekleurd door eigen perceptie.

  Geldt zowel voor anderen evenals voor mij.

  Like

 86. Piet Klont zegt:

  Frans Brassens zegt:
  18 september 2012 om 14:20

  U bent zeker van beroep begrafenisondernemer?
  Man man man, stel je niet zo aan, zwartkijker!
  Gatverdamme.

  Like

 87. E.J. Bron zegt:

  @Frans Brassens

  Dat valt allemaal reuze mee hoor! De afgelopen twee weken heb ik nog nooit zoveel lezers gehad!! Trend: stijgend.

  E.J.

  Like

 88. Aegolius cs zegt:

  Knik bevestigend.

  Wel jammer van die Leen/Beffies

  Like

 89. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky

  Goed dat je in een link ook de aanslag op de Twin Towers even de revu laat passeren. Immers, volgens NWO complotdenkers zouden ‘de Joden’ ook achter die aanslag, op 11 september, zitten.
  Het ‘bewijs’ daarvoor wordt geleverd doordat 4000 Joden op de dag van de aanslag niet op hun werk in de Twin Towerszouden zijn verschenen.

  Volgens deze NWO samenzweringstheoretici zou een kliek waarin Joden een prominente plaats wordt toebedeeld, om haar doel – wereldoverheersing – te bereiken, de wereldbevolking willen reduceren, onder meer door middel van inentingen met ‘massavernietigingswapens’ zoals nieuwe vaccins tegen griep en tegen baarmoederhalskanker, via gemanipuleerd voedsel dat supermarkten verkopen, en middels chemtrails, FEMA kampen, de aanschaf van ontelbare guillotines etc.
  Eenzelfde groep Joodse serpenten zou ook de grote rampen van de twintigste eeuw hebben veroorzaakt en gefinancierd: de Eerste Wereldoorlog, de Russische Revolutie, de opkomst van Hitler en de Tweede Wereldoorlog.
  Veel aanhangers van deze theorie (waaronder David Icke) stellen bovendien dat het de Joden zelf zijn die de Holocaust hebben verzonnen of veroorzaakt, als een middel om ‘de Joodse massa’s’ te manipuleren’ en hun ‘Zionistische doelen’ te bereiken.
  Gekker moet het niet worden…

  Like

 90. Aegolius cs zegt:

  KL 17:17

  Georg Carlin – Religie is Onzin Nederlands
  Heerlijk zoals hij geloof en regering afzeikt:

  Niet verder zoeken op zijn site: over islam is hij weer erg gelovig!

  Like

 91. Ko Lumbus zegt:

  @Aegolius
  Werkelijkheid is datgene wat niet wegggaat als je ophoudt erin te geloven 😉

  Like

 92. Martien Pennings zegt:

  @ Ko Lumbus om 17:17.
  In ‘Protocols of Zion”, de uitstekende docu van Marc Levin http://bit.ly/SZ042k geeft de Israëlische consul in New York de verklaring voor die mythe “dat er geen Joden zijn omgekomen bij nine-eleven”.
  Er hadden namelijk zo’n 4000 familieleden naar het consulaat gebeld vanuit Israël om naar hun familie te informeren: daar komt dat getal dus vandaan.
  De rest van de mythevorming kan je natuurlijk gerust aan de moslimische medemensen overlaten.
  De consul vertelt dat hij na enige tijd door een vriend uit Istanbul werd opgebeld en die vroeg: “Hoe zit het nu met die 4000 Joden?”
  De consul antwoordde: “Waar heb je het over?”
  De vriend: “In een Turkse krant stond dat er 4000 Joden gered zijn.”
  De consul opnieuw, nu niet meer refererend aan dat gesprek met die vriend uit Istanbul:
  “Een Duitse tv-ploeg zei laatst tegen me: ‘Zeg asjeblief dat het niet waar is. Ze zeiden dat de Duitse jeugd gelooft dat er Joden achter zitten! Waar komt dat getal van 4000 toch vandaan?’ “
  Waarna de consul de tv-ploeg voorlichtte.

  Like

 93. Martien Pennings zegt:

  @ Ko Lumbus om 17:35.

