Iraanse slaat zedenagent in elkaar

Onze aardige, geïmmigreerde hoofddoekburgeressen uit de parallelwereld worden nooit moe om ons te verzekeren dat zij hun hoofddoek – en eventueel ook de sluier van hun zusters – als hun recht en als teken van emancipatie beschouwen. Men hoeft alleen maar terug te denken aan al die uitlatingen van moslimfeministes op televisie in talkshows, wier namen men nooit onthoudt, omdat behalve de bekentenis van hoofddoekemancipatie anders niets te melden hebben.

Welnu, Iran is al een beetje verder wat betreft de islamitische hoofddoekemancipatie. Als de islamitische hoofddoekdraagster uit de parallelwereld in Berlin-Neukölln een blik in de toekomst wil werpen, dan zou ze eens naar Teheran of Ishfahan moeten gaan:

De hoofddoek moet zitten, minstens een shawl dient de haren te bedekken – alleen zo mogen vrouwen in Iran de straat op. Sinds 1979 is de hidjab wettelijk verplicht in het land – de morele politie, veiligheidstroepen en geestelijke bewaken dit.

En des te moediger is de daad van een Iraanse, die weigert door oude, schijnheilige zedenagenten zich islamitisch-seksueel te laten lastig vallen:

Wat ze van het islamitische kledingvoorschrift vindt, liet een Iraanse een geestelijke voelen. In plaats van zich alleen met woorden te verzetten, zette de vrouw haar vuisten in, zoals het persbureau Mehr berichtte.

“Ik heb haar verzocht dat ze zich moet bedekken”, beschrijft de geestelijke Hojatoleslam Ali Beheshti uit de stad Shamirzad in het noorden van Iran, aan het persbureau. De volgens hem niet gepast geklede vrouw zou hebben geantwoord: “Dan moet je je ogen dichtdoen”.

Ze zou niet alleen de islamitische kledingvoorschriften overtreden, maar hem ook nog persoonlijk beledigd hebben, klaagt Beheshti. Nadat hij haar een tweede keer gewaarschuwd zou hebben, zou ze tegen hem geschreeuwd hebben, hem bedreigd en tegen de grond gegooid hebben – uiteindelijk zou hij alleen nog maar haar trappen gevoeld hebben. Volgens het persbureau werd hij drie dagen lang in een ziekenhuis behandeld.

Welt Online

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/20/iranerin-verprugelt-muslimischen-sittenpolizisten/#more-38210

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran, Islam. Bookmark de permalink .

18 reacties op Iraanse slaat zedenagent in elkaar

 1. Pingback: Iraanse slaat zedenagent in elkaar | Linsky's Place

 2. Martha zegt:

  Zo te zien heeft ze die idioot aardig toegetakeld.

  Hoe gaat dit aflopen voor haar.

  Like

 3. Ko Lumbus zegt:

  Tjeetje, als dat maar geen gematigde moslima is…

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  Dit zouden alle vrouwen , die gedwongen worden zich in een tent op te sluiten omdat de mannen hun hormonen niet de baas zijn, moeten doen.

  Like

 5. rommel zegt:

  Een vent die zich door een vrouw op de grond laat neerslaan om in elkaar geschopt te worden. Dat die nog het lef heeft om zich te vertonen.

  Like

 6. Leto 2 zegt:

  Geloof er niks van.
  Op de foto staan 2 verschillende mannen.
  Als in een vrouw in Iran op straat een geestelijke aftuigt wordt ze ter plekke gevierendeeld, overgoten met benzine en aangestoken.
  Leuk bericht voor de Fabeltjeskrant.

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  @Leto 2

  Foto 1 is na behandeling, Foto 2 is voor behandeling. 😆

  Like

 8. rommel zegt:

  Laat die sukkel zijn Ikea boekenkastje met 100 herhalingen van de koran is opruimen en netjes rangschikken voordat die een foto van zijn door een vrouw ingetrapte harses durft te vertonen.
  Alsof het al niet erg genoeg is dat je je door een vrouw in elkaar laat schoppen.
  Ik geloof er niks van.
  Allemaal in scene gezet om weer is zielig te doen. Daar zijn die moslims wel goed in.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Bloody Fucking Outstanding…!!! Ze bestaan nog, de vrouwen die zich verzetten tegen een fascistische verplichting, want dat is het.
  Geniaal, die opmerking: dan moet je je ogen dichtdoen…

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Tussendoortje(blij da’k daar niet woon): iedereen die z’n hele handel op facebook parkeert en niet zonder dat gedrocht kan leven, is voor mij totaal geschift! Boycot facebook, in de container ermee!Hoe is ’t mogelijk dat nemand meer NADENKT in dit land, hoe is het mogelijk dat dit land uitpuilt van volslagen IDIOTEN die er heilig van overtuigd zijn dat een kind van 15 talloze IDIOTEN op haar 16e verjaardag zal uitnodigen? Dit land is GEK geworden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12976477/__Rellen_in_Haren__.html

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  On België zitten ze ook niet stil: prima werk, ga door!
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1505084/2012/09/22/Kopstuk-Shariah4Belgium-werkte-voor-Vlaamse-minister.dhtml
  Die s4b- en s4h-BENDE uiteraard niet in de container, doch zsm droppen in de Sahara zonder hulpmiddelen met de opdacht: zelfredzaamheid.(ze roepen iedere dag dat allah een antwoord heeft op alle problemen, dus dat komt goed uit)

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 05.31. uur, tja Gerrit, al enige jaren vraag ik mij af, wat er van dit vrijheidslievende landje nederland geworden is. Als ik tegenwoordig op straat loop, als “oudje”, dan vallen me 2 dingen direct op, het lijkt door alle verrijkers wel Casablanca op straat, en de muzelmannen werken voor een groot gedeelte niet, want ze moeten 5 keer per dag met “de kont omhoog”, van hun woestijnafgod. Ten derde stikt het inmiddels ook al in mijn geboortestad van de vervelende scooter-marokkaantjes, die niet naar school gaan, maar het druk hebben met dealen. Wat een verrijking van Nederland (kots) en volgens heks Malmström van de EUSSR dictatuur, hebben we het maar te accepteren!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, Tom, het gaat helemaal mis. En dan proberen ze ergens tussen Scheveningen en Leiden ook nog een kabinet in elkaar te knutselen…

  Like

 14. Petrossa zegt:

  Lijkt me extreem twijfelachtig. Dat de iranese overheid dit soort beelden zou laten verspreiden is onmogelijk. Onbestaanbaar. Die man staat daar geheel vrijwillig vernederd te wezen door een vrouw. Natuurlijk niet. Dat zou ze eens op ideeen kunnen brengen

  Maar als fantasie is het wel leuk.

  Like

 15. satiricon zegt:

  Vraag me af hoe die lui in de moslimwereld zouden handelen als er enkele gekken rondlopen als hier in België – Sharia4Belgium – Maar ja, we zijn en blijven een beschaafd volk nietwaar en misschien ook wel een beetje vadsig en tam van de frietjes en stoverij.Hebben onze voor-ouders voor dit België zoveel offers moeten brengen? beschamend !!

  Like

 16. oogenhand zegt:

  Ik denk dat het voor een belangrijk deel het “WTF?!LOLWUT!!!” effect is wat de geestelijke heeft doen verrassen, en hem slaag heeft opgeleverd. Iran heeft speciale eenheden vol vrouwen, dus erg verrassend hoeft het niet te zijn.
  Er zal ongetwijfeld straf volgen. Iran heeft overigens flinke vergrijzing, wat ons kansen biedt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s