Europese en Amerikaanse moslims krijgen het advies om hoofden van vermoorde niet-moslims tentoon te stellen

Een belangrijke Jihadi-schrijver heeft voorgesteld om westerlingen te vermoorden en hun afgesneden hoofden tentoon te stellen om zodoende iedere poging om de profeet Mohammed te beledigen tot zwijgen te brengen.

Op 18 september 2012 adviseerde Muhib Ru´yat Al-Rahman, een belangrijke schrijver op het toonaangevende Jihadi-forum “Shumoukh Al-Islam”, aan moslims die in Denemarken, Duitsland, Nederland of de VS wonen, om mensen te vermoorden en hun afgesneden hoofden langs de kant van de weg tentoon te stellen met het statement: “Dit is de straf voor diegenen die onze profeet beledigen”.

Bron:

http://thebodyoftruth.wordpress.com/2012/09/25/european-us-muslims-advised-to-put-decapitated-non-muslim-heads-on-display/

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Denemarken, Duitsland, Jihad, Nederland, Terrorisme, VS, Westen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Europese en Amerikaanse moslims krijgen het advies om hoofden van vermoorde niet-moslims tentoon te stellen

 1. G.Deckzeil zegt:

  Het fundamentalistische UITSCHOT dat met een dergelijk advies(kuch, kuch) aan komt kakken,
  mag van mij vandaag nog tegen de muur gezet en met hun favoriete wapen, de AK-47, naar hun 72 maagden geknald worden. Wanneer beleeft deze wereld eindelijk RUST?
  Hoax va destijds of niet, dit is ook een feilloze oplossing:
  http://www.snopes.com/rumors/pershing.asp

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 21.38. uur, helemaal mee eens Gerrit. En nondedju, komt zo een TROL genaamd Nemo hier een beetje ons onder vuur nemen, verdomde gek dat hij is. Hij vond het even nodig om ons te berispen waar het de moslims betrof. Nou, deze achterlijke zal wel graag buigen voor de geiteneukers. Het is snotverdomme toch niet te geloven dat het HAATBAARDEN UITSCHOT dit allemaal WEL van de RODEN en de GUTMENSCHEN mogen zeggen, en als wij ons ertegen verzetten zijn wij de fascisten. Voor mijn part vallen de MUZELMANNEN en de verraders van LINKS nu nog hardstikke DOOD!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl, die achterlijken denken dat ze 72 maagden krijgen, maar ze krijgen een maagd van 72 jaar !

  Like

 4. Peter Selie zegt:

  Maar…………… ze blijven welkom in Amerika en zeker ook in Europa. Een huis staat klaar, een uitkering zodat ze voldoende tijd hebben voor hun hobby, subsidies uit alle richtingen en potten.
  Fijn, dat er politiek is!

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Afschieten dat doe je met dolle honden ook !

  Like

 6. Paardestaart zegt:

  Goed idee. Als dát de sheeple in Europa niet tot moord en doodslag drijft dan weet ik het niet meer!

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Ik neem aan dat ik dan als eerste aan de beurt ben.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Ach Martien niet dringen ik ben ook al een tijdje bezig hoor

  Like

 9. Marcel zegt:

  Ach het valt wel mee allemaal hoor.

  Ik pleit hier ook al een hele tijd voor guillotines en overige terechtstellingen van diegenen die hier verantwoordelijk voor zijn. Ook heb ik wel eens gepleit voor het tentoonstellen van dat soort lui na hun terechtstelling, langs de A12 bij Zoetermeer of zo of op het Malieveld. Aan het dak van een benzinestation desnoods.

  Zo radicaal is dat allemaal niet meer hoor, we leven niet meer in de jaren ’70 ! Gezellig een beetje multikulti enzo, hetzelfde eigenlijk als wat Mark lachebekje Rutte die Khadaffy aan liet doen. Dat er word uitgezonden hoe je word doodgemarteld enzo met een bajonet in je reet en ook hoe het volk kan komen kijken of je nu echt dood bent.

  Helemaal hartstikke gezellig, links is het er ook wel mee eens anders steunden ze dat soort zaken niet.

  Ik zou het wel vervelend vinden als me dat soort zaken ineens verboden werd vanwege een oproepje dat in de publiciteit komt terwijl dat soort filmpjes toch echt al jaren op internet zijn te vinden.

