Laffe hond Martin Schulz collaboreert met het oudste nazisme ter wereld: de islam

                                                                                                        (Door: Martien Pennings)

Eerst maar eens een hartelijke uitnodiging in de moedertaal van de aangesprokene:

Feiger nazi-kollaborations-Hund Martin Schulz! Verklage mich wegen Verleumdung!

De voorzitter van het Europees Parlement, de Duitser en laffe hond Martin Schulz, heeft op 19 september 2012 de ultieme bevestiging gegeven van de collaboratie van de Europese Unie met de nazistische islam, het geloof van 1) de Jodenhaat, 2) de Expansieve Oorlogszucht inclusief Blut und Boden en 3) het Führerprinzip van de mythische Mohammed, een Hitler avant la lettre.

Vanaf de officiële katheder van wat het nieuwe Derde Rijk zal worden als het nu al niet de nieuwe Sovjet-Unie is en geflankeerd door twee islamitische haatbaarden, zei de laffe hond Martin Schulz:

“We zijn het erover eens dat dit soort godslasterlijke films veroordeeld moeten worden. Ik veroordeel ten sterkste niet alleen de inhoud, maar ook de verspreiding van zo’n film. Die is enorm vernederend voor veel mensen over de hele wereld.”

Hij had het over een filmpje waarin weer eens de waarheid over de islam wordt verteld, namelijk dat het een ”geloof” is van roofmoordenaars, slavenhalers en seksverslaafde vrouwenonderdrukkers en kleine-meisjes-verkrachters onder de leiding van de mythische gek Mohammed die door de heer M. Bouyeri, in de brief die hij met een slagersmes vast stak in de borst van Theo van Gogh, treffend werd aangeduid als “de lachende moordenaar”.

De laffe hond Martin Schulz deed net alsof hij niet weet dat duizenden filmpjes op het internet ervan getuigen hoe de hele islamitische wereld druipt van Jodenhaat, moordzucht, racisme en algemene agressie. Dat weet laffe hond Schulz héél goed. En ik ben ervan overtuigd dat laffe hond Schulz Israël en “het lijden van het Palestijnse volk” voor dat druipen verantwoordelijk houdt. Ik neem óók direct aan dat laffe hond Schulz géén kennis heeft genomen van 1400 jaar geschiedenis van de islam, die zich het beste laat omschrijven als één oceaan van ziedende bloeddorst.

Nu de laffe hond Martin Schulz openlijk en geflankeerd door twee haatbaarden officieel heel West-Europa onderworpen aan de islam heeft verklaard, wordt misschien een keertje duidelijk dat de term “dhimmie” geen fantasie-naampje is, verzonnen door een Jodin die in 1957 uit Egypte is verjaagd met alleen de kleren die ze aan had. Waarom verjaagd? Gewoon omdat Bat Ye’or * een Jodin is. Een “dhimmie”, zo wordt Bat Ye’or niet moe uit te leggen,  is al 1000 jaar de gangbare term voor een persoon die kruipt voor de islam, zich laat uitbuiten en vernederen door de islam en de islamaffia de pizzo betaalt. Hele naties kunnen ook tot dhimmie-status gebracht worden, dan wordt zo’n natie eufemistisch aangeduid als behorend tot “het huis van het verdrag” de “dar-al-sulh”.  Men weet toch dat totalitaire systemen het beste zijn in perverse eufemismen?

Nu de laffe hond Martin Schulz openlijk en geflankeerd door twee haatbaarden officieel heel West-Europa onderworpen aan de islam heeft verklaard, gaat misschien een keertje doordringen dat Bat Ye’or in haar boek “Eurabië” geen sprookjes vertelt. Ze documenteert in dat boek omstandig hoe sinds de oliecrisis van 1973 “Europa” een steeds hechtere alliantie is aangegaan met de islamitische wereld in het Midden Oosten, waarbij in talloze officiële verdragen en via vergaderingen op het hoogste niveau een zeer dicht netwerk tot stand is gebracht van allerlei organisaties die de principes van deze alliantie in de praktijk brengen: 1) Olie voor onderwerping aan de islam, waarbij die onderwerping tot uiting komt in mooi-praten van de islam vanaf het lagere-school-lesboek tot het universitaire curriculum en vanaf het multiculturele buurtkrantje tot alle grote mainstream-media. 2) Vrijwaring van terrorisme op Europees grondgebied door “de Palestijnen”, wat natuurlijk nooit helemaal lukte omdat Arafat soms zijn terroristen zogenaamd “niet in de hand had” 3) Massa-immigratie van islamieten naar Europa, 4) Officiële anti-Israëlpolitiek door Europa.

Wie zich afvraagt hoe de roze sprookjes rond de islam en de zwarte Israël-demonisering in de koppen van twee gehersenspoelde Europese generaties zijn terecht gekomen, vindt het antwoord in het boek van Bat Ye’or, waaruit ik nu de slot-passage citeer van het post-scriptum bij de tweede Nederlandse druk, in 2008:

Wat doet Europa terwijl de oemma** een beleid opstelt om al haar krachten voor een gezamenlijke actie te verenigen? Europa verheugt zich en sluit zich aan bij de haat die de oemma predikt tegen Israël en Verenigde Staten ( . . .). Javier Solana ( . . .) secretaris-generaal van de Europese raad, stelde op 26 oktober 2006 in Jeruzalem dat Hamas Israël niet wil vernietigen maar alleen uit is op ‘de bevrijding van de Palestijnen’.

Ja, zoals Arafat ( . . .) in 1973 geen terrorist was en men Joden in 1943 niet naar Auschwitz vervoerde om ze te vermoorden maar om ze werk te geven.

Om de zware kritiek van de OIC *** op de islamofobie in Europa het hoofd te bieden, vieren de Europeanen in 2008 het grote feest van het Europese burgerschap, dat open is gesteld voor de hele wereld. Weer een hersenspoeling om tegemoet te komen aan de eisen van de oemma, terwijl Europeanen ondertussen gedwee hun schoenen uitdoen op het vliegveld, flesjes voor de baby achterlaten en zich volgzaam neerleggen bij de veiligheidsvoorschriften, die worden opgelegd door de jihadistische terreur op hun continent. Hun instellingen blijven NGO’s financieren die hen xenofoob noemen als zij indringers buiten willen houden die hun wetten overtreden en hen als islamofobe racisten bestempelen als zij zich willen beschermen tegen het terrorisme.

De politici van de generatie van mei ’68 beleven een nieuwe jeugd met hun eeuwige discussies en dialogen uit de studentencafés. Europa kan alleen genezen als de Augiusstal wordt schoongemaakt.” [mijn vet]

_______________________

* Bat Ye’or is Hebreeuws en betekent “dochter van de Nijl”.

** De islamitische wereld-“geloofs”-gemeenschap.

*** Organisatie van de Islamitische Coöperatie: 57 islamitische landen die de Algemene Vergadering van de Verenigde Nazi’s domineren en zich onledig houden met sabotage en haatmoties tegen Israël opstellen.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Europa, Islamisering. Bookmark de permalink .

106 reacties op Laffe hond Martin Schulz collaboreert met het oudste nazisme ter wereld: de islam

 1. Jan zegt:

  Intussen aan de andere kant van de oceaan:

  1934 Duitsland:
  „Ich schwöre bei Gott diesen heiligen Eid, dass ich dem Führer des Deutschen Reiches und Volkes, Adolf Hitler, dem Oberbefehlshaber der Wehrmacht…….

