Ben Kok werd uitgenodigd voor een typische islamdialoog

Ben Kok is een held natuurlijk die aan de goede kant vecht, maar het zou geweldig zijn als hij eens een leesbare tekst zou schrijven. Dat is hem door goede vrienden regelmatig verzocht, maar nee, dat gaat Ben niet lukken.

Neem nou eens de kop alleen al boven een verslag van zijn laatste avontuur:

“Wie is God, de Schepper: JHWH uit de Bijbel of de koranAllah? ” Fadel Soleiman vlucht weg voor die vraag, als een boze peuter.

Kijk, dat noem ik nog eens mensen bij je stuk wegjagen!

Een normaal mens komt misschien nog voorbij “Wie is God, de Schepper”, maar bij “JHWH” houdt het voor de meeste stervelingen al op.

Toch is er iets interessants gebeurd en wie wil weten wat dat is, kan het totaal onleesbare verhaal van Ben dat onder die onmogelijke titel staat overslaan en het filmpje bekijken dat Ben van de bijeenkomst heeft gemaakt.

In dat filmpje blijkt dat Ben was uitgenodigd door een zekere Jacob van der Blom, een Nederlandse moslim, die een  dawa-trainingskamp voor moslims had  georganiseerd in Someren voor 28-30 september 2012.  Er zou een gesprek plaats vinden met Fadel Soleiman, een “islamgeleerde” met wie Ben 2 jaar geleden een eerder interview had.

In het filmpje blijkt echter voorts dat Ben alleen uitgenodigd is om van deze Frikandel Soleiman te horen dat hij zijn verontschuldigingen moet aanbieden voor een hond die de Koran zou hebben gelikt in een film van Ben Kok “Islam en Waarheid”. Hier is de teaser-trailer van die docu en kijk eens even op 4:50 dan zie je dat het hondje helemaal niet aan die Koran likt.

Maar het enige dat deze Frikandel dus dik 7 minuten volhoudt, is eisen dat Ben zijn verontschuldigingen aanbiedt voor dat nooit gebeurde Koran-likken. (En al had-ie dat haatboek wel gelikt!) Waarna Ben uitlegt – want zo is Ben dan ook wel weer – dat we dan misschien eerst beter kunnen praten over 1400 jaar Jihad en 270 miljoen vermoorde mensen. Maar Frikandel Sulleman blijft het hondje toch het allerergste vinden en als hij boos is opgestaan en Ben het zaaltje met wat hoofddoeken en baardmijnheren toespreekt, dan komt Frikandel er tussen met de mededeling dat in de Koran staat dat elke moslim die gaat zitten met ongelovige honden die de Koran of de Profeet beledigen iets héél ergs doet. Waarna alle hoofddoeken en baardmijnheren hun stoelen achteruit schuiven en de zaal verlaten.

Overigens wordt het hoog tijd dat die docu “Islam en Waarheid” waarvoor ik zelve nog ooit de titel heb aangedragen online komt. Ben Kok is inmiddels van verschillende kanten gevraagd om dat te doen. Er zijn nu wel genoeg exemplaren van verkocht, c.q. er worden er nog nauwelijks verkocht. Dus online die handel, Ben!

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

99 reacties op Ben Kok werd uitgenodigd voor een typische islamdialoog

 1. Jan zegt:

  Honden lusten de koran ook niet, Martien.

  Like

 2. Jan zegt:

  Ayn Rand had helemaal gelijk toen zij Arabieren betitelde als wilden en barbaren. Ik hoor van dit onbenul hier hetzelfde als van al die koranimals dat zij beledigd zijn en excuses willen. Net Abbas, ook zo’n randdebiel en leugenaar vanaf het eerste uur.
  Dat achterlijke volk (wat produceert het eigenlijk?) begint al aan de andere kant van de aardbol te krijsen en te gillen als ik mijn fiets fout stal bij Sloterdijk.

  Like

 3. Roel zegt:

  Die Fadel vindt dat iedereen geregeerd wordt door de sharia. Parlementaire wetten vindt Fadel onzin. Sharia boven alles. Welke politicus heeft de moed om zo’n man ons land uit te flikkeren? Welke politicus durft in te zien dat de koran, hadith, sira de Nederlandse wet overtreden omdat deze teksten oproepen tot moord, verkrachting en marteling?
  Misschien iets voor Marcouch? Oh nee, dat is een zelfverklaarde aanhanger en bewonderaar van de verkrachtende, moordende beul en slavendrijver Mohammed. Dat durft zo’n Marcouch gewoon te zeggen. Ik vind dat daar een einde aan moet komen.

  Like

 4. Reuze bedankt Martien Pennings dat je het Engelse interview vertaald hebt! Ik ben zat bij Ben geweest tijdens kerkbijeenkomsten en ik heb zelfs een koran van hem gekocht maar ik blijf het verspilde moeite vinden om met die gehersenspoelde barbaren in discussie te gaan. Misschien doet ie het voor ons? Om ons te vermaken met zo’n interview?

