Het verhogen van de inzet

(Door: Elisabeth Sabaditsch-Wolff)

In het kielzog van de nieuwste godslasteringrellen in Libië en Egypte is een andere aanval opgedoken en deze wordt bijna volledig genegeerd door de MSM. In het laatste geval gaat het om de Duitse medisch-historicus, Armin Geus, die pas een jaar geleden een boek schreef met de titel “Die Krankheit des Propheten” (“De ziekte van de Profeet”). In zijn boek concludeerde professor Geus dat Mohammed schizofreen was. 

Het kostte de vertegenwoordigers van de Duitse moslimgemeenschap meer dan een jaar om dit boek te ontdekken, misschien zelfs wel om het te lezen, om dan een klacht in te dienen bij de Duitse autoriteiten voor – u raadt het al – “Aanzetten tot haat tegen mensen” en ” Het beledigen van religies, religieuze gemeenschappen en levensbeschouwelijke verenigingen “.

Professor Geus was zo vriendelijk om mij en mijn advocaat te voorzien van een exemplaar van zijn boek om ons voor te bereiden op mijn proces in het afgelopen najaar. Nu heeft hij mij gevraagd om het volgende bericht door te geven:

De Koning Fahd Academie in Bonn, het centrum van wahabisme in Duitsland, heeft een klacht ingediend tegen professor Armin Geus bij de autoriteiten van de stad Marburg voor het “aanzetten tot haat tegen mensen” en “belediging van godsdiensten, religieuze gemeenschappen en levensbeschouwelijke verenigingen.” De reden voor deze klacht is zijn boek dat een jaar geleden is gepubliceerd, een pathography van de profeet Mohammed, waarin Geus tot de conclusie komt dat Mohammed leed aan paranoïde schizofrenie-hallucinant.

Het is duidelijk dat, afgezien van de zogenaamde “politieke correctheid”, er een campagne is aangaande “wetenschappelijke correctheid”, die gericht is op het verstikken van het grondwettelijke recht op vrijheid van wetenschappelijk onderzoek, met name wanneer die erop gericht is om het fundament van de islam vast te stellen.

Nogmaals is de inzet verhoogd. We moeten ons allemaal scharen achter professor Geus en hem steunen.

Waar zijn al die vrijheidsliefhebbers onder onze heersende elite? Te druk met het redden van de euro, zo lijkt het.

Update: Inmiddels  twee weken later staat er nu ook een lang artikel op Frontpage Magazine over de kwestie prof. Geus. In dit artikel (Engels) wordt meer ingegaan op de rol van de King Fahd Academy in Bonn die de rol van censor op zich heeft genomen in Duitsland. Omdat er in Wenen een vergelijkbaar instituut is, zal het in Oostenrijk misschien niet anders zijn. Een alinea vond ik opvallend;

Geus’ lawyers, however, still see in the König Fahd Akademie the “extended arm of the Kingdom of Saudi Arabia in German educational policy and dialogue culture.” This school’s leadership “unofficially exercises the oversight over what may or may not be published in Germany without endangering oil supplies and weapons exports.” These lawyers also express in their statement the suspicion that the reporting of Al-Megren to the Saudi ambassador has likewise turned Geus’ prosecution into a “political matter [Politikum]” under the ambassador’s supervision.

Lees het gehele artikel hier:

http://frontpagemag.com/2012/andrew-harrod/the-consequences-of-slandering-the-prophet-of-islam/

Bron:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/09/raising-ante.html

Auteur: Elisabeth Sabaditsch-Wolff.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Censuur, Cultuurstrijd, Duitsland, Free speech, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, political correctness. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het verhogen van de inzet

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Laat ik, analoog aan Robert Spencer, de boel maar meteen ontzenuwen met de mededeling dat er zo goed als zeker nooit een Mo is geweest, dus kan hij normaal gesproken ook niet schizofreen
  geweest zijn. Voor de hedendaagse moslims die maar blijven volhouden dat er wel een Mo is geweest, heb ik een vraag: laat zien dat graf van ‘m en ook of z’n naam er op staat!
  Or else: shut the fuck up for as long as you live!
  http://tinyurl.com/9lzvl2v

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De pedo profeet MO, was een uiterst grote sadistische MOORDENAAR, HALSAFSNIJDER, VROUWENHATER, en was een grote zonnesteekidioot. Professor heeft gewoon gelijk!

