VIDEO: IRANIUM

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO: IRANIUM

 1. vederso zegt:

  @ Martien Pennings. Als het de bedoeling was dat ik vannacht slecht zou slapen, dan is je dat gelukt. Desondanks bedankt voor deze video.

  Like

 2. Piet Klont zegt:

  Net één grote, duivelse horrorfilm.
  En het werd allemaal mogelijk door die slappe democratengummilul Jimmy Peanutfarmer Carterolie en nu door die gevaarlijke democratendroplul Barack Nono N’OBomba.
  Pindakaas en drop, wij krijgen straks de strop.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  BINNENSTE BUITEN OP ZIJN KOP

  Schrijnend-schrijnend-schrijnend van totaalkrankzinnige megaperversie is natuurlijk het verschil tussen de concrete wereldverwoesting waarmee de nazislami’s dreigen en de makers van een filmpje waarin verteld wordt dat de islam een nazistische ideologie is.

  De Volkskrant meldt:

  “De Amerikaanse producent van de anti-islamitische video die tot gewelddadige protesten leidde, is donderdag gearresteerd. Hij zou de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating hebben geschonden. Dat heeft de openbaar aanklager van Los Angeles bekend gemaakt.

  De man staat terecht voor een eerder vergrijp wegens fraude. Vorige week werd een nieuwe aanklacht tegen de producent ingediend door een actrice die meespeelt in de film The Innocence of Muslims. Zij zegt dat ze zich ‘erin geluisd’ voelt.

  Na de publicatie van de 14 minuten durende video op YouTube braken overal in het Midden-Oosten protesten uit. In de film wordt de profeet Muhammad AFGESCHILDERD als een vrouwenversierder en een crimineel. De maker houdt zich schuil sinds bekend werd dat hij achter de video zit.” [mijn hoofdletters]

  Het kleine, bijna impliciete detail ontbreekt niet in de VK-verslaggeving: “de Profeet” wordt alleen zo AFGESCHILDERD . . . . . . .

  Like

 4. Piet Klont zegt:

  Martien Pennings zegt:
  28 september 2012 om 05:09

  ‘Afgeschilderd’.
  Wat je zegt!
  Waarop die wilde woestijnbarbaren wellicht denken ook een potje te moeten schilderen met bloedrode kleuren.
  Je vraagt je af wat letterlijk of figuurlijk nog ‘betekent’.

  (Gezien uw openingsregel bent u nog dichterlijk aangelegd ook, heer Pennings!)

  Like

 5. vederso zegt:

  @ Martien Pennings. Walid Shoebat had een gedocumenteerd artikel over de maker van de Mohammedvideo en het verhaal wordt nergens opgepikt. Terwijl Shoebat als een serieus onderzoeker wordt beschouwd van met name de Moslim Broederschap.

  http://frontpagemag.com/2012/walid-shoebat/the-film-innocence-of-muslims-made-by-terrorists/

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  PowNieuws meldt: http://bit.ly/SoGDcd:

  “REPUTATIESCHADE DOOR WILDERS HERSTELLEN
  Nederland zal met een kabinet van VVD en PvdA snel de reputatieschade kunnen herstellen die het land tijdens Rutte-1 heeft opgelopen. Dat stelt Ben Bot, oud-minister van Buitenlandse Zaken, in BNR Bernard Hammelburg. Voor Bot biedt de terugkeer van een kabinet van middenpartijen uitstekende mogelijkheden om het Nederlandse aanzien in het buitenland te verbeteren.
  “Ik vind dat we moeten profiteren van het feit dat we niet meer Wilders hijgend in ons buitenlands beleid hebben. En dat we dus nu heel makkelijk een signaal kunnen geven van ‘Nederland is weer terug in het spel’. Positief, want we willen meewerken in Europa, maar ook in andere organisaties. ( . . .).”

  Veelbetekenend zinsnedetje: “maar ook in ander organisaties”.
  Dat is natuurlijk vooral de OIC (Organisation of the Islamic Cooperation), de Verenigde Nazi’s en dat hele EU-Arabierië-netwerk dat onder de radar van het grote publiek opereert, door de mainstream-journalistiek zorgvuldig buiten beeld wordt gehouden, en dat bezig is Europa te islamiseren.

  Het collaboratie-geboefte slaapt dus niet.

  Er blijft gewerkt worden aan de Europese Sovjetislamisering.
  Nieuw werkwoord naast sovjetiseren: sovjetislamiseren.
  Eigenlijk is het meer nazislamiseren.