  “Werkelijkheid is datgene wat niet weggaat als je ophoudt erin te geloven,”
  Variant: “De waarheid is nooit vrijblijvend.”
  Die karikatuur die George Carlin (Aegolius om 17:29) tekent is trouwens méér dan meesterlijk, maar wel een karikatuur.

  Like

 94. Ko Lumbus zegt:

  @Martien Pennings om 18:00

  Fact checking is een woord dat NWO conspiracy theoretici niet kennen.

  Like

 95. G.Deckzeijl zegt:

  @Aegolius:

  Like

 96. E.J. Bron zegt:

  @ Frans Brassens om 14:20.
  Ik heb uw comment nog even een keer goed gelezen: Ik geloof niet dat je Martien Pennings, omdat hij een link naar een serieuze docu heeft geplaatst, een “kleuterachtig wezentje” en een “idiot savant” moet noemen en hem moet beschuldigen van “aanzwengelen” van “geouwehoer” en hem in verband moet brengen met begrippen als “vuilnis”, “zooitje” en “debiel”.En je moet vooral niet alleen maar dreigen met wegblijven. Als je het gevoel hebt dat je hier niet thuishoort, dan moet je dat maar doen.

  Like

 97. Ko Lumbus zegt:

  @Benny om 18:13,

  Ik heb de moeite genomen om je filmpje met complotworstelaar Jesse Ventura uit te zien.
  Spijtig voor je, maar met enig feit dat het bestaan van ‘The American Concentrationcamp Conspiracy’ kan aantonen haalt Ventura niet boven tafel.
  Wél dringt zich direct het beeld op van Ventura als een groteske B-acteur.
  Ergens anders zag ik zijn ‘onderzoekswerk’ omschreven als ‘a clinic for overacting, bad dialogues and corny lines’. Beter kan ik het niet zeggen.
  Hopelijk ga jij nu ook het George carlin clipje hierboven ‘Religion is bullshit’ tot je nemen.

  Like

 98. Ko Lumbus zegt:

  @Martien Pnnings om 17:53
  “De rest van de mythevorming kan je natuurlijk gerust aan de moslimische medemensen overlaten.’

  Ja, en niet te vergeteten NWO-complotgoeroes als Robin de Ruiter en David Icke, die wat dit betreft hand in hand met de nazislam lopen.

  Like

 99. Linsky zegt:

  Het schijnt hier voorts een open podium te zijn voor het aanvallen van elke schrijver, film maker en mening die niet gewenst is. Dit begint zelfs de spuigaten uit lopen, om een hele draad door te drammen over een eigen mening en afkeuring.

  Op behoorlijk geforceerde wijze worden er ineens namen geproduceerd die in het artikel, noch in de comments ter discussie werden gesteld, behalve dan door de zieke terreur en achterlijke mening van een huichelachtig serpent.

  En dat alles enkel en alleen om mijn artikelen en zelfs datgene wat ik op mijn eigen blog en websites heb staan neer te sabelen,..met een volkomen subjectieve mening en zonder enige bewijs of onderbouwing van welke twijfel daaraan dan ook.

  Wellicht dat iemand het in de gaten heeft, maar David Icke, noch Jesse Ventura is in het artikel, of door mij vernoemd!

  Like

 100. Piet Klont zegt:

  E.J. Bron zegt 16:48

  ‘Dat valt allemaal reuze mee hoor! De afgelopen twee weken heb ik nog nooit zoveel lezers gehad!! Trend: stijgend.’
  Tuurlijk.
  Komt door mijn kartoens! 😆

  Like

 101. Piet Klont zegt:

  Hola, meneer Cola, ik ben ook een complotdenker!!
  Wees gewaarschuwd.

  Like

 102. E.J. Bron zegt:

  OMG, wat stinkt het hier opeens! 😉 😀

  Like

 103. Lucky9 zegt:

  @ Linsky & Martien
  George Carlin werd ook nergens genoemd. Maar bij deze dank ik G.Deckzeijl voor de superieure beeldkwaliteit van zijn filmpje. 😆

  Martien, het is géén karikatuur, het is datgene wat ik ook geloof.
  Dat geloof valt overigens volstrekt onder de vrijheid van eredienst. Als ik morgen het geloof George Carlin wil afvallen, dan doe ik dat. Niemand die komt dreigen dat hij me de keel zal oversnijden of aan een kruis zal nagelen.

