VIDEO (trailer): “THE PROJECT” (Infiltreert de Moslimbroederschap de Amerikaanse regering?)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO (trailer): “THE PROJECT” (Infiltreert de Moslimbroederschap de Amerikaanse regering?)

 1. Lijkt me een goede film toe. ben heel benieuwd: Het gebeurt hier overigens evengoed in Nederland: http://welketoekomst.files.wordpress.com/2012/08/muslim_brotherhood_in_the_netherlands.pdf
  Enigszins gedateerd maar nog steeds actueel

  Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Ze hebben al een broeder in het witte huis, ze noemen hem ook wel een president, ik noem hem anders !

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Nog maar een keer in gewoon Nederlands:
  http://tinyurl.com/5za2bg
  Zouden ze bij iedere Nederlander(ook de meesten die hier comments plaatsen!) op het voorhoofd moeten tatoueren, wellicht dat ’t dan eindelijk een keer doordringt waarom al die tapijtvreters vanaf 1975* is opgedragen de invloed op te voeren en sleutelposities binnen instanties/regeringen te veroveren.
  Daarom ben ik blij dat NIET K.Arib Kamervoorzitter is geworden maar A.van Miltenburg.
  http://tinyurl.com/3p32945

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 16.44. uur, Gerrit inderdaad, voor OLIE en de belangen van de BILDERBERGMAFFIA hebben de verraders van de toenmalige EEG de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG aangenomen.
  Vuile gore LINKSEN en LIBERALEN en CHRISTEN -DEMOCRATEN hebben ons verraden aan de WEERZINWEKKENDE HAATBAARDEN. Voor mij mogen ze nu nog DOODVALLEN!

  Like

 6. benny zegt:

  scary stuff,maar het goede nieuws is dat ze het door hebben dus de oplossing komt steeds dichterbij!

  Like

 7. baksteen zegt:

  Ze willen weer een filmpje? ze krijgen hun filmpje. Ik weet zeker dat er nu geen aanslagen zullen komen omdat dat enkel de aandacht op deze film zou vestigen.
  Ben benieuwd hoe de media hier op gaan reageren, we zullen hier best wel wat van gaan horen…..in 2019, of nooit.
  Hoewel, leuk item voor Powned misschien, hoop dat ze na de trailer van Condell de smaak te pakken hebben. Ze weten dat ze volgend jaar het haasje zijn, dus nog even schoppen mag best.
  wat een heerlijke site is dit toch.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Bij jij de nieuwe trol, baksteen?

  Like

 9. satiricon zegt:

  ” DIE HEIMKEHR ” ( Heinrich Heine ) – fragment

  Wenn die Kinder sind im Dunkeln,
  Wird beklommen ihr Gemüth,
  Und um ihre Angst zu bannen,
  Singen sie ein lautes Lied.

  Ik neem afscheid, lieve mensen van dit forum.
  Met iets van pijn in het hart
  Mijn pen niet scherp genoeg,
  mijn stem te zwak
  Ik vond dat het hierbovenvermeld stukje van Heine
  typerend was voor de algemene toonzetting van dit forum;
  Alleen dien ik dan ” zingen ” vervangen door ” schreeuwen ”
  Schreeuwen kan heilzaam, zelfs therapeutisch zijn, echter, het is niet mijn direkte stijl.
  Ik reageer steeds zoals ik denk te moeten reageren; daadwerkelijk.!
  zeg wat ik doe en doe wat ik zeg
  Nog enkele regels om te besluiten : In Gent waar ik woon zijn er enkele commerciële straten waar de zaken enkel en alleen worden uitgebaat door ” eigen mensen “.
  Er is een stilzwijgende overeenkomst tussen ons dat, wanneer een huis te koop of te huur staat dit ALTIJD dient naar iemand van eigen “volk ” te gaan. Wanneer mij iemand 20.000€ méér biedt voor een eigendom en deze persoon is niet ” eigen volk ” dan verkoop of verhuur ik niet!
  DOE IK NIET EN DOEN MIJN COLLEGA’S EIGENAARS OOK NIET.
  Dit proces is niet op één dag gestart, maar het werkt.Het is geen oorlog die we winnen maar toch een kleine veldslag en er komen er nog.Er is moed voor nodig en een zekere vorm van onbaatzuchtigheid. Die moed,deze onbaatzuchtigheid is er, hoe pijn het soms ook doet want we zijn zakenmensen Maar het moet.We hebben tegenstand had van het linkse stadsbestuur,er is ons met allerhande regeltjes om de oren gezwaaid, maar wij hebben doorgezet.
  Misschien kunnen jullie eveneens,nu of in de toekomst het eigen geweten eens bevragen en zo tot de juiste conclusies komen.