  Like

 10. J.A. Kapteyn zegt:

  Kan niet wachten tot de eerste hoofden gespietst op staken langs onze openbare wegen verschijnen! Hopelijk zullen dán de “blindemanntjes” die in de Religie van de Vrede geloven de schellen van de ogen vallen.

  Like

 11. rommel zegt:

  Wat hebben die moslims toch met koppen afsnijden? Primitief volk, allemaal gewoontes uit de middeleeuwen. Tegenwoordig hebben we automatische wapens waar je heel beschaafd iemand een genade nekschot mee kan geven.

  En Kapteyn, dan nog zullen de oogjes niet opengaan. Krijg je weer een kruiperig dhimieverhaal dat ze het geweld afkeuren, maar toch wel een beetje onze eigen schuld is omdat we niet stoppen met die profeet van die gevoelige moslims te beledigen.

  Als de EU en de States zich niet druk kunnen maken over een ambassadeur die door islamieten wordt vermoord, maar wel van de gelegenheid gebruik maakt om kritiek en beledigingen op de grote profeet af te raden afraden, en zelfs proberen verbieden, denk je toch echt niet dat ze wakker worden als jouw kop er afgezaagd wordt?

  Accepteer het nou maar,dat je voor jezelf moet vechten.

  Like

 12. satiricon zegt:

  Doe zoals ik een nano wetenschappelijk experiment.Roei de Noordzee op ( ongeveer 50 zeemijlen ) en roep ,beide handen aan de mond: ” ik ga niet akkoord met wat die stoute moslimfundamentalisten doen ! ” Doe dit in de 4 – windrichtingen en roei nadien voorzichtig terug naar wal.U zult versteld staan van het resultaat!

  Like

 13. satiricon zegt:

  Kom juist tot het besef dat ik een stap te ver ben gegaan;Het was niet mijn bedoeling kwetsend over te komen bij mijn – met scherpe zwaarden gewapende broeders – ( maar dit terzijde )
  Reden kan zijn dat ik een Vlaming ben en wij van oorsprong een nogal boertig volk zijn.In elk geval een grote ” Mea Culpa “. Heeft Ezra Pound immers in zijn canto 79 niet vernoemd :
  ” de wijsheid is in rechtvaardigheid geworteld,niet in chaos ” ( Con:27-29)
  Ik verbrand nog vandaag vóór het middaguur mijn roeiboot als boetedoening zodat ik nooit meer in de verleiding kom dergelijke grofheden te spuien.

  Like

 14. satiricon zegt:

  Ben er toch nog steeds niet gerust in hoor-de bovenstaande foto in aanmerking genomen -dat wijzelf geen olie op het vuur gieten?!
  Ik verklaar me nader: Koning Winter komt er weldra aan.Met zijn komst zullen de meesten onder ons wellicht ook uitzien naar warmere kledij.En zit daar nu juist niet de adder?! Velen onder ons geven de voorkeur aan een lekkere wollen trui met rolkraag ( voelt u hem ? ) Als onze broeders overwegen om ons hoofd te scheiden van ons lichaam dienen zij eerst :
  primo : onze trui uit te trekken of
  secundo : de rolkraag met, bij voorkeur een schaartje, af te knippen.
  Die lui hebben ook hun trots, één enkele houw en weg hoofd geldt als een erecode.
  Daarom stel ik voor om vanaf nu de verkoop van truien met rolkraag te boycotten.Wij in België hebben de ideale oplossing.De trui welke we in het Franstalige gedeelte ” ras du coup ” noemen.
  Een lekker warme trui met ronde halsuitsnijding.Voor de kleuren hoeft u het zeker niet te laten.
  Zo besparen we onze broeders tijd – ergo – ergernis en komen we misschien op een goed blaadje.
  ( ras du coup truien zijn verkrijgbaar in S – M – L – XL !! ) en…. bij groepsaankoop kan ik deze leveren aan een goede quantum-korting.Meegenomen toch !

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @satiricon 07.54. uur, laat ons het maar met humor nemen. Mijn bloeddruk krijgt toch al veel te veel verhoging door deze “zandkamelen”.