  Enfin, wat ze doen en deden is dit: http://bit.ly/RQL7hP:

  “( . . .) een monstrum dat we ‘Brussel’ noemen en dat al dertig jaar bezig is de “jizya” te betalen aan de islamitische maffia, via onderwerpingsgedrag, via het opzetten in samenwerking met de Arabische landen van een gigantische hersenspoelings-structuur over het hele Europese maatschappelijke spectrum, via betaling van ver-x-voudigde olieprijzen, via een ontwrichtende islamitische massa-immigratie, via wegkijken van islamitische terreur en criminaliteit, via een desastreus monetair project dat van aanvang tot falen was gedoemd en bovenal via verraad aan Israël en daarmee – onder wegvaging van het grootste morele probleem van de Europese geschiedenis namelijk Auschwitz – verraad aan de wortels van onze Joods-Christelijk-Verlichte beschaving.”

  Naar de hel met ze!

  Like

 7. satiricon zegt:

  ELEGIE ” BIJ DE KOMST VAN DE ISLAM ”

  En ofschoon hun ruwe schreden
  Schallen over mens en natuur,
  Zullen ze onze geest en figuur
  Nimmer met zulk lot betreden.

  Alles wat men ooit maken zal
  Heeft zijn bestemming en de som,
  Te branden in de blik van weedom
  En uit te doven in het verval –

  En het leven wordt opgeluisterd
  Om met jaren sluw verduisterd
  Te slapen in vergankelijkheid,

  Maar ons schoon van gelijke duur
  Slaat immer het stervensuur,
  Aan de wieg der eeuwen tijd.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Satiricon 07.42. uur, dat heeft U prachtig op rijm gezet. Verder is het te zot voor woorden, dat de maker van de video ” The innocence of the muslims”, gearessteerd is en aangeklaagd zal worden, alleen om het blote feit, dat de video de WAARHEID onthult omtrent Mohammed, de beruchte karavanenberover, halsafsnijder en pedo profeet. Hoe lang zullen ze ons toestaan om te reageren op internet?

  Like

 9. Vasti zegt:

  Onwetendheid kan dit keer geen argument zijn.
  * faceboek aanklikt*

  Like

 10. satiricon zegt:

  @Hendrix 08:32

  Heer Hendrix, ” Hoe lang zullen ze ons toestaan om te reageren op internet? ”
  Misschien kan de uitdrukking : ” *Aut viam inveniam aut faciam ” dienstig zijn ?
  * Ik zal een weg vinden en anders maak ik er een “

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Satiricon 08.56. uur, ik sta gaarne ter beschikking Heer Satiricon.

  Like

 12. satiricon zegt:

  Het internet kan men misschien beheersen, onze ideologieën NOOIT !

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Vederso, het kan me niet zoveel schelen wat er over die maker van die film gezegd wordt.
  Voor mij interessert het WAT hij zegt en daar ben ik het mee eens.

  Like

 14. Het wordt met de dag erger en als die idioten boven ons hun zin krijgen met hun nieuwe wet op het verbieden van beledigen van ‘profeten’ dan zal het hek helemaal van de dam zijn. Maar goed, waar een wiel is, is een weg en als die weg er niet is, dan maken we die gewoon!

  Like

 15. satiricon zegt:

  @Pieter Veenstra
  Bedoelt u nu ” een wiel ” of een ” weg ” maken ? 🙂
  Interesantse wat ik totnogtoe mocht lezen : ” Leugens uit New York ” – PAMELA GELLER. !
  IK HOU VAN U .

  Like

 16. vederso zegt:

  @ louis-portugal. Toch is het verhaal niet zonder belang. Wat als straks blijkt dat deze Mohammedfilm door de Moslim Broederschap is geïnitieerd en gefinancierd. De tijdlijn voor de presidentsverkiezingen, de VN-vergadering met z’n toespraken, 2 weken daarvoor een filmpje en rellen en geweld is opmerkelijk. Ik denk dan; een tactische beweging op hoog OIC-niveau. (ik ben wars van complotten, maar deze vind ik geschikt voor een nader onderzoek)

  Like

 17. Henk.V zegt:

  @vederso (28 september 2012 om 06:31)

