Deens asielstelsel: Een grotesk circus

Een asielzoeker is een persoon die vrijwillig naar Denemarken komt en beweert dat zijn leven ergens anders op de wereld in gevaar is. Ergo: Een asielzoeker is niet automatisch een echte vluchteling met de beste bedoelingen. Dit simpele feit is voor de Deense politici zeer, zeer moeilijk te begrijpen. Gebrek aan kennis over de asiel werkelijkheid en plat humanisme is een rampzalige combinatie van wetgevende politici waaraan zowel de echte vluchtelingen en de Deense bevolking tekort komen.

Misbruikers van het systeem

In de asielwereld had ik het geluk (of de pech) om meer te weten als medewerker van het Deense Rode Kruis Asiel afdeling van 1985 tot 2009; een asielzoeker kon zowel een echte vluchteling zijn … maar hij kon ook een oplichter, een huurling, een economisch vluchteling, een kleinere of grotere misdadiger, een islamitische fundamentalist of meer zijn. In de lange en frequente periodes waren er in Sandholmlejren meer misbruikers van het asielstelsel dan legitieme gebruikers.

Islamitische fanatici

Ik heb islamitische fanatici, Syriërs, Egyptenaren, Palestijnen, Libanezen etc. meegemaakt, die naar Denemarken kwamen als asielzoeker. Na verloop van tijd, vooral als ze in groepen zijn, karakteriseert een aantal zichzelf uitstekend. Vanaf de eerste dag begonnen ze te doen wat ze het beste kunnen, namelijk angst en haat verspreiden onder de psychologisch kwetsbare asielzoekers die cultureel het dichtst bij ze staan. Ze zijn zeker geen introverte mystici. Zij consolideren hun macht door middel van religieuze angst en haat voor de omgeving.

Het gebeurde dat asielzoekers in het kantoor kwamen en me vertelden, terwijl ze nerveus over de schouder keken, over wat er gaande was en er was nog veel meer dan mij werd verteld. Fanatici verspreidden geruchten die medewerkers van het asielcentrum allerlei anti-moslim bedoelingen toeschreven. Die hielden andere bewoners voor dat ze nog altijd varkensvlees in de kantine kregen, dat er altijd alcohol in de injecties van de kliniek zat en dat er zionistische agenten waren onder het personeel. Ze verboden andere moslims om westerse muziek af te spelen en alcohol te drinken. Ze toonden duidelijk hun minachting voor de vrouwelijke werknemers … etc. Zelfs die asielzoekers die zich niet hadden onderworpen, gingen met de nodige voorzichtigheid om met de fanatici om conflicten te vermijden. De sfeer werd losser toen ze het asielzoekerscentrum verlieten. Ik twijfel er geen seconde aan dat ze nog steeds hun kwaadaardig fanatisme verspreiden in de Deense samenleving.

Een dwaasheid om vluchtelingen buiten de centra te plaatsen

Het toestaan ​​van asielzoekers om op de beslissing van hun zaak te wachten buiten de opvangcentra, tussen de gewone bevolking, is een flagrante stommiteit (sorry, ik kom echt niet op een andere omschrijving). Het zal, onder andere, het makkelijker maken voor gewone misdadigers en islamitische fanatici om hun gang te kunnen gaan en in een vroeg stadium netwerken op te bouwen in de samenleving – en het maakt het nog aantrekkelijker om dit groteske circus, dat doorgaat onder de naam asielstelsel, te exploiteren.

Er wordt beweerd dat men altijd in alle dingen het positieve moet zien. En om eerlijk te zijn, het Deense asielstelsel is een eeuwig bewustwordingsfenomeen: Elke keer als ik dacht dat ik de laatste en grootste domheid had gezien, moest ik daar nog weer eens over nadenken.

http://www.rubenpalma.dk/

Opmerking: De politie doorzocht vandaag met 100 agenten het grootste Deense asiel-zoekerscentrum Sandholmlejren en arresteerde 38 personen die zich zonder toestemming op het terrein bevonden. Deels uitgeprocedeerde asielzoekers en deels drugscriminelen die het centrum als hun basis gebruiken.

Bronnen: Den Korte Avis en Politiken.dk

Auteur: Ruben Palma

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

(Met dank aan Snaphanen.dk)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Denemarken, Immigratie, Islamisering, Moslims, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Deens asielstelsel: Een grotesk circus

 1. En dat allemaal dankzij die goedgelovige en achterlijke Denen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  O, maar dat komt in nederland ook voor hoor. Op de eerste plaats dank Vederso voor dit stuk. Ik ken een geval van marokkaanse immigranten, zgn. om moverende redenen toegelaten alhier, die volledig werden geinstalleerd door de gemeente waar ik woon, gratis flat, gratis geld. De vrouw des huizes is zgn. ziekelijk, doet een beroep op alle voorzieningen die er maar zijn- denk aan de WMO- heeft nog nooit gewerkt, maar gaan wel 3 maanden op vakantie naar Marokko. Voelt U hem!
  En dat alles mogelijk gemaakt door vnl. LINKS -en CDA gutmenschen. En dan maar hakken op Wilders, wat een samenleving hebben we toch gekregen.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Jan iedere keer keer als ik die nieuwe hymne zie zet ik hem aan en zing mee.

  Like

 4. Ik was laatst bij een kennis. Deze kreeg asielzoekers (pinguins) tegenover zich wonen. Het was gewoon niet te geloven wat ik daar zag gebeuren. Compleet nieuwe inboedel, allerhande luxe zoals een enorme plasma-TV en alles werd keurig betaald door de gemeente. Het ontbrak hun aan niets. Je kon het zo gek niet bedenken of ze kregen het. Zelfs de boodschappen werden per bestelwagen van de gemeente keurig aangeleverd. En dan binnen de 6-8 uur dat ik daar aanwezig was. Mijn kennis vertelde dat dit in de regio de gewoonste zaak van de wereld was. Niet te geloven toch?

  Als je dit soort zaken dan ziet dan ga je toch echt nadenken. Wij als gewone burgers krijgen niet zo veel medewerking als we een uitkering aanvragen maar deze import-zooi krijgt alles in de schoot geworden. Het enige wat wij kunnen verwachten is zo veel mogelijk tegenwerking… Daar krijg je op een gegeven moment steeds meer scheve gezichten van. Helemaal als je ziet wat ons wordt afgenomen en als je ziet dat vele Nederlandse gezinnen tot de armoede worden gedwongen door steeds meer lastenverzwaringen en verhogingen van vaste lasten dan is dat gewoon schrijnend om te zien.

  Dit is dan toevalligerwijze gebeurd in de gemeente Menaldumadeel (Friesland) maar het gebeurt ook gewoon in bijvoorbeeld Hoogeveen en vele andere plaatsen. Nederlandse gezinnen zien dit steeds meer en meer maar mogen/kunnen zelf niets meer. Als men op deze manier door gaat om ‘asielzoekers’ op deze manier positief te discrimineren en te bevoordelen tegenover de autochtone bevolking dan gaat het op een gegeven moment echt fout. Hoewel?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 10.42. uur, klopt Pieter, ik woon in een Midden-Limburgse Gemeente, en hier gebeurt exact hetzelfde hoor, zie mijn bijdrage van 08.45. uur. Maar ja, door te blijven stemmen op de VVD en de PVDA, maakt men dat het maar door blijft gaan. Wanneer wordt de massa nu eens wakker?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s