  Het ga jullie allen goed !.

  Het ga jullie goed.

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  Verdraaid iemand met pragmatisch handelen, en die gaat weg , wat jammer

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @satiricon

  Vreemd. Vond dat u hier erg goed paste.

  Webmaster

  Like

 12. benny zegt:

  @satiricon:goed gevonden,ik ben ook van gent en het is erg hoe gent overspoeld is door anti-westerse “volkeren”.heb onlangs toffe archiefbeelden gezien van gent in de jaren 50,60,70 en 80,kortom voor er sprake was van de multiculturele waanzin,wat was het toch een prachtige tijd!

  Like

 13. satiricon zegt:

  @benny : België is een verkrot huis met wankele fundamenten.De lui die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van dit huis kijken bewust de andere kant op als ze door de medebewoners op de mankementen worden gewezen . Hun enige reactie komt pal vóór elke verkiezing wanneer ze met hun ganse hofhouding in pracht en praal de straatbeelden tooien om ons te overtuigen hoe goed ze wel zijn.Sommigen onder ons lopen na al die jaren nog steeds in deze val! Echter, het tij kan keren.We zijn nu wegens tijdsgebrek niet in staat om ons ” masterplan ” uit te voeren voor de verkiezingen in a.s. oktober doch, voor wat betreft de Parlementsverkiezingen in 2014 zullen wij voorbereid zijn en zullen er staan !
  Ons plan houdt zich strikt aan de wet en de regels van de democratie..
  Het uitgangspunt is dat wij nu eens gaan bepalen WAT WE WILLEN en niet andersom, d.w.z. de politici die ons voorschrijven wat goed is voor ons.We beschikken over één van de machtigste wapens; het internet – zie wat reeds plaatsvond door dit medium -.We starten medio 2013
  een voorlopig platform waarin wij de mensen uitnodigen te antwoorden op eenvoudige vragen.Wat EISEN ze dat verandert. De gesloten vragen zijn uiterst kort en te beantwoorden met JA of NEEN.
  We voorzien een overrompeling van reacties welke we op een volledige objectieve manier willen evalueren.Deze vragen EN de antwoorden zullen wij voorleggen aan de politieke partijen.
  Deze kunnen enkel antwoorden met JA of NEE. Gaan ze mee met de eisen van de meerderheid of niet? Hun antwoorden publiceren wij op dit voorlopig plaform – er is GEEN RUIMTE VOORZIEN VOOR ” MAAR ALS…….. OF GEZIN DE EUROPESE VERDRAGEN EN…EN… Kunnen zij zich vinden met de eisen van de kiezermeerderheid maken zij welhaast zeker kans op die stem van deze kiezer.
  Maar, kunt u terecht opmerken, er is toch en kans dat de partijen instemmen met die eis(en) om zo bepaalde stemmen te winnen.Nadien zouden ze zich kunnen verschuilen achter allerhande Europse verplichtingen of akkoorden.Het anwoord daarop is kort en bondig.Eenmaal JA blijft JA
  onder elke omstandigheid.Partijen die zich zouden bezondigen aan dergelijk ” verraad ” worden publiekelijk aan de schandpaal genageld met als ontegensprekelijk bewijs de stukken welke ze goedkeurden na het vragenplatform. ( schriftelijk ) Ik zie niet vlug één partij die voor het oog van het land woorbreuk pleegt.
  De vragen zijn beperkt en gericht, er is geen ruimte voor afwijkende interpretatie ( het zullen tenandere o.a. juristen zijn die deze vragen begeleiden)

  Als laatste vb. : één van die vragen kan zijn. Eist u een onvoorwaardelijke stop van de ( in ) toevoer van vreemdelingen binnen onze grenzen JA/NEEN

  Laat ons tenslotte wel wezen dat wij in Vlaanderen binnenkort met een partij zitten die praktisch zeker 40% van de stemmn ( Gemeenteraadsverkiezingen ) zal winnen. De invloed van ons platform kan, mits deskundig uitgewerkt een partij tot 50% en méér opleveren.
  Laat ons allen in één riching, onze richting denken en doen! ” Zij moeten ons niet vertellen wat ze zullen doen.Wij zullen het hen verplichten onze democratische eisen uit te voeren!
  Als dit dan zonder Europa moet zijn, tampis !!
  Elke politieke invloed van welke aard dan ook zal geweerd worden en is uit den boze

  Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik wens u heel veel succes toe !

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Satiricon 10.11.uur, U bent een parel voor dit Forum. Waarde satiricon omwille van onze rechtvaardige strijd, blijf ons nabij. We zouden U niet graag willen missen. Sol tibi luceat!

