VIDEO: Moslimhaat in Borgerhout – Antwerpen (de échte beelden)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Daniel Deblaere, met dank aan “Rechts Actueel“)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op VIDEO: Moslimhaat in Borgerhout – Antwerpen (de échte beelden)

 1. willemientje zegt:

  Onze Belgische vrienden, noemen het niet voor niets Borgerocco

  Like

 2. De Ekster zegt:

  Schorem, iets anders is het niet. Moslim-uitschot dat hier niets te zoeken heeft. We zijn veeeel te lief voor deze barbaren. Wat is het toch vreselijk mis in West-Europa…

  Like

 3. Jan zegt:

  El joudoudi mereyame zegt:
  17 september 2012 om 18:09

  ’t Bijft islamitisch schorem dat leeft naar de gestoorde ‘profeet’ (mhbih) die niets origineels kon bedenken om te plunderen, te stelen, te verkrachten, te moorden en te brandschatten omdat hij te lui was om te werken (zoals Joden) en zijn lusten wilde botvieren op meisjes (was er niet vies van om Joodse vrouwen te verkrachten, dat dan weer wel) en dus de Thora verkrachtte wat uiteindelijk een vod opleverde: de koran, jachtakte van moslims die terecht door de plee gespoeld wordt door hen die weten wat voor schuinsmarcheerder en leugenaars moslims zijn.

  Like

 4. Jan zegt:

  zoals Joden=zoals Joden wel doen

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @De Ekster 17.08. uur, het is achterlijk gespuis, ze wensen zich nimmer aan te passen. Ze willen ons eronder krijgen, niet meer of minder. Bij de weg, hoeven deze figuren nooit te werken, o nee 5 keer per dag met de kont omhoog, en bij ons uitvreten… dat weer wel.

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  @El joudoudi mereyame om 17 september 2012 om 18:09

  En Mohammed de profeet was ook geen pedofiel toen hij zijn ouwe leuter in Aisha propte? Of ben je vergeten hoe oud ze was?

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  @Jan om 18:22

  Had je wel begrepen hoor Jan. Het zou best een jiddisch gezegde kunnen wezen, ‘werken als een jodenpaard’. 😉

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  Ze gaan er goed in daar op het filmpje, die Belgische stillen. Dat zie je ze hier bij ons niet doen, het stelletje collaborerende angsthazen hier neemt liever een vredelievende Nederlandse burger te grazen.

  Like

 9. Ko Lumbus zegt:

  Is die mallot van de clip hierboven al opgepakt?

  Like

 10. Hellen zegt:

  Zo zie ik het graag , dat mo tuig mag van mij best nog een paar tandjes harder aangepakt worden , islamitisch tering schorem , ram ze , elke keer dat ze de straat bevuilen en met hun fucking eisen komen , helemaal totallos .Daarnaast een verbod en een boete van 1000 euri en 3 maanden zitten , als er gezwaaid wordt met die abjecte zwarte jihad vlag , bij 2 overtredingen , OUT , terug naar de woestijn en de mohammedaanse achterlijkheid .

  Like

 11. Overigens om even op die vlag terug te komen. Wij mogen geen Nederlandse vlag op onze kleren stikken maar hun mogen wel met die jihaad vlag wapperen? Ik kreeg er in het verleden een boete voor en de anderen (met andere vlaggen) niet?!?? Blijkbaar is er in al die jaren niets veranderd aan die ‘weg met ons’ mentaliteit…

  Like

 12. Daniel Deblaere zegt:

  Uw dienaar beheert de volgende FB-groep https://www.facebook.com/groups/121641071284937 waarop iedereen welkom is (ook diegene die waardig en stijlvol wilenl vlaggen (met Vlaanderen Vlagt (VL2) om Vlaanderen wereldwijd te promoten als een gastvrij en hartelijk volk. U ziet ons regelmatig op de beeldbuis, de mannen en vrouwen die aan sportmanifestaties met wapperende, klauwende leeuwenvlaggen staan… van Anderlecht tot Rotterdam, van Geelong (Australië) tot Zoetenaaie (Vlaanderen). ——————————————- ———————————————–Kan een sterveling misschien een vertaling en enige toelichting geven omtrent de vlag met witte kalligrafische (Arabische) tekst ? Toelichting over de klauwende leeuwenvlaggen vind je o.a. op Facebook!