  Like

 5. marijke zegt:

  Ik heb groot respecht voor deze man.Bravo moesten we meer van hebben,

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Zulke zandschorpioenen als Soleiman beseffen niet wie er tegenover hen staat.
  Een geannoteerde (gedrukte en digitale) gratis versie van de koran verspreiden en het is voor eens en altijd gedaan met hun chantage!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Degene die B.Kok de les zit te lezen heeft het over respect voor een boek. Daarna ben ik gestopt met kijken. Respect voor een boek is te BEZOPEN voor woorden. Een boek is geen mens!
  Respect is bedoeld voor mensen, niet voor boeken en al helemaal niet voor godsdiensten, niet-bestaande goden en hun dito schoenpoetsers. In Kok’s plaats had ik baardmans in klare taal te verstaan gegegen hoe de kaarten geschud zijn. Kok is ook bijna nederig, alsof hij zich verontschuldigt, terwijl er niks te verontschuldigen valt.
  Kok moet heel goed oppassen dat hij met dit onderdanige gedrag niet naar appeasement neigt
  want dat straalt hij uit. http://tinyurl.com/3z6csvp
  (over Churchill en de krokodil)

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Nogmaals, Ayn Rand mag dan gelijk hebben dat moslims wilden zijn, maar leg meteen uit dat bv. Afrikaanse Christenen géén wilden zijn.

  Like

 9. marijke zegt:

  Gerrit die vent bleef maar door gaan dat Kok zijn excuus moest aan bieden.Maar hij deed het mooi niet.Zo wat is er zo nederig aan hem.Hij doet het teminste op een beschaafde manier en die man is maar aan het schreewen.zo als altijd met die gasten.Voor mij is hij de winnaar en daar bedoel ik de Heer Kok mee..

  Like

 10. marijke zegt:

  En dan daar bij .Wij hebben een grote bek achter de pc.Maar kok staat wel met de joodse vlag tussen al die haat baarden in he.Dat zie ik een hoop hem nog niet na doen..

  Like

 11. rommel zegt:

  Schitterend die lichaamstaal van Ben op dat gezeur van die zeikmoslim. Dat nonchalante met van die ‘jij bent gek’ oogopslag, en dan dat droge schouderophalen met die handjes van ‘het zal wel wat doe je eraan’ omhoog. Prachtige man.

  Like

 12. sprx zegt:

  En als mijn goede vrind Martien eens een KORTE text zou schrijven 😉

  Like

 13. lucky9 zegt:

  @ oogenhand op 1 oktober 2012 om 21:51
  Graag, maar leg jij nu maar eerst eens uit waarom mohammedanen géén wilden zijn.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke: dank voor je reactie. Maar wat voor B.Kok geldt als beschaafd* is voor iedere moslim een teken van ZWAKTE. Dat bedoelde ik. Ik heb 4 jaar geleden de rollen omgedraaid, ik spreek ze op besliste toon aan, ik zeg ze snoeihard de waarheid en het werkt.
  * ze zullen het nooit leren, in geen 1000 jaar.

  Like

 15. rommel zegt:

  ‘Maar kok staat wel met de joodse vlag tussen al die haat baarden in he.Dat zie ik een hoop hem nog niet na doen..’

  Dat klopt. Maar als ik voor mij zelf mag spreken, komt dat voornamelijk omdat ik niet, zoals Ben, de heilige overtuiging heb dat als ik dood ben er een hiernamaals op me wacht waar de lol pas echt voor eeuwig gaat beginnen. Misschien heel laf, maar ik hang nogal aan het leven. Voor mij is er niets meer daarna.

  Like

 16. Ik geloof ook niet in het eeuwige hemelse leven voor Christenen. Net zo min als ik geloof dat moslims voor eeuwig in het hemels Paradijs komen en dat de mannelijke moslims ieder 72 maagden krijgen… Ik geloof in het eeuwige leven op de aarde als volmaakt mensenpaar.

  Like

 17. marijke zegt:

  Rommel 22″33.Ik zou niet weten of ik zo rustig zou kunnen blijven hoor.Daar om bravo voor deze man.

  Like

 18. rommel zegt:

  Inderdaad een bravo voor Ben. Maar voornamelijk omdat die aan mijn kant staat. Laten we eerlijk zijn, dezelfde rust zie ik bij een islamitische terrorist die zichzelf met een bomgordel naar zijn paradijs opblaast. Ik vind hem inderdaad heel moedig, maar weet ook waar die moed vandaan komt. Van een sprookjesfiguur die je een eeuwig leven in een hemel belooft als je in zijn naam sneuvelt.

  Like

 19. Elvi zegt:

  Kijk nou eens goed.
  Ben Kok denkt werkelijk dat hij het met moslims over God beleving kan hebben. Verwacht hij dat hij daardoor dichterbij komt? Dichter waarbij? Zijn film is van grote waarde, maar daar ging het helemaal niet over.
  Hij sprak zijn verbazing uit over mij, in gesprek met hem, dat ik als atheïst toch voor de joods-christelijke waarden sta. Wat zegt dat wel niet.
  In mijn ogen is iemand die zo van de rationaliteit vervreemd is geraakt en alles aan JHWH ophangt een fantast.