  Like

 3. neoliticum zegt:

  ondertussen krijgen ze meer en meer macht…

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Robert Spencer vraagt zich af of Mohammed wel bestaan heeft en de hoog geleerde medicus Armin Geus ( let wel even op de toepasselijkheid van die naam 🙂 ) concludeert dat de stichter van de islam paranoïde was en aan waanideeën leed van zeer tegenstrijdig karakter.

  Sabaditisch – Wolff merkt naar aanleiding van de voorspelbare stampij die nu in de islamitische wereld andermaal op gang zal komen het volgende op:
  ”Het is duidelijk dat, afgezien van de zogenaamde “politieke correctheid”, er een campagne is aangaande “wetenschappelijke correctheid”, die gericht is op het verstikken van het grondwettelijke recht op vrijheid van wetenschappelijk onderzoek, met name wanneer die erop gericht is om het fundament van de islam vast te stellen.”

  En zij roept ons op om mede Geus te zijn en ons solidair met de professor te tonen.
  Wij stellen ons vanzelf en van ganser harte achter de man op! Allicht!
  Ik heb het al eerder gezegd: wie zich eenmaal begint te verontschuldigen voor ”gemaakte fouten jegens de islam” die kan er op rekenen dat met de regelmaat van de klok er steeds weer meldingen van schendingen van de islam op ons zullen neerdalen.
  De islam EIST respect voor IEDERE godsdienst, dus ook voor zichzelf.
  Die eis is volkomen terecht, want de islam heeft een voorbeeld functie als het gaat om het respecteren van andermans godsdienst. Al veertien eeuwen lang laat de islam zien hoe men met andersdenkenden om moet gaan.

