„Doorbreek het taboe op immigratie”

„Toenemende immigratie stelt ons demografisch, sociaal en economisch voor vrijwel onoplosbare problemen. De maakbare samenleving dreigt binnen afzienbare tijd aan haar eigen ‘succes’ ten onder te gaan.”

Het taboe dat heerst op immigratie dient door­broken te worden, stelt Hans van de Breevaart.

Als we de politiek moeten geloven is de toestroom van immigranten sinds kort onder controle. Met deze leugen denkt men twee vliegen in één klap te slaan. Rechts hoopt daarmee het populisme de wind uit de zeilen te nemen. En ter linkerzijde laat men de hele immigratiebureaucratie in de luwte doorgaan met waar ze altijd al goed in was: geld verdienen aan onze hulpbehoevende medemens. En dat alles natuurlijk op kosten van de belastingbetaler.

Lees verder

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Immigratie, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

24 reacties op „Doorbreek het taboe op immigratie”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Potverdomme, juist onder ROOIE JOOP is de immigratie geheel uit de klauw gaan lopen. Daarna deden het CDA en de VVD er ook geen fluit aan, om deze immigratie aan banden te leggen, wat onder invloed van een figuur als Wientjes van de WERKGEVERS VERENIGING, zette men de poort nog verder open. Daarna het VERRAAD door aanname van de Resolutie van Straatsburg, en het “plaatje “, is compleet! Los van wat voor immigratie dan ook heeft de bekende econoom Friedman het volgende geponeerd: ” Massa-immigratie en het in stand houden van de sociale verzekeringsstaat, is ONMOGELIJK”. Ik weet wie de laatste 40 jaren hier debet aan zijn geweest namelijk: CDA,PVDA,Demonen 66, en ook jawel de VVD!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Hij gaat toch en zal de waarheid over dat woestijngeloof gaan zeggen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13028635/__Wilders_gewaarschuwd__.html

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3326053/2012/10/03/Islamitische-stichting-helpt-bloedbank.dhtml
  Nog even en ze hebben overal een vinger in de pap, döner of couscous*.
  *doorhalen wat niet wordt verlangd.
  Zie ook HET PROJECT.

  Like

 4. P.M. zegt:

  De toestroom van immigranten,van welke kant ook, zal moeten worden gestopt of op z’n minst aan banden gelegd.Nederland is Nederland niet meer,en dit al sinds de grenzen zijn opengesteld, zodat wij Niets Eigens meer hebben.
  Laten we met z’n allen een Vuist Maken Tegen Europa, en onze Grensbewaking weer in werking stellen. Kunnen óók weer mensen aan het werk in hun éigen land.

  Like

 5. satiricon zegt:

  Oef ! terug van weg geweest en blij terug te zijn ( onderhoud Belastingsdienst ) maar naar goede Belgische gewoonte hun een ” oor ” aangenaaid ,wat eigenlijk totaal tegen mijn principes indruist doch als ik zie hoeveel geld er naar de ” opvang ” van de ” Kwaad in Kwadraat ” gepeupel gaat, o.a. mijn geld ! schaam ik me daar niet meer voor. Ik wil wel betalen voor de rust-pensioenen voor mijn landgenoten, voor de ziekteverzekering, voor allerhande goede doelen ( o.a. kankerbestrijding kinderen enz…. ) doch ik ga zeker niet betalen voor degenen die ik het licht in hun ” haat-ogen ” niet gun. ( wat een onderhoud met de Belastingsdienst niet allemaal met een mens kan doen 🙂 )
  Niettemin, voel me terug ” optima – forma ” en…….. enthousiast!
  Een vraagje waarde forumgezellen, al ” iets ” gedaan i.v.m. PON ? – lidmaatschap enzo ?
  A.u.b. DOEN, beetje geld dat die mensen vragen is 500 % de moeite waard . Heb er zelf niet onmiddellijk ” profijt ” van doch die mensen geven ons de KANS om onze stem ( misschien vandaag niet, morgen niet maar overmorgen wel) te laten horen.
  Ik schrijf mezelf, samen met 4 sympathisanten morgen in, als Belg. Doen Nederland, DOEN !
  We komen er enkel als we reageren. We kunnen het als we willen ! Met deze laatste zin heb ik
  alle forumleden in gedachten welke elk op hun eigen gebied blijk geven van een onverzettelijke
  moed om als één STEM hun soms , onwetende landgenoten te vertegenwoordigen, dit alles aangevuld met een dossierkennis waar stil van word.