  De link die je geeft is hoogst interessant, maar het behoeft ons niet te verbazen dat de schrijver en
  diens intrigerende artikel niet in beeld komt.
  In de eerste plaats, omdat de man afstand heeft genomen van de radicaal islamitische hoek, waarin hij zat en daarom “”BEVOOROORDEELD” is geworden.
  Deze standaard reflex treedt altijd bij politiek correct op, wanneer iemand die het islamitische denken heeft afgezworen ,spreekt. Steevast wordt er van uit gegaan dat zo’n persoon zijn of haar rancuneuze gevoelens graag wil spuien en daardoor niet meer tot ”objectief” oordelen instaat is.
  Vanuit deze ”briljante” logica moeten wij zo langzamerhand gaan denken dat ook een persoon die een afschuwelijk concentratiekamp heeft overleefd als ooggetuige nauwelijks nog is te vertrouwen.
  Des te minder men weet des te gemakkelijker kan men oordelen, niet waar?
  Het multiculturele denken berust op pure wensdromen, niet op kennis van harde feiten.
  In de tweede plaats : Wat als de schrijver gelijk heeft??
  Dat met het scheppen van een film met kolossale reacties kan ontketenen die de revolutie versneld doen verlopen??
  Gewoon een filmpje maken als opzetje voor een “spontane” islamitische protest golf?

  Wat moet er dan wel worden van de zo gewenste vreedzame coëxistentie tussen de westerse wereld en de islam?
  in het Nieuwe Testament staat in een brief van Paulus ( 1 Thessalonicenzen 5..een citaat dat in de christelijke wereld twee verschillende interpretaties opleverde, waarop ik verder niet wil ingaan.
  Het gaat mij om een combinatie van gegevens die wel degelijk IEDER mens zouden moeten intrigeren, namelijk dat in een situatie waarvan wordt gezegd dat iedereen verzucht ´Vrede, vrede, geen gevaar!´ een PLOTSELING VERDERF toeslaat.´´
  Dat is daarom zo interessant, omdat er niets bij ons zo sterk moet worden ingehamerd (door het politiek correcte denken’) dat wij onherroepelijk op weg zijn naar VREDE, waarin alle opvattingen die elkaar totaal weerspreken elkaar omhelzend zullen vinden.
  Links is in die absurde opvatting niet meer te bereiken en te corrigeren en haar dwingende gedram over ´´samen door een deur kunnen´´ wordt er al generaties lang bij de mensen systematisch INGEHAMERD..
  En het lijkt wel of het westen daar meer en meer in meegaat, tegen alle logica in.
  Dus zou men inderdaad een -bijna universeel- ”vredesgevoel” kunnen bereiken dat werkelijk op niets berust, daarbij denkende : Vrede, vrede, geen gevaar meer…, om tot de ontdekking te komen dat het tegendeel van vrede razendsnel wil toeslaan..

  Vergeet ook niet dat iemand als de heer Ahmadinejad totaal niet als normaal MAG worden beschouwd. omdat hij er werkelijk ACTIEF naar streeft de komst van de islamitische verlosser, de Mahdi, naderbij te brengen!!
  Iedereen zou dit toch wel zo langzamerhand MOETEN weten.
  Als de wereld zich in chaos naar het einde spoedt, dan mag men de komst van die redder verwachten.Deze zal dan de islamitische heilstaat bewerkstelligen…
  De Iraanse president is een zeer meegaande stroman van de Iraanse geestelijkheid.
  De man blijft altijd kalm, want hij ziet zich als een belangrijk dienaar van de profeet M.
  Hij voert de doelstellingen van diens gedachten uit en niets kan hem dus deren. Elke psychiater zal kunnen bevestigen dat dit precies is wat de man drijft. Hij is niet bang voor conflicten. Des te meer des te beter, want dat brengt de islamitische heilstaat dichterbij.
  En voor de komst daarvan is het opofferen van miljoenen mensen een randverschijnsel.
  En denk maar niet dat deze nuttige informatie bij mallotig links nog aankomt en dus ook niet bij de EU.
  Voor het ontvangen en verwerken ervan moet men namelijk nog beschikken over hersencellen die nog functioneren..
  Nee, het is beter om een constructieve dialoog met hem aan te gaan.
  Niet dat het daar van nog zal komen..