  2012 Verenigde Staten:
  “For all”: http://times247.com/articles/56for-all-supporters-pledge-allegiance-to-obama7?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Op de site van Bol.com geeft ene “Charles” een goede korte beschrijving van het boek “Eurabië” van Bat Ye’or: http://bit.ly/S6jL1e:

  Werkelijk schokkend
  10 februari 2009 | Door: Charles | Rotterdam
  Dit is een standaardwerk! Een fundament voor het verkrijgen van de kennis hoe Europa’s massale immigrantenstroom uit islamitische landen is ontstaan en wie daar de werkelijke schuldigen voor zijn. Schokkend is te zien hoe de schrijfster de ingewikkelde lijnen heeft ontrafeld die hebben geleid tot deze catastrofe in wording. De europese burger is op een onvoorstelbare wijze belazerd door haar eigen politieke elite. Daarnaast is de rol van Frankrijk na 1945 t.o.v. de arabische landen werkelijk ongelooflijk. De uitruil van politieke en economische invloed, die via de Fransen tot stand is gekomen, waarbij de oliestroom weer vrijgegeven werd in 1973 door de arabische landen, waarvoor het toestaan van islamitische massa-immigratie naar Europa, kan zowat met landverraad vergeleken worden. Je gelooft bijna niet wat je leest. Alles is echter uitvoerig gestaafd met noten, verwijzingen en links. Dit boek geeft een uitputtend inzicht in hoe de hazen hebben gelopen de afgelopen 50 jaar. Bovendien ook een verbijsterende vaststelling hoe de europese burger inzake het Palestina-conflict gewoon voorgelogen is, wederom door haar eigen politieke elite. Dit boek moet echt iedereen lezen die wil weten wat zich allemaal achter de schermen heeft afgespeeld, om de huidige puinhoop die stilaan in Europa aan het ontstaan is, op zijn ware merites te kunnen beoordelen.

  Tot zover “Charles”.

  Je kan het boek van Bat Ye’or ook samenvatten door haar sfeertekening van een grote vergadering in Amsterdam in 1975 op de pagina’s 93-94. Ze benadrukt dat deze vergadering en alle voorgaande vergaderingen en alle latere vergaderingen tussen islam-nazi’s en eurokraten in dezelfde sfeer verliepen.

  Bat Ye’or:

  “Bij de vergadering van de EAD [Europees Arabische Dialoog] over de Europees-Arabische samenwerking in 1975 in Amsterdam kwam een groot aantal Europese en Arabische ambassadeurs, diplomaten, wetenschappers en journalisten samen. Tijdens de debatten bracht Ibrahim A. Obaid, algemeen directeur van het ministerie van Olie en Mineralen van Saudi-Arabië, de geest van de Dialoog zeer juist onder woorden: ‘Gezamenlijk en als gelijken kunnen de Europeanen en de Arabieren met een strategie van onderlinge afhankelijkheid de doorn in hun vlees verwijderen – het Israëlisch probleem – en zich wijden aan de reusachtige taak die voor hen ligt.’ “

  Bat Ye’Or vat ook de verdere inhoud van Obaids speech samen: als de EU meer macht wil, moeten de eurokraten de “Palestijnse” zaak steunen, eisen dat de ”bezette gebieden” ontruimd worden en vooral Jeruzalem. Het is gewone chantage: de nauwelijks verzwegen sanctie is: anders gebruiken we het oliewapen.

  Het cultuur-genetische liegen van Arabieren, die verbijsterende hypokrisie, dat ongelooflijke in-your-face-brutalizing, komt naar voren als Obaid zegt dat gedurende de oorlog van 1973 (door de Arabieren begonnen!) de Arabieren alleen maar voor hun rechten opkwamen (ze verviervoudigden de olieprijs), “maar tegelijkertijd spanden we ons in om de economie van de vrije wereld niet te belemmeren.”

  Tsjonge-jonge: wat IS het tuig!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Ik vergat nog hoofdletters te gebruiken voor deze woorden in mijn bovenstaande lange comment:
  DE DOORN IN HUN VLEES VERWIJDEREN – HET ISRAËLISCH PROBLEEM

  Like

 4. Jan zegt:

  En intussen in Brussel en Caïro:
  Hoofd van de Arabische Liga Arab League Nabil al-Araby zei woensdag dat de organisatie samen met het OIC, de Afrikaanse Unie en de Europese Unie dicht bij een internationale overeenkomst zijn om godslastering en het beledigen van heilige personen te straffen.
  http://www.egyptindependent.com/news/arab-league-eyes-blasphemy-bill-syria-solution

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Waarde heer Pennings,
  Wanneer….. ja wanneer wordt het de mensen eens duidelijk?! Als Iran zijn 13e imam boven Israël laat verrijzen?

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  “aegoliuscs “heeft onder een ander artikel http://bit.ly/S6MN0v over nazi-collaborateur Schulz op deze site dit filmpje gezet: http://bit.ly/PWMklE . Hier hoort het echter óók thuis. In het filmpje legt Matthias Küntzel uit hoe direct de lijnen lopen tussen nazisme en islam, tussen Moefti van Jeruzalem en Arafat.

  Onder datzelfde stuk http://bit.ly/S6MN0v heeft “Jan“ een filmpje gezet http://bit.ly/S9Nkoc waarin Schulz, getrouw aan de perversie van alle totalitaire gekken, de volle 180 graden draait: de critici van de islam zijn de nazi’s! Maar je zou toch godverdomme een pistool point blank in die godvergeten zelfgenoegzame smoelen willen leegschieten!

  Like

 7. jacob waterman zegt:

  Martien wat geniet ik toch van je,adoreren zullen ze jou zoals ik dat doe.

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Je bent een onbekende voor mij, Jacob.
  Maar blinde adoratie is altijd welkom bij narcisten als ik.

  Like

 9. Hedere belichting en scherpte waren in orde, de cameravoering was niet inventief, maar zeker niet amateuristisch, want amateurs gebruiken de camera om “de tuin te sproeien”. Het waren ook echte acteurs. De stijl was vast bedoeld als bijtende satire, maar die ontstaat in westerse ogen vanzelf als je de islamitische praktijken realistisch in beeld brengt. Het is een professioneel gemaakt lowbudget filmpje over islam en koran met een simpel verhaaltje en komisch bedoelde inslag, dat accentueert: DE ISLAM DRAAIT VROUWVIJANDIG OM SEKS (HEEN).
  Lees verder:
  http://infohit.nl/multicul/vrouwen.htm

  Like

 10. F Bonebakker zegt:

  wij houden van je, goed op de man gespeeld

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Pamela Hemelrijk en Eurabië… http://tinyurl.com/3p32945

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Héé schoon wijveken, ge weer dakke gère zie…. (zie ik liever dan verrader Schulz in galatenue!!!)
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120920_053

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Alleen voor de oudere reaguurders…!!!

  Like

 14. F Bonebakker zegt:

  Heer Deijckzeijl,
  Die boeren dochter is nu getrouwd met Ali en houd nu van arabierenworst

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 14:20
  http://www.hoeiboei.blogspot.nl/2009/07/het-grote-bat-yeor-interview-in-drie.html
  @F.Bonebakker: zo wordt mijn naam niet geschreven.

