Professor Schachtschneider: Staatsgreep!

Professor Karl Albrecht Schachtschneider heeft vorig jaar al een boek geschreven over de “wetsovertreding van de euro-politiek” en deze een “staatsgreep van de politieke klasse” genoemd. Terwijl het boek heel nauwkeurig op technische details ingaat, die door de nieuwste ontwikkelingen al weer gedeeltelijk werden achterhaald, geldt het voorwoord nog steeds. We citeren een sterk gedeelte:

De euro is mislukt, maar de Europese “integrationisten” willen hem redden, kostte wat het kost. Ze gebruiken uitgerekend dit mislukken van hun belangrijkste project om van de Europese Unie nog sneller een “verenigd Europa” te maken, waarnaar ze vanaf het begin gestreefd hebben, de Europastaat, waarin de volkeren van Europa niet meer in nationale individuele staten zelf hun lot bepalen, maar waarin een grote hoeveelheid onderdanen als arbeiders en consumenten een afhankelijk leven leiden, waarvan de regels worden voorgeschreven door een elitaire en geprivilegieerde bureaucratie.

De levensomstandigheden dienen in heel Europa en daarbuiten onafhankelijk van de prestaties van de individuele mensen en volkeren uniform te zijn, maar ze zullen karig en armoedig zijn. De EU is nu al niet democratisch, geen rechtsstaat en niet sociaal, maar Europa zal na de veranderingen, waartegen dit boek met de middelen van juridisch en economisch verstand strijdt, een regio van de globale wereld zijn, ontdaan van de beste verworvenheden van de bijna 3000-jarige historie van Europa: de vrijheid, het eigendom en de vrije meningsuiting, de zelfstandigheid en burgerlijkheid van de mensen, de grondwet in menselijk opzicht, in totaliteit het recht.

Dit Europa zal een zachte dwingelandij, een dictatuur van de bureaucraten zijn. Daarmee heeft Europa slechte ervaringen opgedaan. De socialisten, die de fatale politiek maken, hebben hun uiteindelijke doel, de gelijkgestemde mens, zonder verschil, zonder behoeften  onbelangrijk, de mens, zoals George Orwell deze heeft omschreven, niet uit het oog verloren. De rol van de “grote broer” nemen ze zelf op zich. Ze maken voor hun doel gebruik van de kapitalistische hebzucht, waarmee ze de basis van stabiele politiek en economie verwoesten: het geldwezen.

De opportunisten in de partijen bieden gewillig hulp. Ze weten niet wat ze doen en willen het ook niet weten. Ze zijn slechts op zoek naar hun kleine voordeeltje. Zij zijn nu eenmaal, enkele uitzonderingen daargelaten, een negatieve selectie.

Maar de misleide en ontmoedigde mensen zullen nog steeds diegenen aan de macht helpen, die hen verachten. De trend is niet over het hoofd te zien. Alle partijen die in het Duitse parlement zitten, zijn “Europeïstisch”. Meer dan tweederde deel van de afgevaardigden is links. Ze zijn het enthousiast eens met iedere politiek die Duitsland schaadt. Maar ze schaden ook de andere volkeren van Europa.

In toenemende mate worden, typerend voor socialisten, fascistische heerschappijmethodes ingezet, agitatie en propaganda, spreekverboden en buitensluiting van diegenen, die openlijk de waarheid en de juistheid vertegenwoordigen. Maar nóg is er tegenspraak en verzet…

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/09/schachtschneider-staatsstreich/

Auteur: Professor Karl Albrecht Schachtschneider

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Elite, EU, Eurocrisis, Europa, Europeanisering, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Professor Schachtschneider: Staatsgreep!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hier is nog een bewijs van Schachtschneider’s GELIJK: totale controle van alle financiële transacties..!!! Zie ook nu.nl
  http://tinyurl.com/28se7nv

  Like

 2. lucky9 zegt:

  “In toenemende mate worden, typerend voor socialisten, fascistische heerschappijmethodes ingezet, agitatie en propaganda, spreekverboden en buitensluiting van diegenen, die openlijk de waarheid en de juistheid vertegenwoordigen. Maar nóg is er tegenspraak en verzet…”

  Exact wat ik voel, zie een ervaar. Hoe zou dat nu toch kunnen komen?