  Absoluut goed bedoeld van Kok en zeker bewonderenswaardig, maar totaal….
  …naïef!
  En als je goed kijkt heeft het op geen enkele manier ook maar iets toegevoegd. Hij werd voor de ogen van de moslim gemeenschap volkomen weg gezet. Het is voor mij alleen maar de zoveelste bevestiging van het slaafse van dat geloof aan de koran.
  Ben zoekt steeds de discussie… maar wanneer wordt hij wakker? Wanneer wordt iedereen wakker?

  Er ís geen discussie! Als ze niet hardhandig op hun plek worden gezet zullen wij dat heel erg gaan bezuren. We bezuren het al……. En dat is wel wat het filmpje nog het meest aantoont.

  Like

 20. Elvi zegt:

  Ben doet het wel.. en laat daarmee zien dat het onmogelijk is. Dat is wel van toegevoegde waarde.

  Like

 21. marijke zegt:

  Elvi ja ik kan een beetje met je mee gaan.En ja dat het onmgelijk is.Maar wat doen wij dan ?

  Like

 22. marijke zegt:

  Denk die o er maar even bij onmogelijk

  Like

 23. rommel zegt:

  Accepteer het nou maar. Behalve een kleine groep christenen die hun geloof met een grote korrel zout nemen en bereid zijn om voor hun leven te vechten ipv te prediken zijn er nog veel te veel die het allemaal als godswil zien en gaarne bereid zijn, zoals die goedgelovige klungels in de arena, zich liever door de leeuwen te laten opvreten, dan al die maffe hersenspinsel religiën en in het bijzonder hun eigen favoriet op de mesthoop te gooien. Ik word toch wel zo moe van dat gelovige volk met hun patent op hun hemel. En maar zeuren, zeiken en dreigen dat je naar de hel gaat als je niet net zo debiel als hun wordt. Sinds die moslims hun beste beentje hebben voorgezet heb ik het helemaal gehad met die hemeltheoriegasten. Van mij kunnen ze allemaal naar de maan lopen. Dat hele halve gare zooitje.

  Like

 24. marijke zegt:

  Rommel ik heb respect voor dat je zo eerlijk bent.Ik gaf alleen een antwoord op Gerrit zijn comment .En die geef ik niet te veel.En ja ik blijf er bij wij gaan van blok naar blok en spugen ons gal en gaan weer over tot de orde van de dag.En deze man zit vaak in het hol van de leeuw.En dat is alleen mijn punt.

  Like

 25. Elvi zegt:

  @ Marijke

  Wat kunnen wij doen dan? Wat kan Ben doen?
  Wat schrijven.. wat protesteren… een semi discussie aangaan….

  Het is afschuwelijk, maar we zijn verkocht en zolang dat besef niet diep bij iedereen binnen dringt, kunnen we niks doen. Wat mij betreft geeft de PVV het antwoord, maar we hebben gezien tot welke manipulatie de media in staat is.
  De regering houdt ons koest met een Kunduz akkoord waarover we ons kunnen opwinden. Rutte en Pechtold mogen bij de Bilderberggroep op bezoek zonder dat te verantwoorden. En Nederland is in de ban van voetbalwedstrijden of talentenjachten.

  Vertel het me maar. Protesteren op de maliebaan zoals Frik voorstelt?
  Het kan niet meer. Het is oorlog en daar zullen we langzamerhand aan moeten wennen. En dat wennen zal in eerste instantie onze portemonnee zijn. Waarschijnlijk zijn we dan al te afhankelijk en is het te laat.

  Like

 26. rommel zegt:

  En al zou er een hemel zijn.
  Liever met Britney Spears en Madonna in de hel dan met moeder Theresa en Gielah in de hemel.

  Like

 27. rommel zegt:

  Blijven reageren Marijke. Je reacties zijn ondanks mijn tegenwerpingen altijd een aanwinst op het net. Laat je stem gelden. Kick ass baby. Only dead fish go with the flow.
  Trek je niks aan van mij, doet de rest van de wereld ook niet.

  Like

 28. rommel zegt:

  Ik heb het nog veel te goed met mijn eigen huisje, tuintje, vrouwtje, kindje, hondje, autootje, en gevulde ijskast om me tot werkelijk verzet te laten verleiden. Ja, ook ik ben niet vreemd van hypocrisie en egoïsme.
  Eindelijk heb ik mijn leven op spoor met een gezin waar ik van hou en die mij aanbidt zal ik het in de weegschaal stellen door net zoals vroeger alleen aan me zelf te denken door mijn wraakgevoelens te volgen om mijn gram te halen? Wie gaat hier mijn kind opvoeden en het financieel plaatje rond maken als ik 20 jaar moet gaan zitten. Jij? God?
  Ik wacht het wel af, maar kan je nu al beloven wanneer deze familie er onder gaat lijden en er weinig meer te verliezen is en alleen maar te winnen, de ouwe rommel naar boven komt die voor zijn bestaan vecht. Verder laat ik me in die revanchefantasieën niet over uit.
  Het moet wel spannend blijven.

  Like

 29. marijke zegt:

  Whishfull thinking Rommel to be in heaven wite those two girls.Smile.

  Like

 30. rommel zegt:

  @ Klont

  Ja joh, maar gelukkig kan iedereen zich wel druk over jou maken. De wereld staat stil bij jou. Soms krijg ik het idee dat je met je hoofd naar beneden van die ladder bent gevallen.