  Like

 18. vederso zegt:

  @ Henk V. Walid Shoebat heeft een belangrijke rol gespeeld in het onderzoek naar de achtergrond van Huma Abedin. Zijn info komt ook nadrukkelijk terug in de video Het Project. (eigenlijk moeten deze reacties onder Het Project staan) Ook mbt. de infiltratie van de Moslim Broederschap in de Obama-regering wil de MSM zelfs niet zelf op onderzoek uit. Ze maakt zich daarmee rechtsstreeks medeplichtig. De OIC lijkt besloten te hebben dat de confrontatie met het Westen in een volgende fase is beland en een aantal staatshoofden hebben letterlijk gedreigd met consequenties tijdens de Algemene Vergadering van de VN. Maar zolang dat einddoel van Wereldkalifaat voor de mensen een abstractie blijft of ongeloofwaardig is en dit idee ook nog eens door de media wordt versterkt, dan is het moeilijk om al deze schermutselingen, in de vorm van deze aanval op het recht op vrijheid van meningsuiting, in dat licht te zien. Het is de verantwoordelijkheid van de politiek om dit op de agenda te zetten, maar ze weigert dat te doen. Ze heeft het te druk met zichzelf.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  @vederso.
  ik denk dat de politici in de OIC heel goed door hebben dat de kans op herverkiezing van Obama meer dan levensgroot is.En die herverkiezing zal de islam nog meer speelruimte verschaffen.
  De Republikeinen in de VS zien de uitkomst van de debatten tussen Romney en de zittende president met angst en beven tegemoet, omdat Obama verbaal aanmerkelijk sterker is dan zijn tegenstander.
  Mocht dat nachtmerrieachtige scenario zich werkelijk voltrekken, dan gaan wij een beroerde tijd tegemoet, waarin bijvoorbeeld Israël onherroepelijk de aanval op Iran zal uitvoeren, om het vege lijf te redden. Het westen zal daarbij de rol van geschokte, veroordelende toeschouwer spelen die de strijdende partijen zal oproepen om tot elkaar te komen aan de onderhandelingstafel.
  De Hamas en Hezbollah zullen hun ”vredes activiteiten” opvoeren, waarmee de druk permanent op de ketel blijft.
  Voor vredesengel O te W. is dan de rol van de verzoenende bemiddelaar weggelegd.
  Het is de man toevertrouwd….:-(
  De hemel sta ons bij.
  I denk dat Israël ons meer dan ooit nodig zal hebben.
  Wanneer ik de situatie goed inschat, dan zal het land de uitkomst van de verkiezingen niet eens meer kunnen afwachten.
  Eigenlijk zouden er weer ”Ik sta achter Israël !” stickers moeten worden verspreid…

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 13.04. uur, Henk ik denk dat het zo zal gaan. Als MOBAMA herkozen wordt, wat ik niet hoop, zal het snel gebeuren dat de pleuris uitbreekt in het conflict tussen Israel en de HAATBAARDEN uit Iran. Onze verraders van de EU, zullen de kant kiezen van de HAATBAARDEN annex de zandhappers, daar twijfel ik geen seconde aan. Wat ons te doen zal staan is eendrachtig weerwoord te blijven bieden tegen de mensvijandige doctrine van de Islam, en de NWO!

  Like

 21. Joop Klepzeiker zegt:

  @TH

  En dat dan geheel volgens plan !

  Like

 22. @satiricon: De weg uiteraard 😉 Dat wiel hebben we al 😉
  Eigenlijk had het moeten zijn: Waar een wil is, is een weg (was blijkbaar iets te haastig, haha)

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 10.24. uur, we zullen eerst met de guillotine richting BINNENHOF moeten gaan Pieter, om daar eerst de LANDVERRADERS aan te pakken!

  Like

 24. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Th

  Wil je een domocratisch gekozen regering om zeep helpen ?

  Like

 25. Piet Klont zegt:

  Hoogste tijd om Berend Botje eens af te schilderen als ‘onze’ grote hersen(is)lamme proleet.
  Prettige dag verder.

  Like

 26. Internet beheersen? Alsof de rootservers van IANA de enige servers zijn die domeinnamen resolven. Er zijn genoeg alternatieve rootservers. Ik maak er ook regelmatig gebruik van.En dan nog de manieren om internet te bekijken. Wat de meesten zien is via het WWW maar ook daar zijn er alternatieven genoeg. DeepNet, DarkNet, Tor en vele andere manieren. Voor degenen die denken dat alleen pedo’s en pedoseksuelen dit gebruiken: wordt eens wakker!

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Joop Klepzeiker 16.27. uur, Democratie in Nederland Joop whoehahahahaha. BEA BILDERBERG en WIENTJES cum suis bepalen dat samen met POLITBURO BRUSSEL hoor.
  Het is een grapje toch Joop… echt een grapje toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s