  De juistheid is fascistische praat!

  De waarheid is Orwelliaanse leugen geworden.

  Wordt wakker!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met de prof. maar de grote revolutie gaat komen.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  De EU kan globalistisch worden ingehaald door Esperanto en/of Volapük.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @oogenhand, 22:14
  Kun je dat even decoderen tot normaal Nederlands?
  Of probeer je gewoon interessant te doen?

  Like

 6. lucky9 zegt:

  De vervalsing van de waarheid deinst voor niets terug!
  Waarom werd Aznar vervangen door Zapatero?
  Denk!

  Like

 7. Stradi zegt:

  Aznar vervangen door Zapatero, Berlusconi door Monti, Papandreou door Papadimos.

  Even doordenken Lucky9? De “democratische” verkozen Di Rupo?

  La haute finance en hun EU-marionetten zetten niet alleen landen en regeringen onder druk. Ze vervangen ook zittende premiers door niet verkozen bankiers, die dan ook nog eens liefst op de loonlijst hebben gestaan van Goldman Sachs. Mario Draghi, van 2002-2005 vicevoorzitter en algemeen directeur van Goldman Sachs International, staat sinds 1 november 2011 aan het hoofd van de ECB.
  Berlusconi werd vervangen, let op het woord vervangen, door Mario Monti. Ook Monti stond op de loonlijst van de Amerikaanse bank. Hij was (is?) internationaal adviseur van Goldman Sachs, zo staat te lezen in zijn cv op de website van de Europese Commissie http://ec.europa.eu/economy_finance/bef2009/speakers/mario-monti/index.html
  De Griekse premier Papandreou werd vervangen door Loukas Papadimos. Ook in Griekenland is de hand van Goldman Sachs zichtbaar. De bank hielp Griekenland om de overheidscijfers op te smukken zodat het land de eurozone kon worden ingeloodst.
  Draghi en Papadimos hebben nog iets gemeen. Zij zijn beiden lid van de Trilaterale Commissie, een organisatie die in 1973 werd opgezet door de bankier David Rockefeller. Wat te denken over een rapport van de Trilaterale Commissie dat in 1975 verscheen? Dat rapport met de titel ‘The crisis of democracy’ ijverde voor “a greater degree of moderation in democracy” en verder, “The effective operation of a democratic political system usually requires some measure of apathy and noninvolvement on the part of some individuals and groups”, zo is in het rapport te lezen. De democratie kan enkel werken als een deel van de burgers apathisch blijft, iets wat in de jaren ’60 en begin jaren ’70 niet het geval was.
  Ondertussen is de democratie al zo gematigd dat kopstukken van de Trilaterale Commissie zonder verkiezingen op politieke sleutelposities terechtkomen.
  Het is zoals je zegt Lucky9 , “Exact wat ik voel, zie een ervaar. Hoe zou dat nu toch kunnen komen? De juistheid is fascistische praat! De waarheid is Orwelliaanse leugen geworden.
  Wordt wakker!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Stradi 08.14. uur, inderdaad zouden de bevolkingen van europa eens wakker moeten worden. Het zal niet aan de meeste reageerders op dit forum liggen, maar de grote “massa”, wordt 24/7 gehersenspoeld door de “linkse eurofiele kerk”. De gehele pers en media zijn eurofiel, en zullen alles doen om de belangen van de eurofielen en de islamisten te verdedigen. Inderdaad George Orwells boek 1984, is waarheid aan het worden!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens Tom.
  Het is me alleen nog niet helemaal duidelijk waar die eurofielen op termijn hun voordeel denken te behalen.
  Uiteraard zijn er een hoop meelopers die nu hun kleine maar voor hun grote voordeeltjes pakken
  Als straks heel europa in puin ligt hebben zei er ook niks meer aan want dan gaat de anarchie en ieder voor zichzelf mentaliteit weer de dienst uit maken.
  Hopelijk worden die verraders dan nog eens gestraft.

