Nuweira Youskine: Hitler-propagandiste bij Trouw

(Door: Martien Pennings)

Ik zeg Hitler- propagandiste, maar dat  is alleen maar aandachttrekkerij. Ik bedoel eigenlijk Mohammed-propagandiste, maar dat is wel ongeveer hetzelfde. Karakterologisch, zoals ik hieronder zal uitleggen, was de mythische Mohammed de evenknie van de Duitse Führer. Hier heb ik uitgelegd dat de islam een vorm van nazisme is. Nuweira Youskine  is hoe dan een nieuwe ster aan het firmament van half gare wijven die dol zijn op “de Profeet”. Zoals de NRC Haatsnee Bouazza heeft, zo  heeft Trouw Nuweira Youskine.

Mevrouw Nanninga van GeenStijl legt uit wat deze volidiote “feministe” geraaskald heeft. Nanninga citeert wat volidiotiste aangaande  de filmrellen in het Midden Oosten te berde bracht:

Maar iemand die doelbewust diegenen beschimpt en vernedert waar ik met mijn hele hart van houd: mijn vader, mijn moeder, mijn geliefde, mijn dierbaren en ja, ook mijn profeet en mijn God, die verkoop ik met liefde een stomp op de neus.”

Ach ja, die Profeet!

Ik heb het al vaak gezegd, maar ik ga het wéér vertellen. Die “Profeet” – die zeer hoogstallerwaarschijnlijkst niet bestaan heeft, maar daar gaat het niet om want het gaat erom dat moslims in de gore mythe geloven – was vooral een massamoordenaar en sluipmoordenaar en verder een uitermate geile boef. Ik citeer mezelf:

”( . . .) de Medinezen konden kiezen tussen bekering, de dood of een uitzinnige belasting betalen die gepaard ging met zware vernederingen, de jizya. In de praktijk van de geschiedenis van de islam bleek dat soms het afslachten werd nagelaten omdat van bergen dooie Joden, christenen of hindoes het moeilijk belasting heffen is.

Maar terug naar het positieve multiculturele sfeertje in Medina na de slag bij Badr, toen Mohammed besloot op zijn persoonlijk vijanden wraak te gaan nemen. Een van de slachtoffers was een dichteres, genaamd Asma bint Marwan. Wat had zij voor vreselijks gedaan? Om te beginnen was zij een dichteres, en dus zal ook jaloezie de métier bij Mohammed een rol gespeeld hebben. Had ze nog iets speciaal ergs gedaan, deze Asma bint Marwan? Ze had gezegd dat de mensen Mohammed niet moesten geloven of navolgen en dat op een scherpe, vileine manier. Want het was een goeie dichteuze! Nou, dáár houden moslims niet van, van spot, zoals men weet. Aan relativering en twijfel doen moslims niet. Die willen respect voor het geloof van de vrede!

Dus vroeg de Gezant van de Grote Erbarmer, Mohammed himself dus, zo in het algemeen in de kring van zijn metgezellen: “Wie verlost me van Asma bint Marwan?” Umayr meldde zich. Wie was Umayr? Ach wat doet het ertoe, een van die massamoordenaars en slachters die het gezelschap van Mohammed (vrede zij met hem) vormden. Umayr ging naar de woning van Asma en doorstak haar zwangere buik terwijl ze haar jongste kind aan het zogen was. En weet je wat Mohammed over Asma tegen Umayr zei na afloop? “Twee bokken zullen om haar niet kopstoten.” Dat wil zeggen: ze was van dermate weinig belang, ze was zo min dat zelfs twee geile mannetjesdieren geen ruzie om die Asma gemaakt zouden hebben.

Het is eigenlijk bijna net zo goed als de vader van een klein meisje vermoorden en dan zeggen dat de hel wel voor het kleine meisje zal zorgen. Want dat deed Mohammed ook! Groot respect voor vrouwen en kinderen was dus een kenmerk van de Profeet van Allah. We zijn nog steeds in Medina, niet lang na de slag bij Badr in 624, en Mohammed terroriseert de stad. Mohammed had na de slag al vele Joden weten te doden en beroven, maar nu moest er nog een speciale Jood vermoord worden. Gewoon, omdat het kon. Hij had niks speciaals misdaan, zelfs Mohammed niet “beledigd”, maar hij was rijk, prominent en Jood en dus wilde Mohammed hem graag doden en van zijn bezittingen beroven.

Zes van de barmhartige metgezellen van de Erbarmprofeet van Allah-de-Erbarmer gingen zich ontfermen over Abu Rafi, want zo heette de koopman. In de nacht aangekomen bij zijn huis slachtten de barmhartige metgezellen van Mohammed Abu Rafi af terwijl hij in zijn bed lag te slapen. Maar toen de metgezellen terug waren bij opdrachtgever Mohammed (vrede zij met hem!) kregen ze onenigheid over wie aan Abu Rafi nu eigenlijk de doodssteek had gegeven. Ze kwamen er niet uit. En maar ruziën en kwebbelen!

Ze kwamen bij Mohammed terug. Mohammed zag dat gekwebbel eens even glimlachend aan en kwam toen, in zijn superieure wijsheid, met de oplossing. Hij vroeg de toffe metgezellen allen hun zwaarden te tonen en besloot dat de eigenaar van het zwaard waaraan nog voedselresten kleefden de fatale buiksteek moest hebben toegebracht. Altijd ethisch en toch praktisch, Mohammed!

