Terroristen: Wij brengen vrede namens de profeet

Deze foto plaatsen wij speciaal voor de enkeling die nog dacht dat islamitische terroristen logische redeneringen hebben.
De foto is gemaakt tijdens een demonstratie van zwaar bewapende terroristen van de Al Qassam Martelaren Brigade, gehouden op 18 september 2012 in Gaza, als protest tegen de Mohammed film.

De vrede die zij brengen is de vrede van de dood.

www.likud.nl  

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Islamitisch fundamentalisme, nieuw fascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Terroristen: Wij brengen vrede namens de profeet

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Vrede..??? Waar kan ik BRAKEN? In de gestoorde beleving van dat moslimTUIG zal het alleen vrede zijn als mensen zoals u en ik, niet-moslims dus, allemaal uitgeroeid zijn, DAT is wat ze bedoelen. Hou daar goed rekening mee. Ayaan Hirsi Ali waarschuwde reeds daarvoor op 18 jan 2005 toen ze na tweeëneenhalve maand rouw(vanwege de afslachting van Theo van Gogh midden op straat door zo’n verdomde, nota bene goed geïntegreerde tapijtvreter M.Bouyeri, die nu gelukkig tot aan z’n dood vastzit) terugkeerde in de Tweede Kamer en tijdens haar persconferentie zei:
  “De toon maakt voor moslimfundamentalisten geen verschil omdat we allemaal op hun dodenlijst staan”.
  Zie verder links naast contact.
  Heel iets anders nu, wat hele volksstammen maar niet tussen de oren kunnen krijgen, nl de MACHT van facebook.
  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1739848/Die-Macht-von-Facebook#/beitrag/video/1739848/Die-Macht-von-Facebook

  Like

 2. Nog meer vreedzame borden:

  http://elderofziyon.blogspot.co.il/2012/09/just-little-anti-semitism-in-sri-lanka.html

  Elder of ziyon had ook een soort wedstrijd waar allerlei teksten op dat bord hierboven verschenen,
  sommige zeer geslaagd! Als ik het kan vinden, zal ik hier de koppeling geven.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 14.28.uur, inderdaad Gerrit, de Haatbaarden brengen nergens vrede, enkel de geur van de dood. En gematigde muzelmannen bestaan ook niet, dat heeft Erdogan zelf zo verwoord; “Islam is Islam”. Als het zou bestaan, gematigde islam, waarom protesteren deze mensen dan niet tegen de weerzinwekkende praktijken van de extremisten van de Islam?

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Mahmoud Ahmadinejad en Mohammed Morsi tijdens hun VN toespraken. Beide leiders lieten -de één heel openlijk, de ander in bedekte termen- weten de Joodse staat Israël zo snel mogelijk van de aardbodem te willen laten verdwijnen zodat de islam zal overwinnen.

  In zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN heeft de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad gisteren opnieuw gepleit voor een ‘Nieuwe Wereldorde’ onder leiding van de islamitische messias, de Twaalfde Imam, de Mahdi. Omdat diens komst aanstaande zou zijn is het volgens de president noodzakelijk dat er een einde wordt gemaakt aan de ‘hegemonische’ machten van de ‘onbeschaafde Zionisten’, te weten Israël en de Verenigde Staten.

  De wereld zal ‘spoedig’ een nieuw ‘wereldbestuur’ krijgen, betoogde Ahmadinejad. De Mahdi zal de leiding van dit nieuwe islamitische wereldrijk zijn en Jezus Christus zijn helper. De omstreden president zei de afgelopen jaren in eerdere VN toespraken al dat de komst van de Mahdi nabij is, maar ging dit jaar veel verder door in grote details uit te leggen hoe de islamitische eindtijdtheologie -die door zowel Shi’itische als veel Soenitische moslims wordt aangehangen- in elkaar zit.

  ‘Mahdi wereldheerschappij bereikt spoedig Europa’
  ‘De almachtige god heeft ons een goedaardige man belooft, een man die van mensen houdt en van absolute rechtvaardigheid, een man die een perfect menselijk wezen is, en zijn naam is Imam Al-Mahdi,’ aldus de Iraanse president. ‘Deze man zal in het gezelschap van Jezus Christus en de rechtvaardigen komen.’ Verder noemde hij de Mahdi de ‘ultieme verlosser’ wiens komst op Aarde een ‘nieuw begin zal inluiden, een wedergeboorte en een wederopstanding. Het zal het begin zijn van vrede, blijvende veiligheid en echt leven.’

