Verboden in Frankrijk, nu wordt de lucht in de straten van Londen vervuild door islamitisch kont optillen

De politie van Londen staat noodgedwongen met de duimen te draaien terwijl moslims het verkeer blokkeren

Dit heeft niets te maken met islamitisch gebed, het gaat alleen maar om de islamitische suprematie en islamitische parasieten, die aan de Britse en Europese filantropen willen laten zien dat moslims boven de westerse “man-made” wetten staan en alleen maar antwoord van Allah nodig hebben.

Nu Frankrijk het openbare kont optillen op straat heeft verboden, zouden alle westerse landen hetzelfde moeten doen. Je kunt er echter voetstoots van uitgaan, dat de dhimmies in de huidige Engelse regering dit zeker niet zullen doen.

Riposte Laïque. Op deze foto´s zie je honderden moslims, die illegaal op straat bidden, op de trottoirs en op de openbare weg naar een islamitisch centrum. Deze foto´s en ander bewijs van de mosliminvasie waaronder alle westerse landen hebben te lijden en de berusting van de autoriteiten m.b.t. deze invasie.

Wanneer zullen westerse leiders beslissen om te gaan vechten tegen deze massale islamisering van onze landen? Hoe lang zullen zij door gaan met het verraden van het volk dat hen gekozen heeft? Hoe lang nog zullen zij weigeren dit volk te beschermen?

Honderden biddende moslims in Northhampton Square – dat omgeven wordt door miljoenenpanden – zijn nu een doodgewoon gezicht geworden op vrijdag tijdens lunchtijd om de islamitische heilige dag te vieren

En hoe lang zullen de westerse volkeren het nog volhouden verraden te worden door hun eigen leiders en hun land volledig te zien veranderen door de islam? Want van één ding kunnen we zeker zijn; als er niet spoedig iets wordt ondernomen tegen de mosliminvasie, dan zullen de Europese volkeren in opstand komen en hun leiders ervoor verantwoordelijk houden dat zij geprobeerd hebben hun naties te veranderen in fascistische islamitische staten.

“En dan”, zoals Paul Weston van de British Freedom Party zegt, “zullen we onze leiders in een proces à la Neurenberg berechten en zullen ze aangeklaagd worden voor hoogverraad”.

Britse universiteiten zijn broeinesten van islamitisch fundamentalisme, zoals te zien is op deze foto van de suprematie op de islamitische gebedstijd ( tot vijfmaal per dag) 

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2012/09/27/banned-in-france-now-illegal-muslim-asslifting-is-fouling-the-air-around-the-streets-of-london/

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Verboden in Frankrijk, nu wordt de lucht in de straten van Londen vervuild door islamitisch kont optillen

 1. DonnaDolce zegt:

  God, wanneer houdt deze onzin een keer op? Wanneer worden we verlost van dit achterlijke ras. Het lijkt wel een epidemie.

  Geliked door 1 persoon

 2. DonnaDolce zegt:

  Werken die lui nog een keer of is het alleen maar “handjes ophouden” ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Piet Klont zegt:

  @D.D.:

  Het enige dat ze ophouden is hun reedt!
  Vuurtje erbij en het is opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Is nou niemand aan de andere kant van de Noordzee op het lumineuze idee gekomen om die schoenenbende te verwijderen, zodat ze op kousevoeten verder moeten?
  Niemand opgevallen dat ze dergelijke stunts alleen met mooi weer uithalen, niet als ’t regent?
  Mooiweer-tapijt- cq ASFALT-vreters zijn het, iets anders kan ik er niet van maken.
  Zie foto 1: Je mag de vrije doorgang voor het verkeer toch niet belemmeren of zie ik dat verkeerd? Wat zijn dat voor WATJES, die Engelse flitsbakspecialisten???
  Talloze tapijtvreters vinden dat ze genaaid worden door het Westen.
  Kijk op pag. 44 van… links naast contact… hoe Geert Wilders dat heeft opgelost…!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Donna Dolce 21.12. uur, deze achterlijke geiteneukers zijn NIET GEKOMEN om te WERKEN, en dat hoeven ze van de gore RODEN en de POLITIEK CORRECTEN ook niet. Denk bij de politiek aan nederlandse partijen als vvd,d66,cda en pvda. Deze gore poltieke verraders hebben ervoor gezorgd dat we in nederland ook opgezadeld zitten met deze onaanpasbaren Donna Dolce.