  Like

 31. @Marijke voor wat het waard is, ik ben het volledig met u eens.
  Als atheïst zijnde voel ik niet mee in het geloof van Ben Kok, maar ik heb zeer grote bewondering voor de man, en ik betwijfel of de moed die hij keer op keer toont geïnspireerd is doordat hij denkt in de hemel te komen.
  Eerder denk ik dat de man een held is en dat hij in staat is op rustige toon alles wat de barbaren beweren te weerleggen.
  En in vergelijking tot hem schieten wij allen als toetsenbordtijgers ernstig tekort.

  Like

 32. Piet Klont zegt:

  @Uil Tijlenspiegel:

  Ik niet!
  Ik maak ook nog plaatjes!

  Like

 33. Piet Klont zegt:

  rommel zegt:
  2 oktober 2012 om 01:12

  Ik mag dan naar beneden zijn gevallen, maar jij bent omhooggevallen, je lijkt wel zo’n salonsocialist.
  Die hebben ook nooit iets gepresteerd en leven als Wim Kok bij de ING-Groep kort geleden.

  Like

 34. oogenhand zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  1 oktober 2012 om 22:56

  Inderdaad, rollen om draaien; moslims houden er niet van als ànderen met eeuwige verdoemenis dreigen.

  Like

 35. Piet Klont zegt:

  Elvi zegt:
  2 oktober 2012 om 00:04

  Helemaal mee eens!

  Like

 36. jacob waterman zegt:

  72 maagden dat is een straf, ik heb hier al moeite met 1, en dan vinden die geloofs fanaten dat het een beloning is voor het corecte leven hier op aarde aan mijn hoela.Wat zijn het toch zielige figuren, en als de imam het zegt en of beloofd dan is het zo.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Volgens de Islam krijg je bijbehorende potentie. Maar voor zieke geesten is er een nòg leukere beloning. De gelovige mag na zijn dood de vijanden van God eigenhandig eeuwig martelen.

   Like

 37. Jan zegt:

  jacob waterman zegt:
  2 oktober 2012 om 07:48

  Dat zei ik eens tegen een socialist en hij werd ziedend; dat als drie vrouwen seks met je willen per dag dat de eerste weer, laat ik het afronden, een maand later aan de beurt is. Als de wulpse mohammedienes dagelijks seks willen komt de djihadist op ± 33 minuten per wip, langer is niet mogelijk wat tijd betreft, er moet ook worden gezopen en gevreten zoals in “La Grande Boeuf”.
  3x seks per mohammedienne, als zij hitsig is, levert een wip op van 1 minuut per hoeri. Lichamelijk onmogelijk. En dan te bedenken dat de djihadisten rozijntjes krijgen.

  Like

 38. Vasti zegt:

  Schapen zijn het zoals ze als één man gehoorzaam opstaan en de zaal verlaten. Er is geen ruimte voor het individu binnen de islam. Reden te meer voor ons om oog te houden op de individuele seculiere moslim en ruimte te geven voor haar/zijn persoonlijke mening. Ze zijn er, en ze zijn belangrijk.
  Veel respect voor Ben.

  Like

 39. Tom Hendrix zegt:

  @Elvi 00.40. uur, ik heb respect voor de bijdragen van @ Marijke. Helaas moet ik mij aansluiten bij de conclusie van U en @ rommel, dat we AL in OORLOG zijn met de moslims. We zullen ons moeten gaan VEDEDIGEN, er zit niks anders op. Onze OVERHEID heeft ons verraden. Verder heb ik wel waardering voor de manier waarop Dhr. Kok, zijn punt naar voren heeft gebracht, en ja ook dat vind ik dapper van Ben!

  Like

 40. Pingback: “Wie is God, de Schepper: JHWH uit de Bijbel of de koranAllah? ” Fadel Soleiman vlucht weg voor die vraag, als een boze peuter. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 41. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke, 00:38
  je schreef: ik geef alleen antwoord op Gerrit zijn comment(dat ik goed doorheb dat Kok naïef is en alles vanuit z’n eigen geloofsbeleving wil oplossen)…
  en die geef ik niet te veel. Wat is dat? Komt mijn uitleg niet goed over?
  Problemen met de feiten zoals ze zijn?

  Like

 42. marijke zegt:

  Gerrit waar heb je het nou over? Ik zit niet in een pissing contest hoor.Dat jij er zo over denkt moet je zelf weten.Zo als ik schreef met wat Elvi schreef kan ik een hoop in mee gaan.En by the way dat zijn jou feiten en moet ik het daar mee eens zijn?.Get a life.

  Like

 43. G.Deckzeijl zegt:

  Sure.

  Like

 44. Tom Hendrix zegt:

  @Paardekoper 11.15. uur, het boeit verder niet waar Ben Kok voor staat. Iedereen, die de ISLAM aanvecht is in het goede kamp! Ik trek net zo makkelijk op met agnosten, atheisten, hindoestanen en boedhisten als het erom gaat, afbreuk te doen aan de weerzinwekkende ideologie, van de karavanenberover en halsafsnijder MO!