  Alhoewel Ahmadinejad niet duidelijk maakte wanneer de Mahdi precies op het toneel zal verschijnen, zij hij wel dat de ‘zoete geur’ van diens ‘wereldheerschappij spoedig alle gebieden in Azië, Europa, Afrika en de VS zal bereiken.’ Ondanks het feit dat de president beweerde dat de Mahdi de wereld zonder geweld zal veroveren, leert de Shi’itische theologie juist het tegendeel. Sterker nog, de Mahdi kan pas verschijnen nadat de moslimlanden -in Ahmadinejads ogen het liefste onder leiding van Iran- een uitroeiingsoorlog tegen Israël beginnen en ongekende wereldwijde chaos en bloedvergieten veroorzaken.

  ‘Israël van de aardbodem elimineren’
  In deze islamitische eindtijdtheologie, die vol overtuiging wordt gevolgd door het complete politieke en religieuze establishment in Iran, zal de Mahdi vervolgens het Westen op de knieën dwingen, waarna er een islamitisch wereldrijk kan worden opgericht. Iedereen zal dan worden gedwongen zich te bekeren tot de islam of worden vermoord. Voor Joden en Christenen zal in dit Kalifaat geen enkele ruimte meer zijn.

  Ahmadinejad maakte bij zijn aankomst in New York afgelopen zondag dan ook meteen duidelijk dat Israël ‘van de aardbodem geëlimineerd’ dient te worden. Ook weigerde hij zich te distantiëren van het dreigement van één van zijn topgeneraals om mogelijk een preventieve vernietigingsaanval op de Joodse staat uit te voeren, waarmee mogelijk de Derde Wereldoorlog in gang zal worden gezet.

  Ahmadinejad net als Hitler niet serieus genomen
  Net zoals in de jaren ’30 van de vorige eeuw slechts weinig Europeanen de retoriek van Adolf Hitler serieus namen -met de bekende gruwelijke gevolgen- zijn er ook nu nauwelijks Westerlingen die geloven dat Ahmadinejad, Ayatollah Khamenei en al die andere hoge politieke, religieuze en militaire officials die wekelijks dreigen met een apocalyptische oorlog tegen Israël echt menen wat ze zeggen.

  Sterker nog, de grote zorgen van de Israëlische regering in Jeruzalem worden op naïeve wijze afgedaan als bangmakerij en zelfs oorlogszucht, omdat de Joodse staat -mede vanwege zijn zeer kleine afmetingen- mogelijk geen andere keus heeft dan met militaire middelen proberen een nucleair bewapend Iran te voorkomen.

  Morsi: Jeruzalem zo snel mogelijk hoofdstad van Palestina
  Naast Ahmadinejad wijdde ook de nieuwe Moslim Broederschap president Mohammed Morsi in zijn VN toespraak allereerst uit over de deugden van de islam, Allah en zijn profeet Mohammed.

  Daarnaast eiste hij dat de wereld er onmiddellijk voor zorgt dat er een Palestijnse staat in de ‘bezette’ gebieden wordt opgericht met Jeruzalem als hoofdstad. Morsi beloofde dat Egypte er alles al zal doen om dat te bewerkstelligen. Tevens pleitte hij voor een kernwapenvrij Midden Oosten ‘zonder uitzonderingen’ (2), wat opnieuw duidelijk was gericht tegen Israël. Een nucleair ontwapende Joodse staat zal immers een eenvoudige prooi zijn voor de door de moslimwereld zo vurig gewenste totale ‘bevrijding’ van ‘Palestina’.

  Xander

  (1) World Net Daily
  (2) Ynet News

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=664339&r=1&tbl_archief=&

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  De USA Nederland en de andere eu landen zijn gewoon blijven zitten bij deze verbale diarree spuitende scumbags !!

  Like

 6. Jan zegt:

  Dit kind predikt ook al vrede. Wij mogen wel oppassen met onze vooroordelen:
  Child Preacher Calls for Jihad and Quotes: Jerusalem Held Captive by the Brothers of Apes and Pigs

  Like

 7. President Obama loopt het liefst een moskee binnen, doet zijn schoenen uit, duikt op zijn knieën met zijn hoofd richting Mekka en begint te bidden tot Allah en af en toe zegt ie een koranvers op. Obama wordt bewondert vanwege zijn moed door Hillary Clinton. En Israël wordt ondertussen weer aangevallen door moslimterroristen…

  Like

 8. Jan zegt:

  De handlanger:
  Demonstreer: de Israelische legerband komt weer naar Nederland
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2012/09/demonstreer-de-israelische-legerband.html

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Mooie foto.

  Like

 10. Jan zegt:

  From wedding dress to suicide vest: How Russian Islamic convert kissed her daughter goodbye and blew herself up at cleric’s home

  Brought up as an Orthodox Christian by her mother, Aminat Kurbanova looked a picture of happiness at her wedding nine years ago – marrying the man with whom she had fallen in love at drama school.
  But she converted to Islam in 2007 and three months ago walked into the house of a Muslim cleric in Dagestan, Russia, wearing a 3lb bomb, and blew herself up – killing eight people including her.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2234895/Aminat-Kurbanova-Russian-Islamic-convert-blew-clerics-home.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s