  Geliked door 1 persoon

 6. Martien Pennings zegt:

  Dit is geen bidden en zelfs geen “bidden”; dit zijn daden van bewuste brutalisering en van agressieve bezetting.
  In your face!
  Van mij mogen ze er een mitrailleur op zetten of er met een tank over heen rijden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 21.49. uur, lijkt mij een strak plan Hr. Pennings. Zou ik geen bezwaar tegen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 8. De rooien ? Nou moet je niet overdrijven. Dit is een stapeleffekt. Kwartje van kok draait ook niemand meer terug. De AOW ook niet. Oh, dat misschien weer wel. Met import werd ook nooit een massale exodus bedoeld, denk ik. We mochten zelf niet meer neuken dus kwamen we mensen te kort. Niemand luistert toch ook niet meer naar de paus ? Die is ook rood. 😉
  Hebben ze daar geen moskeeën ?

  En van Joden moeten ze afblijven. Dat is al zo vaak geprobeerd.
  Laat die gekke Madhi maar komen.
  Amerika is ook laf. Die Arabische Lente is echt niet in ons voordeel.

  Ik vind dit ook onhygiënisch. Ja, de paus kust de vloer ook op het vliegveld.
  Oh, die zal ook heel wat kiemen meenemen.

  Is deze site een beetje anti Palestijn ? 😉

  Wat ik niet begrijp is dat die Mahmouds zoveel aan het woord komen bij de VN.
  Toevallig zag ik dat. Abbas.
  Schijnbaar laat de VN zich wel in met terrorisme.
  En de VS kan zich geen bondgenoot meer noemen.
  Die steekt een dolk in onze ruggen.
  Tenslotte is Obama een moslim.
  Niks mis mee, maar hij stookt er alleen maar mee.

  Er wordt me teveel gesmoesd achter die schermen van die grote leiders.
  Ze zijn nog gekker dan Hitler. En extremer.
  Hoe kun je nou oproepen tot verzoening als je die ene partij steeds voortrekt ?

  De VN=Verenigde NaZi’s.
  Dus Israel, je bent gewaarschuwd.
  Je bent omsingeld. 😉

  Geliked door 1 persoon

 9. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad Floating- als ik U zo mag benoemen omdat het nogal een lange naam is- Israel, dat dappere landje, is en word in de steek gelaten. Dankzij de EUSSR, waar de anti-semieten en de eurofascisten de baas zijn, zal bij een conflict waarbij Israel betrokken is, geen steun aan het joodse volk worden verleend. En de stomme kiezers hier in nederland hebben ook nog massaal op de eurofascistische partijen gestemd. Ach hier word ik zo moe van!

  Geliked door 1 persoon

 10. @TH: Je hebt helemaal gelijk! Zo langzamerhand wordt het steeds erger en erger. En zodra je er iets van zegt, zelfs in het algemeen, dan kijken ze je aan alsof ze water zien branden. Ik zie ook wat branden in de toekomst maar dat zal geen water zijn maar onze huizen, dorgen en steden…

  Wat willen ze nu eigenlijk. Dat we ons overgeven en ons laten onderdrukken door idioten die een ideologie aanhangen die niets anders dan dood en verderf preekt over onze hoofden? Over mijn lijk!

  Geliked door 1 persoon

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 22.26. uur, inderdaad Pieter, zo is het maar net. Maar als de BOOSBAARDEN maar gepamperd kunnen worden, dan is NIETS te GEK voor onze (R)OVERHEID!

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik kan me er gewoon zo kwaad om maken. Het is maar goed dat er in mijn dorpje geen moslims wonen…….

  Geliked door 1 persoon

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @FSP, 22:10
  Door welke politiek correcte slang ben jij gebeten..???
  Pro-Palestijn..?? Heb je de koffer met Gretta D. gedeeld of zo…???
  http://tinyurl.com/7p636na

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  De Britse media en regering is niets te dol. Liever je vrouwen laten verkrachten en vermoorden dan maatregelen nemen. Immers, kritiek op de islam en moslims is racisme:
  Politiek correcte verkrachting
  Duizenden meisjes in Groot-Brittannië worden slachtoffer van seksbendes. Zelfs moorden komen voor, maar de politiek correcte maatschappij zwijgt.
  http://www.blu-news.org/2012/09/28/politisch-korrekte-vergewaltigung/

  Geliked door 1 persoon

 15. Petrossa zegt:

  Elke massa religieuze uiting in het openbaar is verboden in frankrijk sinds 1905. Het probleem met Parijs was de angst van de overheid voor brandende voorsteden. Terrorisme werkt.

  Maar op een gegeven moment kwamen de buurtbewoners in opstand en toen was de overheid gedwongen iets te doen, anders zaten ze daar nu nog met hun kont omhoog.

  Frankrijk wordt steeds radicaler trouwens, het recente in de hens steken van de zigeuners onder politietoezicht door de buurtbewoners in Marseille….dat waren dus wel moslims die dat deden.

  Ik maak me sterk als morgen een groep franse niet-moslims hetzelfde doet de politie ze hardhandig zal tegenhouden en in de cel zal smijten en de ‘arme’ zigeuners een nieuw caravan krijgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s