Maar ook bejaarden ontsnapten niet aan Mohammeds liefdevolle aandacht. Hij liet een 100 jaar oude dichter, geheten Abu Afak, op de bekende wijze afslachten. Wat had hij gedaan, Abu Afak? Hij had de vele verboden en verplichtingen, kortom het totalitaire karakter van de leer van Mohammed gehekeld. Zeg nou zelf? Dat kan toch ook niet?

Zullen we nóg maar een vermoorde cabaretier doen? Het was de vierde in een rijtje. Ik citeer een moderne islamitische website – hij is inmiddels verdwenen, zie ik, maar het maakt niet uit: het is toch overal dezelfde debiele haatzooi –  die de episode beschrijft van de moord op Ka’b bin al-Ashraf:

“Ka’b was een echt gevaar geworden voor de sfeer van vrede en wederzijds vertrouwen die de Profeet met veel moeite probeerde te bereiken in Medina. Hij was gevaarlijk en een publieke vijand van de beginnende moslimstaat. De Profeet was behoorlijk ontstemd over hem ( . . .). Dit was deel van het grote proces ( . . .) dat zorgde dat de islam zich verspreidde en zich kon baseren op fundamenten van rechtvaardigheid en vroomheid”.

Dat klinkt in zijn intense hypocrisie vertrouwd Robespierre-achtig, Stalinistisch, Hitlereus, Maoïstisch en Pol Potterig. Je moet er een stuk of wat – of een paar miljoen, of vele miljoenen – uit de weg ruimen, maar dan heb je ook wat. Namelijk ruim baan voor het ideaal. En dat ideaal blijkt steevast opnieuw miljoenen doden te vereisen ter bestendiging. Zo ook in de islam. Het verschil met de andere ideologieën: het duurt al 1400 jaar en tot op heden voort.”

Nadat we van Mohammeds Hitleriaanse allure op de hoogte zijn gesteld, citeren we Youskine nóg een keer.

“Maar iemand die doelbewust diegenen beschimpt en vernedert waar ik met mijn hele hart van houd: mijn vader, mijn moeder, mijn geliefde, mijn dierbaren en ja, ook mijn profeet en mijn God, die verkoop ik met liefde een stomp op de neus.”

Hebben we de waanzin nu volledig in beeld?

Niet alleen die van Youskine natuurlijk, maar die van de Trouw-hoofdredactie –  die Willem Schoonen voorop – als een totaal van de pot gerukt zootje megamongolen?

Ach Jaffe Vink! Maar die is inmiddels bevriend geraakt met Antwan Bodar, dus Jaffe  moet ook als verloren worden beschouwd. Maar ze hebben nog wel één scribent bij Trouw, die zijn verstand nog niet helemáál heeft verloren, al is zijn stukkie contra Youskine globaliter nog veel te slijmerig.

Ephimenco:

“Ziet u, hoewel mijn eigen geloof jaren geleden wankel is geworden, heb ik toch nog veel bewondering en tederheid voor de figuur van Jezus. Een dromerige pacifist die hooguit ooit wat handelaars uit een tempel heeft verjaagd. Maar stel u zich eens voor dat die Christus zijn profeetparcours als een dief van ambulante handelaars was begonnen. En dat hij vervolgens zijn geloof met het zwaard had gepropageerd, duizenden gevangenen had laten onthoofden, vrouwen en kinderen als slaven verkocht, een meisje van negen jaar had gepenetreerd, nou dan ik had me schreeuwend van die Christus afgewend. En toch doen 1,3 miljard moslims dit niet met hun bloeddorstige profeet Mohammed. Hoe kan dat? Leg me dit eens uit. Ik wil zo graag leren!”

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Islam, mainstream-media. Bookmark de permalink .

56 reacties op Nuweira Youskine: Hitler-propagandiste bij Trouw

 1. koddebeier zegt:

  Ik vind dat de vrienden en vriendinnen van deze massa moordenaar maar zo snel mogelijk uit ons land moeten vertrekken met hun dhimmi aanhangers !!

  Like

 2. topsporter zegt:

  Met liefde slaat ze je op de neus ofwel breekt ze je neus. Tja, wat geeft dit mens veel om de ander.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Een vileine abjecte persoon, dat is deze mevrouw niet meer en niet minder. Ik weet wel beter, in het boek, ” weg uit de islam-getuigenissen van afvalligen”, van IBN WARRAQ- uitgegeven door Meulenhoff pers, haal ik een nogal recente moordpartij uit. In 1970, presteerde het islamitische leger van pakistan het, om in een paar dagen 3 miljoen Bengalezen te vermoorden, en 200.000 meisjes en vrouwen te verkrachten. En wat was de misdaad van de Bengalezen dan geweest, ze wilden enkel opkomen voor hun afhankelijkheid. Ik KOTS op heel de RODE PERS en MEDIA in NEDERLAND, die ons 24/7 beliegen omtrent de MUZELMANNEN en hun werkelijke MOTIEVEN!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Goed stuk Martien.
  Gelukkig en terecht krijgt ze de wind van voren de trut.
  Ik denk wel dat het ons niet interesseert wat die moslims denken maar meer de manier waarop zij denken om ons te moeten overtuigen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Christus leefde honderden jaren eerder, ook in een zeer gewelddadige periode. De Romeinen waren overal ‘actief’ en hadden bijna de hele toen bekende wereld in hun bezit.