  Like

 16. E.J. Bron zegt:

  @satiricon

  Bent u op uw schreden teruggekeerd?

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  Waarschijnlijk wel uit pragmatische overwegingen, goed te begrijpen als je je ei kwijt wil !

  Like

 18. satiricon zegt:

  @Tom Hendrix

  Heer Hendrix, uw wuift me teveel eer toe.
  Wij vatten bovenstaand idee ( Masterplan )op en kwamen tot méér vragen en ook besluiten dan we zelf voor mogelijk hielden. Een feit was dat de kiezer ( In België ) overrompeld wordt door allerhande propaganda in de bus, praatjes op de media enz…. dat hij door het bos nauwelijks nog de bomen ziet. De programma’s van de politieke partijen zijn zo opgesteld dat men een doctoraatniveau dient te bezitten om alles werkelijk grondig te begrijpen.Natuurlijk is dat ook de bedoeling.Mensen hebben zorgen,mensen hebben werk en het zal voor de meeste worst wezen een studie te maken van alle propaganda welke zij ondergaan.
  Ons standpunt is gebaseerd op: 1. Naïef luisteren 2. Naïef vragen stellen.
  Het is slechts op deze manier dat wij hopen tot de beoogde resultaten te komen.De essentie telt: ” moeten de grenzen gesloten worden om de overvloed van veelal werkloze vreemdelingen tegen te gaan, ja of neen? Punt uit. Alle rest zijn franjes en geven aanleiding tot nutteloze discussies en tijdverlies. Ook ik ben sterfelijk en zou,samen met enkele anderen nog DE veranderingen daadwerkelijk zien.
  Bovenstaande is ook het grootste verschil betreffende de discussies op dit geacht forum en ons standpunt.
  Dit is een ” uitlaatklep ” ( met alle begrip en verschuldigd respect) WIJ ZIJN DE ZWEEP !.

  Like

 19. satiricon zegt:

  @Joop Klepzeiker 16:28

  Alles dient ” ab ovo ” bekeken te worden om tot de gewenste resultaten te komen.
  Soms komen uit eieren kippen voort, soms havikken.

  Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik begrijp u volledig en wens dan ook dat u hier blijft, laat dar geen misverstand over bestaan, ik twijfel alleen over de haalbaarheid van uw project, en nu druk ik mij tactvol uit, lieve help wat is er met mij aan de hand , de onderbuik is afwezig !

  Like

 21. Joop Klepzeiker zegt:

  @ satiricon

  Joop Klepzeiker zegt:
  27 september 2012 om 16:45

  Ik vrees dat het verwoestende werk al heeft plaats gevonden en dat het bijna onmogelijk is om de schade te repareren, want hoe krijg je de geest weer in de fles zonder KEIHARDE maatregelen die bijzonder impopulair zullen zijn.
  Verder

  Israël is met de rug tegen de muur gezet, en kan om te overleven maar een ding doen en dat is vechten, en als de rook boven de puinhopen is opgetrokken kunnen we zoals gewoonlijk de Joden de schuld geven !

  Het volk wat te lui en te dom is om 2 zinnen achter elkaar te lezen laat staan ze dan ook nog eens te begrijpen welk over de basale intelligentie beschikt die net genoeg is om hun reet af te vegen als ze gescheten hebben zal het tot zich nemen als manna, zeg maar een biertje bij de voetbal .

  Misschien is het nu ook wat duidelijker waarom ik geen enkele oplossing ziet voor deze problemen anders dan dat de pragmatische zintuiglijke waarnemingen van het volk het tot actie laat overgaan, en dat zal dan tot een hele berg perversiteiten lijden, omdat de ontplofte bewustwording gebaseerd is op frustratie en niet op een gezond denkproces, dat hebben we kunnen leren van de geschiedenis.

  Kort gezegd het proces is niet meer te stoppen maar aan de houdbaarheid kunnen we nog twijfelen.

  Bezit uwer ziel in lijdzaamheid maar hoed u voor de valse hond.

  Gaat lekker voor een raampje in de trein van de gebeurtenissen zitten en geniet van het politiek landschap wat voorbij komt.
  Bij het eindstation aangekomen hebben we alle reizigers nodig die enig inzicht hebben want dat zullen er niet veel meer zijn als we als een kip zonder kop onrealistische zaken blijven verkondigen, want daar heeft men een oplossing voor.zeg maar a la van riessen !

