VIDEO: Zo gruwelijk is halal-slachting

Deze video toont opnieuw hoe gruwelijk halal-slachting is. In een ruimte staan (en liggen)  ongeveer een dozijn dromedarissen.  De arme dieren moeten mee aanzien hoe de slachter de ene na de andere van hun soortgenoten de keel doorsnijdt. Langzamerhand zakken ze in elkaar en bloeden ellendig langzaam en schokkend dood op de vloer. Zoiets gebeurt echter niet alleen in islamitische regio´s – deze waanzin wordt ook in Duitse slachterijen uitgevoerd. Met de “speciale vergunning” vanwege bijzondere religieuze bepalingen, die 1400 jaar geleden in de wereld gezet werden. Het moet eindelijk afgelopen zijn met al deze vergunningen voor wreedheden in het kader van een merkwaardige opvatting van “godsdienstvrijheid”.

Waarschuwing!: Deze video is absoluut niets voor dierenliefhebbers. De beklagenswaardige dromedarissen drukken zichzelf in doodsangst tegen de muur, terwijl bij de een na de ander het bloed uit de keel stroomt.

Dit alles is ziek. Naar zulke video´s zouden de Minister van Landbouw en alle anderen moeten kijken, die voorstander zijn van deze speciale vergunningen voor onverdoofd slachten uit “religieuze redenen”.  Ze moeten weten wat ze doen:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/10/video-so-grausam-ist-halal-schlachtung/#more-284552

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

80 reacties op VIDEO: Zo gruwelijk is halal-slachting

 1. Ik ga de video zeker niet kijken. Ik ben een fervent dierenliefhebber!

  Like

 2. HF zegt:

  Ik dwing mijzelf keer op keer om er naar te kijken.
  Ik ga er langzaam kapot aan.
  Weer een nacht van uren wakker liggen.
  Waarom kan ik met mijn toetsenbord niet schreeuwen.
  Mijn HAAT voor deze mensen wordt almaar groter door deze beelden.
  Een pleister op de wond is dan weer dat ze dit in het hele midden oosten en overal ter wereld ook bij hun geloofsgenoten ook doen.
  Het is een meedogenloos volk zonder mededogen door 1400 jaar inteelt.
  Laat de NOS dit eens uitzenden dan staat morgen heel de open inrichting Nederland op zijn kop.
  En het gebeurd dagelijks over de hele wereld dus per dag minimaal honderdduizenden keren.

  Like

 3. nicolazien zegt:

  De video ga ik niet bekijken, ik weet zo al genoeg!
  Maar dat zogenaamde ritueel slachten is bij mij wel in een heel ander daglicht komen te staan toen vorig jaar op een forum een verontwaardigde moslim reageerde dat halal slachten niet verboden mocht worden (het debat in de 2e Kamer werd toen gevoerd) en hij voerde als argument aan dat ….. ‘halal geslacht vlees veel lekkerder is’!!!!! Ziedaar de eigenlijke reden, het heeft niks met godsdienst te maken dus…als het minder lekker was deden ze het heus niet!!!

  Like

 4. trias politica zegt:

  Ik zeg maar beter niets.

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  @trias

  Long time, no see! 😉

  E.J.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @HF 21.39. uur, uitzenden bij de NOS, whoehahahaha! U maakt een grapje toch…of niet.
  Neen, HF de NOS is omroep de ROOIE RAAP, daar komt alleen NIEUWS op als het TEGEN ISRAEL, tegen de JODEN, en tegen ANDERSDENKENDEN gaat! De NOS is een HOER van LINKS geworden, en van de politiek-correcte kliek olv. BILDERBERG. Forget it . Wat de haat betreft, sta ik volkomen achter!

  Like

 7. trias politica zegt:

  Bert, beste groet. Kijk ook de filmpjes die verschijnen als je deze hebt bekeken. Je zou vegetariër worden.

  Like

 8. Lucky9 zegt:

  Deze ochtend stond er op een site waar Deckzeijl naar verwees een lijst van verschillen tussen koosjer en halal.

  Het meest opvallend was wat in dit artikel van Michael Stürzenberger staat maar uitgebreid werd met de opmerking dat de doodsangst van de dieren die wachtend toekijken op het leegbloeden van hun soortgenoten natuurlijke stresshormonen produceren die het geslacht vlees als het ware marineren en zo in de voedselketen terecht komen met agressie bij de consumenten van dit vlees (ook de mens) als gevolg.

  Als dit zo is -en ik zie geen reden om daar aan te twijfelen- dan lijkt het oorzakelijk verband tussen de ideologische voorschriften van de islam en de agressiviteit van moslims onafwendbaar. De dagdagelijks geweldplegingen na de nachtelijke schranspartijen tijden de ramadan zouden aldus veel minder met honger ten gevolge van het vasten te maken hebben dan wel met intoxicatie met natuurlijke stresshormonen.

