Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten

Oriana Fallaci herkende al vroeg het verwoestende potentieel van de islam op Europa. De beroemde Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci was een van de bekendste islamcritici van Italië en waarschuwde al vroegtijdig – al jaren voor het ontwaken van de wereldwijde islamkritiek – voor het beschavingsontwrichtende en wereldveroverende karakter van de islam.

“Moslims nemen de macht in onze landen over. Ze ontwrichten onze waarden, onze wetten en onze culturen”Oriana Fallaci.

Net als alle islamcritici werd ook zij – die als 10-jarig meisje in de ondergrondse tegen Mussolini vocht – door de linkse voorstanders van de islamisering belasterd en met processen wegens zogenaamd racisme en belediging overstelpt. Z|e wendde zich van haar geliefde Italië af en leefde tot haar dood in september 2006 teruggetrokken in New York, waar ze de aanslag op de Twin Towers op 9/11 meemaakte.

De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

Wat ze destijds nog niet duidelijk herkende zoals we nu weten, is, dat de islamisering van Europa niet zonder de handelwijze en het actieve toedoen van de Europese linksen kon beginnen. Hun hegemonie in de media, de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en in de politiek, hun haat tegen de Europese nationale staten, tegen de christelijk-Joodse wortels van Europa en de Europese burgerstaat is de eigenlijke ziekte, waar ons continent en al die landen aan lijden, die men over het algemeen onder het begrip “westerse wereld” schaart.

De linksen van nu zijn de eigenlijke primaire infectie van de westerse staatslichamen, als men dit oeroude maatschappijbegrip wil gebruiken. Zij, de linksen, die het Westen niet op de knieën konden krijgen door verwoestende wereldoorlogen of verkiezingen, proberen dit tegenwoordig door de grootste bevolkingsuitwisseling te ensceneren die de geschiedenis ooit heeft gezien.

Ze proberen hun oorspronkelijke bevolkingen door het binnenhalen van een onvoorstelbaar groot aantal wat betreft cultuur, beschaving en religie niet met het Avondland te verenigen immigranten zo ver “uit te dunnen” (citaat van Joschka Fischer), totdat deze minderheden in hun eigen land geworden zijn en daarmee via verkiezingen door de immigrantenmeerderheid van de macht beroofd kunnen worden. Deze tactiek van de linksen is ook de verklaring voor de wereldwijde collaboratie met de islam.

In deze schandalige collaboratie hebben de linksen een bondgenootschap met de duivel zelf gesloten. De islam haalt immers alles overhoop wat de kern van de linkse ideologie uitmaakt: gelijkheid van alle mensen, gelijkheid van man en vrouw, gelijkheid van alle geslachtelijke oriënteringen, afschaffing van de uitbuiting van de mensen door de mensen – dit alles wordt door de islam bestreden. En desondanks collaboreren linksen met hun ergste vijanden om met hun hulp hun eigen droom van een communistische wereldstaat te realiseren, die ze noch door hun 150-jarige overtuigingsarbeid noch door talloze grote en kleine oorlogen konden bereiken.

De islam is slechts de secundaire infectie

Daarmee is de islamisering van het Westen een door de linksen bewerkstelligde, potentieel dodelijke secundaire infectie, waarachter ze zich heel lang doeltreffend wisten te verbergen. Meer nog: Tegen de terechte kritiek op de islam konden ze zich lange tijd voordoen als schijnbare voorvechters van mensenrechten en beschermers van “religieuze minderheden” en stelden zich beschermend voor mensenrechtenschendingen op, die ze zelf gecreëerd hebben. Erger nog: Schijnheilig gebruikten ze hun misdaden, die voor de opkomst van de islam in de westerse landen nooit in die mate voorkwamen (zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, extreme immigrantencriminaliteit) en schoven deze misdaden in de schoenen van de oorspronkelijke Europeanen met het argument dat deze te weinig zouden doen voor de integratie van de hier naartoe gehaalde moslims en dat ze deze zouden buitensluiten uit de samenleving. Maar het was precies omgekeerd: De islam verbiedt iedere vorm van integratie in niet-islamitische landen. De bewijzen daarvoor zijn verpletterend.