  Like

 16. jacob waterman zegt:

  Gaat weer lekker hier niets geleerd van de beffies heer Deckzeijl foei.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Martien Pennings, lof voor dit grondig en waardig artikel! De verraders van 1975, die samen met de BILDERBERGERS waar het HUIS van ORANJE deel van uitmaakt, komen NU zonder enige gene naar buiten. Ook ik heb steeds betoogd, dat EUROFIELEN dezelfde zijn als de ISLAMOFIELEN! Het komt erop neer, dat we onze OVERHEDEN NIET kunnen vertrouwen, precies zoals @ LINSKY dit vele malen heeft aangetoond. Voor mij mogen deze vuige verraders aan de ” hoogste bomen”, opgeknoopt worden, SCHULTZ als opper CAPO voorop!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 12.22. uur, dat is toch gloeiende nondeju niet waar hé! Of toch, met een MUZELMAN als OBAMA weet je het NOOIT!

  Like

 19. Ko Lumbus zegt:

  In het korte leven dat ze hier beschoren waren heb ik het nodige van de heren Beffie kunnen opsteken, die Schulz is duidelijk een faksist.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @ KO LUMBUS 14.34. uur, er is slechts een conclusie die de WAARHEID behelst, naar aanleiding van het betoog van Dhr. Madlener, namelijk de EU is een WANGEDROCHT, en het ware te wensen om terug te keren naar het concept van de EEG!

  Like

 21. Jan zegt:

  Laffe Schulz versus dappere Perzische mohammediene:
  Mohammediene slaat wachter van de zedenpolitie ziekenhuis in:
  http://www.kybeline.com/2012/09/20/iranerin-verprugelt-muslimischen-sittenpolizisten/#more-38210

  Like

 22. Jan zegt:

  De broek van Schulz:

  Like

 23. Piet Klont zegt:

  @Martien Pennings zegt:
  20 september 2012 om 12:27

  Mijnheer Pennings, die ‘Charles’, heet die heel misschien ook Pennings?
  Dit vraag ik, omdat ik als complotdenker overal erg wantrouwig tegenover sta.
  Vereder geniet ik natuurlijk van de wijze waarop u Martin Schulz kraakt, maar wat schieten we hier verder mee op.
  Morgen is weer een ander aan de beurt om de oren te wassen, maar ik zou graag wat langer willen blijven stilstaan bij deze compleet krankzinnig geworden volidioot en zien of er niet een manier is om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat wij dit absoluut niet meer pikken.
  Ik ben al zo ver dat ik weet dat dit op ‘democratische’ wijze geenszins zal gaan lukken.
  Dus moet het anders.
  Ja, u raad het al….hoe?
  Ik sta open voor elke (on)zinnige suggestie.
  De EU bedient zich hier immers zonder ons te vragen ook volop van.
  Er moet toch een massaal protest mogelijk zijn zonder het eerst zo ver te laten komen als in Griekenland en/of Spanje.
  Want dan is het zéker te laat.
  Het zal mij overigens niet verbazen dat het gebruik van internet zeer weldra ook stevig aan banden gaat worden gelegd.
  Hoe lang laten wij ons dit nog welgevallen?
  Tijd om de elite eens flink te laten zweten, lijkt me.
  Ja, ik weet het, ik ben een opportunist.

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  @ Klont 15:59
  Gewoon een paar Apache helikopters huren, uiteraard vol toegerust, naar het riool van de EU, Brussel, vliegen. Daar vindt u het doel van de EUSSR democratie dat van de Europese aardbodem moet worden weggevaagd.
  Ik kan niet vliegen maar zou u en anderen graag van dienst zijn. Eigenlijk: waarom hebben we die vliegende tanks voor nodig?

  Like

 25. Piet Klont zegt:

  @Gooltje:

  Dat ik daar zelf nu maar niet op kwam!

  Like

 26. Lucky9 zegt:

  Deze “laffe hond” wil wel ons aller vrijheid afnemen.
  Ik vind hem dus eerder een hondsdolle lefgozer.

  Like

 27. Aegolius cs zegt:

  Expert: Israël kan bij oorlog 170.000 raketten verwachten

  Het Israëlische Thuisfrontcommando bereidt zich er op voor, dat indien door een Israëlische aanval op de Iraanse kernreactoren een regionale oorlog uitbreekt, (volgens een schatting van Israëlische veiligheidsexperts) meer dan 170.000 raketten uit de Arabische landen op Israël worden afgevuurd.
  Volgens verscheidene militaire bronnen………

  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2482-expert-israel-kan-bij-oorlog-170000-raketten-verwachten

  Islam=vrede! Dat geldt niet alleen voor Israël maar bovenal voor Europa, indien zij buigt voor het zwaard van Allah.
  Die verdoemde klootzak van 1400 jaar terug waarover Gustave Flaubert al eiste dat in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ntmoedigen’ (1878)

  Like

 28. oogenhand zegt:

  Het oliewapen kan vrij makkelijk geneutraliseerd worden. Iran en Saoedi-Arabië staan op het punt elkaar te vernietigen. Alleen door allebei over te stappen op een nieuwe ideologie, die onder andere euthanasie toestaat, en zo de vergrijzing in Iran, en, in een mindere mate Saoedi-Arabië, tegengaat, kan deze wederzijdse vernietiging worden voorkomen. Onderdeel van deze ideologie is overdracht van olie en geld naar Europa.
  Kroonprins Nayef van Saoedi-Arabië is onlangs gestorven. Dit betekent toenemende spanningen, die eveneens alleen door deze nieuwe ideologie afgezwakt kunnen worden.
  Overigens is Europa niet alleen afhankelijk van olie, maar ook van zeldzame aarden uit China, en andere grondstoffen uit Afrika en Zuid-Amerika. Dit betekent dat deze gebieden even goed eisen kunnen stellen, en een “Eurabië” kunnen uithalen. Zelfs zou Afrika een grondstoffenboycot kunnen uitvoeren om geld van de Arabieren te eisen; als Europa door een tekort van Afrikaanse grondstoffen in elkaar zakt, kunnen de Arabieren hun wingewest vergeten.

  Like

 29. Lucky9 zegt:

  Voor diegenen die nog niet zouden weten of begrijpen wat voor soort smeerlappen er in het EUrabia voor het zeggen hebben en de manier waarop zij dat doen volgens filmpje:

  Like

 30. Aegolius cs zegt:

  oogenhand 16:56
  Na zo’n 55 miljoen islamieten en wat duizend moskeeën in Europa, praten we niet langer over het oliewapen……..
  U begrijpt me, of niet.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Ik begrijp u zeer goed, maar zelfs daar zijn middeltjes tegen. Asymmetrische oorlogsvoering, of de boel bij de bron aanpakken. Het Midden-Oosten staat stijf van de conventionele wapens. Dit gaat of héél fout aflopen, of een nieuwe ideologie krijgt de regio in zijn greep.
   Ook de oorlog tussen de vergrijzende landen China en Japan kan heel verkeerd af lopen. Ik heb een studievriend een mail gestuurd die hij kon doorsturen aan een partijbons in China. Hierin heb ik een ideologie geschetst die de demografische problemen van de regio kan aanpakken.

   Like

 31. F Bonebakker zegt:

  Heer Ko Lumbus,
  u heeft het over de beffies,wie zijn dat

  Like

 32. oogenhand zegt:

  Zo kunnen wij moslims er op wijzen dat wraak nemen, en andere vormen van geweld meer in de lijn liggen van Azteken dan van Christenen, maar dat toch de Islam alleen de eersten als afgodendienaars kwalificeert. Veel Marokkaanse jongeren beginnen een ongezonde fascinatie te krijgen met MS-13.

  Like

 33. marie zegt:

  Lezersreactie op Daniel Greenfields blog die hier naadloos past .
  “If you want to know who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”
  -Voltaire

  Like

 34. oogenhand zegt:

  Overigens, op grond van het dekolonisatieverhaal zouden Azteken en andere Schildpadeilanders, aanmerkelijk betere claims hebben op Europa dan de moslims.