  Dat is het verschil tussen beschaving en takiyya. Moslimverenigingen doen alsof moslims beschaafd zijn. Helaas is dat niet het geval. Om het met de woorden van Georges Carlin te zeggen: Holy shit!

  En voor Marc Bouwman & Ko me komen afschilderen als de baarlijke vrijmetselaars-duivel: Ik acht de joods-christelijke-humanistische traditie de meest waardevolle productie die het mensenras ooit heeft voort gebracht. Dat betekent niet dat ze altijd juist zijn en nooit verkeerd.

  Maar islam stinkt. Net zoals shit. Dat is het essentiële verschil.

  Like

 104. Linsky zegt:

  Nou ja, feitelijk bestaan er momenteel geen verborgen complotten meer, want alles is voorts heel open en duidelijk. De kudde is echter dermate gehersenspoeld en geconditioneerd dat ze alles slikken.
  ————-
  Sterke stijging christenvervolgingen in Verenigde Staten
  Ook Joden weer het doelwit – Regering Obama zoekt steeds meer toenadering tot Moslim Broederschap

  Liberty Institute oprichter Kelly Shackleford heeft in 25 jaar tijd niet zo’n sterke stijging van het aantal aanvallen op het christendom meegemaakt. Enkele voorbeelden: ‘Kinderen wordt verboden ‘Merry Christmas’ op kerstkaarten aan soldaten te schrijven, bejaarden mogen niet meer bidden voor hun maaltijden, God mag niet meer worden genoemd bij militaire begrafenissen en er zijn talloze pogingen religieuze symbolen zoals het kruis van gedenktekens voor veteranen te verwijderen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.’

  Volgens David French van de christelijke mensenrechtenorganisatie ACLJ worden christenen ook in het hoger onderwijs en op universiteiten steeds vaker in een hoek gedrukt. Onder het mom van de anti-discriminatiewetten probeert men christelijke organisaties de mond te snoeren en wordt overal gepoogd de verwijzing naar God op historische locaties, monumenten en zelfs bij museumtentoonstellingen te verbieden. ‘Dit is een poging God uit de Amerikaanse geschiedenis te wissen en onze nationale identiteit te veranderen,’ aldus French.

  De pijlen van het politiek correcte (linkse) establishment in Amerika richten zich ook op de Joden. ‘Eén stad probeerde tijdens een officiële stadsvergadering orthodoxe Joden letterlijk uit de stad te verbannen. Sommigen zeiden zelfs dat ‘Hitler het karwei had moeten afmaken’,’ vervolgde Shackleford. Volgens de Liberty Institute oprichter heeft de toenemende vervolging een diep gewortelde spirituele oorzaak. ‘Religieuze vijandigheid is het rode lampje op het dashboard dat zegt dat we een probleem hebben en dat er hierna geweld komt als er niets aan gedaan wordt.’
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=664134&r=1&tbl_archief=&

  Like

 105. Piet Klont zegt:

  @E.T.: Stinken? Wat vreet jij daar allemaal uit dan?

  Like

 106. Lucky9 zegt:

  @ Linsky
  Religieuze vijandigheid is het groene lampje op het dashboard van alle islamieten. Waar raaskalt Shackleford over? Iedereen is orthodox op zijn eigen manier.

  De islamieten geilen op geweld en seksueel misbruik. Klaar?

  Like

 107. Lucky9 zegt:

  @ Piet Klont om 21:12
  Zo klaar als een klontje is hier echt niet van toepassing. 😉 😀

  Like

 108. Piet Klont zegt:

  @Lucky9:

  Dat moge duidelijk zijn!
  Het is eerder zo troebel als in het holgat van Bea Billenberg!