  Tot wanneer gaan Gaia en andere dierenrechtenverenigingen wachten om alle ministers en ambtenaren die vergunningen voor halal-slachten afleveren voor de rechtbank te dagen wegens medeplichtigheid aan voedselvergiftiging? Gekoppeld aan dierenmishandeling ligt mijns inziens de uitspraak bij voorbaat vast. In ieder geval een aan te bevelen denkpiste maar dan wel niet met een video over kamelen maar over schapen.

  Like

 9. Dat artikel heb ik ook gelezen. Het verklaart meteen een heleboel… Helemaal met jouw uitleg erbij, Lucky9

  Like

 10. trias politica zegt:

  Beste mensen, deze halal slacht is natuurlijk vreselijk, maar kijk eens wat de Spanjaarden flikken. Een zwangere zeug met een ijzeren staaf de kop inslaan, een keer of 10 is nodig, om daarna levend de kleintjes uit de buik te snijden. Met zichtbaar genoegen. Ik bedoel maar. Voor wie er tegen kan. Deze video afkijken en dan de juiste video kiezen.
  Welke God heeft dit soort mensen bedacht?

  Like

  • Syl zegt:

   Elk dier zo op deze manier te doden..vind ik niet goed..ook niet uit welk land ook..blijf met je poten van dieren af..en die dierenbeulen..geef die de strop..of zet ze zonder wat ook op een onbewoondeiland..ga zo nu en dan is kijken..of ze nog in leven zijn..en jah dan schiet ik er een paar in de poten..zodat ze worden opgevreten worden door hun eigen tering tuig

   Like

 11. V.K. zegt:

  -Getver,heb de film niet bekeken, die foto zegt an sich al meer dan genoeg. Martien krijgt meer en meer gelijk met z’n verhaal over het rituele slachten in Friesland, je hebt ritueel slachten en ritueel slachten, het verschil zit hem in de culturele moraal van de tribe.

  -Jammer dat de dierenliefhebbers van de PVV dit verschil niet kan of wil zien

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Trias Politica 22.11. uur, “deze creaturen, schiep de duivel in zijn vrije uren”. Voilá waarde Trias hoe het zo gekomen is.

  Like

 13. trias politica zegt:

  Tom, ik word daar ernstig triest van. Intussen valt Turkije Syrië aan. Staat de eurozone in brand, doen Brusselse politici, gesteund door Italiaanse frankfurters of er niets aan de hand is, bereid een franstalige Vlaamse jezuiet de ergste coup d’ etat voor sinds het begin van WO II en NL slaapt. In wat voor horror movie zijn we toch terechtgekomen?

  Like

 14. Dat het inmiddels een hooromovie is, dat is iedereen wel duidelijk behalve voor degenen die deze horror veroorzaken. We worden aan alle kanten bedonderd en belogen door de EU en de vazallen welke deze dienen! Hoelang nog?

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Trias 22.22. uur, ik weet het niet meer Trias. Soms denk ik maar dat we in een “open inrichting”, leven. En dan pas ik mij maar aan, en denk dan dat ik Napoleon ben, wel volkomen leip natuurlijk, maar wat moet je anders- sarcasme modus uit. Inderdaad Trias, de nationale en internationale toestand is niet om over naar huis te schrijven. ” They coming to take me away hahaha”.

  Like

 16. trias politica zegt:

  Tom, ik geloof in het goede. Ik kom ook veel goede mensen tegen. Bevlogen, net als ik, een libertarische pvv’er. Maar wat de Westerse wereld thans overkomt is flabbergasting. Ik heb de zeventiger jaren bewust meegemaakt. Ik heb die cultuuromslag zien gebeuren. Het is nmm echt een soort van collectieve black out. En vergeet niet, dat het altijd makkelijk teren is op andermans centen. Dat werkt verslavend. Totdat de verhoudingen zodanig zijn dat de productieven onvoldoende geld binnenbrengen. Dan stort het systeem in. Ik denk dat we daar nog 10 jaar vanaf zitten. In NL wel te verstaan. Hoe het tij te keren? Ik weet het niet, ik weet het echt niet. Ben vrij somber daarover.

  Like

 17. Leto 2 zegt:

  Het zijn dromedarissen.
  Maakt het niet minder tenenkrommend.

  Like

 18. toetssteen zegt:

  @trias

  Klik om toegang te krijgen tot How%20Goldman%20Sachs%20Pumped%20and%20Dumped%20the%20U.S.%20Economy.pdf

  Het zou me niet verbazen als dit de echte reden is waarom de muzelmannen met hun bloederige rituelen zo gepamperd worden. GS is gewoon bezig hetzelfde spelletje opnieuw te spelen. Dat de mensen straks elkaar de koppen inslaan heeft hen nog nooit kunnen schelen.