Dit infame spelletje is nu afgelopen. De linksen zijn ontmaskerd als de eigenlijke vernietigers van onze liberale en democratische samenleving. Des te erger woeden ze nu in hun media en vanuit de parlementen tegen alle islamcritici, demoniseren deze als nazi´s en islamhaters – en vergeten daarbij dat Marx zelf een van de grootste islamcritici was. Hij vatte deze politieke religie op typische marxistische wijze samen:

“De koran en de op hem stoelende islamitische wetgeving reduceren geografie en etnografie van de verschillende volkeren tot de simpele en gemakkelijke tweedeling in gelovigen en ongelovigen. De ongelovige is ´harby´, d.w.z. de vijand. De islam veracht de natie van de ongelovigen en schept een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen” Karl Marx

Linksen werken op westerse staatslichamen als HIV-virussen: Ze verzakken hun immuunsysteem

Linksen werken als HIV-virussen op westerse staatslichamen. Het is hun taak het immuunsysteem van het lichaam via de besmetting van een dodelijke indringer te misleiden en het afweermechanisme niet op deze indringer, maar op zichzelf te richten.

Deze vergelijking zou vermoedelijk ook de Romeinse politicus Cicero gekozen hebben, mits het bestaan van virussen en die van het lichaamseigen afweersysteem in zijn tijd bekend geweest zouden zijn. Want ook hij was zich meer dan bewust van het vernietigende effect van het “verraad van binnenuit”- zoals hij het noemde – op het voortbestaan van een natie. Hij noemde deze interne verraders terecht “de ware pest”:

“Een natie kan zijn narren overleven – en zelfs haar meest ambitieuze burgers. Maar ze kan het verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand voor de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en draagt voor iedereen zichtbaar zijn vlaggen.

Maar de verrader beweegt zich vrij binnen de stadmuren, zijn achterbakse gefluister ruist door alle straatjes en wordt zelfs gehoord in de ruimtes van de regering. Want de verrader treedt niet als zodanig in verschijning: hij spreekt de vertrouwde taal, hij heeft een vertrouwd gezicht, hij maakt gebruik van vertrouwde argumenten en hij appelleert aan de gemeenheid, die diep verborgen in de harten van alle mensen rust.

Hij werkt er naartoe dat de ziel een natie vervuilt. Hij gaat ´s nachts zijn gang – stiekem en anoniem – totdat de pijlers van de natie ondermijnd zijn. Hij infecteert de het publieke lichaam van de natie dusdanig, totdat deze zijn verdedigingskrachten is kwijtgeraakt. Wees niet zo bang voor de moordenaar, wees bang voor de verrader. Hij is de ware pest!”

De linksen hebben handig van de islam gebruik gemaakt om de aandacht van zichzelf af te leiden. Ook wij islamcritici zijn een tijdlang in hun verstopspel gestonken en hebben onze kritiek in het begin uitsluitend tegen de islam gericht – waarbij opgemerkt dient te worden, dat niets van datgene waarvan wij deze patriarchale en totalitaire ideologie met een genocidale oriëntatie beschuldigingen, ook maar een beetje moet worden teruggenomen.

De linksen hebben zich handig achter de islam verstopt, wiens aanhangers zichzelf in de orde van grootte van 55 miljoen (55.000.000) immigranten Europa binnengesluisd hadden.

De linksen hebben heel handig al diegenen aangevallen die deze toestanden bekritiseerden ( zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, de invloed van de sharia in de samenleving, extreem hoge immigrantencriminaliteit, Duitserhaat van de kant van islamitische immigranten, etc.), die pas bewerkstelligd werden door deze linksen.

Gemeen schoven ze de door de islam in de westerse landen gecreëerde burgeroorlogachtige toestanden diegenen in de schoenen die deze bekritiseren en leiden daarbij de aandacht af van diegenen die hiervoor eigenlijk verantwoordelijk zijn: zijzelf.

Overduidelijk wordt dit linkse afleidingsspel aan de hand van de huidige discussie in de door de linksen beheerste media en bij linkse politici m.b.t. het thema van de Mohammed-video uit de Verenigde Staten. Linkse commentatoren en “terreurdeskundigen” beweren immers allemaal serieus, dat diegenen, die zich opstellen tegenover de islamitische terreur, net zo erg zouden zijn als zij, die de terreur in naam van Allah uitoefenen. Daarmee draaien ze oorzaak en gevolg om en maken slachtoffers van daders en daders van slachtoffers.