  Like

 109. Ko Lumbus zegt:

  @Piet Klont

  Waarom gewaarschuwd wezen? Dat er een complot bestaat om ons Nederlanders, geholpen door de moslimimmigratie, de autonmie te ontnemen en onder EUSSR bewind te brengen kan iedereen zien die zijn ogen daarvoor niet sluit.
  Waar ik tegen ageer is tegen het waandenken dat types als Icke, dee Ruiter (en Ventura in Amerika) daarbij denken nodig te hebben.
  Icke bijvoorbeeld met in zijn NWO-compotfantasie lievelingsthema’s als ‘de samenzwering van de joodse kliek’, geïmplanteerde microchips en buitenaardsen. Die verder suggereert dat die ‘joodse kliek’ zelf de holocaust orchestreerde. “De denkpatronen van de collectieve joodse geest hebben herhaaldelijk de fysieke realiteit van onderdrukking, vooroordelen en racisme teweeg gebracht, die samenvallen met het patroon – de verwachting – dat geprogrammeerd is in hun psyche. Ze verwachten het, ze creëren het zelf.”
  Tegelijkertijd pleit Icke er voor om de theorieën van holocaust-ontkenners serieus te nemen. Hij prijst de Fransman Paul Rassinier, de eerste die de holocaust durfde te ontkennen, en is een verdediger van de veroordeelde holocaustontkenner Ernst Zundel.
  NWO goeroe Robin de Ruiter formuleert het anders maar ook daar komt het antisemitisme boven drijven.

  Like

 110. rommel zegt:

  Nou je niet gaan gaan galopperen Ko. Ufo’s bestaan, net zo goed als aliens. Ga maar even gorgelen op Ufo’s. De ondefinieerbare vliegende objecten vliegen om je oren. En kijk dan maar even goed met doordringende blik naar de EU-leiders Herman Van Rompuy en Elio Di Rupo. Dan zie ook jij ook wel dat de reptielen van out of space deze planeet willen overnemen.

  Like

 111. Ko Lumbus zegt:

  LOL! @rommel. 😆

  Zal nog even een passage uit het werk van David Icke terugzoeken die je zel interesseren.
  Iets met een gouden dildo, je gelooft je ogen niet.

  Like

 112. rommel zegt:

  Ik haat dildo’s. Zie dat als valse concurrentie. Behalve dan als ik mee mag doen om de rest van de gaatjes op te vullen. Kan alleen niet wennen aan dat trillen. Begrijp niet wat vrouwtjes daar lekker aan vinden.

  Like

 113. Ko Lumbus zegt:

  Haal die hand maar weer uit je broek, rommel, het wordt ietsje later, moet eerst even iets anders doen. Beloof je dat ik er vannacht nog op terug kom.

  Like

 114. Piet Klont zegt:

  Cola Rumbus:

  Die Icke is, net als Rommel overigens, compleet van de plot gerukt.
  Ik ga niet nogmaals schrijven hoe en wat, ik had zojuist wat neergeplempt en het was zomaar weer weg.

  Volgens mij ook een complot.

  Like

 115. Ko Lumbus zegt:

  Hier rommel,
  Voordat prinses Diana met Charles trouwde werd ze met een gouden penis ritueel ontmaagd. Daarbij was ook Camilla Parker-Bowles aanwezig. Prins Philip en de koninginmoeder veranderden in reptielen en lieten Diana weten dat ze er alleen voor diende om kinderen te produceren. Icke verkreeg deze informatie van een ooggetuige die het zich dank zij haar deprogrammering ging herinneren. Diana was al van jongs af aan voorbestemd om koningskinderen te baren. Ook haar dood voltrok zich volgens het draaiboek. De chauffeur was geprogrammeerd om tegen een pilaar in de Pont de l’Alma-tunnel te rijden. Het was precies de dertiende pilaar en Almah was een Perzische maangodin. In de tunnel liet men Diana naar ritueel voorschrift leegbloeden alvorens haar pas na een uur en drie kwartier bij een ziekenhuis af te leveren.
  Aanwijzingen dat Diana’s schoonmoeder ook tot de reptielen behoort kon Icke makkelijk vinden, koningin Elizabeth – ‘el-lizard-birth’ – drinkt regelmatig bloed en neemt deel aan rituelen waarbij kinderen worden geofferd. De lizards hebben een voorkeur voor blonde meisjes met blauwe ogen, die ze ook graag seksueel misbruiken. Ze hebben het bloed nodig om hun menselijke vorm te kunnen behouden….