  Like

 35. Ko Lumbus zegt:

  @F Bonebakker om17:18

  Eén ding is zeker, retorische vragen stellen was de heren Beffie niet eigen.

  Like

 36. Lucky9 zegt:

  @ oogenhand om17:10
  Het gaat echt om veel meer dan grondstoffen en olie. Olie is een politiek probleem dat in vijf maanden kan opgelost worden.( http://www.cellaenergy.com/ ) Grondstoffen zijn op de wereldmarkt overal verkrijgbaar met de juiste munt en dat is niet de euro maar de nog onbestaande neuro.

  Als je niet het hele filmpje van 17:06 wil bekijken ga dan naar minuut 10 en vervolgens naar minuut 14.

  Zelfs Nigel Farage had niet de reflex om op te roepen massaal het halfrond te verlaten.

  Het is het eeuwige spel van 2 maten en 2 gewichten. De bedrieger wint altijd tenzij er zero tolerantie tegen de bedrieger wordt gebruikt. En dat is nu net wat Europa ontbreekt. Koelbloedigheid en zero-tolerantie.

  De besluiten van dit Europa zijn illegaal. Zo eenvoudig is het.

  Like

 37. Ko Lumbus zegt:

  *bier en chips gaat klaar zetten*

  Like

 38. vederso zegt:

  @ oogenhand om 17.15 Interessant. Ik kwam vaak in China, over welke partijbons spreekt u, misschien kan ik een handje helpen.

  Like

 39. Piet Klont zegt:

  @Vederso 17:49
  Ik denk dat ie een partij bonbons bedoelt.

  Like

 40. vederso zegt:

  @ Piet, ik vermoed dat ook, maar ik lust ook wel chinese bonsbons. LOL

  Like

 41. Martien Pennings zegt:

  Ko Lumbus om 14:34.

  Ja, die Madlener kan het dus echt niet.
  Wilders vindt hem voortreffelijk, maar ik kan zijn speech alleen met tot het uiterste gekromde tenen aanhoren.
  Wilders heeft een neusje voor de foute uitspraak en de verkeerde mensen.
  Ik bedoel niet dat de mensen moreel verkeerd zijn, maar ze zijn totaal niet berekend op de functie die ze moeten vervullen.
  Kijk, ik begrijp dat die Madlener ideologisch helemaal tof is.
  MAAR HIJ KÁN HET NIET !!!!

  Like

 42. Martien Pennings zegt:

  @ Piet Klont om 15:59
  “Mijnheer Pennings, die ‘Charles’, heet die heel misschien ook Pennings?”
  Nee hoor!
  Geen idee wie “Charles” is.

  Like

 43. Ko Lumbus zegt:

  @Martien Pennings om 15:58

  Interssant dat herhaald afgeven op Wilders en vertrouwelingen, in dit geval Madlener. Ergens anders schreef je dat je aanbod om als adviseur voor de partij te gaan werken is afgewezen. Misschien is daar een verklaring te vinden, zoiets als een afgewezen minnaar syndroom?

  Madlener wordt als een politiek talent beschouwd, maar natuurlijk, niemand kan voldoen aan de politieke kwaliteits maatstaven van Martien – ik ben de grootste – Pennings, en de PVV staat er ondanks de inzet van Wilders en zijn manschappen. Laat me niet lachen.

  Like

 44. E.J. Bron zegt:

  @Ko Lumbus

  Nergens om verder, maar dit slaat als een tang op een varken!! Als er één iemand achter de ideeën van Geert staat, is Martien dat wel.
  Ik begin u er van te verdenken opzettelijk steeds de knuppel in het hoenderhok te gooien om tweedracht te zaaien. Dat tolereer ik niet!

  Webmaster

  Like

 45. Ko Lumbus zegt:

  Heer Bron, s.v.p. lezen wat ik schrijf In reactie op Martien. Martien kan niet ontkennen dat hij meer dan eens kritiek op de strategie van Wilders heeft gegeven. Dat is waarom het hier draait en waarover ik het heb.

  Like

 46. Piet Klont zegt:

  Nou, Ko Lulbus, nu ben ik het voor het eerst eens met E.J. die bij mij niks goed meer kan doen sinds het Beffie-drama, maar ik was het direct al met Martien eens dat die Madlener beter is in zwaaien en stotteren dan te zeggen in niet mis te verstane woorden waar het om draait.
  Maar dat staat zo lullig hè: ‘Ik ben het helemaal met je eens hoor, Martien, je hebt he-le-maal- gelijk want als jij dat zegt dan is dat toevallig ook zo…’
  Stel dat hij dan antwoordt: ‘Verklaar je eens nader Klont’.
  Moet ik dan zeggen: ‘Nou…gewoon, ik bedoel dat je gelijk hebt’?
  Baaa !

  Like

 47. Ko Lumbus zegt:

  Ja Piet, je standpunt over Madlener is me bekend van een andere draad. Geen probleem.

  Like

 48. Piet Klont zegt:

  Kom ik even goed weg….de toorn van Ko ontlopen.
  Pffff….ik had het best even warm hoor!
  😀

  Like

 49. Ko Lumbus zegt:

  Is je geraden ook, wie anders dan Ko zou de klontkartoenexegese kunnen doen.

  Like

 50. @ Piet Klont, 20 september 2012 om 15:59
  http://www.amsterdampost.nl/lang-leve-de-koningin-de-tijd-is-gekomen

  Lang leve de koningin…de tijd is gekomen
  Door: Ingezonden (31-01-2012)
  We hebben het altijd geweten hier op Amsterdam Post: er kan een tijd aanbreken dat de ontwikkelingen ons dwingen om ons vriendelijke, democratische masker af te gooien, uit onze schuilplaatsen in het riool te kruipen en de democratie te vernietigen om haar te redden.

  Nu de SP explodeert in de peilingen, de aanhang van Onze Grote Leider Geert Wilders afkalft, de instroom van vijandelijke elementen onbeperkt doorgaat en Oranje het kleine beetje soevereiniteit dat nog niet door Brussel was ingepikt aan de hoogstbiedende oliesjeik heeft verpatst, kunnen we niet langer wachten.

  Bovendien is een groot deel van ons arsenaal in de sloot in Geertruidenberg door de politie ontdekt.

  Maar de situatie is ideaal met het leger in Afghanistan. Wat er hier is overgebleven is van het niveau van Papoea-Nieuw-Guinea en dus met 30 man en een gepensioneerde kolonel uit te schakelen. De politie is, voor zover we het daar überhaupt over moeten hebben, nog op zoek naar een dienstwapen.

  Tien man naar het Ministerie van Defensie, tien naar Hilversum en twintig naar paleis Noordeinde en we hebben het land in handen. Twintig naar Noordeinde inderdaad, want daar zetelt het hoofd van de linkse kerk, de spin in het web, de kop van de slang, de totalitaire ijskoningin, die elke dag eerst kijkt hoe haar aandeeltjes Koninklijke Olie ervoor staan, dan de vakantieverblijfjes van de familie checkt om vervolgens na te denken hoe er nog meer geld uit het land geperst kan worden voor Oranje, Europa, Afrika, immigratie en de kunsten.