  Of het tij te keren is? Volgens mij niet.
  Ik koester alleen een wens en die luidt: als wij vergaan zijn tot stof en de aardkloot er woest en ledig bijligt, dat stel uit hun veilige bunkers komt en geconfronteerd zullen worden met wat ze hebben aangericht.

  Like

 19. trias politica zegt:

  Toets, GS is weliswaar invloedrijk, maar slechts een radertje in het geheel.

  Like

 20. Leto 2 zegt:

  @Trias,

  Sinds mensenheugenis worden de massa’s bestuurde door kleine groepen “elite”.
  Het is nu niet anders.
  In Europa zorgt de Resolutie van Straatsburg voor de ellendige moslimimmigratie maar hoe wordt hetzelfde fenomeen in N-Amerika en Australië verklaard?

  Er wordt een spel gespeeld dat complex en meedogenloos is.
  Het doel is totale chaos, immers alleen vanuit die situatie kan orde worden geschapen.
  Dat zal waarschijnlijk het voortijdig einde van heel veel mensen inhouden maar op de keper beschouwd is dat de enige oplossing om de planeet voor totale ondergang te behoeden.
  Het dilemma van een bevelhebber: hoeveel moet ik opofferen om des te meer te redden?

  In ieder geval hebben wij burgers geen enkele inspraak, democratie is slechts een farce met als enig doel de elite te vrijwaren van hun daden middels het argument: “daar hebben jullie toch zelf voor gestemd?”
  Slavernij is zo makkelijk te hernoemen tot burgerschap.
  Een ander uithangbord maar dezelfde deur.

  We stevenen kaarsrecht op WOIII af, net zo georkestreerd als de twee vorige.
  Elke oorlog kent op voorhand al zijn winnaars.
  En verliezers.

  Like

 21. toetssteen zegt:

  Agh, erg, schrijf ik dat stel zullen….. Rood van schaamte!

  Even terug naar het onderwerp, de rituele slacht. Ik maak me er al geruime tijd witheet over, maar vaak krijg je dooddoeners terug als: ja, maar in de reguliere slachterijen, gaat ook van alles fout. Dat ís natuurlijk waar, maar zou dat niet een reden moeten zijn om het daar te verbeteren in plaats van de teruggang naar het barbarisme?
  Overigens doe ik niet aan vegetarisch, ik verdraag soja namelijk niet. Ik gebruik alzo spaarzaam gebruik van vlees. En indien mogelijk ga ik me dan weer wel te buiten aan vis.

  Aangaande de machten achter de schermen die dit hele circus aansturen die komen zonder uitzondering uit dezelfde kring. En zodra iemand daarmee wil breken, krijgt hij een ‘ongelukje’.
  Gelukkig zijn er nog helden die dat voor lief nemen en ijveren om het barbarisme van het ritueel slachten te laten verdwijnen; alsook het opdoeken van de EU die al languit op de bidmat ligt. Zie M. Schulz.

  Like

 22. toetssteen zegt:

  Leto 2
  Volkomen mee eens.

  Like

 23. trias politica zegt:

  Leto2, ik hou niet van verliezen..

  Like

 24. Leto 2 zegt:

  @Trias,

  Dan zal je moeten knokken.
  Menselijke waanzin kan alleen worden gestopt door natuurlijk geweld.

  Like

 25. trias politica zegt:

  Ik zal vechten voor de toekomst van Nederland.., en Vlaanderen!

  Like

 26. Leto 2 zegt:

  Ik hoop ze ooit weer verenigd te zien.
  Met Antwerpen en Rotterdam kunnen we niet stuk.
  En Leffe is toch effe beter dan Heineken……

  Like

 27. trias politica zegt:

  Ik ga voor Jupiler 😉

  Like

 28. Leto 2 zegt:

  Trek ik ook mijn neus niet voor op.
  Maar al met al zijn we wel afgedwaald van het topic.

  Like

 29. E.J. Bron zegt:

  Als we dan toch voor kwaliteit kiezen:

  Plzensky Prazdroj, in het Duits Pilsener Urquell!!!

  Webmaster (en nu terug on topic!!) 😉

  Like

 30. toetssteen zegt:

  @EJ
  Zeker net na het lezen van het nieuwste topic! Een kind met ingeslagen schedel…..

  Ik vraag me inmiddels af of het werkelijk wel gaat om een religieus ritueel. Is het niet veeleer ritueel moorden?

  Like

 31. Leto 2 zegt:

  @Bert,

  Pivo gladno..

  En nu terug on-topic.

  Like

 32. E.J. Bron zegt:

  @Leto 2

  Za posledni: Budejovicke Budvar je nejlepsi pivo v zeme!!