  Like

 116. rommel zegt:

  Vind je het erg als ik je laatste reactie oversla Ko? Niet dat ik me druk kan maken als je er wel meezit. Maar ondanks dat ik me best deed om jouw verwarde geest te volgen raakte ik je bij de tweede zin kwijt door desinteresse. En Malle Pietje van deze site kan me helemaal niet boeien. Jammer dan.
  Voor jullie.
  Probeer het morgen nog een keer.

  Like

 117. marie zegt:

  Ik vraag u af, meneer rommel, waar op heden is de gulle lach gebleven ? U mot de satire van Ko effe kenne volge .

  Like

 118. Ko Lumbus zegt:

  Ja rommel, een redelijk denkend mens werpt dat verhaal over die gouden dildo verre van zich.
  Het is inderdaad geschift en gek voor woorden maar David Icke vermeldt het allemaal werkelijk zo in zijn boek. En als er hier een Malle Pietje is dan is het wel NWO-compotfantast David Icke.

  Op pagina 170 van ‘The Biggest Secret’ :

  ‘She was wearing a white gown and a drug had been administered by Lady Fermoy. Diana was told that she should consider her union with Prince
  Charles as only a means to produce heirs and nothing else. Camilla Parker-Bowles was his consort, not her. Arizonasays that Prince Philip and the Queen
  Mother then shape-shifted into reptiles to show Diana who they really were. ‘Diana was terrified, but quiet’, she said. Diana was told that if she ever revealed
  the truth about them, she would be killed. (Remember the guy I mentioned who had a call from Diana in the March before she died asking for his advice on
  how to reveal information about the royals that would ‘shake the world’?)
  The Queen Mother told Diana at the ritual that “all ears” would be listening to everything she said and “all eyes” would forever be watching her. This is
  the classic ‘nowhere to run’ bind imposed on all mind controlled slaves. Does anyone believe, therefore, that they would allow Diana into the clutches of
  Mohamed Al Fayed if he was not under their control? The ritual also involved the use of a golden penis (Osiris symbolism) which was used on Diana to
  signify the ‘opening of the womb’. Arizona says it was of reptilian shape and size and had needle-like protrusions designed to superficially puncture the walls
  of the vagina and cause bleeding.’

  Like

 119. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky om 20:04
  “en zonder enige bewijs of onderbouwing van welke twijfel daaraan dan ook”

  Hieronde de link naar de download van ‘The Biggest Secret’ van David Icke.
  Kun je even nalezen dat er geen woord gelogen is van wat ik hierboven aan waanzinnig gedachtegoed van deze gevierde NWO complot malloot weergeef.

  Klik om toegang te krijgen tot illuminati10.pdf

  Like

 120. Ko Lumbus zegt:

  @Marie om 02:18

  Ware het maar waar dat het satire was, en ik kan het je in het geheel niet euvel duiden dat jij het wel zo ziet. Het is veel erger zoals je nu hier boven kunt zien.
  Inderdad niet te geloven, maar die maffe tekst vloeide voort uit de gestoorde geest van een NWO conspiracy theoreticus die vele volgelingen heeft.

  Like

 121. Frans Brassens zegt:

  Hoe dan ook, Bron, je moet toch heus iets doen aan het soms langdurig en humorloos gewauwel van sommigen hier.
  Ik mis daarin respect voor het onderwerp en ben vast niet de enige die dit uiterst irritant en onvolwassen vind.
  Soms is het nuttig om met een min of meer grappige opmerking het lood van de zaak er wat af te halen, maar dan heb ik het niet over kleuterachtigheden.
  Overigens heb ik niet persoonlijk ‘gedreigd te vertrekken’, maar gaf aan dat, mogelijk, serieuze lezers zouden afhaken omdat er bij tijden zoektochten moeten worden ondernomen om een zinnig commentaar te ontdekken tussen de kennelijk benevelde oprispingen.

  Like

 122. Aegolius cs zegt:

  @ GD 19:05
  Dank. Maakt de ochtendstond weer goed.

  Like

 123. G.Deckzeijl zegt:

  @Aegolius 09:01
  Dit ook, denk ik… http://www.qsociety.org.au
  Zie ook de draad over Ayaan Hirsi Ali.

  Like

 124. Jacob Waterman zegt:

  Toch tof dat julie het opnemen voor de beffies.