Precies zo functioneert het HIV-virus. We weten wat er aan het einde van een HIV-infectie staat: de dood van de patiënt. Daarom:

Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/09/23/wer-den-islam-entmachten-will-muss-zuerst-die-linken-entmachten/#more-15215

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Islam, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, political correctness, sharia, Socialisten, Westen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Lees de waarschuwing van Oriana Fallaci in alinea 7 van deze pagina:
  http://old.nationalreview.com/comment/vidino200405040834.asp
  Dat heet ook wel: de EU islamitisch proberen te maken met de baarmoeder.
  Meer hierover links naast contact.
  Haar laatste interview in juni 2006: http://tinyurl.com/ywsbl5
  Zij overled in september 2006.

  Like

 2. marijke zegt:

  Hey Gerrit got you.Geen overled he.Ja zo zie je maar niks is menselijk.Smile.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Dat zal toch geen complot zijn hè?
  En dan nog wel samen met de islamisering het ondermijnen van elke economische en maatschappelijke welvaart…..

  Merkel die niks geeft om Duitsland, maar wel om de banken! Alle Europese politici vertegenwoordigen de banken, dat wil zeggen, de internationale haute finance.

  Er is geen €uro crisis, de €uro is een instrument dat wordt gebruikt door de banken om de rijkdom op te zuigen van de naties van Europa.

  De €uro werkt perfect in overeenstemming met het plan van de uitvinders: De €uro en de EU zijn ontworpen om elke natie te vernietigen en al hun rijkdom!

  Spanje, Griekenland, etc. worden in armoede gestort, waarbij de media vertellen de Spaanse, Grieken, enz. vertellen dat hun geld wordt afgenomen door de Duitsers. Duitsland verzinkt echter in armoede en de media vertellen de Duitsers dat hun geld wordt afgenomen door de Spaanse, de Grieken, enz.

  Like

 4. In het algemeen is modern links (‘antifascisten’): collectivisme, ideologie en utopie, meningsbeperking, hogere belastingen om meer sociale werken te betalen of daar schulden voor maken, alles met betrekking tot 1 wezenlijke ingrediënt: ZIELIGEN die slachtoffer zijn van zogenoemde fascisten. Rechts staat voor realisme en protectionisme, particulier initiatief, individueel ondernemerschap, lagere belastingen omdat iedereen zo veel mogelijk verantwoordelijk moet zijn voor zichzelf, meningsvrijheid, openlijk eigenbelang in plaats van eigenbelang ingekleed als antifascisme of zorg voor ‘zwakste schouders’.
  Ik meen dat historisch gezien de verheffing van de arbeider, materieel en cultureel, net als tal van humanistische verworvenheden zoals die uit de jaren 60/70, te danken zijn aan socialisten, en niet aan godsdienstigen of liberalen. Dat is dus het werk van links. Hetzelfde geldt tot op heden voor euthanasiewetgeving.
  Het was per slot “rechts” kapitalisme dat de werkende stand uitbuitte. Dus de ideologie van de sigarenfabrikant die het leerstuk hanteerde dat hijzelf behoorde tot de orde van werkgevers die kinderen 12 uur per dag mocht laten werken. De ongebreidelde macht van grootgrondbezitters en industriëlen zonder dat de uitgebuite klasse een belangengroep mocht hebben of een vakbond, bijvoorbeeld in Argentinië toen vader Zorreguieta daar 30.000 mensen hielp verdwijnen. Dus als kapitalisten in weelde leven door uitbuiting van een slavenkaste dan zou je kunnen zeggen dat de linksen geroepen zijn tot volksbevrijding.
  Een totaal links systeem met als uitwas Noord-Korea of een totaal rechts systeem zoals Chili onder Pinochet, mist evenwicht tussen particulier initiatief en staatsbemoeienis. Als je tegen een dergelijk evenwicht bent, waar ben je dan voor?

  Like

 5. oogenhand zegt:

  En dáárom moet je Trotsky voor Fascist verklaren! Gelóóf met krachtige overtuiging! Het is zeer merkwaardig dat Cultureel “Marxisme” dan en slechts dan economisch redeneert om vast te stellen wie de onderdrukker is en wie de onderdrukte. Hieruit volgt eigenlijk dat niet-migranten géén proletariërs (kunnen) zijn, maar petit-bougeosie of arbeiders-aristocratie, die volgens de Linkse regels reactionair is. Laat je niet in de luren leggen, maar besef dat Links niets voor je doet. Versla hen op hun eigen spelletje door een basisinkomen te eisen. Mensen met ‘foute’ opvattingen hebben de verzorgingsstaat harder nodig dan anderen.

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Óók leuk is het steunen van de equivalenten van Links in moslimlanden. Moslimlanden zijn het opkomende imperialisme (Mao)!