  Op een gegeven ogenblik vroegen zijn discipelen hen (ik zeg het maar in mijn eigen woorden): “Kunt u de Romeinen niet voor ons wegjagen? Waarom zet u geen leger op touw”?

  Jezus zei:”Mijn koninkrijk is niet van deze wereld”. En hij ging door met wat hem voor ogen stond., de boodschap van het Koninkrijk van God prediken.

  Als ik moest kiezen tussen het Mohammedanisme en tussen de God van de Christenen dan wist ik het wel. Maar ja, ik ben dan ook opgevoed met: ‘God is Liefde” en ‘Gij zult niet doden’.

  Christenen hebben niet nodig om dag in dag over hun ‘profeet’ uit te roepen:”Vrede zij met hem”.
  Simpelweg, omdat hij ‘Vrede Was”.

  Zijn ‘navolgers’ die ‘het zwaard’ wel op velerlei manieren hebben gebruikt, alleen om hun politieke en geestelijke macht uit te breiden en andersdenkenden op een gruwelijke manier van het leven te beroven, worden door de latere generaties christenen dan ook niet vereerd, maar zij veroordelen hun gedrag.

  Als West-Europees mens ben ik uitermate beledigd, mocht Mohammed ooit met Jezus Christus worden vergeleken. Maar dat is voor mij geen reden om geweld tegen andersdenkenden te gebruiken.

  Ik ben bang dat dit anders wordt als ik, of mijn land, of mijn werelddeel, zal worden gedwongen om een gewelddadig persoon, of hij nu wel of niet heeft bestaan, als ‘DE profeet van God’ in mijn leven te erkennen.

  Ook weer een groot verschil met de islam. De christelijke God dwingt niemand om in hem te gaan geloven. En Hij wordt ook niet RAZEND VAN WOEDE als ik aan zijn bestaan twijfel.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Correctie: tweede alinea hen moet natuurlijk hem = Christus zijn.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  En ik hoorde een stem, die zei : ”Oh Martien, U en uw medestanders,, vrede zij met u allen.Gij zijt op de juiste weg!!”:-)
  Maar spreuk of geen spreuk, wij weten dat we gewoon de waarheid aan het licht moeten brengen en daarmee zullen wij dan ook doorgaan
  Mooie analyse, Martien 🙂
  Het was weer genieten geblazen.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Een tijdje gelezen schreef N.Y. in Trouw dat ze iedereen die haar profeet beledigt een stomp op de neus zou geven. Stomme muts.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/8364/Nuweira-Youskine/article/detail/3323025/2012/09/27/Alsof-ik-in-mijn-column-had-opgeroepen-had-tot-een-djihad.dhtml#
  Ze moeten al die islamitische idioten die constant bezig zijn hun takke-geloof aan anderen op te dringen, vandaag nog denaturaliseren en over de grens zetten.
  Nb, kan de originele column niet meer vinden, op de site van Trouw alleen te lezen als je een abonnement hebt. Titel: stomp op de neus.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Heb net de reacties gelezen op “Geen Stijl”. Gelukkig zijn daar de meeste reageerders “ook wakker”. En dan de opmerking van die mafdoos, “mijn geliefde profeet”, o ja dan kun je natuurlijk Mao, Pol Pot, Stalin ook geliefd noemen! Weet U wat die achterlijke mafdoos moet doen, met haar geliefde profeetgedoe terug naar de achterlijke zandbak.

  Like

 10. Jan zegt:

  Zij is dan ook bevriend met Peter Breedveld. In een van haar schrijfsels op zijn site heeft zij het over de ratio binnen de islam en weet dan Averroes, die voor haar natuurlijk ibn Rusd heet te noemen. Maar die was in het geheel niet representatief voor de islam want hij moest vluchten om veilig te leven.
  http://peenef2.republika.pl/angielski/hasla/a/averroes.html

  Youskine is een TYPISCHE hoofddoek die als het haar past de geschiedenis herschrijft, zoals moslims ineens Maimonides als moslim hebben omgevormd.
  UNESCO Acknowledges Labelling Maimonides as Muslim
  http://www.algemeiner.com/2011/08/17/exclusive-unesco-apologizes-for-labelling-maimonides-as-muslim/

  januari 2012
  NUWEIRA YOUSKINE BEWEERT VAN ALLES ZONDER DEUGDELIJKE ARGUMENTATIE
  http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/01/nuweira-youskine-beweert-van-alles.html

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 09.07. uur, dat inderdaad Wachteres is het essentiele verschil tussen Christus en de pedofiel en moordenaar MO, en het is te gek voor woorden dat een partij als het CDA, die zich christelijk durft te noemen, MUZELMANNEN op de kieslijst zetten, en uit te nodigen om lid te worden. De MASKERS gaan af. By the way, de enige partijen die NEDERLAND nog een goed hart toe dragen zijn de SGP en de PVV. De REST zijn GORE VERRADERS!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Foutje in mijn commentaar van 08.53. Terzake van de moordpartij op de Bengalen, waar afhankelijk staat moet onafhankelijkheid staan. ook ik vergis me door mijn emotie wel eens. Maar ja, met de ergernis over de achterlijke “geiteneukers”, blijft dat ook niet uit. Exusez svp.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Belangrijk!! Netanyahu waarschuwt Iran..!!!(vanaf 24:56, was gisteravond ook in het journaal van 22:00)

  Lees ook dit artikel uit hln.be: http://tinyurl.com/bpgbez6

  Like

 14. Wachteres zegt:

  De Mohammedanen zouden zich zo langzamerhand toch wel eens af mogen vragen hoe het komt dat overal in de islamitische wereld zoveel gewelddadigheid is.

