VIDEO: Schokkend verslag uit Burnley, Groot-Brittannië

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Schokkend verslag uit Burnley, Groot-Brittannië

  1. benny zegt:

    deze taferelen ziet men over gans europa,vooral in de steden maar hier in belgie zaait dit ook uit naar gemeenten en dorpen.hier moet dringend!! iets aan gedaan worden.

    Like

  2. jowitteroos zegt:

    Ik heb zitten janken…ik geef toe!! Weet ook niet waarom, maar ben zo boos. Ik merk zelfs aan mezelf ( !) dat ik rekening houd met b.v. mijn “aardige” onaangepaste ( islam way of life) buren, confrontaties vermijd en soms harde muziek opzet of wat joodse liederen zing/neurie.( mijn verzet (je) ). Dat wat in deze film geberud gebeurd ook in Nederland in Utrecht b.v. al deccenia lang!! Echt waar!!!!! Politie doet niets, Gemeente doet niets Wijkbureau’s doen niets, opbouwwerk doen niets, want dat zou SCHANDE zijn in hun ogen, je mag niet discrimineren en moet respect hebben voor dat vieze gore manipulatiefe achterbakse klote tuig ( zo!!! , want meer kan ik er niet van maken).

    Maar als je dan gemeentes en politie hoort dan is het veiliger en saamhoriger en een heerlijke multicultikroes geworden, geweldig toch!!

    SCHANDE SPREEK IK ERVAN EN EEN HOOGSTE VERRAAD AAN EIGEN CULTUUR EN LAND!!!

    Like

  3. G.Deckzeijl zegt:

    Er is een even simpele als doeltreffende oplossing voor dergelijke situaties zoals in deze reportage te zien is. Het beroerde van alles is dat de autoriteiten de middelen al lang in huis hebben en er tot op heden geen gebruik van maken. Wat dat is laat ik in het midden, omdat ik weet dat als ik het hier neerzet, het TUIG zich erop gaat instellen en dat is NIET de bedoeling.

    Like

  4. benny zegt:

    het leger inzetten,is misschien niet gewenst maar wel noodzakelijk voor het behoud van de beschaving. kijk hoe onze ouders en grootouders gestreden hebben om te voorkomen dat we onder een nazi regiime terecht kwamen en vergelijk dat met de huidige elite die niks durft te ondernemen om te voorkomen dat we onder een islamitisch regime terecht komen,ronduit beschamend en lafheid ten top!!de clash is onvermijdelijk dus liever nu dan later want ondertussen blijven ze maar soldaten aanvoeren voor hun jihad.
    zoek eens archiefbeelden op van 40 jaar geleden en vergelijk deze dan met de huidige tijd en stel dan maar een donker zwart vraagteken voor als we 40 jaar verder zijn indien er niks verandert en alles op zijn beloop blijft.

    Like

  5. Tiny zegt:

    Het wordt hoogste tijd, dat aan deze toestanden radicaal een eind wordt gemaakt.
    Schandelijk, of ik her er eenvoudig geen woorden voor.

    Like

  6. En dan te bedenken dat dit inmiddels in Nederland ook al in de grote steden gebeurd maar daar zal je, net zoals deze man in de video al zegt, niets over horen in de MSM. Het wordt de hoogste tijd dat de straten/wijken/steden/dorpen weer van ons worden!

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    jowitteroos 22.38. uur, helemaal met U eens Jo. Het is ook om te janken, en het enige wat vertegenwoordigers van onze politieke partijen, met uitzondering van de PVV en SGP doen: is theedrinken met vertegenwoordigers van deze achterlijke cultuur te weten de ISLAM! En denk verder hierbij aan ” de Resolutie van STRAATSBURG`, het VERRAAD VAN DE EEG EN BILDERBERG!

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    Maar onze PLUCHE ELITE zorgt er wel voor, dat zij HIER NIET mee geconfronteerd worden. Als de pleuris uitbreekt, zorgt deze ELITE er wel voor dat zij hun vliegtickets gereed hebben liggen, om hem te SMEREN naar bv. Zuid/Amerika!