  Like

 45. Hellen zegt:

  Taqqiya hier taqqiya daar , dat is wat ik hoor van die woestijnrat, ik begrijp niet dat Ben Kok tussen zo’n bende slachters en schaamlappen gaat zitten , niemand brengt de gebrainwahste hersens van die inbreed sekte tot andere gedachten , dat tuig heeft zijn hersenen bij de geboorte overgeleverd aan de duivel . Denkt iemand dat je een antwoord krijgt over de 270 Miljoen slachtoffers van die barbaren ? Rot op , het enige wat we krijgen zijn leugens , bedrog en een partij gehuichel , staat in het verschrikkelijke haatboek vele malen beschreven , ze belazeren ons waar je bij staat . Ik heb zeker waardering voor Ben Kok , maar ook hier zien we weer dat de taqqiya spugers het hoogste woord hebben , het is zo simpel , ze verachten elke niet moknieler . Na vele jaren ellende van dat islamitische tuig en alle info die er te vinden is ( en dat is er meer dan genoeg ) over de barbaren zeg ik openlijk dat ik de sekte bloederige mohammedaanse
  warlords ook veracht en dat ik tegen de vijfde colonne , die zich de vreeTzamen noemen ,
  zal vechten tot mijn laatste adem , dat ben ik verplicht aan mijn ouders en voorouders en zeker als ik denk over de toekomst van mijn kids !!!!!

  Like

 46. G.Deckzeijl zegt:

  @Paardekoper, 11:15 Deze is ook erg sterk. (positivo’s in de rechter sidebar)

  Like

 47. G.Deckzeijl zegt:

  In deze wereld heb je mensen die IN DE HEER zijn. Da’s heel mooi.Maar ik heb andere hobbies.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Showbizz/article/detail/3325245/2012/10/02/Kim-Kardashian-toont-decollete-tijdens-roeitocht.dhtml
  En om ieder misverstand uit te sluiten: ik vind zelf een handvol voldoende.

  Like

 48. vanhetgoor zegt:

  Ligt het aan mij? Ik zie geen moslimdialoog, ik zie een monoloog. Dit is geen gesprek van iemand met iemand dit is een retirade tegen iemand.

  Like

 49. marijke zegt:

  Ja Gerrit met jou twee laatste comments begint het hier op een funny farm te lijken.Slaat toch helemaal nergens op.

  Like

 50. Hahahaha, Funny Farm, misschien kan jij wel voorts voor de ‘joke of the day’ zorgen, Marij! 🙂

  Like

 51. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 11.51. uur, helemaal mee eens Hellen. En dat gezever van anderen over Ben Kok laat ik voor wat het is. De man verdient respect, hoe je ook over zijn overtuiging mag denken, HIJ STAAT er wel tussen de HAATBAARD IDIOTEN! En al moeten we met het “vliegend spaghettimonster”, samenweken om deze IDIOTEN weg te krijgen, dan is dat PRIMA het brengt ons naar ons doel namelijk het vernietigen van het grootste KWAAD DE ISLAM.

  Like

 52. Ik ga de discussie met moslims liever uit de weg. Want ze lynchen me als ze de kans krijgen. Zie een fragment van mijn werk: http://www.svpbunschoten.nl/politicalart.htm

  Like

 53. F Bonebakker zegt:

  Die maagden mogen ze van mij houden veel te veel werk 71 ik moet er niet aan denken laat Allah het lekker zelf doen

  Like

 54. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 15.22. uur, Jack ik heb uw site bezocht, en ook het filmpje gezien, waarop de HAATBAARD een man het hoofd afsneed! Ik blijf erbij, geweldloos komen we niet van dat MOHAMMEDTUIG AF!

  Like

 55. Bonebakker,
  Dat is een hardnekkig wijd verbreid misverstand, het zijn geen 72 maagden, maar één maagd van 72! 🙂
  Die moslims verdraaien de feiten al eeuwen!

  Like

 56. Henk Bonebakker zegt:

  Ook Linsky’s place zit verkeerd. Het zijn geen ‘Virgins’ maar ‘Virginians’. Ik zou zeggen: sterkte.

  Like

 57. Martien Pennings zegt:

  Ik mis Ko Lumbus al een tijdje.
  Maar ik vermoed dat Chantal nu Paardekoper heet.

  Like

 58. oogenhand zegt:

  Vliegend Spaghettimonster?! Dan toch zeker mijn godsdienst. Die belooft ook maagden, maar dan ijzeren maagden, met scherpe puntjes in hun doos. Daar kunnen de vijanden van mijn godsdiensts in.

  Like

 59. Miryam zegt:

  Opvallend ook, volgens Ben Kok was ‘islamwetenschapper’ Martijn de Koning (aka dr Kromzwaard) aanwezig. Wat deed ie eigenlijk. Hij weigert verslag te doen over het gehele event behalve dan dit gedoe tussen kruisvaarder Ben Kok en jihadi Soliman: http://religionresearch.org/martijn/2012/10/02/mannen-met-een-missie-fadel-soliman-ben-kok/

  Like

 60. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 16.38. uur, dat denk ik ook!