  Dit gebruik van veel geweld afdoen met: “Dat zijn geen echte gelovigen’, (wat links ook heel graag mag roepen), wordt zo langzamerhand wel erg ongeloofwaardig.

  Is het niet mogelijk dat het ‘lichtend’ voorbeeld van de profeet tot navolging strekt?

  Like

 15. Jan zegt:

  Trouw-columniste Nuweira Youskine vergoelijkt doodstraf op ‘afvalligheid’ in islam
  http://luxetlibertasnederland.blogspot.nl/2012/05/trouw-columniste-nuweira-youskine.html

  Like

 16. Jan zegt:

  Wachteres zegt:
  28 september 2012 om 09:32

  Dat werd op de site van Martin Hijmans diverse malen geschreven. Hij zei dat dat een leugen is en dat de Qureiza werden uitgemoord was eigen schuld dikke bult. Hadden zij maar zich niet tegen de terreur van Mo moeten verzetten. Hijmans was ‘journalist’ voor het Parool

  Like

 17. Lucky9 zegt:

  Ik vermoed zeer sterk dat er nauwelijks moslims zijn die NRC of Trouw lezen.

  Bouazza en Nuweira Youskine zijn dus allebei symptomen van islamitische agressie die alleen tot doel heeft de hersenen van diegenen die NRC en Trouw wél lezen sluiks te indoctrineren met islamitische propaganda waarvoor die lezers uit vrije wil nooit zouden willen betalen.

  Hetzelfde fenomeen doet zich in heel Europa voor bij de meeste uitgevers van kranten. Merkwaardig genoeg lijkt de systematische daling van hun oplage te leiden tot een verharding van hun steeds duidelijker wordend islamofiel opzet. Vraag: wie compenseert het verlies aan omzet?

  Maar de gore lef om vrouwelijke broodschrijvers in te huren voor het voeren van vrouwvijandige propaganda lijkt me een typisch Nederlands fenomeen. Uw legendarische verdraagzaamheid wordt nu tégen U en uw vrouwelijke bevolking gebruikt.

  Hirsi Ali moest weg, maar voornoemde adders mogen wekelijks hun vergif blijven spuien om uw adolescenten te hersenspoelen teneinde ze later gemakkelijker te kunnen bewegen om uit zogenaamd vrije wil jizya te betalen of wie weet wel helemaal te onderwerpen. Of te doden als ze niet akkoord zouden gaan, dat kan ook!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 09.41. uur, waarde Lucky9, dat heeft allemaal te maken met de RODE en GUTMENSCHEN mentaliteit in NEDERLAND te weten: ” WEG MET ONS!” Het is alleen ongelooflijk dat zoveel mensen nog op politieke partijen stemmen, die dit GEDRAG hetzij goedkeuren hetzij niets in de weg leggen. Wat een “domme schapen”, zijn veel kiezers.
  O ja, het is evident dat de ISLAMOFIELEN vaak dezelfde zijn als de EUROFIELEN. En dat heeft te maken met zoals @ G.Deckzeijl vaker al aangaf: ” HET PROJECT”.

  Like

 19. Jan zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  28 september 2012 om 09:31

  Linkse (fascistische) media:
  Reuters And AP Oddly Choose The Same Photo Of Netanyahu…
  http://weaselzippers.us/2012/09/27/reuters-and-ap-oddly-choose-the-same-photo-of-netanyahu/

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  @Wachteres 09:32
  De opmerking van tapijtvreters over hun rellende soortgenoten, “dat het geen echte gelovigen zijn” is hypocriet. Degenen die zich presenteren als echte gelovigen zijn in stilte maar wat blij dat die rellen er zijn. Ze denken bij zichzelf: heel goed dat de “ongelovigen” eens een lesje krijgen.
  Dat was ten tijde van de Deense cartoonrellen ook al niet anders en dat zal in de toekomst ook het geval zijn. Al die rellen over “beledigde” hersenspinsels zijn stuk voor stuk georchestreerd, het is pure intimidatie, het is mondiaal afgesproken werk, het is Het Project in optima forma.
  Glenn Beck>> http://tinyurl.com/9rxnz5j
  Rest links naast contact.

  Like

 21. Goed artikel, Martien. Het zal zeker niet lang meer duren voordat deze domme muts zichzelf een hoofddoekje aanmeet… Het is goed dat ze de wind eens stevig van voren krijgt!