  Hoe genezen we het volk van deze volgens de peilingen razend populaire vorstin? Door onze eigen peilingen te houden natuurlijk, nadat we de media eens wat andere meningen over de levenswandel van de Oranjes hebben laten brengen. Meningen over het al generaties (met Juliana natuurlijk als uitzondering) voortdurende liederlijke gedrag van de familie, over het schooien om nog een grijpstuiver (met Lockheed als klein bier), over het buiten de pot piesen (wie niet?) en over de antidemocratische machinaties waar de stadhoudersbrief van prins Bernhard nog gunstig bij afsteekt. En altijd maar weer dat likken van de meest verachtelijke rood of zwart fascistische en islamitische regimes.

  Een minder eervol koninklijk huis dan het huis van Oranje laat zich slecht denken.

  Het regime van Oranje eindigt door het voorleggen van de volgende keuze aan mevrouw Von Amsberg: ofwel u kiest voor een nadere multiculturele kennismaking met de religie van de vrede op een slavenmarkt in Ivoorkust, waar wijlen uw man heeft gediend en waar vast nog wel een voormalige schandknaap een goede prijs voor u wil betalen. Ofwel u onderwerpt zich aan een genetische test die zal uitwijzen, dat er wel rood en misschien ook wel blauw, maar zeker geen oranje bloed door uw aderen stroomt.

  En mocht het volk dan nog roepen om Maxima, dan zullen we datzelfde volk uitleggen dat dé Maxima niet bestaat. We hebben Maxima de dochter, Maxima de vrouw, Maxima de vriendin en Maxima de verleidster, maar dé Maxima, die bestaat helemaal niet. En na de schande van Oranje willen we toch niet een niet bestaande vrouw op de troon hijsen die in een vergelijking tussen haar en een typische Argentijnse hoer op 30 van de 37 punten overeenkomsten vertoont?

  Like

 51. Piet Klont zegt:

  @Populistische Omroep Nederland:

  Genadeloos medogenloos goed stukje!
  Wanneer beginnen we?
  Er zitten overigens nog veel waarheden in ook!
  WAT !? Het is helemaal waar!!

  Like

 52. jacob waterman zegt:

  De laatste zin van u betoog geld dat ook voor u vrouw, beetje door geschoten gappie.

  Like

 53. oogenhand zegt:

  Europa is een racistisch concept dus het is niet vreemd dat nazi’s zo ontzettend eurofiel zijn. http://abagond.wordpress.com/2012/09/04/europe-is-a-continent/

  ““Europe is a continent” (1600s- ) is a fallacy common in the West. Most seem to know it is Untrue In The Technical Sense but think it is harmless.

  But it is not harmless: it leads to what I call the Continental Fallacy – the idea that most people on a continent are somehow alike:

  That one can speak of “Asians” even though most of mankind is Asian.
  That one can speak of “Africans” even though they speak a thousand different languages.
  That one can speak of “Indians” (natives of the Americas) even though they had 2,000 cultures, from the Cree to the Mayans to the Fuegians.
  Unfortunately, just when the West learned how to cross the oceans in the late 1400s, “Europe”, Christianity and white skin all covered pretty much the same region.”

  Like

 54. Tom Hendrix zegt:

  @oogenhand 10.14. uur, daar heeft U volkomen gelijk in. Wat Adolf Hitler niet met wapengeweld gelukt is, wordt ons nu, onder het mom van democratie door “de strot”, geduwd. Het is om te janken, dat figuren als Barosso, van Rompuy, Schulz, ongekozen communisten- en crypto fascisten hier gewoon mee door kunnen gaan. En de nederlandse en europese burger blijft het maar slikken!

  Like

  • oogenhand zegt:

   Daar moeten we meer op hameren, het racistische karakter van het concept Europa. Zo kunnen we Radicaal-Links voor ons karretje spannen. Radicaal-Links is tegen migratiebeheersing, maar dat hoeft niet zo’n probleem te zijn. Saoedi-Arabië zou bijvoorbeeld ook niet zijn migratie mogen beheersen. No borders for Kuffar, no nations for muslims!

   Like

 55. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Hier kun je het filmpje zien waarin Obama en Clinton hun Dhimmie-rol met glans op zich nemen: http://mrctv.org/node/116866

  Merk vooral op dat die twee leeghoofden nog niet uit hun stoel komen voor een zootje vermoorde christenen en/of joden. Obama spreekt heel plechtig over de vrijheid van religie maar het bestaat niet dat hij niet weet dat de islam de allergrootst denkbare vijand van de vrijheid van religie is.
  Als hij dat wel weet, wat doet hij dan in dit filmpje?

  Like

 56. @ Piet Klont, 21 september 2012 om 00:46
  Dank, ik heb het hier graag geplaatst. Lift graag mee op het succes van Martien Pennings. Die ik overigens nog moet complimenteren met dit en een hele reeks andere stukken. Is niet erg Martien, toch, dat ik me er zo een beetje vanaf maak?

  En Piet: we moeten nog even geduld hebben. Nog zo’n 10% koopkracht eraf, dan worden de geesten wel rijp.

  Like

 57. Piet Klont zegt:

  Overigens dacht ik dat het een stukje was van ‘Rechtse Rakker’.
  Dat kan nooit Martien P. zijn, de stakker… 😀
  Eh… tóch!?

  Like

 58. rommel zegt:

  Het wordt weer is tijd voor een wereldoorlogje, Deze keer tegen die andere nazi’s, de islam. Die zal wel niet zo lang duren maar hopelijk lang genoeg om net zoals in de 2e noodgedwongen in no-time revolutionaire uitvindingen en voornamelijk surrogaten te vinden voor essentiële
  grondstoffen met hoofdzakelijk een nieuwe brandstof. Slaan we twee vliegen in 1 klap. De islam en de benzineprijs.

  Like

 59. Piet Klont zegt:

  Had je ’t weer ‘ns aan de stok met Aarsmans vandaag, Rammel?
  Gna gna…

  Like

 60. oogenhand zegt:

  rommel begrijpt het.

  Like

 61. rommel zegt:

  Klont,
  Ik heb er geen probleem mee als Laars tegen me aan gaat zeiken met zijn kontneukverhaaltjes, maar laat die dan tenminste het lef hebben om dat te doen op een site waar ik de mogelijkheid krijg om op hem te reageren dan ergens zijn gal op me te spuien zonder mogelijkheid om hem van repliek te dienen. Die laffe hond bewaart zijn goeie gezicht voor A7 om op no-go area een ander zwart te maken en uit te schelden. En hij moet uitkijken, ik begin een hekel aan hem te krijgen, het wordt persoonlijk. Hij mag blij wezen dat ik niet meer in Nederland woon. Er zitten teveel kilometertjes tussen ons. Anders had ik allang een hobby van hem gemaakt.

  Like

 62. Piet Klont zegt:

  Same good old feelin’ over here, rommel, er zijn er helaas die er nog anders over denken.
  En vinden dat ook (L)Aarsmans recht heeft op een vrij te uiten ‘mening’.
  De proleet gaat keer op keer op z’n bek, krijgt steeds klapjes van ome Klont maar stoppen met zieken, ho maar!
  Some only learn… the hard way!!
  This one never learns.
  Damn fool.

  Like

 63. F Bonebakker zegt:

  Piet Klont

  u heeft het steeds over de beffis wie zijn dat

  Like

 64. Martien Pennings zegt:

  Roelf-Jan Wentholt 21 september om 17:24.

  Jouw tip:
  “Hier kun je het filmpje zien waarin Obama en Clinton hun Dhimmie-rol met glans op zich nemen: http://mrctv.org/node/116866

  De rest van je comment is fundamenteel:

  “Merk vooral op dat die twee leeghoofden[Obama en Clinton] nog niet uit hun stoel komen voor een zootje vermoorde christenen en/of joden. Obama spreekt heel plechtig over de vrijheid van religie MAAR HET BESTAAT NIET DAT HIJ NIET WEET DAT DE ISLAM DE ALLERGROOTST DENKBARE VIJAND VAN DE VRIJHEID VAN RELIGIE IS.”