  Like

 61. Ha Tom Hendrix (15.37 uur)… het is mijn site niet, wel mijn werk, het is de site van de Spakenburgse Vrijheids Partij waar vermoedelijk deze vijf en nog eens elf van mijn anti-islam schilderijen met toelichting op komen. Een fractie lid van de SVP verwijst op twitter regelmatig naar artikelen van E.J. Bron. Dat filmpje heb ik ontdekt dankzij een link van G. Deckzeijl.

  Like

 62. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 19.00. uur, maar het is voor de goede zaak, en fijn dat er nog partijen zijn die wel voor onze waarden op willen komen, hoewel het zijn er te weinig. Ik word nog steeds bloedlink.als ik die ISLAMSCHOFT het hoofd zie afsnijden van een andere mens. VOOR MIJ MOGEN DE HAATBAARDEN NU NOG GELIJK DOODVALLEN!

  Like

 63. Anneke zegt:

  Fadel Solomon zit duidelijk niet goed in het zadel. Ben Kok heeft een stevige -, stabiele zit. Fadeltje (of is het eigenlijk niet FABELTJE ???) wil, als vele andere islamieten, zo graag het zielige slachtoffer-rolletje blijven spelen. “Och…gèrme….”. Maar ohoho achter onze ruggen; wat zijn ze INTENS gemeen en achterbaks!!! Wàt heeft het westen zichzelf beschadigd, door specifiek zéér verleidende olie-aanbiedingen, vanuit een zeer DUISTERE Allah-wereld….”Alaaaaaaaffff….a-Slaaaaafffff; kan er beter gezegd worden.

  Like

 64. ‘profeet’ Mohammed wilde iedereen die geen moslim wilde worden een kopje kleiner maken. Dat gebeurt al 1400 jaar in het Midden-Oosten en Afrika. Wanneer in Europa?

  Like

 65. Ko Lumbus zegt:

  @ Tom hendrix om 18:40

  Laat je niet al te gek maken, Tom.

  Like

 66. lucky9 zegt:

  Kek e ker iere ! Ko kwibus is back on Bron!
  Wat een gotspe, wat een lef !

  Like

 67. Piet Klont zegt:

  Laat je niet al teveel opfucken, lucky.

  Like

 68. Ko Lumbus zegt:

  Back on Bron, Ukkie?
  Ben krap drie dagen de stad uit geweest en ik word al gemist hier. 😆
  Ga maar gauw kijken onder de Pennings-Vermeersch draad.
  Kun je ons weer vergasten op een van je paranoïde hersenspinsels.

  Like

 69. rommel zegt:

  Toch wel jammer dat doorgaans de meest energieke strijdlust die islamcritici hier kunnen opbrengen wordt uitgedeeld door verbaal tegen elkaar in geweer te komen en al die vuurkracht onderling op elkaar vergeefs is verspild dan het uit te delen waar het hoort, op de werkelijke vijand. Ik pleit voor een vrede totdat het grote gevaar het onderspit heeft gedolven, Vooral de vrouwtjes moedig ik aan hun persoonlijke nijd voorlopig opzei te zetten voor het grote doel. De overwinning. Embrace je naaste in liefde en troost. Voorlopig. Sta elkaar bij en geef verlichting. Met name degene zonder piemeltje geboren wil ik aanmoedigen hun hart – en de rest – te laten spreken door is begrijpelijk en lief te zijn.
  Vooral voor rommel.
  Bron weet mijn email. Maak van je kruis geen moordkuil. Release me.

  Like

 70. toetssteen zegt:

  @Paardekoper zegt:

  ‘Retirade is een sanoniem voor tirade.’

  Er even vanuit gaand dat er een misverstand was tussen de linker en de rechterhand tijdens het indrukken van het qwerty board, lijkt synoniem me ook niet rechts doen aangaande de overeenkomsten tussen beide begrippen.
  Tenzij Paardekoper de mevrouw van de retirade is en regelmatig een tirade te verwerken krijgt als de rollen op zijn of dat de plee overstroomt.

  Like

 71. toetssteen zegt:

  Oké, Ben Kok.
  Ik hoorde hem ik meen vorige week op radio1. Hij deed het geweldig goed, een dikke vette negen, maar wat een ongelofelijke regie en wat een armoede van de kwakende meiden hiep en hoi. Ik weet echt niet meer hoe die dames heten, maar eentje was de troonopvolgster van Prem.
  Zucht en dat klaagt over een glazen plafond!! Dat stel komt niet een verder dan….. pleegt zelfcensuur.

  Like

 72. marijke zegt:

  Goed dat toetssteen toch nog terug komt op Kok.Want daar ging het art toch over?ja als ik het goed heb is de opvolgster van Prem van marokaanse afkomst.

  Like

 73. Ko Lumbus zegt:

  Clipje voor rommel.

  Like

 74. Ko Lumbus zegt:

  sorry hoor, verkeerde clip.

  Like

 75. Ko Lumbus zegt:

  Pulp fictie, de behandeling die Ben Kok hier krijgt.
  En dat soort islamhaatgriezels is ook vader en brengt kinderen groot…kom daar maar eens ongeschonden uit tevoorschijn.

  Like

 76. Ko Lumbus zegt:

  Dit moest ‘m zijn, die clip.