  Sta er eens bij stil dat de eis om alle godsdiensten te respecteren NIET IN EERSTE INSTANTIE aan de eigen islamitische ”parochie” wordt voorgehouden, maar aan ons, het westen!
  Deze eis wordt over de hoofden van alle mensen heen aan de vrije wereld gesteld aan ONS!
  Alleen in de vrije wereld veroorlooft men zich namelijk de luxe van kritisch denken!!
  De handigheid van deze ”campagne voor het respecteren van iedere mening” is dat in een onvrije samenleving zich men geen andere houding kan veroorloven dan van verregaande gelijkschakeling in het denken, althans zo op het oog..
  Het thema van kritiek komt daar nagenoeg niet aan de orde.Nog niet..
  Maar voor ons,in de vrije wereld, is het tolereren van andermans godsdiensten immers helemaal geen aandachtspunt!
  En waarom niet?
  Omdat het toestaan van andere meningen gewoon bij ons hoort.En het vergelijken van die meningen met elkaar, ook!
  Wie heeft hier zich ooit druk gemaakt over de aanwezigheid van Boeddhisten in ons land, of Shintoïsten, Hindoes, Joden, Bhagwan aanhangers, Brahmanen.. noem maar op! Elke wereldgodsdienst of religieuze opvatting heeft hier haar aanhangers en niemand valt deze mensen lastig.En niemand van hen valt ons lastig!
  Wij hebben geen verplichtende eis tot ontzien van religieuze gevoelens nodig!!
  We zijn namelijk volwassen.
  Alleen de islam hamert op dit thema , omdat deze ideologie de pikzwarte uitzondering vormt als het gaat om de vraag of een religieus gebaseerde stroming het vermogen heeft in totale harmonie te leven met lieden die een andere mening zijn toegedaan!
  Veertien eeuwen islam laat zien wat de islam bedoelt met vrede: onderwerping aan één dwingende gedachte en ieder die dat niet doet is de pineut. De vrede van de islam berust op de tot zwijgen gebrachte tegenstem!
  Met geweld heeft de islam ELKE vorm van tegenspraak neergeslagen met ALLE middelen. Vaak meedogenloos.
  En voor dat gedrag heeft de islam zich tot op de dag van vandaag NOOIT verontschuldigd!
  De islam kent misschien een cultuur van schaamte, maar zeker geen besef van schuld waarvoor men zich zou moeten verantwoorden. De schuld ligt altijd bij iemand anders!
  En wat de analyse van onze professorale Geus aangaat : ik ben geen medicus, maar zeker lijkt het in elk geval dat het gedrag van de stichter van de islam, gebaseerd op de informatie uit de ,voor heilig gehouden,islamitische bronnen bepaald geen flatteus beeld oplevert!
  Het is veelzeggend dat het gedrag van Mohammed op geen enkele wijze onderwerp van kritische bestudering mag worden ,iets waaraan wij zeer zijn gewend!
  De man is zo onaantastbaar dat zelfs zijn gezicht niet mag worden afgebeeld. En wat hij volgens de islamitische geschriften ook moge hebben uitgevoerd: de opdracht blijft zijn nagedachtenis te eren door hem iedere keer te zegenen wanneer men zijn naam uitspreekt. Bovendien is hij de eeuwig te hanteren norm voor het menselijk (lees: mannelijk) gedrag, maar juist dat gedrag mag men niet analyseren..
  Wie dit voor normaal houdt is hartstikke gek.
  Alles wat de islam niet wenst te horen is laster. en onder laster valt ook citeren van de geschriften door ongelovigen.Waarom?
  Omdat die van nature niets begrijpen 🙂 Tja, wij verkeren nog in duistenis,
  Wilders citeerde koran teksten in zijn film Fitna.En hij liet beelden zien die de teksten illustreerden, opgenomen in de islamitische wereld.
  Wij kennen de negatieve kwalificatie van de film. Laster! Haatzaaierij!
  Zodra een ongelovige leest wat er in de Koran staat en dat hardop zegt, wordt wat hij zegt: laster.!

  ALLES wat in de ogen van de islam kritiek of twijfel jegens de islam inhoudt is dus laster.
  Met deze opvatting zou geen in vrijheid levend mens moeten willen leven, want de consequentie van zo’n ” Koppen dicht !! logica” is natuurlijk dat niemand iets meer mag zeggen.
  Het tijdperk van de tot wet verklaarde waanzin lijkt daarmee aan te breken.
  En de ware geestesgesteldheid achter deze waanzin zien wij nergens duidelijker in beeld gebracht dan in de van haat vertrokken,schuimbekende gezichten van ”beledigde gelovigen” .Alsof de rabiës op grote schaal heeft toegeslagen.
  Maar hondsdolheid kan zich snel verspreiden.
  In 1975 lieten de Europese elites zich definitief besmetten en met het redelijk analyseren der dingen gaat het sindsdien steeds meer bergafwaarts.
  Wij moeten uit alle macht zorgen dat deze epidemie van de waanzin stopt.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 17.18. uur, perfect verwoord Henk, hierop zeg ik volmondig AMEN!

  Like

 6. marijke zegt:

  Dat heb je weer eens goed verwoord.Zo als altijd klink klare taal en to the point.Je zou eens een beetje meer moeten schrijven Henk.Bravo

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Henk laat ik nou de indruk hebben dat ze alleen respect voor hun eigen islam EISEN.

  Henri Somers een jezuïtenpater heeft ook al zo´n verhandeling geschreven.
  Een indiase arts conclideerde dat Mo epilepsie had.