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Voor het geval dat iemand te lui is om naar de uitleg van Glenn Beck te luisteren: hij stipt een paar plannen mbt Het Project aan. Eén daarvan is: INFILTRATE THE PRESS.
  Begint het al een beetje tot u door te dringen waarom ik figuren van het type N.Youskine, A.Marcouch, K.Arib, H.Bouazza e.d. als infiltranten beschouw, kortom: alle moslims die op dit moment een sleutelpositie binnen bepaalde organisaties + de Haagse en gemeentelijke politiek bekleden?
  Nu heb ik het niet alleen over Nederland, dit geldt overal in de wereld, overal waar moslims te vinden zijn, worden infiltraties toegepast. Slechts weinigen(incl. Glenn Beck en zijn kijkers) hebben het door.
  Hoe zit dat met u, lezer? Maakt u zich ook zorgen over de toenemende invloed van dat verdomde woestijngeloof en z’n ingepakte aanhangers? Hoe is het mogelijk dat er in de afgelopen decennia nog niet één fikse rel is uitgebroken over de schandalige behandeling van vrouwen binnen dat woestijngeloof? Hoe is het mogelijk dat moslimvrouwen tot op heden niet massaal in verzet zijn gekomen tegen de KLOOTZAKKEN door wie ze als minderwaardig worden beschouwd.???

  Like

 23. vederso zegt:

  @ Martien Pennings. Gòh, ik vind het stuk van Ephimenco nergens slijmerig. Is de cynische ironie je misschien ontgaan?

  Like

 24. Alf Janszoon zegt:

  Nogal wiedes dat deze mohammedaanse bij het minste geringste haar handjes laat wapperen. Haar geliefde profeet was een van de meest smerige en gewelddadige mannen volgens de eigen mohammedaanse geschiedschrijving (Ibn Ishaq, Tabari, Ibn Sa’d).
  Ik vraag me af of mevrouw Youskine ook erotische dromen koestert jegens haar geliefde profeet en een plaats in zijn harim ambieert. Iemand die de werken van vrouwelijke christelijke mystici (Theresa van Avila, Hildegard von Bingen, Hadewich) heeft bestudeerd heeft mij ooit verteld dat er af en toe erotische elementen in hun gedichten doorbreken jegens het voorwerp van hun aanbidding, Jezus. Echter; bij de christelijke dames was alles gesublimeerd, vergeestelijkt. Hony soit qui mal y pense. Ik denk dat de brave christelijke dames hun handen boven de dekens hebben gehouden. Hoe zou het zijn bij mohammedaanse mystici zoals mevrouw Youskine?

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.19. uur, Gerrit ik heb de MUZELMANNEN de MOCROOS zien dansen op straat van jolijt, toen de TWIN TOWERS werden verwoest. Sinds 11 september weet ik, wie de ware vijand is: DE ISLAM.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  Sinds 11 september 2001 uiteraard.

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.03. uur, ik heb het hele filmpje bekeken Gerrit. Wat mij bij blijft was de terechte opmerking: ” We are running out of time!” Alle politici van LINKS tot RECHTS zijn dus erbij betrokken, het VERRAAD is nog GROTER dan ik dacht! Ik ben benieuwd waar Mitt Romney voor staat!

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Waarschuwing van Netanyahu dringt ook hier niet door…

  Like

 29. catherine zegt:

  De columniste voor Youskine, eega van Mustafa Oukbi, was van hetzelfde laken in een pak. Sindsdien heb ik mijn Trouw abonnement opgezegd. Stuitend wat daar allemaal uitkomt en dat zijn dan z.g. “vrije”moslima’s. ….”We ain’t seen nothing yet”

  Like

 30. Martien Pennings zegt:

  @ vederso om 11:14.
  Mij ontgaat in taalgebruik vrij weinig.
  Je vraagt “Is de cynische ironie je misschien ontgaan?”
  Nu ben ik taalgevoelig genoeg, bijvoorbeeld, om op te merken dat cynisme (“hondsheid”:bijtend, illusieloos, sarcastisch) en “ironie” (milde spot waarin het tegenovergestelde wordt gezegd van wat men bedoelt) een moeilijke combinatie is.
  Maar zit inderdaad ironie in wat Ephimenco zegt.
  Maar hij begint niet zo.
  Hij begint ernstig (slijmerig, zeg ik) en glijdt dan langzaam de ironie in.
  Ephimenco:
  “Laat ik gelijk zeggen dat ik mijn nieuwe collega verwelkom! Nuweira Youskine is moslima en islamologe. Ze draagt geen hoofddoek en gaat niet naar de moskee, dus lijkt Nuweira op weg naar een meer geseculariseerde islam. Misschien garandeert dit enige distantie tot haar onderwerp en mooie analytische bijdragen.”
  Kijk, dit begint gewoon heel hartelijk.
  En dat verdient mevrouw niet
  Ephimenco:
  ( . . .) Wat zei de islamologe werkelijk in het interview? ‘Ik denk dat alle religies uiteindelijk naar dezelfde bergtop leiden, en wat mij betreft is de islam de mooiste en beste manier om tot God te komen’. Hallo, geliefde boze lezers, mag een moslima soms niet zeggen dat wat haar betreft de islam de beste weg is? Wat had men anders verwacht? Of mag ik bijvoorbeeld niet schrijven dat, wat mij betreft, de joods/christelijke beschaving de beste weg is naar tolerantie, gelijkheid en meningsvrijheid? Maar tolerantie is ook andersdenkenden de ruimte geven om hun visie te ontvouwen. ( . . .)”
  Hier idem dito: hij begint gewoon heel serieus met te zeggen dat je best de islam kan verdedigen. Nou, dat kan je dus niet,want als je dat met kennis van zaken doet, dan ben je een nazi. En dan pas wordt de toon sarcastisch:
  “Ik was dus vol nieuwsgierigheid over de eerste column van mevrouw Youskine. Maar afgelopen donderdag had ik bij het lezen ervan een gevoel van déjà vu. Veel verongelijktheid en slachtofferschap.”
  Het gaat mij dus om het principiële, serieuze welkom dat een verdedigster van de islam krijgt.
  Dat is gewoon een buiging naar die megamongolenbende van de hoofdredactie bij Trouw.