  Like

 13. Seculiere zegt:

  Bah…en de Belgen zien geen verschil tussen een Turk en van deze Marokkanen,hart zeer van

  Like

  • Daniel Deblaere zegt:

   @ Seculiere : Beste onbekende planeetgenoot, indien u mij een “Belg” noemt voel ik mij gebelgd. Leve de republiek Vlaanderen! & hartelijke groet (ook aan de andere mensen van goede wil!

   Like

 14. Ko Lumbus zegt:

  Troost je Seculiere, ik zie het wel. Heb een jaar tot groot genoegen in Marmaris doorgebracht.

  Like

 15. Daniel Deblaere zegt:

  Karel Jonckheere: “Vrede op aarde aan de mensen van goede wil ! En de andere ? Oorlog!”

  Like

 16. Seculiere zegt:

  inderdaad vlaanderen wereldtop,maar soms zo naief

  Like

 17. Anita Kloes zegt:

  Nou, ik woon in een grensdorp aan de rand van Belgie, en als Nederlandse nationaliste ben ik iedere keer blij verrast hoeveel geel/zwarte leeuwen vlaggen er bij doodgewone huisgezinnen buiten aan het raam hangen!! Die mensen weten nog wat trots is!

  Daar zouden wij hier een voorbeeld aan mogen nemen.

  Like

 18. Anita Kloes zegt:

  En ik ben lid geworden van uw groep op FB, beste Daniel.

  Like

 19. Lucky9 zegt:

  Wat Jullie moeten weten is dat Borgerhout inderdaad een 99,99 % moslim-enclave van Maghrebijnse origine is. De niet geregistreerde en dus illegale bevolking is ook islamitisch maar slechts ten dele Marokkaans. Het gaat dan vooral over Islamitische Afghanen en Pakistanen.

  Ik was vrijdag de dag voor de verboden betoging nog op de exacte plaats van de rellen.. Opvallend rustig omdat de moslims in hun moskeeën zaten. Ik bezocht er de wekelijkse markt die ik het best kan omschrijven als een wiegende zee van hidjabs (hoofddoeken van alle kleuren met de nadruk op wit en zwart) waarvan de helft rijdend met (bemande) kinderwagens.

  Momenteel telt heel Antwerpen 42% allochtonen, het een stad van Allah geworden. 43% van de sociale woningen worden toegewezen aan vreemdelingen. 77% van de leefloontrekkers in Antwerpen zijn allochtonen, asielzoekers of geregulariseerde illegalen. Vreemdelingenprofitariaat is er keiharde realiteit.

  Antwerpen telt 39 moskeeën en is de uitvalsbasis van extreme moslimorganisaties zoals Al Mawada, Muslim Rise en Shariah 4Belgium.
  Buitenlandse moslimextremisten wordt geen strobreed in de weg gelegd als ze in soepjurk of struikbaard hun islamitische haatideologie komen prediken. Dat ze de boel komen ophitsen in de moskee ziet U op het filmpje van RT niet. Het gespuis kan U er zelf wel observeren.

  Struisvogelpilitiek? Helemaal niet! Het politiek correcte stadsbestuur collaboreert met de islam in ruil voor moslimstemmen.
  De massa-immigratie leidt tot een verarming en verloedering van de stad. De criminaliteit stijgt elk jaar onrustwekkend. 15 % van de criminelen is jonger dan 18 jaar en 41,5% jonger dan 25 jaar. 45 % van de daders hebben (vooralsnog) geen Belgische nationaliteit. De meeste Marokkanen hebben overigens de Belgische nationaliteit zodat zij niettegenstaande hun dubbele nationaliteit in de statistieken als “vlaming” door het leven gaan. Meer als vermoedelijk gebeuren er in 2012 al meer dan 240 criminele feiten per dag.

  Het zijn de eigen overheden die de vijand zijn van de gewone Vlaamse burger. De situatie is hier niet echt fundamenteel verschillend als die welke beschreven wordt door Paul Weston.

  Ik kan jullie maar een goede raad geven. Als er een moslim neerstrijkt in jullie dorp of wijk pest hem dan direct en onverbiddelijk weg. Want als U er één toelaat volgt de invasie nadien automatisch, zonder dat U de mogelijkheid zak hebben dit nog te kunnen neutraliseren of er U tegen te verweren. Het geweld en de intimidatie met uzelf als slachtoffer worden dan onomkeerbaar. Zet uw politici en ambtenaren onzer zware druk want zij zijn het die verantwoordelijk zijn voor de territoriale claims van de moslims.