    Like

  9. louis-portugal zegt:

    Een camerateam wilde eens een film van een moskee maken in Amsterdam.
    Eerst contact opgenomen met de politie die niet wilde meewerken.
    Het team is toch gegaan en het geheel is uitgelopen op een geweldige rel met kapotte camera enz.enz.
    Het is hier dus nauwelijks beter dan daar.
    Ik heb er in ieder geval een heel verhaal van gelezen bij HVV of Art.7

    Like

  10. Hellen zegt:

    Het is verschrikkelijk om te zien hoe dat eens zo trotse en mooie Engeland compleet naar de sodemieter is gegaan door dat islamitische inbreed tuig , tis om te janken om te zien dat je land steeds meer wordt overgenomen door de vijfde colonne , en net als hier liggen de regeringslIJders in coma , steken geen fucking poot uit , niemand kan missen dat het overal fout gaat , hoe bedoel je een landverradend zooitje laffe honden , echte leiders hadden al 15 jaar geleden gezegd , aanpassen , muilen dicht , werken , eisen doe je maar in de woestijn , als onze regels , normen en waarden jullie niet bevallen trappen we jullie terug naar de achterlijkheid , maar niks van dit alles , ze vernachelen ons , we moeten blij zijn over de multiculshit en de alles en iedereen verziekende islam , ik spuug op dat zooitje , voor mijn gevoel een bende walgelijke , laffe nsbers . Het wordt de hoogste tijd voor een revolutie , opstaan en vechten voor onze vrijheid is onze enige redding , de lIJders verdommen het dus moeten wij hetzelf doen . NEVER SURRENDER !!!!

    ps
    DHIMMY Schultz moet met pek en veren uit Europa getrapt worden , schandelijke islamknieler .

    Like

  11. G.Deckzeijl zegt:

    En iedereen leest er weer overheen…

    Like

  12. marijke zegt:

    De geene die dit heeft laten gebeuren ,zouden allemaal voor het gerecht moeten.Schande gewoon.

    Like

  13. Tom Hendrix zegt:

    @Hellen 11.10. uur, helemaal mee eens Hellen! En het ergste is dat het POLITIEKE ELITE TUIG in de EU en ook in ons land, HUN VLIEGTICKET al GEREED hebben liggen. Samen met BEA BILDERBERG verdwijnen zij als eerste als het uit de klauw gaat lopen!

    Like

  14. Hellen zegt:

    Uiteraard Tom ,de neporanjes , de elite en bobo’s , kort gezegd de vuige landverraders dus , hebben al hun voorbereidingen getroffen , als het vuur te dichtbij komt en ze moeten vechten voor hun haggie donderstralen ze , net als in 40/45 gauw op , naar t buitenland , ze hebben stekkies genoeg waar ze in luxe kunnen blijven leven en wij ? Wij mogen doodvallen , wij mogen ons land en ons zelf verdedigen , zoals altijd , het is en blijft smerig tuig , een landverradende bende nuttelozen die ons kaal plukken en laten bloeden , een abjecte clup die de islamisering geen strobreed in de weg heeft gelegd , wat zeg ik , die de woestijn barbaren op alle manieren heeft gepamperd , haathutten worden neer geplempt alsof het tuinhuisjes zijn , bizarre eisen worden blind ingewilligd , de vijfde colonne heeft vrijspel vanwege de vele NSBers die ons land zonder schaamte uit willen leveren aan barbaarse islamieten . Ik walg van de blindgangers die ons land willens en wetens de islamitische afgrond in laten donderen !

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    @Hellen 20.37. uur, beste Hellen daar ga ik volledig mee in!

    Like

  16. TP zegt:

    Het filmpje is wederom te zien op YouTube met afgedekte gezichten van de meisjes, omdat zij bedreigd werden door gematigde moslims:

    Like

Plaats een reactie