  Like

 22. satiricon zegt:

  @Joop Klepzeiker
  Wanneer ik zou verantwoordelijk zijn voor de afwezigheid van de onderbuik, biedt ik u mijn welgemeende verontschuldigingen aan. Veel in het leven hangt immers af van het ons zo bekende ” buikgevoel “.
  Ernstig nu, het is uiteraard uw volledig recht te twijfelen aan de haalbaarheid van ons project.
  echter, zou uzelf, ongeacht of het project al dan niet succesvol verloopt, niet uiterst nieuwsgierig zijn naar de resultaten? Willen ” voelen ” wat er werkelijk ” leeft ” bij onze mensen?Misschien, in het gunstigste geval, zelf deel uitmaken van ” veranderingen? ” Voor mijzelf hoef ik het niet te doen, ik ben niet meer piepjong en ben gezegend met een prima overlevinginstinct. Wat ik doe is voor mijn kinderen en kleinkinderen.Ik huiver bij de gedachte dat ze ooit, door mijn gebrek aan moed, zouden moeten leven in een voor hen vreemde wereld temidden een cultuur zonder waarden, normen en respect.Een barbaars allegaartje fanatieke gekken. Dit, heer Klepzeiker, dit zou ik mezelf nooit vergeven. Blijven duwen aan die kar dus!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Satiricon 18.01. uur, ik ben het er mee eens, dat elk initiatief- dus ook het uwe- het proberen waard is. Natuurlijk ben ik net als velen op dit blog teleurgesteld en cynisch, terzake de verkiezingen in nederland van 12 september, en ook over de anti-democratische en communistische EUSSR. Maar dat betekent niet, dat ik niet iedere gelegenheid zal aangrijpen om mijn stem te verheffen, daar waar dat mogelijk en geboden is! Ik ben het met iedereen eens, die ook aangeeft op te staan tegen de EU en onze nationale pluche klevende land verkwanselende politici. Uit moreel oogpunt, kan ik ook niet anders, er is ook nog een opgroeiende generatie- onze kinderen en kleinkinderen- waarvoor het vechten zich loont.

  Like

 24. satiricon zegt:

  @Joop Klepzeiker
  Misschien hebt u wel gelijk, zoals u de zaken tamelijk plastisch weergeeft in uw stuk.
  Ieder mag- en dat is het geluk in onze cultuur – zijn eigen mening hebben.Het grote voordeel van uw denkwijze is dan wel dat u kunt zeggen: ” wij hebben het WEL geweten ” ( ik vertaal deze zin liever niet in het Duits.)
  In zulk een stadium van fatalisme ben ik – gelukkig – nog niet beland

  Like

 25. Joop Klepzeiker zegt:

  Heren indien u mijn mening als fatalistisch ziet is dat mijns inzien niet correct, nihilistisch dat zeker wel.
  Zoal ik u al hebt medegedeeld heb ik grote twijfel aan de houdbaarheid van de uitkomst van het proces wat nu plaats vind.

  Ik zie het meer als een onafwendbare stap in de ontwikkeling van de soortgenoten naar een werkelijk vrije mensheid, zeg maar een afgedwongen proces in de ontwikkeling van die soortgenoten.
  Elk proces wat opgedrongen wordt zal op den duur falen, daarom had ik zo graag gezien dat we ons verder zouden ontwikkelen op basis van de rede en het vergrotende inzicht zodat het tot de meme gaat behoren dat duurt wat langer maar er is geen dwang en drang voor nodig , zeg maar een natuurlijk evolutionair proces op basis van het toenemend intellect.

  Dat natuurlijke ontwikkelingsproces vind plaat op verschillende snelheden gezien de nogal grote verschillen tussen de soortgenoten, het gedwongen proces waar we nu doorheen gaan gaat van een zelfde snelheid uit voor een ieder, dat kan niet dat is niet natuurlijk en zal dus niet tot een algemene opname in de meme leiden, maar op tijd tot een grote perversie.
  Als u nu zou beargumenteren dat dit afgedwongen proces op den duur tot de meme zal gaan behoren waar de technocratisch ontwikkelaars van dit proces op hopen dan ben u in mijn ogen juist fatalistisch !

  Juist ik heb nog hoop voor de mensheid, ik hoop dat de pragmatische zintuiglijke waarnemingen van de soortgenoten zal lijden tot een algemene afwijzing van de uitkomst van het proces, weliswaar zal dat dan niet gebeuren op basis van een intellectueel `proces maar meer op basis van frustratie en misschien kunnen we daarna verder gaan waarmee we bezig waren voordat het natuurlijk ontwikkelingsproces gefrustreerd werd door de tsunami van primitiviteit en de een snelheid aanhangers !

  Burp, die onderbuik van mij ook zeg !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s