  Like

 125. Linsky zegt:

  Verhip E.J….
  Die vrijheidlievenden willen jou zelfs hier censuur en restricties opleggen. 🙂
  Kennelijk wordt je niet capabel genoeg geacht je eigen blog te bestieren! 😦

  Like

 126. Ko Lumbus zegt:

  Ja jacobus, we missen ze, die Beffies!
  Zeker hier zouden ze hun zinvolle licht hebben kunnen doen schijnen over de deliriumwartaal van een van de grootste complotgoeroe’s aller tijden.

  Like

 127. Ko Lumbus zegt:

  Misschien wil heer Bron een ruil overwegen? Brassens eruit en de Befies erin?
  Tenslotte werden direct na Brassens’ verzoek de Beffies buiten de deur gezet..

  Like

 128. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky, zit jij niet te slijmen, hoe vaak heb je zelf niet bij papa Bron gesuggereerd dat Ko ook maar beter kan verdwijnen hier, eikel.

  Like

 129. Ko Lumbus zegt:

  Overigens, Frans Brassens om 08:29
  ‘Kennelijk benevelde oprispingen schrijf je’.
  Kijk dat zou wel eens je eerste ecthe bijdrage hier op de site kunnen zijn. Immers, als NWO-complotgoeroe David Icke aan de drank is en onderhevig aan delirium tremens zou dat wel eens dé verklaring voor zijn waanwartaal kunnen wezen.

  Like

 130. Linsky zegt:

  Ik heb van me levensdagen NOOIT ook maar gevraagd aan E.J. wie dan ook te verwijderen!
  Da’s weer zo’n valse aantijging en insinuatie……….serpent!
  Laat dat even geconformeerd worden door de webmaster!

  Voor mijn algemene constitutie en geestelijke welzijn is het namelijk noodzakelijk bij tijd en wijlen een klein oorlogje te voeren…

  Like

 131. Ko Lumbus zegt:

  L.E.Z.E.N., Linsky!

  Like

 132. Ko Lumbus zegt:

  Wel eens gehoord van een strawman fallacy, Linsky?

  Like

 133. Linsky zegt:

  Columbo;

  De voornaamste reden echter die ik heb om je een serpent te noemen is omdat ze een gespleten tong hebben! Van oudsher staan ze al symbool voor leugenachtigheid en misleiding!

  Serpentes zijn een groep van aan hagedissen verwante reptielen die behoren tot de orde schubreptielen (Squamata). Alle soorten worden gekenmerkt door een naar verhouding zeer lang en dun lichaam en het ontbreken van ledematen.

  Slangen komen vrijwel wereldwijd voor en de verschillende soorten leven in uiteenlopende habitats. Omdat ze koudbloedig zijn, leven de meeste soorten in warmere streken. Een aantal soorten is aangepast aan het leven in extreem droge omgevingen, zoals woestijnen….kijk en dat laatste is dan ook weer een reden! 🙂

  Like

 134. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky
  Ja dat zijn weer de betere argumenten, in plaats van de ‘The biggest Secret’ van collega reptielen – expert David Icke tot je te nemen. Hieronder nog eens de directe link naar de volledige tekst van zijn ‘Handboek Reptielenleer’

  Klik om toegang te krijgen tot illuminati10.pdf

  Like

 135. Ko Lumbus zegt:

  En als je je werkelijk wil informeren over wat NWO expert Icke zoal drijft, lees dan ook zijn andere meesterwerk ‘The Robots of Rebellion’ (helaas niet op internet te downloaden, maar bij Bolcom voordelig aan te schaffen), waarin hij meermaals verwijst naar de Protocollen van de wijzen van Zion, ervan overtuigd dat deze ‘illuminati protocols’ echt zijn.

  Like

 136. rommel zegt:

  @ Frans Brassens zegt: 19 september 2012 om 08:29

  Beste Frans, ouwe brompot van me, realiseer je je wel dat jouw eeuwige geklaag en gezeur om jouw onwillige reacties te laten verdwijnen nog minder aan een draad toevoegen dan waar je een ander van beschuldigd? Het enigste wat jij doet is negatieve energie uitstralen.
  Mag ik je eraan herinneren dat Bron hier de baas is en niet jij? Dus hij hoeft helemaal niets te doen voor jou. En verder zou ik als ik jou was mijn zuurpruim houden met je gezeik, anders draai ik het spelletje om en ga er voor pleiten dat jouw jeremiëren hier verbannen word.
  Kijken wie Bron verkiest.