  Like

 31. vederso zegt:

  @ Martien Pennings. Ook de inleiding in 2 alinea’s vind ik ironisch van Ephimenco, zelfs op het vileine af. Hij legt voor mevrouw Youskine de lat onbereikbaar hoog en reageert op haar eerste column met een déjà-vu gevoel. Venijniger kan je een column bijna niet inrichten. Als je over latere columns van Ephimenco had geklaagd, had ik me daar misschien wel in kunnen vinden. Ook naar mijn mening begint hij wel erg gemakkelijk te schrijven, maar deze nu juist niet.

  Like

 32. Wachteres zegt:

  Gerrit 10.03u. u.

  Ik weet het, Gerrit. Ik heb les gegeven aan moslimjongens waarvan ik dacht dat zij ‘liberaal’ waren.

  Bij de aanval op Amerika 9/11 kwam de aap uit de mouw. Ze konden hun gejuich nauwelijks inhouden.

  ’t Is dat ik hen verbood om daar in mijn klas uiting aan te geven, anders hadden ze hun vuisten omhoog gestoken en waren ze in geloei uitgebarsten.

  Like

 33. Naar mijn mening is allah de Duivel zelf. En ‘profeet’ Mohammed was bezeten van de Duivel. Moslims zijn dus ook bezeten van de Duivel. Wij zien dus via de media bezetenen (moslims). Heb ik iets verkeerds gezegd?

  Like

 34. Hellen zegt:

  @ Jack .
  Heb ik iets verkeerd gezegd ? NEEEEEEEEE , u zegt alleen de afschuwelijke waarheid !

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 13.08. uur, U zegt niet meer dan de REINE WAARHEID! De MUZELMANNEN zijn dcreaturen, die de duivel schiep in zijn vrije uren!

  Like

 36. Joop Klepzeiker zegt:

  @ TH

  Ik weet dat al sinds de 80 er jaren !

  Like

 37. marie zegt:

  Nuweira heeft slechts één referentiekader.
  De profeet is haar door de strot geduwd voordat ze in dat gevaarlijke gebied belandde dat in een normale ontwikkeling tot volwassene het broodnodige onderscheidingsvermogen ontwikkelde.
  Heeft ze allemaal geen weet van. Kan ze waarschijnlijk ook nooit meer inhalen,
  De droevige oogst van genevelde geesten, en uitgeroeid gevoel.
  Als zij als vrouw zich ook maar een seconde verdiept had in de barre omstandigheden waarin haar zusters in moslim landen zich bevonden dan had ze de oorlog moeten verklaren aan het hele verrotte systeem van onderdrukking.

  Like

 38. G.Deckzeijl zegt:

  Frank Zappa zei het tijdens zijn leven zo: there’s a big difference between kneeling down and bending over. In Zwitserland beginnen de smaak van het eerste* ook te pakken te krijgen…http://www.telegraaf.nl/buitenland/13006316/__Geen_verbod_op_boerka__.html
  * of is het bij nader inzien toch het tweede..???

  Like

 39. rommel zegt:

  Agressief dametje.
  Maar laat der maar proberen. Als ze alleen al een hand naar me optilt zal ik haar een kopstoot geven zo hard dat meteen dat luie oog van der op haar achterschedel plakt.

  Like

 40. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 14.45. uur, dat meen je niet Gerrit, zeg dat het een grap is…asjeblief. Kotsmisselijk ben ik van dat gebuig en geslijm met de “zandhappers”.

  Like

 41. Als je de Duivel zou uitdrijven bij moslims door bijvoorbeeld handoplegging dan zouden ze als ze de kans kregen een groot en scherp mes in je rug steken zoals bijvoorbeeld hun ‘profeet’ (Vrede zij met hem!) met iemand deed!?!

  Like

 42. Joop Klepzeiker zegt:

  Anti-islamfilm niet gemaakt door christen maar was false-flag operatie
  Dader ontkent in het Arabisch christen te zijn

  ‘Mohammed’ zoals hij wordt afgebeeld in de film ‘Innocence of Muslims’.

  De Westerse media hebben de verklaringen van Nakoula Bacile Nakoula, de inmiddels aangehouden maker van de anti-islamfilm ‘Innocence of Muslims’, dat hij een Koptische christen is klakkeloos overgenomen. Hier is echter nul komma nul bewijs voor. Integendeel, Nakoula blijkt juist nauwe banden te hebben met de Palestijnse terrorist Eiad Salameh, die al 30 jaar bekend is bij de FBI en Koptische christenen, Joden en Israël juist haat. Alles wijst er dan ook op dat de anti-islamfilm een islamistische ‘false-flag’ operatie was om de haat in de moslimwereld tegen het Westen, Israël en christenen verder aan te wakkeren.