  Like

 77. toetssteen zegt:

  @Marijke
  Geen flauw idee, maar ik herinner me wel dat mijn vrouw nogal pissed was. En terecht.
  Dat Ben Kok de beleefdheid en het geduld opbracht was lovenswaardig.
  Ik heb niet veel met de gedachten van Ben Kok, en dat weet hij, maar wat ik hoorde was geen discussie.

  Like

 78. Piet Klont zegt:

  Rommel op 23:00 uur heeft helemaal gelijk!
  Eerst slaan we de vijand terug, daarna slaan we elkaar de hersens in.

  Like

 79. marijke zegt:

  toessteen mijn punt is alleen dat de man iets doet .Mijn man is amrikaan en ik liet hem een filmje zien dat ze op de joodse vlag hun voeten afveegde.Mijn man is daar wild over,net als dat ze de Amerikaanse vlag in de fik steken.Ik zeg ze doen maar.We zijn allemaal anders..Laatst las ik hier dat iemand een stuk varkens vlees tussen het halalvlees gooide.Wachteres en Henk en Verderso die spanderen heel veel tijd om hele goeie stukken te schrijfen.En daar bedoel ik mee dat Ben Kok het op zijn manier doet.En ik heb er moeite mee de geene die niks doen altijd met kritiek komen.Want ik weet niet of ik dat zou durven zo als Kok tussen die schreewende haatbaarden in me eentje zou durven staan

  Like

 80. marijke zegt:

  Ik zie een foutje zitten kijk er maar over heen

  Like

 81. toetssteen zegt:

  @Marijke
  Als ik mijn vertoetsingen achter elkaar moet leggen dan zou ik nog meer free tickets hebben dan dat ik nu al heb. Mja, die worden in Nederland wel belast, alsof lekker twee keer per week naar andere tijdzones helemaal niks van je kost! Ben je gek! Morgen Den Pasar, paar dagen later Anchorage. We gaan je belasten!!! Zal je leren… En onderwijl krijst men over globalisering.

  Like

 82. marijke zegt:

  Ja hij is leuk hoor Heer Rommel.Grapjas

  Like

 83. Piet Klont zegt:

  Mijn favoriet van Van Duin!!

  Like

 84. Pingback: Mannen met een Missie: Fadel Soliman & Ben Kok — C L O S E R

 85. Frans Brassens zegt:

  @Marijke (3-10; 00:49)
  Wegens afwezigheid een wat late reaktie.

  Je hebt gelijk. Ieder die iets ‘doet’ tegen de islamverloedering van Nederland doet dat op zijn eigen manier. En daarom verdient Ben kok nét zoveel respect als de scribenten hier ter plekke én degene die dit projekt beheert.
  Kok staat ook op dezelfde manier in deze zaak. Namelijk als iemand die ‘vecht’ zonder dat er ook maar énig praktisch resultaat te verwachten valt.

  Maar die mensen moeten er óók zijn, omdat ze -indien gehoord- de basis en de legitimering (kunnen) vormen voor praktischer en meer op resultaat gerichte vormen van gevecht.

  Dat laatste begint bijvoorbeeld met het door jou genoemde gooien van varkensvlees. En dat eindigt, noodgedwongen zowel als noodzakelijk, met zaken die anderen hier aangeven:
  Keiharde aktie tegen het gehersenspoelde tuig dat zich laat leiden door zich ‘allahdienstig’ noemende leidende -en eveneens gehersenspoelde- tuig dat weer onderhorig is aan nog groter, internationaal tuig.

  Uiteindelijk zou er ook aktie moeten worden ondernomen, móet er aktie worden ondernomen, tegen de verantwoordelijken voor het pamperen van een fascistische ideologie als de islam.
  Als je dat laatste netjes wilt doen ontneem je hen de macht door correct te stemmen en hen daardoor te elimineren.
  Maar, Marijke, daarvoor is het gros van de Nederlandse bevolking én elders!- ongeacht het I.Q.- te DOM, want te onverschillig, te ongeïnteresseerd zolang het volgens hen nog ‘goed’ gaat.

  De enige manier om dat domme volk wakker te maken is hun levensstijl, dus portemonnee aan te spreken.
  Dat gebeurt ook, maar zo sluiks en geniepig, dat hier sprake is van ‘kikkers koken’ (de titel van een blog van me elders op het internet). Kikkers kook je door ze in een pan te stoppen en de temperatuur langzaam op te voeren zodat ze het uiteindelijke plan, het koken, niet in de kikkersmiezen hebben.
  Waardoor ze langzamerhand zó versuft raken dat ze er niet meer aan (kunnen) denken om de pan uit te springen om hun geprefabriceerde lot te ondergaan.
  Helaas worden ook wakkerder kikkers meegekookt, omdat ze zich niet uit de hinderende massa domme kikkers kunnen bevrijden.

  Like

 86. Tom Hendrix zegt:

  @Frans Brassens 21.30. uur, uw uitleg d.m.v. de kookpan met de kikkers geeft de werkelijkheid van het overgrote deel der nederlandse kiezers perfect weer. Ook ik zou wensen dat we op een democratische manier van de islamofiele-en eurofiele partijen zouden afkomen. Maar 12 september heb ik kunnen zien hoe dom velen in nederland zijn, massaal VVD stemmen en in het kielzog de PVDA meenemen, deze partijen hebben 40 jaar lang in diverse samenstellingen in Nederland geregeerd. Kiezers in nederlanden hebben dan ook voor een groot deel het IQ van een gestoomde garnaal. Het gaat inderdaad schijnbaar nog niet SLECHT GENOEG, maar de KLAP komt nog, dat staat als een paal boven water.