  Like

 137. E.J. Bron zegt:

  @rommel

  Plagiaat van Waterman verwijderd, inclusief jouw comment daarop.

  Wat betreft de keuze: gemakkelijk!!!

  Like

 138. benny zegt:

  @ko lumbus:het filmpje van george carlin had ik reeds gezien.

  het gaat niet om ventura’s acteerprestaties maar om wat hij onderzoekt en te weten komt,en hij schuift toch een rekening voor een persoon zijn neus in het witte huis,dus het bewijs is er wel degelijk en ook de duizenden doodskisten.heb je het wel echt bekeken?

  het filmpje van alex jones undercover in de bohemian grove is toch niet in scene gezet?
  dit is dus conspiracy fact en geen theorie

  Like

 139. benny zegt:

  @ko lumbus: correctie,was niet in het witte huis maar in het pentagon,vergissen is menselijk hé 🙂

  Like

 140. Ko Lumbus zegt:

  Bennie, laat je niet bedotten door handige TV en radio marketeers als Jesse Ventura en Alex Jones. De handel in complottheorieën legt hen geen windeieren.

  Like

 141. Frans Brassens zegt:

  Soms wordt goede raad in de wind geslagen. Het zij zo. I rest my case.
  Maar: Kan er ook gereageerd worden, instemmend of ontkennend, op de opmerking die ik ook nog maakte en waarvan ik denk dat het een op de realiteit gestoelde is? Het betreft een nogal heikel punt.

  Deze dus:
  ‘De islam/koran-opdracht tot taqiyya maakt overigens dat je in principe geen énkele moslim kunt vertrouwen. Zelfs niet de bevriende. Want ook die vallen onder dat gebod.
  Ook op díe manier is de islam maatschappij-ontwrichtend’.

  Like

 142. Ko Lumbus zegt:

  Even teruglezen naar 17 september 2012 om 19:51, luldebehanger!

  Like

 143. E.J. Bron zegt:

  @Frans Brassens

  Daarmee kan ik het alleen maar eens zijn.

  Like

 144. Ko Lumbus zegt:

  En mocht je het nog niet begrepen hebben, Brassens, dat Taqiyya-begrip -Wolves in sheep’s clothing – is behalve op moslims ook op de minder zichtbare antisemitische agenda van prominente NWO samenzweringstheoretici van toepassing.

  Like

 145. Frans Brassens zegt:

  Een en ander is mij zeer wel bekend Ko (19:49). Zowel het bestaan van een inmiddels niet meer zo geheime NWO-agenda, noem dat een complot, als de soms wat ‘merkwaardige’ verhalen daar over.
  Evenwel hebben we het hier volgens mij over de ‘officiële’ OPDRACHT tot taqiyya in de islamwereld.

  Like

 146. Taqiyya vindt haar oorsprong in de Koran als een praktisch principe en komt er op neer dat liegen onder zeer bepaalde omstandigheden niet bestraft hoefde te worden, enigszins vergelijkbaar met het “leugentje om bestwil.” Het oorspronkelijke concept gaat alleen over het verhullen van het geloof dat iemand belijdt, hij mocht dit geloof verbergen als uitkomen voor zijn geloof hem in gevaar zou kunnen brengen. Later is taqiyya breder uitgelegd, volgens sommige moslims is het zelfs altijd toegestaan om te liegen als degene tegen wie gelogen wordt een niet-moslim is.

  # Taqiyya moet worden toegepast voor de veiligheid van het individu. Als iemand bang is dat hij gedood of verwond zal worden wegens zijn geloof, dan is hij verplicht taqiyya toe te passen.
  # Taqiyya mag toegepast worden om een conflict op te lossen of te voorkomen, door volgens de taqiyya te handelen kunnen partijen weer nader tot elkaar komen. Het toepassen van de taqiyya is in dit geval niet verplicht.
  # Taqiyya is verboden als dat anderen in gevaar brengt. Taqiyya is in dit geval ook verboden als iemand daarmee zijn eigen leven kan redden. Taqiyya is in dit geval haram.

