SATIRE: Mijn 10 verontschuldigingen m.b.t. de “smaadvideo”

1. Ik bied mijn verontschuldigingen aan dat ik stiekem naar de video heb gekeken op internet, die al een half jaar op de een of andere server ergens in de wereld stond, maar die vermoedelijk, omdat hij zo slecht gemaakt was, daarvoor niemand is opgevallen.

2. Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor de slechte kwaliteit, want als een eerbiedwaardige en serieuze Hollywood-regisseur zich met het vast en zeker spannende thema Mohammed, zijn milieu en zijn historische context in de 6e en 7e eeuw zou hebben beziggehouden, dan zou er een soort “Gladiator”, “Troje” of “Ben Hur” zijn ontstaan, die gegarandeerd zijn miljoenen kostende productiekosten weer met gemak zou terug verdienen. Daarom moest de wereldgemeenschap deze stumperige “smaadvideo” verdragen, die ook nog slecht nagesynchroniseerd werd, m maar helemaal te zwijgen over de bandensporen in de “Arabische woestijn”.

3. Ik bied mijn verontschuldigen aan, dat ik door mijn meer dan 30 jaar geleden ontvangen geschiedenisonderwijs nog slechts vage kennis over de historische verbanden bezit en me er niet meer van bewust was dat Arabië, Noord-Afrika en grote delen van Azië altijd al islamitische geweest zijn.

4. Natuurlijk moet ik me er ook voor verontschuldigen dat ik in mijn democratische en westerse verdorvenheid in zoiets als gelijkberechtiging van de geslachten, religies of politieke opvattingen geloof. En dat mijn beeld van God en zijn handelen niet voor de volle 100% in de verbreide geloofsrichtingen past, zodat ik met Allah, met welke profeet dan ook en het huidige grondpersoneel, om het even van welke geloofsrichting, zo mijn moeilijkheden heb.

5. Ik bied mijn verontschuldigingen aan dat ik tegen mijn kinderen heb gezegd dat ze zich niets moeten laten welgevallen, want per slot van rekening zouden er wetten in mijn land bestaan, die hun goede recht moeten zorgen om niet blootgesteld te worden aan willekeur, indoctrinatie of geweld.

6. Ook bied ik mijn verontschuldigingen aan dat ik stiekem de scènes uit de slechte film vergeleken heb met passages in de koran, het heilige boek voor miljoenen medemensen op deze planeet, omdat ik (afgezien van de slechte kwaliteit)  zocht nar de reden van hun woede. Ik bied mijn verontschuldigingen aan dat ik niet in staat ben om de reden te vinden, wat vermoedelijk aan mijn westerse levensverhaal en mijn kritische instelling ligt.

7. Ook bied ik mijn verontschuldigingen aan dat ik niet bij de vele demonstraties ter ere van een al lang overleden mens, die ooit op het Arabische Schiereiland leefde, aanwezig kan zijn, om de doodeenvoudige reden dat het er teveel zijn.

8. Ook vind ik het de moeite van het verontschuldigen waard dat ik het met de dingen, die hij destijds door mensen in zijn omgeving die konden lezen en schrijven (men zegt immers dat het ongelovigen waren, ja zelfs misschien wel Joden) liet opschrijven in een boek in versvorm, nog altijd niet eens kan zijn.

9. Ach ja, en ik bied mijn verontschuldigingen aan dat men af en toe in mijn land de spelregels, die hier sinds 1949 ingevoerd werden, niet aan alle mensen die daarna gekomen zijn uitvoerig uitgelegd schijnt te hebben. Ik weet dat het veel regels zijn, ook nog in het Duits en keurig netjes op volgorde genummerd, maar desondanks voor de meeste mensen hier begrijpelijk, omdat zij de laatste eeuwen voortgekomen zijn uit het samenleven van de mensen in Europa en men zich na zoveel oorlogen, leed en een industriële mensenvernietiging had bezonnen de regels bindend vast te leggen en te vereenvoudigen.

10. Ik bied mijn verontschuldigingen aan dat de Oriëntaalse, eveneens zeer oude, maar helaas slecht uitgelegde spelregels hier tot nu toe geen geldigheid hadden.