  Like

 7. Ik moet hem als waarschuwing toch maar weer eens posten. Aangezien YouTube steeds meer begint te zuigen, heb ik hem maar op MRCTV geplant:
  http://mrctv.org/videos/future-europe-2029

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, inderdaad Marijke, moest OVERLEED zijn. Nee, ik ben ook niet onfeilbaar alhoewel ik van Meneertje veel lof toegezwaaid kreeg en dat geeft een verdomt goed gevoel. Lange bijdrage ergens onderaan, weet niet zo gauw het comment-nr:
  http://www.amsterdampost.nl/actie-vingerafdruk/
  (sla de info op, op een goeie dag heb je ze nodig!)
  Dan nog dit: ik dacht al heel lang dat “ze” de eigen achterban met rust lieten, maar ik heb me zwaar vergist.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12981224/__Broer_raadslid_neergestoken__.html

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Over de gevaren die de Amerikaanse economie en samenleving bedreigen wordt al lang niet meer enkel lacherig gedaan. Steeds meer onafhankelijke economen en andere experts zien de toekomst van de wereld en de VS in het bijzonder uiterst somber in. Volgens velen is het land nooit uit de diepe recessie van 2008-2009 gekomen en dreigt een nieuwe Grote Depressie met hyperinflatie, massale werkeloosheid -die nu al niet gering is- en de instorting van het elektriciteits- en transportsysteem en de voedselvoorziening.

  ‘Er zijn toekomstige gebeurtenissen denkbaar waarbij het elektriciteitsnet uitvalt en niet binnen korte tijd weer hersteld kan worden. Dat kan al gebeuren als er een paar grote transformatoren beschadigd of verwoest worden. Die transformatoren maken we niet in dit land en moeten van overzee komen. De levertijd van zo’n transformator is 18 maanden tot 2 jaar. Ons elektriciteitsnet is enorm kwetsbaar en wankelt op zijn laatste benen. Ons leger weet dat,’ aldus Bartlett.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=632542&r=1&tbl_archief=0&

  En dat is natuurlijk niet alleen in Amerika maar in de gehele wereld gaande.

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  Als bijvoeging bij 14.38:
  Vraag naar privé bunkers stijgt explosief, ook in Rusland

  Like

 11. Uit diverse wapenhandel-fora wereldwijd blijkt dat er steeds meer vraag is naar handzame wapens. Vooral de reacties van velen vanaf het Europese continent spreken boekdelen. Aangezien het vrij moeilijk is om deze per post te versturen heeft men inmiddels alternatieven gevonden die steeds meer doorgang vinden. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn dat de burger zich eindelijk heeft bewapend ondanks de diverse belachelijke wetten en regels met betrekking tot de ontwapening van burgers binnen Europa!

  Like

 12. Marc Bouwman zegt:

  Mannheimer zegt: “Wat ze destijds nog niet duidelijk herkende zoals we nu weten, is, dat de islamisering van Europa niet zonder de handelwijze en het actieve toedoen van de Europese linksen kon beginnen”.

  Mij gaat het om de laatste twee woorden ‘kon beginnen’.

  Mannheimer haalt zelfs Marx aan om het ongelijk van ‘linksen’ te onderstrepen.

  Waar hebben we het hier dan concreet over? We spreken over het politiek-correcte begrippenapparaat dat politiek en media beheerst. Begrippen als ‘multi-culturalisme’, ‘islamofobie’,en wat dies meer zij. De begrippen worden dan op een lijn gesteld met, geintegreerd in, vervat en opgevat in en met de al oudere begrippen (Verlichting, Franse Revolutie) als vrijheid, gelijkheid, democratisering, individualisme, eigen verantwoordelijkheid, enz.

  Mannheimer heeft een punt als hij zegt dat deze politiek-correcte verbastering van de oorspronkelijke begrippen door linkse partijen is begonnen. Inmiddels maken alle politieke partijen van welke signatuur dan ook (met uitzondering van de PVV), zich hieraan schuldig. Het maakt nu niet meer uit waar dit denken begonnen is: het is nu overal, en moet dus overal bestreden worden. Tot nu het meest succesvol bij wat ooit het CDA-electoraat was. Het PvdA-electoraat lijkt ongevoeliger, maar het feit dat de peilingen bij deze partij als een jo-jo op en neergaan kan geen andere reden hebben dat de meeste kiezers zich toch moeilijk in deze partij kunnen herkennen. Er speelt bij hen kennelijk iets wat de PvdA-gelederen moeilijk kunnen duiden of vertalen naar, voor hun kiezers, praktische politiek.