  Like

 16. Moeten ze vooral proberen. Kan nog wel eens nadelig uitpakken voor hen. Eigenlijk zou je een partijtje imams moeten pakken en bij elke grensovergang een paar ophangen. Ook bij de douane posten op onze vliegvelden. Dan weten de nieuwkomers meteen waar ze aan toe zijn!

  Like

 17. satiricon zegt:

  GROTE PROMOTIE – GROTE PROMOTIE – MIS DIT EENMALIG AANBOD NIET !!

  Bij nader inzien ga ik mijn roeiboot ” VRIJHEID ” gedoopt,niet verbranden MAAR………DOE IK HEM GRATIS BIJ GROEPSAANKOOP VAN MINSTENS 200 PULLS* !!! ( ras du coup – model )
  *- 100 % wol
  – wassen 40°
  – niet zwieren
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROFITEER VAN DIT REUZE AANBOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 08.30. uur, Pieter dat zou DE OPLOSSING kunnen zijn. Hang maar wat HAATBAARDEN op, dan zal een groot gedeelte wel eens tot inkeer komen, en denken ” die dhimmi’s laten zich toch niet helemaal inpakken”.

  Like

 19. Nicolazien zegt:

  Denk aan Theo van Gogh! Ze gaan het moorden heus in praktijk brengen daar kun je zeker van zijn.
  En wie er vermoord wordt, dat maakt ze uiteindelijk niet zo veel uit, dat blijkt maar weer uit de afgelopen rellen. Iedereen kan slachtoffer worden van de ‘vergelding’.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Ondernemers, OPGELET.
  Brekend!!!! (ik weet het, het heeft niks met onthoofdingen te maken)
  Haagse Kamer van Koophandel helpt miljoenenorder van éénmansbedrijf NAAR DE KLOTEN!!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3322368/2012/09/26/Failliet-na-foutje-van-Kamer-van-Koophandel.dhtml
  Hero Brinkman van DPK (www.dpk.nl) wilde als enige gaan snijden in de overheid en 3500 ZBO’s*
  uitdunnen om zodoende miljarden te besparen. De KvK is zo’n ZBO.
  Brinkman redde het niet. Nu wordt dat aantal van 3500 ZBO’s ongemoeid gelaten, omdat ze als luxe “banenmotor” dienen voor uitgerangeerde politici…!!!
  Alle KvK-info hier: http://tinyurl.com/3dkvj2b
  *zelfstandig bestuursorgaan

  Like

 21. Mochten straks de eerste onschuldige burgers daadwerkelijk het slachtoffer worden door deze haatbaarden wie zegt dan dat we ons niet mogen verdedigen tegen deze barbaren? Ik laat me op dat punt de wet allang niet meer voorschrijven door een zooitje dhimmi’s die alleen maar aan het vernietigen van onze cultuur denken zodat de islam vrije doorgang kan vinden!

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 09:06: ik heb ’t nog even opgezocht. Pag. 4 en pag. 36 van

  Klik om toegang te krijgen tot Partijprogramma%20DPK%202012.pdf

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Niet on topic, wel zeer belangrijk..!!! Ferme taal van Fred Teeven…!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12993700/___Dood_inbreker_risico_van_vak___.html

  Like

 24. DonnaDolce zegt:

  Die Mo was toch GEEN profeet? Volgens mij een klinklare pedofiel. Oeps, is mijn hoofd nu de volgende?? Ach ja, jammer dan, het zij zo. Het zou me heerlijk lijken als nu eens één van die mannekes, Brussel of Denhaag, het is om het even, opstaat en aangeeft dat het nu eindelijk eens klaar is en alle agressieve achterlijke zandvreters……..uhmm moslims Europa uitzet. Zal wel wishfull thinking zijn, maar wie weet…..de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

  Like

 25. louis-portugal zegt:

  Van mij mogen ze die hoofden wel laten zien.
  Krijgen degenen die nu nog niet voorgelicht ook een indruk hoe de islam werkt en daarna tegen de muur natuurlijk.
  Gerrit in denk dat we in Portugal 13700 ZBO´s hebben.