  Op dat laatste in hoofdletters voortbordurend wil ook ik iets fundamenteels zeggen over iets wat vele comments op vele websites kenmerkt
  Velen spreken van “double standards” bij het beoordelen van islam en Christendom
  Dat zou dan niet mogen en niet moeten.
  Maar natuurlijk moet dat wél!
  De islam is een vorm van nazisme en het Christendom is tot een vorm van van humane redelijkheid geëvolueerd.
  Het punt is dat de de Schulzen en de Obama’s nóg perverser zijn dan dat “met twee maten meten” suggereert.
  Ze behóren islam en Christendom niet met één maat te meten.
  De onhervormbare (!) islam is het Pure Kwaad en het Christendom (de Joods-Christelijk-Verlichte traditie) is in vergelijking daarmee het Absoluut Goede.
  Het verraad van de Schulzen en de Obama’s is Perverser dan 180 graden, is driedubbel overgehaald, is Kosmisch, Eindeloos, Onbeschrijflijk (maar ik probeer het hier wel.)

  Like

 65. Tom Hendrix zegt:

  @Rommel 02.30. uur, U heeft volkomen gelijk. We moeten zeer snel van de arabische OLIE af. The sooner the better, en volgens mij kan het ook, ik ben voor kernenergie, en ik ben er ook voor om waterstof te gaan gebruiken om motoren te laten lopen. Volgens mij zijn er t.a.v. waterstof al proeven mee gedaan. Maar waarde Rommel, de oliemaatschappijen en Bea Bilderberg zullen wel bezwaar maken. Reken daar maar op!

  Like

 66. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 08.03. uur, HELEMAAL MEE EENS!

  Like

 67. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  De hypocrisie van Obama en Clinton is niet te overtreffen. Wel opkomen voor de rechten van de islamitische bloeddorstige meute om niet beledigd te worden maar de slachtoffers van de islam links laten liggen. Overal worden dagelijks de kafir vermoord door islamieten, Obama gaat liever een potje golf spelen. En Clinton oefent in de spiegel nog een beetje in fier rechtop staan.

  Hoe gevaarlijk is de islamitsche meute? Volgens onze schitterende pers gaat het slechts om een kleine minderheid van waarlijk bloeddorstigen. Daarover moet in de eerste plaats gezegd worden dat kleine bloeddorstige minderheden in het verleden overtuigend hebben getoond zeer goed in staat te zijn tot het veroveren van de macht en het aanrichten van verschrikkelijke bloedbaden. Dat weten onze onderzoekende journalisten niet. Hebben ze zeker niet gehad bij ‘geschiedenis’.

  In de tweede plaats is de bloeddorstige meute groter dan menigeen denkt. Zo blijkt uit cijfers van het Pew Research Center. Pew is bepaald niet anti-Islam dus het kan goed zijn dat zij de cijfers hebben geminimaliseerd. Desondanks blijkt uit hun cijfers dat hele grote groepen moslims bloeddorstig en gevaarlijk zijn. Want op de vraag of op geloofsafval de doodstraf moet staan reageren de moslims als volgt:
  Egypte: 84% JA!
  Jordanie: 86% JA!
  Indonesie: 30% JA!
  Pakistan: 76% JA!
  Nigeria: 51% JA!

  Dat is de stem van de halsafsnijders. En Obama weet alleen maar tegen ze te zeggen dat de VS voor vrijheid van religie is. Dit is geen chotspe meer. En het is ook niet grappig. Het is iets anders.

  Like

 68. Martien Pennings zegt:

  Verdomd ja, Roelf! (08:48)
  Het is zo smerig dat het je de adem beneemt!
  Het verraad, de gekte, de perversie, de chotspeïtude valt bijna niet meer in woorden te vatten.
  Je zegt:
  “Dit is geen chotspe meer. En het is ook niet grappig. Het is iets anders.”
  De Joden en Christenen worden vermoord door de islam, overal, nu, actueel.
  De Joden en Christenen werden vermoord door de islam, overal, al 1400 jaar lang.
  Daarover zeggen de Schulzen en de Obama’s niks.
  Maar als iemand op die islam-misdaden wijst en de moslims slaan weer aan het moorden omdat ze beledigd zijn, dan volgen er excuses aan de moslims.
  HET VALT NIET MEER TE FILMEN!
  HET VALT NIET MEER TE VERBALISEREN!
  “NUR DURCH BLUT UND EISEN.”

  Like

 69. marijke zegt:

  Pennings ik zou zeggen luister in de avond eens naar 77 WABC radio met Sean Hannity.Daar zou je het volkomen mee eens zijn.Daar word ook besproken waar jullie het hier over hebben.Dat lees je dan weer niet in de kranten.Maar prachtig mooi dat zo iets daar wel op de radio komt.Kunnen ze hier nog iets van leren.

  Like

 70. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 09.16. uur, en de nederlandse/europese pers en tv. zijn HOEREN geworden. Zij zijn helemaal LINKS/LIBERAAL geindoctrineerd, alleen de linkse en islamofiele meningen worden geaccepteerd. Ik ben het met Dhr. Pennings eens, dat we slechts met ons zelf te bewapenen en VERZET te plegen verder komen! De OVERHEDEN hebben ons allang VERRADEN voor de geiteneukers!

  Like

 71. marijke zegt:

  Tom met je eens.En daar om is het een genot om een paar uur te luisteren naar dingen die je nooit van ze leven hier hoort.En dan zeg ik lang leven de states.Kijk Fox word door een hoop mensen troep genoemt.Maar het is wel een tegen geluid tegen de linkse troep.En kijk hier naar de tv Allemaal het zelfde .Zo ook op de radio.Walgelijk gewoon.

  Like

 72. Martien Pennings zegt:

  Toch kom ik er steeds dichter bij de kern-waarheid onder woorden te brengen.
  Iemand zegt: “Moslims hebben een massamoordenaarsgeloof.”
  Vervolgens beginnen moslims te moorden, zogenaamd vanwege de “belediging”.
  Waarna de Schulzen en de Obama’s excuus aanbieden voor de “belediging”.

  Like

 73. @ Martien Pennings, 22 september 2012 om 10:01
  Mooi samengevat. Nog iets korter en je kunt ook de twitter-gemeenschap gaan verlichten. Nog even geduld en je gaat vanuit Hilversum nationwide.

  Hallo mensen wordt er vandaag nog iemand lid? Kleine moeite, hoor en kost bijna niets (en we werken niet met deurwaarders): http://www.popned.nl/asp/invado.asp?t=show&var=1064

  Like

 74. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  De kern is: “Nur durch Blut und Eisen”. Waarmee bedoeld wordt: Je kan de islam-knuffelaars duizend keer uitleggen met alle goede argumenten aan je zijde dat zij een fascistische bende omhelzen, ze horen je niet. Want ze willen je niet horen. Dus de theoretische uiteenzetting met argumenten werkt niet en daarom zal alleen de praktische uitwerking resultaat opleveren. En zelfs dat zal uiterst langzaam gaan. De vermoorde ambassadeur was een echte vriend van de “Arabische Lente”. En hij werd vermoord door de dragers van die lente. Kan je zeggen dat hij te maken kreeg met de praktische gevolgen van zijn gebrekkig theoretisch inzicht? Is dat niet de betekenis van “Nur durch Blut und Eisen”?
  De praktijk, de werkelijkheid, laat zich niet door zoetsappige theorietjes bedwingen.