  Ik bestrijd Mannheimer’s opvatting dat juist en alleen linkse partijen bestreden zouden moeten worden: alle partijen moeten, met betrekking tot het politiek-correcte begrippenapparaat en daarmee de beheersing van alle politieke en maatschappelijke debatten, bestreden moeten worden.

  Verder maak ik ernstig bezwaar tegen Mannheimer’s omschrijving van linkse partijen als een HIV-virus: niet alleen Hitler cs, maar ook vele islamitische groeperingen bedienen zich van dergelijke aanduidingen, met als doel de tegenpartij te dehumaniseren. Dat is niet alleen ronduit verwerpelijk, het is de facto onjuist. Hiermee moet hij, en iederen die zich op dergelijke wijze uitlaat, dus ophouden.

  Like

 13. Ko Lumbus zegt:

  @Marc Bouwman

  Niet zo ingewikkeld doen. Weinig mis mee om een parallel te leggen tussen HIV-virus en de linkse partijen en hun addergebroed. Net zo min als er veel schort aan het zien van zo’n parallel bij de ontwikkeling van de Arabische lente.
  Vast geen toeval dat HIV behoort tot de subfamilie van lentivirussen. 😆

  ‘Hiv is een retrovirus en behoort tot de subfamilie van lentivirussen. Twee types zijn geïdentificeerd: type 1 (hiv-1) en type 2 (hiv-2). De virussen zijn serologisch en qua geografische verspreiding relatief verschillend maar hebben overeenkomstige epidemiologische karakteristieken.’

  http://www.rivm.nl/Bibliotheek/Professioneel_Praktisch/Richtlijnen/Infectieziekten/LCI_richtlijnen/LCI_richtlijn_Hivinfectie

  Like

 14. oogenhand zegt:

  Wederom, herhaal één van de volgende mantra’s:
  “Trotsky was een Fascist, denk aan Kronstadt en Makhno!”,
  of:
  “Bont is erger dan het Lijden van het Palestijnse volk. Matig het speciesisme!”

  Deze mantra’s zijn gechanneld aan mij en zijn zéér, zéér krachtig.

  Like

 15. Marc Bouwman zegt:

  @Ko en @oog

  Hitler was dan ook verre van ingewikkeld. Joden waren bacillen die vernietigd moesten worden. Dat was niet alleen zomaar een of andere mantra, het bleek zéér krachtig en effectief in wat zijn grootse project, de Holocaust, heette te zijn. Jullie willen niet die voetsporen betreden. Weet ik wel. Maar niet iedereen heeft een geweten. Die het ontbreekt zouden jullie krachtig klinkende mantra’s zomaar in daden weten om te zetten.

  Minder banaal: de hansworst van een breivik zou zo maar gelezen kunnen worden als de muts die ‘eindelijk’ ziekten bestreed. Breide zelfs zo maar allerlei zinnige commentaren aaneen tot een onzinnge daad, zullen ook jullie onderschrijven.

  Overigens reageren jullie niet op mijn hoofdstelling dat alle partijen die zich bedienen van het politiek correcte begrippenapparaat (politiek) bestreden moeten worden. Lijkt mij toch wel relevant.

  Like

 16. Joop Klepzeiker zegt:

  En wat is dus de logische conclusie ? die getrokken MOET worden

  Like

 17. oogenhand zegt:

  Neem me niet kwalijk, maar het levend villen van miljoenen dieren ieder jaar is óók een probleem. Levend villen is erger dan halzen doorsnijden. Dus vergeleken met het Anti-Joodse gezemel over ritueel slachten is dit heel andere praat.
  Marc Bouwman maakt overigens weer de klassiek Politiek-Correcte fout Joden en moslims gelijk te trekken wanneer dit in het voordeel van de moslims is.
  De angst voor holocausten op moslims wordt volledig veroorzaakt door het feit dat de Counter-Jihad beweging 1) zich niet goed afgevraagd heeft wat er met moslim-VROUWEN moet gebeuren, 2) nooit duidelijk afstand (dus niet alleen met woorden) heeft genomen tot Stormfront-volk dat denkt dat als je je tot de islam bekeert, je ophoudt Blank te zijn, dus ophoudt mens te zijn, met conclusies die iedereen zèlf kan trekken. Een krachtige pro-Israel houding weerlegt beschuldigingen van Hitleriaans Nationaal-Socialisme, maar niet beschuldigingen van racisme en genocide. Er lopen immers fanatiekelingen rond in bepaalde Zionistische (vooral Christelijke, maar ook Joodse) kringen die wel begrip hebben voor gebreivik.
  Ik zat een aantal maanden geleden wat te razen over harems, maar juist duidelijk maken hooguit de mannen te doden, kan veel angsten wegnemen. In bepaalde opzichten waren de islamitische harems een soort sexuele toverkunst op vijandelijke vrouwen. Door hen de kans te bieden de moeder te worden van de volgende Sultan, activeerden zij de hypergame instincten van de eierstokken van de tegenstander.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 14.17. uur, sluit mij grotendeels daarbij aan. Echter ook t.a.v. mede reageerders zou ik aan willen geven dat natuurlijk LINKS behoorlijk verkeerd bezig is, maar dat ook de LIBERALEN en CHRISTEN – DEMOCRATEN, in 1975 VOOR de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG hebben gestemd, naar mijn mening is bijna het gehele politieke spectrum debet aan de grote toestroom uit moslim landen naar europa en dus ook naar nederland. Tevens de cruciale rol van de WERKGEVERS onder aanvoering van Wientjes, die onder het kabinet CDA en VVD rustig konden doorgaan met het forceren van toelating van vele vele immigranten. Deze rol van de WERKGEVERS is nog veel gemener en vuiger van aard, daarmee konden ze de werknemers van nederland onder druk zetten, en dat speelt zich af tot op de huidige dag.
  En gek hé, koningin Juliana moest in de TROONREDE van 1979 het volgende zeggen op orders van van Agt en Wiegel:” Nederland is vol…ten dele overvol”. En zie nu 34 jaar later!

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Dat zal ik zeker. Nadat eind 2005 de AFA mij op hun website gezet had, heb ik begin 2006 persoonlijke actie gevoerd tegen een mij bekend AFA-lid. Deze nam tegenmaatregelen. Waarschijnlijk zat zijn groepje achter een inbraak eind 2006 waarbij alleen mijn computer en mobiel werd gestolen. Toen ik aangifte deed bij de politie, werd ik midden 2007 gevraagd of ik de club rond Tim Mudde in de gaten wilde houden. Omdat ik me ergerde aan het amateurisme, en een aantal ideologische verschillen, stemde ik in. Eind 2008 werd ik verzocht om Stormfront in de gaten te houden. Omdat ik een stuk intelligenter was dan de plaatselijke biernazi’s domineerde ik al snel het forum, wat ik gebruikte om voorzichtig de denkbeelden over Israël bij te schaven, alsmede de discussie te openen over mijn eigen ideeën, die inhielden dat sexuele relaties tussen Nederlandse mannen en Marokkaanse vrouwen toch niet zó onwenselijk en ondenkbaar waren als in die kringen gedacht wordt. Bij de Kamer van Koophandel kunt U natrekken wie er achter Stichting Oog en Hand zitten. Als webmaster kunt U mij ook PM-en op het ingelogde e-mailadres.

  Like

 20. E.J. Bron zegt:

  Info gelezen. Ik krijg een vieze bijsmaak bij het woord “Stormfront” in mijn mond namelijk!!

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 14.17. uur, ik heb het filmpje nog eens goed op mij laten inwerken. En inderdaad als men de reuk van het geld volgt, komt men onherroepelijk uit bij de BANKEN! Het is ook een GROTE LEUGEN wat onze politici verkondigen door te zeggen, ” het geld is voor Griekenland en/of Spanje”. Dit geld gaat rechtstreeks naar de Duitse en Franse bankiers, in het geval van Griekenland, dezelfde bankiers die RUSSISCH ROULETTE gespeeld hebben, door massaal te sjoemelen met waardeloze griekse schuldpapieren. Onze politici zijn slechts “inktkoelies van het grootkapitaal/bankiers”. De oproep van het filmpje onderschrijf ik, maar ik vrees dat we met te weinig mensen zijn die het doorhebben Linsky.

  Like

 22. Martien Pennings zegt:

  Of zoals Bat Ye’or haar “Eurabië” eindigt (postscriptum bij de tweede druk van 2008):

  “De politici van de generatie van mei ’68 beleven een nieuwe jeugd met hun eeuwige discussies en dialogen uit de studentencafés. EUROPA KAN ALLEEN GENEZEN ALS DE AUGIUSSTAL WORDT SCHOONGEMAAKT.”

