Moslims betalen mensen in de English Defence League om demonstraties te infiltreren en problemen te veroorzaken

Drie getuigen zijn naar voren gekomen en geven toe dat ze op 27 september werden benaderd door personen die beweerden lid te zijn van de Muslim Defence League en Sharia4UK. De drie getuigen, twee mannen en een vrouw, verklaarden dat….”we werden benaderd en geld kregen  aangeboden om ons te kleden als leden van de EDL,  in Wallsall op te gaan in hun gelederen … en geweld uit te lokken op de aanstaande demonstratie. Ze raadden aan de politie aan te vallen, flessen en stenen te gooien…. etc.”

De vrouw verklaarde verder : “Toen deze moslimjongeren ons dit aanbod deden dachten we dat het slechts een grap was”.  “Dat was tot het moment dat er één geld tevoorschijn haalde en er ons mee in het gezicht zwaaide … terwijl een ander EDL T-shirts , vlaggen …enz. uit een rugzak haalde die hij droeg .” “Hij heeft ons ook maskers laten zien … sommigen in EDL-kleuren en sommigen waren zwart. We vroegen gekscherend….waar zijn de maskers voor…?” Een van de jongeren antwoordde…”voor je eigen veiligheid … dan kun je niet geïdentificeerd worden…”

“We moesten er om lachen en namen het niet serieus, totdat we een dag later op tv een verslag zagen van de demonstratie.” Ze merkte op: “We hebben het besproken en waren het er over eens…. We moeten naar buiten komen met deze informatie, indien voor geen enkele andere reden … dan vanwege eerlijkheid.”

Redactionele voetnoot: Het bovenstaande verhaal is rechtstreeks afkomstig van een ervaren freelance journalist die in opdracht van een buitenlands persbureau bezig was verslag te doen van de EDL -demonstratie. Het interview met de drie niet nader genoemde personen werd door hem gedaan. Het verhaal werd geverifieerd en er werd mee ingestemd door alle drie. De drie personen hebben gevraagd hun namen niet vrij te geven.

Opmerking: Lees voor een verslag van de demonstratie in Wallsall onderstaande link:

http://www.barenakedislam.com/2012/09/29/uk-police-attack-english-defence-league-edl-again/

Bronnen:

http://www.barenakedislam.com/2012/10/02/uk-muslims-pay-people-to-infiltrate-english-defence-league-rallies-and-cause-trouble/

http://shariaunveiled.wordpress.com/2012/10/02/breaking-news-muslims-in-england-admit-we-had-infiltrators-at-edl-demo-creating-violence/

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Moslims betalen mensen in de English Defence League om demonstraties te infiltreren en problemen te veroorzaken

 1. Keumie zegt:

  Stop de islam! Stop de haatdragende aanbidders van Allah de varkensneuker! Stop de religieuze debilisering, de barbaarsheid en het bloedvergieten.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Vederso bedankt voor dit verslag! Wederom is hiermee aangetoond hoe fascistisch de ISLAM in heel haar wezen is. Onder het bewind van Adolf Hitler werd hier ook gebruik van gemaakt. De aanval op Polen, in september 1939, werd vooraf gegaan door eenzelfde truc, duitsers in poolse uniformen deden zgn. een aanslag op Duitsland, waarop de Duitse Wehrmacht Polen aanviel onder het motto ” Ab nun wird zurückgeschossen”. Ook de COMMUNISTEN maakten vaak gebruik van agenten-provocateurs. Conclusie de HAATBAARDEN zijn geen haar beter als de Nazi’s. Daarom kon de Groot-Moefti van Jeruzalem ook zo goed opschieten met de Führer!

  Like

 3. Jan zegt:

  En: Mooie vrouwen op Faceboek zijn soms Taliban-spionnen
  Geotagging zorgt er voor dat de positie van de soldaten verraden wordt.
  http://www.news.com.au/national/taliban-using-facebook-to-lure-aussie-soldier/story-fndo4bst-1226468094586

  Like

 4. vederso zegt:

  Leden van de EDL komen nooit gemaskerd naar een demonstratie en zullen dat in de toekomst ook nooit doen. Ook zullen ze nooit met flessen of stenen gooien naar de politie. De leiding van de EDL heeft al teveel (prestige) te verliezen om dat toe te staan.

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Grappig dat die Tsjetsjeen zich wèl maskert. Waar is hij bang voor?! De EDL is fatsoenlijk, maar anderen kunnen wèl lafheid met lafheid beantwoorden. Bijvoorbeeld door drone-aanvallen.
  Tsjetjseens is overigens één van de interessantste talen die er bestaan.

  Like

 6. Hellen zegt:

  Het zijn geen mensen , de mohammedaan is door en door verrot , ze gaan tot het uiterste ,liegen en bedriegen is t motto , ook hier weer , een week geleden is ook ontdekt dat het geen Egyptische Kopt is die dat filmpie van mo de waanzinnige pedo in elkaar heeft geflanst maar een fucking haatbaard en hier proberen ze de EDL weer kapot te maken , omdat de EDL als enige de straat opgaat en protesteert tegen de verregaande criminaliteit en islamisering en al het vullis over dat woestijntuig naar buiten brengt alle ellende die de MSM in Engeland never nooit laat zien , net als in ons land barst het daar van de islamknielers en buigers , ook daar is het een grote dhimmy bende .

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Met iedereen eens die de islam een misdadig systeem, gebaseerd op liegen en bedriegen, vind.
  Ze hebben niet voor niks het begrip Taqqiya.
  Hellen dat verhaal van die Z.G. kopt heb ik ook al op verschillende plaatsen gelezen o.a. bij Xanderpunt.nl

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 16.26. uur, ik kan U helemaal begrijpen en volgen Hellen. Alles wordt voor de “geiteneukers”, gedaan, en het zal NOOIT genoeg zijn. Eisen,dreigen, zeuren, vermoorden en verkrachten, dat is de basis van de WAANZINNIGE ISLAM!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s