  Samenwerking met islamistische terrorist
  Uit de rechtbankdocumenten blijkt dat Nakoula van 2000 tot 2009 samenwerkte met Eiad Salameh bij het plegen van financiële fraude. Salameh is afkomstig uit Beit Sahour, Bethlehem, en staat al jaren in de Arabische gemeenschap bekend als iemand die op illegale wijze authentieke identiteitspapieren zoals paspoorten en daarnaast ook creditcards kan leveren aan personen die niet onder hun eigen naam willen opereren.

  Niet bepaald toevallig blijkt niemand te kunnen bevestigen dat de naam van Nakoula inderdaad zijn echte naam is. Sterker nog, Nakoula is in het verleden onder verschillende andere namen door het leven gegaan, waaronder ook moslimnamen. Ten tijde van zijn arrestatie kon hij dus eenvoudig een ‘echt’ identiteitsbewijs overhandigen zonder dat hij ook daadwerkelijk de persoon is die op dat bewijs vermeld wordt.

  Dat is geen onbelangrijk gegeven. Immers, als een Egyptenaar met de naam Nakoula Bacile Nakoula de schuld krijgt voor het beledigen van meer dan 1 miljard moslims, zou het voor de Egyptische autoriteiten niet moeilijk moeten zijn om zijn familie en vrienden te vinden, vooral niet omdat de moslimrellen die zich over uiteindelijk 30 landen verspreidden in Egypte zijn ontstaan. Egypte kan echter helemaal niets vinden over Nakoula’s achtergrond. Niemand weet wie deze man is.

  Gearresteerd voor handel in harddrugs
  Er zijn juist sterke aanwijzingen dat Nakoula’s ‘partner in crimes’ Eiad Salameh banden had met islamitische terreurnetwerken. Bovendien gaven zowel Nakoula als Salameh zich in het verleden met behulp van vervalste paspoorten uit als Israëlische Joden. Dat beiden meerdere valse identiteiten gebruikten is inmiddels 100% bewezen.

  Nakoula werd gearresteerd in het kader van de anti-drugsoperatie Mountain Express. De politie volgde hem toen hij samen met een handlanger met een vrachtwagen 30 dozen pseudo-efedrine vervoerde, een belangrijk ingrediënt voor onder andere de harddrug crystal meth (methamfetamine, ook bekend als speed of ice). In de opslagplaats waar Nakoula heenreed werden nog eens 99 dozen aangetroffen. Nansour beweert echter in opdracht van ene Manour Barsoum te hebben gehandeld, die echter -heel handig- naar zijn thuisland Egypte zou zijn gevlucht.

  Valse namen en informant van de ‘feds’
  Ondanks de hoge straf die Nakoula had moeten krijgen bracht hij slechts 2 dagen in de gevangenis door, wat erop wijst dat hij een ‘deal’ heeft gemaakt en een informant van de ‘feds’ is (2). De Amerikaanse autoriteiten constateerden later dat een deel van het geld dat met de drugshandel wordt verdiend naar de islamitische terreurbeweging Hezbollah in Libanon wordt weggesluisd.

  Eén van Nakoula’s alter ego’s was Erwin Salameh, waarmee hij zich voordeed als de broer van Eiad. Ook heeft hij de naam ‘P.J.Tobacco’ gebruikt. In 2001 gebruikte zijn handlanger Eiad de fictieve firma A & M Trading voor het smokkelen van tabak naar Syrië. Later verwisselde Nakoula de twee letters van plaats en gebruikte M & A Trading als dekmantel voor zijn drugshandel.

  Nog een valse naam die Eiad gebruikte was ‘Thomas J. Tanas’. Ook in die hoedanigheid bleek hij samen te werken met Nakoula. Beide Palestijnse clans -zowel ‘Nakoula’ als ‘Tanas’- bestaan overigens in Eiads geboorteplaats Beit Sahour, Bethlehem.

  Nakoula ontkent in het Arabisch christen te zijn
  In een interview met het Arabische radiostation Sawa werd Nakoula Bacile gevraagd naar zijn mening over de Joodse en Christelijke religies. Zijn veelzeggende antwoord: ‘Daar heb ik niets mee,’ wat opnieuw een indicatie is dat hij waarschijnlijk een moslim is. Hij beweerde weliswaar de auteur te zijn van meerdere anti-islamitische boeken, maar wist niet één titel te noemen. Onder zijn naam blijkt er dan ook geen enkel boek te zijn geschreven.

  False-flag gericht tegen christenen en Israël
  Terwijl de media geen flintertje bewijs hebben dat Nakoula inderdaad een Koptische christen is, bestaat er wél een hele lading bewijs dat Nakoula tot nu toe in alles heeft gelogen. Hetzelfde geldt voor zijn claim dat hij de anti-islamfilm heeft gefinancierd met de $ 50.000 à $ 60.000 die de familie van zijn vrouw in Egypte hem zou hebben gegeven. Wat wél is bewezen is dat hij miljoenen heeft verduisterd in zijn criminele activiteiten met Eiad en dat een deel van dit geld naar Hezbollah werd weggesluisd.