Er bestaan bepaalde goede redenen dat mijn verontschuldiging wordt aangenomen, want vele, zich in leidende posities bevindende, mensen in mijn land proberen zich immers nu al met onuitgesproken verontschuldigingen d.m.v. hun gedrag, dat iedere dag duidelijk wordt, voor al mijn bovenstaande redenen te verontschuldigen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/09/meine-10-entschuldigungen-zum-schmahvideo/

Auteur: Westzipfler (PI-Keulen)

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Elite, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

10 reacties op SATIRE: Mijn 10 verontschuldigingen m.b.t. de “smaadvideo”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Aan iedereen die dit leest: leven uw ouders nog? Heeft u wellicht nog grootouders?
  Breng ze zo snel mogelijk op de hoogte: van socialisten* moeten we het NIET hebben in dit land, dat heeft Samsom tijdens de verkiezingscampagne ook duidelijk gemaakt…!!!
  http://www.amsterdampost.nl/bij-langdurige-zorg-meer-zelf-betalen/ 1)
  *ik voorspel een lange formatie en als dat kabinet van MR en DS er toch komt zit het net als de vier voorgaande kabinetten de rit niet uit.
  Simpel: één land kan niet in z’n eentje alle economische problemen oplossen en al helemaal niet als de in Den Haag zo GESCHIFT zijn om bv. de BTW op te schroeven en mensen te straffen
  die dagelijks pendelen tussen werk en woonplaats. (ik bedoel de forensentaks)
  1)lees de bijdragen

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: de post was nog laat op pad vanavond.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Stukken leuker dat welke anti-mo-film dan ook…!!! Prima uitzicht, trouwens! Doet het bloed sneller stromen.
  http://www.ad.nl/ad/nl/5594/foto/photoalbum/detail/3320678/378886/1/Dirndls-en-bier-op-Oktoberfest.dhtml

  Like

 4. rommel zegt:

  En ik verontschuldig me voor al die keren dat ik door moslimtuig op straat werd belaagd en door overmacht behalve een paar rake klappen terug kon geven voordat ik het onderspit delfde nooit kans heb gezien heb er een paar dood te slaan en naar hun zo verlangde fameuze 72 maagden naast die afgod van hun kon zenden. Sorry jongens, volgende keer beter.

  Like

 5. satiricon zegt:

  Ook ik wens me,vanuit Vlaanderen te verontschuldigen voor het feit dat ik dagdagelijks met mijn hond een wandeling maak en door deze ondoordachte daad mijn, door mij ongewilde ,maar door de Gentse Socialistische burgermeester zo geliefde stadsbevuilers, de stuipen op het lijf jaag.
  Voetpaden die veelal bezet zijn door ” hangmensen ” – leuk woord overigens – bieden onmiddellijk doorgang als ik eraan kom met mijn hond. Bij zulke gelegenheden houd ik de hond wel strak aan de lijn,zou niet willen dat hij iemand bijt.De kans op fatale besmetting is immers groot , mijn hond is wel ingeënt tegen allerhande vieze ziektes doch ik neem geen enkel risico,daarvoor zie ik hem te graag.

  Like

 6. Aryan zegt:

  “Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret” – Dr Bill Warner

  The history of Islam in Europe and how it effects us to this day. This is a history based on numbers and facts that you may not see anywhere else and explains why we may be afraid to see Islam for what it is based on its own doctrine and practice.

  http://www.politicalislam.com
  You can awaken a man who is asleep, but you will never awaken a man who is pretending to be asleep. That is the reason that we find our experts in the government, media, education and the pulpits to be such dhimmis. They have refused to learn a single thing about Islamic doctrine and history since 9/11(?). But, cheer up! When the dhimmis write about the beauty of Islam and how the Kafirs are wrong, read the comments. You will find that the common man knows far, far more about Islam than the experts. The higher you go, the less they know.

  Like

 7. Ik verontschuldig me nergens voor, al helemaal niet voor beledigingen tegen de islam! Zal een beetje gek zijn, ben geen Dhimmi!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s