  Like

 6. satiricon zegt:

  Sorry, moet uiteraard zijn : ” dit alles aangevuld met een dossierkennis waar IK stil van word ”
  Mij laten meeslepen door mijn enthousiasme denk ik. Nog een laatste voor vandaag. Nogmaals het bewijs dat het voor ons ( Nederland,België enz… ) méér dan hoog tijd is om nu te reageren.
  De nieuwslezer op het EEN Journaal van 19:00 vertelde gisteren doodleuk dat er terug +- 300 banen zullen verloren gaan in de textielindustrie. Belgische fabrieken sluiten hun deuren en verhuizen naar ……….. juist ja TURKIJE !!
  Even een vlug rekensommetje :

  1. Belgische fabrieken gaan naar Turkije = wij betalen ( terecht) mede de kosten voor de mensen die hun baan verliezen in België ( werkloosheidsuitkering )

  2. Turkije stuurt hun onderontwikkelde,taal-onmachtige enz… landgenoten naar ons. = wij betalen voor hun. ( werkloosheidsuitkering,kinderbijslag,ziekteverzekering enz…. )

  3. Wij kopen – in dit geval – textielprodukten van ” onze ” industrie welke in Turkije gevestigd is!!
  Hun industrie gaat vooruit dankzij ons.Onze industrie gaat achter door hen .
  Dit is uiteraard slechts een voorbeeld uit de tientallen .Wanneer we NU niet beseffen dat we een orgaan als PON moeten steunen om GROOT te worden, zullen we het NOOIT beseffen.Sorry!! mensen.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Maak gebruik van de spanningen in het Midden-Oosten om een nieuwe ideologie te introduceren, die zegt dat wíj het recht hebben naar het Midden-Oosten te migreren.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  De laatste alinea van dat R.D artikel is erg interessant.
  Jammer dat die socialisten daar niet wat meer naar kijken want inmiddels hebben we wel enige ervaring mag men toch zeggen.

  Like

 9. Ondertussen probeert de MSM ons weer met van ons belastinggeld betaalde linkse propaganda te hersenspoelen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13029707/__Nieuwe_campagne_SIRE__.html

  Like

 10. Anita Kloes zegt:

  Terecht stelde het kabinet-Den Uyl in 1973: „Wij zijn van oordeel dat op langere termijn noch het belang van de landen waaruit de vreemde werknemers komen, noch de belangen van die vreemdelingen zelf, noch de belangen van de Nederlandse samenleving, met hun komst zijn gediend.”…..WTF!!!!

  Die smerige landverrader Joop den Uyl is degene geweest die ons in deze euro-ellende hebben gestort…Resolutie van Straatsburg…TOEN al speelden ze dubbel spel!

  Ze wisten en voorzagen al de ellende die over ons kaaskoppen zou komen…en gingen er vrolijk mee door. Ik kots van iedere socialist.

  Socialisme heeft van mij een nationaliste gemaakt.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @A.KLoes, 3-10, 21:21
  Dit al eens gelezen? http://tinyurl.com/3p32945
  Nee, bij Joop Den Uyl ging het tijdens zijn beruchte kabinet niet over de euro, het ging over heel iets anders! Daar plukken we nu dagelijks de wrange vruchten van.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Anita Kloes 21.21. uur op 3/10, U trekt de juiste conclusie waar het de Partij van de Achterlijken betreft! Een kleine aanvulling hierop, in 1979 dacht ik, bij de Troonrede, moest Koningin Juliana van het kabinet van Agt/Wiegel zeggen, citaat: ” Nederland is vol.. ten dele overvol”. En wat gebeurde er vervolgens? De massa – immigratie ging gewoon door onder het CDA en VVD bewind.
  Laten we ook niet de invloed van de werkgevers hierin niet vergeten, zij hadden baat bij toevloed van de immigranten, waardoor de nederlandse werknemers zwaar moesten/moeten gaan concurreren om hun job te behouden, we zijn gewoon zwaar genaaid door deze politiek.
  En ja, ook ik Anita noem mij nu fier nationalist! Ik heb de stik de moord aan het POLITBURO BRUSSEL, de EU en de import van de ISLAMITISCHE HORDEN!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 08.01. uur, inderdaad geeft het filmpje de werkelijkheid weer. En de persoonlijke gevolgen voor de waarschuwers: de vrouw van Janmaat verliest haar benen bij een bomaanslag, en Janmaat wordt aangeklaagd en veroordeeld. In 2002 en daarvoor de opkomst van Pim Fortuyn, die ook waarschuwde voor de ernsige gevolgen van het immigratie-beleid, gevolg vermoord door Volkert van der G, op aanstichten van de RODEN. Anno heden, Wilders 24 uur onder bewaking, wat een land, wat een verraders in de politiek!