  De bewering dat hij een Koptische christen is en door Joden werd gefinancierd is daarom overduidelijk een doelbewuste poging -een ‘false flag’ operatie- om zijn echte vijanden zwart te maken: christenen, Joden en Israël. Zoals gezegd is het onbetwistbaar dat zijn handlanger Eiad een gezworen vijand van de Koptische christenen en Israël is. Bovendien blijken de Amerikaanse autoriteiten hierbij betrokken door hem al na twee dagen op vrije voeten te stellen omdat hij zou hebben beloofd om te getuigen tegen Salameh (ook aangeduid als Salamay) als deze zal zijn opgepakt.

  De ‘Feds’ weten echter al zo’n 30 jaar waar Eiad mee bezig is, maar hebben hem in al die tijd nog nooit gearresteerd. Het Intelligence Bureau Canada (IBC) bevestigde dat toen zij Eiad in 2011 achter tralies hadden gezet en hem aan de VS wilden uitleveren, Amerika hem 7 maanden lang zelfs weigerde en hem in plaats daarvan rechtstreeks naar de Palestijnse gebieden deporteerde.

  Arrestatie doet moslims groot plezier
  Met de arrestatie van Nakoula wordt de moslimwereld een groot plezier gedaan. De VS geeft nu de boodschap af dat gewelddadige protesten en rellen werken. Kritiek op de islam wordt voortaan beantwoord met een arrestatie. Gezien het criminele verleden van Nakoula is dat een goede zaak, maar in het licht van de voortdurende pogingen van moslimlanden om iedere kritiek op de islam en Mohammed wereldwijd strafbaar te stellen is dit een grote en mogelijk verstrekkende nederlaag voor de zich toch al op een hellend vlak bevindende democratie en vrijheid van meningsuiting in het Westen.

  Xander

  (1) Walid Shoebat*
  (1) Walid Shoebat (PDF)
  (2) The Smoking Gun

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=664364&r=1&tbl_archief=&

  Like

 43. Tom Hendrix zegt:

  @Joop Klepzeiker 16.38. uur, bedankt voor deze informatie Joop! Het zou mij inderdaad niet verbazen als dit de WERKELIJKHEID zou zijn. Gezien het FEIT dat de GEITENEUKERS mogen LIEGEN en BEDRIEGEN van het HAATBOEK KORAN.

  Like

 44. rommel zegt:

  En degene die doelbewust mijn Shih Tzu hondje beschimpt en vernedert sla ik op zijn lelijke harses. Daar hou ik dan weer met heel mijn hart van. Dat geldt ook voor mijn kostbare collectie Morgan zilver dollars. Wee degene die daar de spot mee drijft. Ik stomp je op je neus.
  Mijn vrouw en familie kan je niet genoeg beledigen. Doe ikzelf ook.

  Like

 45. Hellen zegt:

  @ Joop
  Ben eigenlijk niet eens verbaasd , arabieren/islamieten/mohammedanen , moslims dus , zijn het smerigste tuig wat er op de wereld rond loopt , een sekte duivelse huichelaars en taqiyya spugers , als ze hun bek openen liegen ze al . Dat barbaarse tuig zal alles doen om het Westen en de USA (met hussein obama als de islam wolf in schaapskleren ) te besodemieteren en beschuldigen zoekend naar een reden om zoveel mogelijk kaffirs af te maken , voor mij zijn het de uitwerpselen van satan .

  Like

 46. Hellen zegt:

  Dacht ik ook @ Tom , je was me net voor met je comment .

  Like

 47. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 18.46. uur, is niet erg Hellen. Prima dat U dat ook zo ziet. We laten verdomme ons niet onze VRIJHEID en VRIJE GEDACHTEN afpakken! ” DIE GEDANKEN SIND FREI!”

  Like

 48. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 15:57
  Nou hoop ik echt dat je me serieus neemt want als dat niet zo is, laat ik dit blog echt voor wat het is, daar ben ik nu voor in de stemming! Ik heb dat Telegraafbericht niet verzonnen. Wellicht weten ze op deze fel-anti-islamwebsite meer: http://www.svp.ch
  Stuur ze maar een mailtje.
  En die opmerking van FZ heb ik al jaren in de kast staan, op ELPEE nota bene.

  Like

 49. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom 15:57
  Hier is Frank Zappa, die een Amerikaanse tv-dominee duchtig voor LUL zet..!!!

  (zie ook 14:45)

  Like

 50. vederso zegt:

  @ G.Deckzeijl, hi fan. “Zappa in New York?”

  Like

 51. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 21.05. ik zou geen seconde aan je getwijfeld hebben hoor Gerrit. Alleen word ik af en toe zo moe en gedeprimeerd van deze islamisten, dat ik wel een keer cynisch kan reageren. Ik weet ook dat de werkelijkheid al veel erger is, dan dat ik mij dat kan voorstellen. Maar als ik “de pinguins”, bij mij in de wijk ook al zie dan loopt mijn gal over Gerrit. We staan aan dezelfde kant hoor.

  Like

 52. Stefan zegt:

  Wat een ontzettend nare en vulgaire reacties hierboven! Vervang het woord Islam voor Jodendom en moslim voor jood en deze site zou zo geschreven kunnen zijn door nazi’s. Kortom een nazi-site!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s