  Like

 10. Jan zegt:

  “Europa zal na de veranderingen, waartegen dit boek met de middelen van juridisch en economisch verstand strijdt, een regio van de globale wereld zijn, ontdaan van de beste verworvenheden van de bijna 3000-jarige historie van Europa: de vrijheid, het eigendom en de vrije meningsuiting, de zelfstandigheid en burgerlijkheid van de mensen, de grondwet in menselijk opzicht, in totaliteit het recht.”

  Hoe gevaarlijk is de kleurrijke republiek?
  Het Kwaad toont zich in de politiek altijd eerst van zijn beste kant. Voor het bijt glimlacht het.

  Het begint altijd klein.

  Twintig jaar terug was de EU min of meer een sympathieke gemeenschap, nu zijn wij er verbaasd over hoe snel de democratische rechten in Duitsland zijn gesloopt.

  Lees verder op: http://www.pi-news.net/2012/10/wie-gefahrlich-ist-die-bunte-republik/

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Zijn jullie nog ALERT..??????????????????
  http://max-balkanboy.blogspot.nl/2012/04/sarkozy-islamization-of-europe-is.html
  Zie ook Boumedienne in alinea 7 van…
  http://tinyurl.com/3jrtvlq

  Like

 12. baksteen zegt:

  Wat de EU nog danig in de wielen kan rijden is dat in Griekenland, Spanje en Portugal het leger achter de bevolking gaat staan en een staatsgreep pleegt. Bij het toenemen van de demonstraties en opstanden moet het leger partij kiezen. De legers zijn er nog groot genoeg voor en zo lang geleden is het nou ook weer niet dat in Griekenland de stadions vol zaten met gevangenen.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Baksteen 09.45. uur, het zou inderdaad wel eens kunnen zijn, dat in Griekenland of Spanje of Portugal, het leger een rol gaat spelen. Hoewel ik het nog moet zien, de raderen van de EU MAFFIA draaien op volle toeren. Er zal weinig tijd resteren om de ontwikkelingen te stoppen.
  Lees net in de Telegraaf. dat de verrader VERHOFSTAD een pleidooi houdt nog sneller de EU om te vormen in een federatief EUROPA, hij bedoelt namelijk een communistische EUSSR!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.43. uur, potverdomme Gerrit laten de Russen nou ook al over zich lopen. Ik snap er de ballen van, hoe zou de Russisch-orthodoxe kerk dit opnemen, de islam houdt NIET van andere levensovertuigingen. En inderdaad, deze rechter is een MO KNIELER van het zuiverste soort!

  Like

 15. vederso zegt:

  Geen woord Frans bij.

  Like

 16. annabel zegt:

  @ Baksteen 9.45 : Griekse krant: EU geeft ons onbeperkt geld om militaire coup te voorkomen .Lees wat Xander er over te vertellen heeft op http://xandernieuws.punt.nl/?id=664522&r=1&tbl_archief=&

  Like

 17. Pingback: NOS-journaal verzwijgt moslim-agressie | E.J. Bron

 18. Jan zegt:

  Monti weg, Berlusconi terug?

  ESM-Chef Regling fürchtet Berlusconis Rückkehr
  Montis Rückzug und Berlusconis erneute Kandidatur in Italien könnten zu starken Turbulenzen in der Euro-Zone führen. Der Reformprozess in Italien dürfe nicht stocken, mahnt Rettungsfondschef Regling
  http://www.welt.de/wirtschaft/article111916785/ESM-Chef-Regling-fuerchtet-Berlusconis-Rueckkehr.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s