  Like

 14. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  4 oktober 2012 om 08:12

  Wat Janmaat kan op dit moment herhaald worden, is nog even actueel, zo niet actueler.

  Like

 15. Janmaat heeft altijd al gelijk gehad. Het is zelfs nog erger geworden.

  Like

 16. satiricon zegt:

  Ik moet vandaag het antwoord schuldig blijven op de vraag wie er nu uiteindelijk die ” Grote Strijd ” zal winnen.Persoonlijk zie ik de toekomst,als we op deze manier verder gaan, somber in.
  De oproep om samen één front te vormen – we moeten ergens beginnen – om toe te treden tot de spreekbuis (PON ) lokte, in het meeste geval positieve reacties uit doch daar bleef,blijft het bij.
  Jammer. Zou het niet kunnen dat we ten lange leste deze strijd zullen verliezen omdat we teveel nadenken over het probleem ; ” Kwaad in Kwadraat ” zelf. Het probleem is er en zou moeten opgelost worden. Zou het niet kunnen dat wij deze strijd gaan verliezen omdat we ” rationeel denkende wezens ” zijn,in tegenstelling met ” hen ” die irrationeel denken? Wij denken met ons hoofd, zij met hun lichaam.Ik verklaar me nader. Als er bij iemand van ons iemand zou inbreken en een dierbare(n) naar het leven zou staan zullen wij,met gevaar van ons eigen leven ,reageren.
  ONMIDDELLIJK , zonder nadenken! Het ” Kwaad in Kwadraat ” reageert steeds op deze wijze, instinctief ,dierlijk. De politieke spelletjes worden weliswaar gespeeld door de machtshebbers en zijn doorweven door allerhande list en bedrog doch hun volgelingen redeneren – volgens mij toch – louter in lichaamstaal.Deze mensen leven in Haat, niet in Tijd.( zij hebben tijd zat om hun
  uiteindelijk doel, de andersdenken te knechten )
  Wij zijn bang voor de dood ( ik toch ) zij niet, het is een beloning.Een negatieve factor is hier de Katholieke Kerk- maar dit is terug een ander verhaal.
  Ik probeer enkel te zeggen ; ” De dag dat de ” Haat ” zal vóór ons staan, niet ver weg,niet het Kwaad welke we dagdagelijks zien via de media.Neen werklijk vóór ons, IN ONZE HUISKAMER .
  Pas dan zullen we reageren, waarschijnlijk te laat.

  Like

 17. satiricon zegt:

  @oogenhand
  Als ze ” huilerig en zwak ” zijn, waarom ons dan nog druk maken over hun ?

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Jan, dierendag 2012, 08:01

  Like

 19. satiricon zegt:

  @G.Deckzeijl 11:59 FANTASTISCH !!!! wou dat er in België ook zo een man was.Dat méén ik.

  Like

 20. Ko Lumbus zegt:

  LOL @G. Deckzeijl om 11:59

  ‘ Uitzetten die intercontinentale koopjesjagers middels de drie V’s.’

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Maar soit….
  (Muiswinkel is nu niks meer aan)

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Satiricon 11.11. uur op 4/10; U heeft volkomen gelijk, uiteindelijk zal als we niet zelf iets gaan doen, de HAAT te weten de ISLAM bij ons in de “huiskamer”, komen te staan. Wat het ergste is, dat onze nederlandse bevolking- net als bij U in België- het wel allemaal goed schijnt te vinden.
  De “domme kiesschapen”, hebben op 12 september laten zien, dat het IQ van velen in nederland niet verder is gevorderd als dat van een garnaal. De nederlander, en ik zeg erbij helaas, kijkt liever naar ” Boer zoekt vrouw”, of naar de “twee pinten”, als dat men zelf NU eens EINDELIJK begint met ZELF na te DENKEN. Wat zei een van de eerste presidenten van de U.S.A ook weer: ” het volk krijgt de regering die het verdient”, ik dacht van Benjamin Franklin!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s