  Gerrit aangezien men pas tientallen jaren na zijn dood is beginnen te schrijven zal er best flink veel bij gefantaseerd zijn, net als bij jezus christus.
  Latere kaliefen hebben het verhaal een beetje aangepast aan hun eigen behoeften denk ik ook.
  H. Somers baseert zijn conclusie op de bestaande boeken en hadith en gaat niet onderzoeken of hij werkelijk bestaan heeft wat R. Spencer wel doet.

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  @Kenk V. om 17:18
  ‘Het tijdperk van de tot wet verklaarde waanzin’

  Die houden we erin!
  Komt ervan als je als overheid je zaak verkwanselt en aan gelovigen toestaat om de inhoud hun heilig boek boven de wet te stellen.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Bedankt voor de waarderende woorden, @Tom en @ Marijke en als ik even mag ingaan op je oproep om meer te schrijven aangaat, Marijke, ik vind reageren op iets het gemakkelijkst, al moet ik er wel zeker van zijn dat mijn teksten iets toevoegen.
  Het schrijven van artikelen is mij al vaker aangeraden, maar daarvoor moet je over een constante hoeveelheid energie beschikken (wat niet zo is) en ik denk -misschien helemaal ten onrechte- dat alles wat ik eventueel zou willen schrijven waarschijnlijk al door anderen is gezegd. Misschien komt het er nog een keertje van.

  @ Louis-portugal Bedankt voor de verwijzing naar het werk van Henri Somers, wat ik als protestant niet kende.:-)
  Je eerste opmerking zegt het eigenlijk helemaal al;
  ”Laat ik nou de indruk hebben dat ze alleen respect voor hun eigen islam EISEN.”
  Dit is precies wat de volgelingen van Mo eigenlijk met hun oproep tot ruimdenkendheid bedoelen 🙂

  Like

 10. @Henk.V: Ik mag graag je reacties aandachtig lezen en vind ze zeer de moeite waard. Ook al is alles al eens gezegd, het kan niet vaak genoeg herhaald worden!

  Like

 11. Martha zegt:

  Nog meer nieuws over de profeet Mohammed.

  Bestuurslid Mehmet Kaya van de Islamitische Stichting Nederland gaat samen
  met bloedbank Sanquin op zoek naar Turkse donoren.

  Turks bloed gezocht.
  ” Het is een religieuze verplichting” aldus Mehmet ” onze profeet heeft
  ook bloed gegeven en ons opgedragen hem daarin te volgen”.

  Interview radio 1 vanmiddag.

  Mohammed was eigenlijk een bijzonder goed mens, hij was zelfs bloeddonor!
  Wie had dat kunnen denken! 🙂

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Martha 23.32. uur, Martha met dat bloed geven, dat wordt niks, als het moslims zijn die erop af komen. Zij zullen eisen, dat hun bloed enkel aan andere moslims mag worden gedoneerd, tenzij ik mij heel sterk vergis.

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Heeft Mo bestaan? Heeft Jezus bestaan?
  —–
  Is er maar een greintje geloofwaardigheid ten aanzien van een eventueel bestaan van God?
  —–
  Zou het niet de voorkeur genieten ons te beperken tot die laatste vraag. Bij het komen tot een negatief antwoord zijn alle andere vragen OVERBODIG.
  —–
  Alle fanatisme, alle razernij, alle halsafsnijderij, alles om N I K S !!!!!

  Like

 14. Martha zegt:

  @Tom Hendrix

  Niet zo’n vreemde gedachte van u.

  Ik ben jarenlang bloeddonor geweest in de hoop en verwachting
  dat mijn bloed levensreddend zou zijn voor een ernstig zieke.

  Het is een feit, dat er te weinig donoren zijn.

  Like

 15. neoliticum zegt:

  Volgens mij is het van de gekke dat er een aanhang is van een schizofrene profeet en een nooit bewezen bestaan van een God.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s