  Like

 75. @ Piet Klont, 22 september 2012 om 02:21
  Nee, Martien is geen ‘rechtse rakker’. ‘Rechtse rakker’ is overigens wel uit het goede hout gesneden hoor, een echte populist.

  Like

 76. @ Roelf-Jan Wentholt, 22 september 2012 om 10:33

  Ook jij slaat altijd spijkers met koppen. Ik kan het natuurlijk niet laten om het volgende in deze mooi draad te plaatsen.
  http://www.amsterdampost.nl/knettergek-en-altijd-wel-een-theorietje-paraat/

  Knettergek en altijd wel een theorietje paraat om ons naar de verdommenis te helpen
  Door: Ronald Kaatee (29-06-2012)

  Hele generaties intellectuelen hebben hun leven gewijd aan het wetenschappelijke pad naar de klasseloze maatschappij, waar iedereen zou produceren naar vermogen en consumeren naar behoefte. Ze hebben hun bijdrage geleverd aan de ongekende slachtpartijen van de 20e eeuw met tientallen miljoenen slachtoffers. Hun sociaaldemocratische geestverwanten huldigden decennialang de theorie dat de reëel bestaande Goelag-maatschappijen en het vrije Westen naar elkaar toe zouden groeien (convergeren). Deze convergentie zou voor het communisme ‘integratie met behoud van identiteit’ betekenen en zou tot ontspanning tussen het communistische en het kapitalistische blok leiden. Aangezien wij in het verdorven kapitalistische stelsel wonen, mochten we natuurlijk niet te hoog van de toren blazen. Het PvdA-partijcongres van 1975 sprak dan ook uit dat de ontspanning niet in gevaar mocht worden gebracht door het opkomen voor mensenrechten (1). Veel van deze knettergekke intellectuelen bleven ook na de val van het communisme vooraanstaande maatschappelijke posities bekleden, niet in de laatste plaats in de opinie-industrie.
  De dreiging van het communisme is naar de achtergrond gedrongen. Op de voorgrond treffen we nu de totalitaire dreiging van de islam. Dankzij theorieën over economisch nut (goedkope arbeidskrachten! – ja, goedkoop voor de werkgevers) en over multiculturele verrijking zijn de poorten wijd opengezet, een bevolkingsexperiment zonder weerga. Veelal dezelfde theoretici die eerst in blijde verwachting waren van de klasseloze maatschappij, zien nu tot hun genoegen hoe het, volgens velen typisch protestants-christelijke, kapitalistische stelsel wordt verzwakt door de import van een onverteerbare brok achterlijkheid, racisme, vrouwenonderdrukking, haat en geweld. Dat levert maatschappelijke spanningen op, maar bij de nieuwe samenleving die VVD’er Van Riessen c.s. aan het maken zijn (http://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE), gaat het natuurlijk af en toe van ‘au’. Laten we de ontspanning waar alweer zo hard aan wordt gewerkt toch vooral niet in gevaar brengen door het opkomen voor mensenrechten.
  Binnen drie generaties maximaal, zo luidde weer een ander theorietje, zouden de nieuwkomers zich aan ons hebben aangepast (vanzelfsprekend met behoud van identiteit!) en zouden we ons kunnen ontspannen. Tot die tijd vooral even niet moeilijk doen over vrouwenrechten, ons even concentreren op de weigerambtenaar (en niet te veel aandacht besteden aan de islamitische homohaat), even niet letten op antisemitisme, even geen honden mee in de taxi (en zeker geen joden), even geen handen schudden, even apart zwemmen, onze vrouwen even voor hoer laten uitmaken, even gebruikmaken van de schuilsynagoge. Even wachten tot de islam hetzelfde historische proces als het christendom heeft doorlopen. Even zes eeuwen geduld mensen. Waarom hier de wet van de remmende voorsprong van communist Jan Romein opeens niet meer van toepassing is, wordt er nooit bij verteld. Nee, de theorietjes worden alleen gebruikt als ze van pas komen.
  Van achter hun schrijftafel goochelen onze intellectuelen er lekker op los met hun theorietjes en gaan ze gewoon door met het om zeep helpen van het vrije Westen. Dat klinkt abstract, maar het leidt heel concreet tot de ‘rivers of blood’ van Enoch Powell (http://www.youtube.com/watch?v=1cn7dDF74yE&feature=related). Maar Willem Holleeder als columnist? Een ex-crimineel? Schande!

  Ronald Kaatee, voorzitter Populistische Omroep Nederland (www.popned.nl)

  (1) Met dank aan het artikel ‘Het onverwoestbare communisme’ van Bart Tromp dat op 7-10-1992 in Het Parool is verschenen en u hier: http://www.barttrompstichting.nl/publicaties/publicaties_item/t/het_onverwoestbare_communisme kunt vinden.

  Like

 77. @ paardekoper, 22 september 2012 om 10:43

  Waar komt u de waarheid over de islam, Israël en Europa, om maar een paar onderwerpen te nomen, tegen op onze staatsomroep dan wel bij de commerciëlen? Denk overigens niet te gering over ‘instincten’.

  Kijk anders even op http://www.popned.nl dan krijgt u een idee van waar de Populistische Omroep Nederland mee bezig zou willen gaan.

  Like

 78. oogenhand zegt:

  De domheid van de Nederlanders wordt niet veroorzaakt door indoctrinatie. Ik bedoel, wie weet er wie Trotsky was? Wie kan er Trotsky citeren? Trotsky heeft de Anarchisten van Makhno zeer bloederig vervolgd, en de Kronstadt opstand hardhandig neergeslagen. Ook tijdens de Spaanse Burgeroorlog hebben Communisten de Anarchisten uitgeroeid zoals Wahhabieten de Sji’ieten hebben uitgeroeid in Kerbala. Als geweld tegen Links een kenmerk van Fascisme is, is Trotsky een Fascist?

  Like

 79. Tom Hendrix zegt:

  @ oogenhand 11.23. uur, volledig correct. Ik heb nogal wat gelezen over de Spaanse Burgeroorlog, en inderdaad terwijl de Internationale Brigades vochten aan de kant van de Republikeinen, werd er achter de Republikeinse Linies geexecuteerd aan de “lopende band”.
  Met name de anarchisten en syndicalisten werden na schijnprocessen geexecuteerd, de bekendste was Nin, de voorman van de anarchisten die vroeg in 1938 door de voorlopers van de KGB eerst werd gemarteld en daarna terechtgesteld! En de “laffe Volkenbond”, keek net als nu de VERENIGDE NAZIES t.o.v. de ISLAM landen weg, ze legden Mussolini en Hitler geen strobreed in de weg toen deze FRANCO te hulp schoten. Het is altijd hetzelfde, je wordt gewoon vermoord en verraden door je zgn. vrienden.

  Like

 80. oogenhand zegt:

  Franco heeft zelfs Marokkaanse hulptroepen naar binnen gehaald. Overigens zijn er wéér katholieken die Franco bewonderen.