  Like

 23. vederso zegt:

  Goh! Een echte V-mann onder de reaguurders. Wie had dat gedacht en nog intelligent ook! (sarcasme uit)

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  @oogenhand: heb je dit wel eens gelezen?
  http://tinyurl.com/3dkvj2b
  @EJB: ik ben het met je eens. Die vieze smaak, vooral omdat de heren in het blauw een burger vroegen andere “burgers” in de gaten te houden. Wat bij mij weer de indruk wekt dat ze niet instaat zijn zelf dingen te achterhalen of uit te zoeken. Ze konden van mij het heen en weer(en terug) krijgen, daar kun je vergif op innemen.
  Ik zie het niet zo zitten als een gecamoufleerde padvinder uit Leidschendam hier gaat zitten rondstruinen.

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 22:25
  Ik zie dat ik in m’n haast iets vergeten ben. Aan het eind van zin 2(in de gaten houden) moet een komma staan.
  Daarna: steekt ook hier de kop op.

  Like

 26. oogenhand zegt:

  @G. Deckzeijl

  Nu wel. Maar mijn felste vijanden weten toch al waar ik woon.

  Like

 27. Ko Lumbus zegt:

  @oogenhand om 18:46

  Op 23 september om 10:52 https://ejbron.wordpress.com/2012/09/20/laffe-hond-martin-schulz-collaboreert-met-het-oudste-nazisme-ter-wereld-de-islam/ ,wees ik reeds erop dat je cryptiek voor diverse uitleg vatbaar is.
  Hetzelfde geldt hier nu voor je reactie hierboven op de draad om 23:46.

  Maak s.v.p. eens expliciet wat je bedoelt met je ‘voorzichtig bijschaven van de iddeën over Israël’!

  Like

 28. Ko Lumbus zegt:

  @vederso om 19:55

  Mijn comment van gisteren 23 september 2012 om 10:52 niet gelezen bij https://ejbron.wordpress.com/2012/09/20/laffe-hond-martin-schulz-collaboreert-met-het-oudste-nazisme-ter-wereld-de-islam/ ?

  Oogenhand drukt zich nogal cryptisch uit.

  Even op zijn website de blogrol bekijken en daar doorkllikken naar ‘The west’s darkest hour (The Jewish problem) geeft mogelijk meer eenduidig zijn visie weer.

  ‘Undermining Moral Authority: The mass murder of 6 million Jews is so important the whole world must steep itself in permanent mourning but the mass murder of 30 million non-Jews is not even worthy of a footnote? If only the Bolshevik holocaust was taught in the schools and if only the Bolshevik holocaust had memorials in every town and if only the Bolshevik holocaust had hundreds of films about it what would the Jews say? I think they’d say it implied the lives of Jews had no value. While the Bolshevik holocaust is denied the holocult implies the lives of non-Jews have no value. (And if you want to win an argument with the official version over the actual details of what happened then the best way is to demolish their moral authority first.) ‘

  Like

 29. vederso zegt:

  @ Ko Lumbus. Als ik bovenstaande tekst bekijk, dan weet ik weer waarom ik met dat soort figuren helemaal niets te maken wil hebben. Je weet namelijk nooit hoever hun gekte gaat. Maar een wat langer bezoek aan zijn website maakt alles duidelijk en raad ik daarom ook iedereen aan. Voor mij is de persoon de weg kwijt en hoop ik dat hij z’n pilletjes neemt. Voor de liefhebbers:

  oogenhand.wordpress.com

  Like

 30. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso,

  De tekst van hierboven waarop ik ook gisteren wees vond ik doorklikkend vanuit dit http://oogenhand.wordpress.com/2012/09/22/left-handed-sexual-magick/
  stukje op de site van oogenhand.

  Overigens is ook zonder doorklikken, in deze link duidelijke taal te lezen:
  ‘….you need a powerful spiritual virus, I provide one at my website. I infect the Jew, the Muslim and the Cultural “Marxist” with a mind virus that cannot be resisted. Either they destroy themselves with their habits of lying, quarreling and parasitism, or they develop new spiritual habits. But this requires them to release their grip on Europe and America.’

  Like

 31. Ko Lumbus zegt:

  En niet vergeten ook even de rest van de gekte in dat stukje lezen.
  Overigens schrijnend dat Peter Breedveld wat daar gepropageerd wordt – na zijn vijf kinderen en vrouw te hebben laten zitten – nu met zijn moslimabitch in praktijk zal gaan brengen.