  Like

 26. Vasti zegt:

  When critics of Islam warn Westerners about attempts to impose Sharia in the West, we are called “racists,” “bigots,” “hate-mongers,” and, of course, “Islamophobes. So what happens when Muslim organizations actually call for Sharia blasphemy laws in the West? Are these Muslims “racists” or “bigots” for saying they want to impose Sharia?

  http://www.answeringmuslims.com/2012/09/islamic-society-of-greater-kansas-city.html

  Like

 27. Gusti zegt:

  Opruimen dat zootje, een zottekot voor die gekken is nog niet uitgevonden. Tuig van de hoogste soort. En wij zijn dan racist.

  Like

 28. Joop Klepzeiker zegt:

  Zijn we al vergeten wat de janjaweed hebben uitgevoerd in de soedan, hele dorpen afgeslacht in stukken gehakt verkracht en verbrand, en weet je wat ze werden nog gesteund door de USA en Frankrijk !

  Like

 29. @JK: Ik vrees dat zelfs de UN/UNHCR dat al lang weer vergeten is en zich nadrukkelijk opstelt als beschermheer van de islam en haar aanhangers. De slachtoffers van die barbaren tellen allang niet meer mee…

  Like

 30. Joop Klepzeiker zegt:

  En je denkt dat ze jou zullen beschermen ??

  Like

 31. Daar ga ik al lang niet meer van uit. De UN is volledig geïnfiltreerd met muzelmannen die hun agenda er keurig doorheen jassen. Zoals ik al in mijn vorige comment zei: De UNHCR is de beschermheer van de islam.

  Like

 32. oeps vergeten: niet alleen de UNHCR maar de hele UN en gerelateerde organisaties zijn stuk voor stuk Dhimmi’s/slaven van de islam!

  Like

 33. Joop Klepzeiker zegt:

  Ships heer Veenstra, op de politie kan je ook al niet meer rekenen, wat is dus de logische conclusie , weg met ons ???

  De islaam als gereedschap om het volk weer te knechten zodat we ons in de afgropnd van het nieuwe socialistische wereldrijk kunnen storten ?

  Like

 34. Zie mijn laatste reaguursel in andere draad. 2 linkies voor uw ergernis 😉

  Like

 35. Aegolius cs zegt:

  Ik heb niet de lust de reacties op deze opdracht te lezen. Mijn afschuw verteert het laatste respect voor mensen […] die menen andere aardse schepselen op deze uiterst minderwaardige wijze van het leven te moeten beroven. Alleen psychopaten kunnen in de rechtsgeschiedenis zich beroepen op stemmen of totale vergelding. Eigenlijk waren dat enkeling in volstrekte gestoordheid.
  Aldus…. worden we omringd door psychopathisch islam gestoorden, hoewel de christelijken nog steeds van mening zijn dat islam een geloof betreft en volgaarne de andere wang toekeert.

  Like

 36. Joop Klepzeiker zegt:

  psychopathisch islam gestoorden is een, maar wat te denken van de personen die dit faciliteren ? die zijn wat mij betreft nog een graad erger !
  Die gebruiken de islaam om de bevolking weer onder de duim te krijgen !

  Like

 37. Die moslims zijn patjespooiers! Kijk voor vijf van mijn mooie schilderijen en toelichtingen over hen op http://www.svpbunschoten.nl/politicalart.htm

  Like

 38. Ko Lumbus zegt:

  Prima werk Jack, en dito tekst daarbij. Die met Job Cohen springt er uit. 🙂

  Like

 39. henk schroemges zegt:

  ze krijgen zelfs geen maagd van 72 jaar maar misschien een geit van 18 jaar! Een gaskamer met capaciteit van 1000 personen werkt misschien meer oplossend voor dit kankerprobleem.

  Like

 40. tjonge zegt:

  mensen, jullie zien het allemaal verkeerd !!

  niet de moslims aanpakken maar de faciliteerders, dat zijn in het beginsel de veroorzakers van ons leed.

  de moslims aanpakken is symptoom bestrijding, kan beter een guillotine in den haag zetten, daar zitten de ware verraders !

  Like

 41. henk schroemges zegt:

  tjonge helemaal mee eens, te beginnen met dat vullistig in DenHaag en Brussel.

  Like

 42. Joop Klepzeiker zegt:

  Ja goed idee laten we er over stemmen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s