  Tenslotte:
  De islam/koran-opdracht tot taqiyya maakt overigens dat je in principe geen énkele moslim kunt vertrouwen. Zelfs niet de bevriende. Want ook die vallen onder dat gebod.
  Ook op díe manier is de islam maatschappij-ontwrichtend!

  Like

 147. lucky9 zegt:

  @Frans Brassens
  KOekoek wil ten allen prijze vermijden om hier voortijdig ontmaskerd te worden als Trojaans paard.

  Laat hem nu a.u.b. even met rust. Mijn hobby voor de “afrekening” plaatsgrijpt is wat te dollen met mijn prooi. Benieuwd of het een Margaretamys elegans zou zijn. Voor verdere info zie http://www.muizenpagina.nl/de-rassen-en-verschillende-soorten-muizen-met-foto.html

  Vooral islamofiele ondergrondse woelmuizen rust ik rauw. Na een lang voorspel delven ze steeds hun eigen onderspit.

  Like

 148. lucky9 zegt:

  @ Piere Veenstra
  Natuurlijk is de islam maatschappij-ontwrichtend!
  Het resultaat is voor iedereen zichtbaar en niet te loochenen.

  Like

 149. Ko Lumbus zegt:

  Klopt, @ Brassens om 20:44, dat ‘taqiyya’ in beginsel op islam en moslims doelt.
  Ik nam de vrijheid om het begip hier in ruimere zin van toepassing te brengen op types die hun ware opvattingen onder een mist van wartaal verbergen.
  Vraag 196. Wat zegt de Koran concreet over liegen?

  In ‘Islam voor varkens, apen, ezels en andere beesten’ beantwoordt Hans Jansen vragen over de islam.
  Vraag 196 betreft taqiyya:
  In een oorlog kan liegen uiteraard toegestaan zijn. De Koran geeft geen carte blanche om erop los te liegen. Soera 16:106 wordt beschouwd als een verlof om zo nodig in geloofszaken te liegen. De technische term is takiyya of taqiyya, wat eigenlijk iets als ‘behoedzaamheid’ betekent.

  Like

 150. Ko Lumbus zegt:

  @ucky9

  Hoe dacht je dat een strijd tussen een bi-polaire geest en een redelijk denkend mens gaat aflopen?

  Like

 151. Ko Lumbus zegt:

  @21:07
  Manneken Koffiedik, in de helm geboren…

  Like

 152. lucky9 zegt:

  KOekoek produceert alleen blabla. Kenschetsend voor een Trojaans paard. Paardenvlaaien op de weg!
  Niet minder maar ook niet meer. Seffens komt hij hier met pornofilmpjes of Disney de aandacht afleiden van de enige on topic waarheid: de islamitische invasie. KOekoek is een trol. Weg er mee!

  Like

 153. lucky9 zegt:

  KOekoek,
  Je bent een rasechte islamofiele ‘gutmensch’: altijd tot hulp bereid waar het alles behalve nodig is!
  Pure valsheid, schijn-heiligheid en hypocrisie ten voete uit.

  Kiss my *** !

  Feit is helaas: je bent en blijft een leugenaar. Om dat te ontmaskeren had ik echt geen hulp nodig.
  Scheer je weg islamofiele drol! Je bent een trol. Punt

  P.S. Sorry Marc Bouwman als je nu nog steeds niet tot een realistisch inzicht zou zijn gekomen. 😆

  Like

 154. Ko Lumbus zegt:

  @22:46
  Vrijwillig zul je afdoende medicatie niet innemen zo te lezen, dus hou ik het hier maar weer even voor gezien met jou.

  Like

 155. jacob waterman zegt:

  Meneer lucky9 u bent toch niet toevalig ti ta tover papa?

  Like

 156. sjaan jordaan zegt:

  Hallo ik heb begrepen dat iemand mij wil hebben he he eindelijk kom straks terug om contact te maken en een foto van mijn zelf hier te plaatsen.

  Like

 157. F Bonebakker zegt:

  Wel een mooie foto he

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s