  Like

 32. Ko Lumbus zegt:

  Voor de duidelijkheid, dit staat er namelijk te lezen daar bij Oogenhand:

  ‘However, something is required of the Anti-pod people too. The conservatives must give up something too. They must give their racial purity and their monogamy. They must be willing to avenge the rape of their daughters by taking the daughters of the enemy and make them into breeding slaves. Paradoxically, this is powerful sexual magick on the enemy women. If enemy women know they won’t be exterminated and neither their offspring, they start betraying their present husbands.’

  Like

 33. vederso zegt:

  @ Ko. En dan nog overal “Hell is eternal” en meneer vindt zelf dat hij het spel op een paar stapjes hoger niveau speelt. Van het paadje af en griezelig.

  Like

 34. Ko Lumbus zegt:

  Weinig kans echter voor het moslimaneukertje van Breedveld. Die staat evenals haar proseliet reeds te boek als als landverrader.

  Like

 35. Joop Klepzeiker zegt:

  Is er hier iemand aanwezig die een logische conclusie kan trekken aan de hand van de topic titel
  ¨Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten¨

  Like

  • Ja Joop, zo’n logische conclusie heb ik wel. Het moet eerst heel erg mis gaan. Er moeten catastrofes komen, islamitische aanslagen, oproer zoals in Haren in veelvoud, burgeroorlog, faillissementenregen, binnenlandse knokploegen met vuurwapens en bommen, een tsunami van bloedbaden en verkrachtingen, dus net zoals Hitler uit zijn macht is ontzet. Daar waren doodgewoon te weinig witteroos-activisten voor in Duitsland.
   En bij ons zijn het ook niet alleen de Hedy-Kwaak-Kwaak d’Ancona’s en klepzeikerdjes die voorop de Volkskrant haat mogen spuien in mini-opstelletjes. En zelfs als die voelen dat ze fout zijn dan zullen ze tot het eind de beschuldigende vinger op de ‘fascistische’ “daders” richten. Niet alleen de linkse elite, ook de grote massa is politiek correct. Stem je op Wilders?? Huu huu, o bah! Het rolt hun mond uit zonder dat ze het door hebben. Je legt er eer mee in om pro-islam te zijn. Lekker laf, ogen stijf dicht, stemmen op vertrouwde mensen en wachten tot een ander er wat aan doet. Dat is logisch.

   Like

 36. Ko Lumbus zegt:

  Oogenhand lijkt me van van hetzelfde laken een pak als figuren als David Icke en Robin de Ruiter, kneuzen die onder het mom van strijd tegen NWO en islam hun antisemitisme komen uitventen.

  Like

 37. Ko Lumbus zegt:

  Laat mij me ietsje precieser uitdrukken dan om 12:28:

  Waar ‘het mom’ van strijd tegen NWO en islam stond, hoort ‘de vlag’ te worden gelezen.

  Like

 38. Joop Klepzeiker zegt:

  Ha ha de P.Pardon en dat verwacht jij dus van de huidige bevolking die pvda en vvd stemt ??

  Kom op zeg wees een wat realistischer !

  Like

 39. Joop Klepzeiker zegt:

  Je zegt zelf : Niet alleen de linkse elite, ook de grote massa is politiek correct.

  Like

 40. Joop Klepzeiker zegt:

  Maar goed het gaat heel erg mis, dan komt de eu./vn met hun speciale tropen de rust herstellen en als de rook boven de puinhopen is opgetrokken hebben we ineens een nieuwe baas.

  Like

 41. Joop Klepzeiker zegt:

  Niet dat ik dat verwacht hoor we glijden langzaam maar zeker weg in de afgrond van het nieuwe wereldrijk, wacht de verkiezingen in de USA maar af, die zijn ongelofelijk belangrijk !
  De USA is het grote struikelblok op het ogenblik voor de NWO als de USA valt voor een 2e termijn obamadrama dan is het gedaan met de huidige wereld en zal deze drastisch in een versneld temp veranderen.

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  @Generaal P.Pardon 12.41. uur, datzelfde scenario had ik in mijn gedachten. Het gaat nog veel te goed voor de doorsnee nederlander, en ze laten zich 42/7 voorliegen en in een roes brengen door de HOEREN van de LINKS LIBERALE KASTE. Een volk wat zo onnozel zich voor de buis ligt te vergapen aan: ” Boer zoekt vrouw”, roept de ellende over zichzelf af. We hebben helaas geen jongens van “Jan de Witt”, meer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s