  Like

 87. Frans Brassens zegt:

  Het gaat inderdaad nog niet slecht genoeg Tom -21:40- (doe mij effe JIJ i.p.v. U, anders voel ik mij écht 72), en de eurofiele troep zal het kikkers koken blijven praktiseren tot het door mij genoemde punt waarop er geen terug meer mogelijk is.
  Al ‘feeding the crocodile’ tot ook die kortzichtige, stupide troep aan opslokking onderhevig zal zijn.

  Tom, ik was altijd en ben dat nog steeds, een vechtersbaasje voor de gerechtigheid en de eerlijkheid. Een gebrek dat ik tijdens mijn opvoeding in een uiterst arm maar keurig net en hardwerkend gezin én mijn aanwezigheid in de toen nog ‘sportief vechtende’ straten van Rotterdam heb opgelopen.
  Altijd optimist ook gebleven. Maar nu, in mijn nadagen zogezeid, ga ik toch langzamerhand twijfelen aan het gros van mijn medemensen. Ben ik niet op de verkeerde planeet geland?

  Like

 88. Als het stemmen daadwerkelijk zou helpen, was het allang verboden geweest. De gang naar de stembus wordt veelal gebruikt om opnieuw de massa te manipuleren en rijp te maken voor zaken die alleen in ons nadeel zijn. Dit was goed te zien aan de afgelopen verkiezingen. Het was meer dan duidelijk dat de peilingen bedoeld waren om de stemmen zoveel mogelijk te sturen richting de eurofiele partijen en partijen welke een enorme voorstander zijn van nog meer immigratie.

  Ik weet niet meer wie het was die het zei, vermoedelijk Geert Wilders: Als je VVD stemt, krijg je de PvdA er gratis bij/Een stem op de VVD is een stem op de PvdA.

  Langzaam maar zeker plukt iedereen de wrange vruchten van deze verkiezingen, ook voor degenen die op andere partijen stemden zoals de PVV of SGP…

  Zoals Tom Hendrix het als duidelijk zegt: Het gaat een enorme ontzettende teringbende worden waar de kleine man de grootste klappen mag/moet opvangen! En het zal steeds erger worden, kan het nog erger? Ik vrees van wel en zullen we situaties krijgen zoals in andere landen waarbij autochtone burgers uit hun woningen worden verdreven om plaats te maken voor de allochtone importzooi!

  Er moet echt wat gebeuren anders gaat het zeker de verkeerde kant op en als puntje bij paaltje komt weet ik al wat onze leiders (HA!) zullen zeggen: Wir haben es nicht gewusst… BAH!

  Like

 89. Tom Hendrix zegt:

  @Frans Brassens 22.13. uur, Frans dat herken ik volledig. ook ik kom uit een groot gezin- 11 kinderen- tja pastoor kwam toen nog regelmatig aan de deur, maar we hadden in ieder geval nog geleerd wat eerlijkheid en plicht was. Nu, zie ik terug-ben de 60 gepasseerd- en vraag mij af wat er met ons land toch gebeurd is. En dan kan ik mij voorstellen, dat mensen compleet overspannen raken van de huidige maatschappij. Wat had ik graag gezien, dat Pim Fortuyn de kans zou hebben gehad om te gaan reageren, maar sinds zijn dood is het allemaal nog veel erger geworden!
  En onze bevolking vergaapt zich aan: ” Boer zoekt vrouw”, en ” Sterren springen”.

  Like

 90. Tom Hendrix zegt:

  Oeps web master, reageren moet zijn regeren, na de tekst om te gaan.

  Like

 91. De TV is hét middel om de grote massa te hersenspoelen met vermaak en linkse propaganda. Inmiddels is het al aardig te vergelijken met de film 1984 alleen ziet de TV nog niet wat we doen en deelt deze nog geen bevelen uit!
  Censuur, onderdrukking en NSB praktijken tezamen met brood en spelen…. Tja.

  Like

 92. marijke zegt:

  Frans Brassen 21:30 dank je voor de comment.Je hebt het heel goed verwoord.Niets meer aan toe te voegen.Helemaal mee eens.Bravo

  Like

 93. Jan zegt:

  Kok heeft gelijk: de koran doodt:
  Woman admits to killing her infant with Koran
  A woman who confessed to suffocating her 5-month-old child with the family’s copy of the Koran is on trial in western Sweden
  http://www.thelocal.se/44154/20121031/

  Like

 94. oogenhand zegt:

  Die teef zal na haar dood zelf voortdurend met de koran doodgeslagen worden. Overigens zou meer geld wel leuk zijn. Op mijn website staat dat giften aftrekbaar zijn.

  Like

 95. johannes zegt:

  aan het rot boek gelikt? gelikt? ha ha ha,wat een lief hondje zeg ,en voorbeeldig opgevoed!
  mijn hond zou iets andersgedaan hebben! om over z’n baasje maar niet te spreken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s