  Like

 81. Ko Lumbus zegt:

  Even lezen wat de kakelende moslimagleuf van islamproseliet Peter Breedveld erover te melden heeft.
  Korandeskundige Haatsnee Bouazza:
  ‘Alsof de islam inherent abject is en alleen in gematigde vorm te verdragen is. ‘

  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/wilde-moslimmannen.html

  Like

 82. Hellen zegt:

  Spreek voor u zelf , paardekoper , juist de alles verwoestende islam , Israel en Europa zijn de belangrijkste items in deze tijd , het is niet de ver van mijn bed show , nee , de MSM liegt ons elke dag voor , het zijn een bende laffe honden , laagbijdegrondse dhimmy ’s , ze zullen hun trekken thuis krijgen , ik hoop ze ooit door de straten te zien lopen , de vuile huichelaars , gekleed in een verenpak !

  Like

 83. Ko Lumbus zegt:

  Matien Pennings is ook in beeld bij deze kandidaat voor de lijst Neurenberg 2.0, en zelfs meent het licht Wachteres te ontwaren.

  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/ondergangsvisioenen.html

  Like

 84. @ Hellen, 22 september 2012 om 13:30

  Dank! Ik had het niet beter gekund.

  Like

 85. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 13.30. uur, daar sluit ik mij van harte bij aan. Ik ben kotsmisselijk van de hoerige rode liberale pers en tv. Niets anders als 24/7 hersen spoelen, en alleen LINKS denken en reageren wordt getolereerd.

  Like

 86. Tom Hendrix zegt:

  @oogenhand, misschien hebben we wel iemand als een generaal Franco nodig om ons van de pest islam te bevrijden, in ieder geval bezie ik de man nu heel anders, als toen ik links dacht begin 80 er jaren.

  Like

 87. Martien Pennings zegt:

  @ Ko Lumbus om 13:28 .

  Je citeert Haatsnee Bouazza:
  ‘Alsof de islam inherent abject is en alleen in gematigde vorm te verdragen is. ‘
  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/wilde-moslimmannen.html

  Wat wordt het NRC-publiek toch geweldig voorgelicht!
  Dat blijft toch de elite.
  Bernard Lewis nog maar eens?
  “Er zijn gematigde moslims, maar de islam is niet gematigd.”

  Ik vraag me af wat er nou met dat wijf aan de hand is.
  Is ze gek of kwaadaardig?
  Of een combinatie van beiden?

  Like

 88. oogenhand zegt:

  “Tom Hendrix zegt:
  22 september 2012 om 18:55”

  In die tijd was Stalin het meeste Anti-Islam. Stalin wist ook raad met Internationale Socialisten, zoals Trotsky heeft ondervonden. Was Stalin een Fascist?

  Like

 89. Ko Lumbus zegt:

  Bereid je maar vast voor, binnenkort komt er een boek van deze islamspecialist uit.

  http://www.bol.com/nl/p/arabieren-kijken/9200000005529280/

  Broer Hafid Bouazza getuigt van meer realiteitszin.

  Like

 90. vederso zegt:

  @ oogenhand. Ik ben gewoon nieuwsgierig. Welke “waarheid”, waarschijnlijk uw waarheid, wilt u de wereld berichten? Bijvoorbeeld; welke rol speelt voor u de vraag of Trotsky en fascist was of niet. Ik kan in uw comments nog geen rode draad ontdekken.

  Like

 91. toetssteen zegt:

  Voor wie het aankan. Thijs Berman op Joop. Eh ja, ik wil weleens net zoveel vlekken voor mijn ogen krijgen als Martien en dat lukt bij Joop uitstekend!

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/16100_vrijheid_van_meningsuiting_geen_vrijbrief_voor_belediging/

  Ik weet niet wie ik laffer vind, Berman of Schulz.
  Efin het geeft een mooi inkijkje in de twisted mind van de socialist.

  @Oogenhand
  Het Marxisme kent diverse stromingen, maar de basis is eender. Ik hoorde ook vanmorgen weer iemand een enorme verbale uitglijder maken. Socialisme zou leiden tot liberalisme en Marx had het gezegd en dus…….
  Nou was dat naast de gedachte dat machthebbers als alles keurig geregeld is afstand van de macht zouden doen een van de grootste misvattingen van Marx. (het moge duidelijk zijn waarom). Niet dat ik het Marx overigens kwalijk neem, want filosofie is nu eenmaal geen wiskunde en is gebaseerd op aannames. Vandaar dat men er zo eindeloos over door kan leuteren en telkens met nieuwe hypothesen aan kan komen dragen.
  Marx en de diverse stromingen alzo.
  Kijk in Nederland eens naar de SP, de PvdA en Groen Links, alle drie zuiver socialistische partijen die onderling zo verdeeld zijn als de volgers van het Marxisme vanaf het begin zijn geweest. Het is dan ook niet zo vreemd dat Hitler zowel communisten als socialisten liet vervolgen. Dat betekent niet dat hij extreem rechts was, maar dat hij geen concurrentie aan die zijde duldde.
  E dat is tevens het antwoord op uw vraag.

  Like

 92. oogenhand zegt:

  Als je mijn waarheid wil kennen, bezoek je mijn website. Natuurlijk is het lastig een rode draad te herkennen, want ik speel het spelletje een paar stappen hoger dan de meeste mensen. De stelling dat Trotsky een Fascist was, heeft tot gevolg dat het voor onze vijanden erg lastig wordt zich te organizeren tegen ons.

  Like

 93. toetssteen zegt:

  Oogenhand
  Ik zou willen refereren aan D’66. Daar lijkt Lev Bronstein me erg thuishoren. Bronstein was een Joodse intellectueel van goede komaf. Stalin moet dat als vernedering hebben ervaren.
  Veelal hoeft men werkelijk niet ver te zoeken voor jaloezie in welke vorm dan ook.

  De narigheid s dat collectief denken wat zo inherent is aan het socialisme, het islamisme, het communisme, en destijds het katholicisme het individueel denken verafschuwt.
  Het is niet voor niets dat scholen een soort van communistische bolwerken zijn geworden die binnen een paar jaar een rekening gepresenteerd krijgen vanuit het Aziatische dat hun hoof zal laten tollen.

  Like

 94. oogenhand zegt:

  D’66 is erg voor euthanasie. Winnie Sorgdrager vond het niet nodig Holocaust-ontkenning specifiek strafbaar te stellen.
  Als wij onze vijanden tot individueel denken willen dwingen, zullen wij takfeer en de communistische equivalenten moeten hanteren.

  Like

 95. toetssteen zegt:

  Ow, maar met libertair denken gaat het nog prima hoor ik.
  Grote genade zeg! De grote mensen uit de verlichting lapten exact dit aan hun laars! Buikkruipen omwille van de waarheid?!
  Zelfs als dat de beste tactiek zou zijn dan vermoed ik spontaan dat de Voltaire’s van deze wereld dat nooit zullen doen en terecht.

  Like

 96. Ko Lumbus zegt:

  @vederso
  @toetsteen

  Oogenhand drukt zich nogal cryptisch uit.

  Even op zijn website de blogrol bekijken en daar doorkllikken naar ‘The west’s darkest hour (The Jewish problem) geeft mogelijk meer eenduidig zijn visie weer.

  ‘Undermining Moral Authority: The mass murder of 6 million Jews is so important the whole world must steep itself in permanent mourning but the mass murder of 30 million non-Jews is not even worthy of a footnote? If only the Bolshevik holocaust was taught in the schools and if only the Bolshevik holocaust had memorials in every town and if only the Bolshevik holocaust had hundreds of films about it what would the Jews say? I think they’d say it implied the lives of Jews had no value. While the Bolshevik holocaust is denied the holocult implies the lives of non-Jews have no value. (And if you want to win an argument with the official version over the actual details of what happened then the best way is to demolish their moral authority first.) ‘

  Like

 97. Pingback: Eurofascist Schulz | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s