VIDEO: New York City – Muslim Day Parade 2012

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: New York City – Muslim Day Parade 2012

  1. Jan zegt:

    En jullie hebben jezelf tot marionetten gemaakt van een god die niet bestaat, net zomin als als die 72 hoeri’s. Hahahahaha!! Sukkels! Voor niks opgeblazen (letterlijk en figuurlijk)

    Like

  2. Jan zegt:

    Och, och wat ben ik toch naïef. Ik maar denken dat het verboden is om op te roepen de staat omver te werpen. Ik ga naar Den Haag en duw Samsom in de gracht van het Binnenhof.

    Intussen aan de andere kant van de oceaan probeert men Israël in zee te duwen:
    Soortgenoten van Grass roepen vanuit het Joods Museum op tot vernietiging van Israël. De Eva Braun in dit geval is niemand minder dan de door links bejubelde Judith Butler, onlangs beloond met de Adorno-prijs.
    Butler kreeg een daverend applaus van de Duitse aanwezigen.
    Cilly Kugelmann, directeur van het museum en qua mentaliteit het niveau van Hajo Meijer zei:
    “Wij zien ons zelf als een forum voor discussie en debatten die betrekking hebben op het verleden en relevante onderwerpen en wij willen ons richten op de betrekkingen tussen Joden en niet-Joden”.
    http://spme.net/articles/8891/2/5/Berlin-Jewish-Museum-event-calls-for-Israel-boycott.html

    Probleem met Eva Braun, herstel, Judith Butler is echter dat de BDS’ers in haar ogen de juiste visie hebben en de tegenstanders fascisten, ofwel, wie voor etno-genocide is staat aan de juiste kant van de lijn.

    Like

  3. Lucky9 zegt:

    Schokkend hoe de kopvod vanaf 4:30 zeemzoet begint te praten. Zelfs over Joodse nazi’s, je moet maar durven!

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    @Jan 14.10. uur, en wat ik nog het ergste vind, dat er Yanks aan de kant staan, die NIETS ondernemen, wat nog NIET EENS durven reageren op de vragen van de journalist Jan.
    Verder ben ik het volledig eens met jouw commentaar, gloeiende nog aan toe de HAATBAARDEN en hun PINGUIN WIJVEN wordt NIETS, maar dan ook NIETS in de weg gelegd. Zo gaan ze het verdomme ook nog winnen ook, en dan te weten dat in het Amerikaanse volkslied de zinsnede ” land of the brave”, staat. Manmamman wat is het overal een slappe hap geworden!

    Like

  5. louis-portugal zegt:

    Ik zit nog te zoeken naar woorden voor een reactie.
    Wat valt me dat tegen van die amerikanen en trouwens ook van veel van ons eigen volk.

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    @Jan 14.10. uur, ISLAM en LINKS een GIFTIGER COCKTAIL BESTAAT ER NIET!

    Like

  7. marijke zegt:

    Louis Portugal.Jammer maar van de week zag ik een filmpje waar je wel zag dat mensen er iets van zeiden.En ik heb folders vol die ik iedere dag krijg van vrienden fam en vreemden die toch wel degelijk in opstand komen.Wat niet in de kranten komt natuurlijk.

    Like

  8. Uiteraard zal iets dergelijks niet in de kranten en andere media komen. Deze worden aangestuurd door de links elite die koste wat het kost dit soort informatie achter gesloten deuren wenst te houden. Het gepeupel mag hier niets van weten aangezien ze, ondanks dat ze veel macht hebben, toch de macht van de grote massa niet onderschatten wanneer deze uiteindelijk wakker zou worden.

    Like

  9. Jan zegt:

    Intussen in de Gazastrook:

    Islamitische Jihad houdt 25-jarig jubileum
    De feestvreugde straalt er van af: http://2.bp.blogspot.com/-J8RqBYLAhDw/UG2-2-Wj2QI/AAAAAAAAOEA/M1WdLaldbQE/s640/pijb7.jpg
    Islamic Jihad holds terror celebration
    http://elderofziyon.blogspot.nl/2012/10/islamic-jihad-holds-terror-celebration.html

    Like

Plaats een reactie