  Like

 20. Goh, iemand met lange tenen

  Like

 21. Linsky zegt:

  oei! pliesie……

  Like

 22. vederso zegt:

  @ Webmaster. Kan dit dreigement van El joudoudi ook worden gewist? Dit is tenslotte andere koek dan een bijdrage van Henk Beffie!

  Like

 23. Linsky zegt:

  Beseft er wel iemand dat die man wel eens slaapt ….en daarnaast meer bijdraagt aan de dagelijkse instandhouding van onze bijna failliete maatschappij dan wie ook? 😦

  Like

 24. @Linksy: gelukkig wel anders was het voor E.J. niet vol te houden…

  Like

 25. Oh, ik zie nu pas dat ik je naam steeds verkeerd typ. Sorry!

  Like

 26. Lucky9 zegt:

  @ El joudoudi mereyame = Ko Lumullonimboes typo
  “Sie” moest “die” zijn. Entschuldigung!
  Tja met zulke “dicke” namen is de takiyya nooit ver weg. Allochtoon gespuis!

  Like

 27. Linsky zegt:

  Dat ie slaapt is nog tot daar aan toe, da’s vrij normaal, dat doen de meesten mensen tegenwoordig,…. maar met die hersenspoeling van kinderen met voorgeschreven stuf, verstrekt door de Staat, zou ie eigenlijk eens mee op moeten houden hoor! 😦
  Laat ie met vervroegd pensioen gaan, dan kan ie heel; de dag hobbyen, hihihi

  Like

 28. Lucky9 zegt:

  Linsky, je bent een echte realist.
  His masters voice zal morgen alle islamofiele en islamitische drollen opruimen en in de vuilnisbak van de geschiedenis deponeren.
  Hulde aan de webmaster

  Like

 29. Ko Lumbus zegt:

  Ja Ucky9, ik heb vrienden gemaakt in Marmaris, erg hé!

  Like

 30. Linsky zegt:

  Pieter, moet je ook doen, ik vroeg al FUT aan toen ik 18 was.
  Ik had namelijk al snel in de gaten dat je van werken niet rijk of gelukkig werd! 😦

  Like

 31. Linsky zegt:

  Lucky, 00:37, was eigenlijk voor jou bedoeld, maar okè, misschien wil Pieter er ook mee ophouden hè. 🙂

  Like

 32. @Linsky: Als ik aan het werk zou zijn dan ben ik niet nuttig. Nu wel 😉

  Like

 33. Linsky zegt:

  Da’s de juiste attitude Pieter! 🙂

  Like

 34. Linsky zegt:

  Ik tracht E.J. daar nog steeds van te overtuigen, maar hij leeft waarschijnlijk in de veronderstelling dat ie een onmisbaar element van de hoekstenen der samenleving vormt…

  Dat lukte natuurlijk ook niet zomaar, want die ambtelijke molens draaien verdomme nog langzamer dan die van de Goden.
  Maar met mijn 34ste jaar, was ik vrij, in elk geval voldoende om voorts zelf uit te maken wat ik wel of niet wilde. Dat maakt het leven een stuk aangenamer! 🙂

  Like

 35. G.Deckzeijl zegt:

  @Daniel D., 17-9, 20:11
  Waarom ik NOOIT klik op links die naar die privacyval FB leiden!!!
  http://tinyurl.com/67vhpj6
  Nog een tip: ga naar http://www.zdfinfo.de en vul in hun zoekveld facebook in.

  Like

 36. Pingback: Wat je niet ziet op VTM & VRT ! - Stormfront

 37. Hallo, jan en Ko Lumbus,ik ben 38 jarige moeder van 3 kinderen, het kwetst me heel erg dat je iets neer zet hier op mijn naam wat ik niet geschreven heb,ik wil jullie heel beleeft vragen om dit weg te halen, en wat me heel pijn doet is,dat mijn moeder aicha noemt, en ik zie haar niet meer, dit allemaal kwetst me. nogmaals wil ik jullie vragen,omdit weg te halen aub,ik dank jullie

  Like

 38. Jan ik drukte net op een link onder je naam, zag een foto,de foto klopt wel ,met die lange neus ,dat je eigenlijk een grote leugenaar bent.

  Like

 39. dave zegt:

  Die menseb hebben we toegelaten in onze samenleving om ze een beter leven te geven en nu keren ze zich tegen ons en willen ze alles.het zijn gewoon parasieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s