  Like

 33. Steven zegt:

  En dan is deze site voor Israël? De Joden? Zij doen ook aan rituele slacht en dat gaat net zo.

  Like

 34. Steven zegt:

  Verder wel eens dat dit gestopt moet worden! Walgelijk.

  Like

 35. Leto 2 zegt:

  @Bert,

  Ach ja, Budweiser.
  Jammer genoeg reikt mijn Tjechisch niet verder dan podzjem, schmrzlina, chleb en bombari, ik wilde graag meer leren maar de Russen kwamen met hun tanks mijn vakantie verstoren.
  De grootste verliezer was evenwel Dubçek en met hem zijn volk.

  Like

 36. E.J. Bron zegt:

  @Leto

  Ik weet niet waar je toen zat, maar dat klinkt absoluut Slowaaks en niet Tsjechisch!
  podzim = herfst, zmrlzina = ijsje, chleb = brood, bombari = ?????

  Dubcek was een slappeling. Eens een socialist, altijd een socialist. Gelukkig kwamen, helaas veel later, Havel en nu Klaus. Presidenten in de juiste periode, die het land op dat moment nodig had. En nu (Klaus als euroscepticus) nog steeds nodig heeft.

  Like

 37. Piet Klont zegt:

  trias politica zegt:
  5 oktober 2012 om 23:58
  ‘Ik zal vechten voor de toekomst van Nederland.., en Vlaanderen!’

  Onzin.
  Je vecht alleen voor de toekomst van Nederland in de hoop dat zo Vlaanderen in dat kielzog zal worden meegered.
  Daar doen wij Kolderlanders hier niet aan!

  Like

 38. Leto 2 zegt:

  @Bert,

  Ik zat in Lipno en Karlo-Vivari in 1968.
  Wellicht is dat Slowaaks?
  Podzjem of hoe je dat ook schrijft zou moeten betekenen: kom hier!
  En bombari werd ons taalkundig verkocht als aardappels.
  Let wel dat dit 44 jaar geleden is, ik ben ook maar een vergeetachtige sukkel.

  Terecht atttendeer je dat Dubçek een socialistische dromer was maar de Russische inval heeft het volk niet echt iets goeds gebracht.

  Like

 39. Leto 2 zegt:

  @Piet,

  Welk misnoegen heb jij met Vlaanderen?

  Like

 40. Piet Klont zegt:

  @Leto:

  Verrodstadt, Ramp-Ui, Verrodstadt, Verrotstadt en nog eens Verr…Vermeersch, Ramp-Ui, Verrodstadt etc.

  Like

 41. Oh maar uit Vlaanderen komt ook lekker bier 😉

  Like

 42. Leto 2 zegt:

  @Piet,

  Kind en badwater…

  Like

 43. Piet Klont zegt:

  @Leto:

  Mmjaa…
  Wat je zegt.

  Like

 44. louis-portugal zegt:

  Piet wat is nou het verschil met hier.
  Wij hebben toch ook van dat soort misdadigers.
  Alle voorstemmers van onverdooifd slachten moeten verplicht worden om minstens een uur lang allerlei van dat soort filmpjes te zien.
  Idd. wat een barbaren.
  Ik blijf van mening dat vooral die moslims er een KICK van krijgen en het maakt hun niet uit of het mensen of dieren zijn.

  Like

 45. Jan zegt:

  Niet bepaald kosher te noemen.

  Like

 46. Jan zegt:

  Ik ben niet geschokt, noch verrast zoals dat heet, want de barbaren doen hetzelfde met mensen.

  Like

 47. Tom Hendrix zegt:

  @Trias 22.45. uur, ook ik weet het niet meer Trias. Er zijn machten aan het werk, die ons eronder willen en zullen krijgen. We kunnen weerstand bieden door te reageren op internet, maar hoe lang zal men ons dat nog toestaan?

  Like

 48. E.J. Bron zegt:

  2Leto 2

  LOL! Nee, klopt. Je was in Tsjechië.

  Pojd sem = kom hier en “bombari” wordt brambory = aardappelen!

  Like

 49. de bom zegt:

  Vind het eigenlijk wel meevallen, Ik kan begrijpen dat 13 jarige meisjes wat ontdaan zijn hiervan, maar voor het dier maakt het toch niet uit, ze voelen wel dat er iets mis is met hun lichaam en dat ze langzaam in slaap vallen, maar ze hebben geen gevoelens zoals wij, En in het algemeen heb ik liever een stukje vlees op mijn bord dat op deze manier geslacht is, dan dat het komt van een beest dat slecht is behandeld of vol is gespoten met onnatuurlijke rotzooi.

  Vind het ook een beetje makkelijk om op de gevoelens van kleine kinderen in te spelen met bloederige filmpjes om een beetje een internet oorlog uit te vechten tegen moslim immigranten, als je het gevoel hebt dat er over je heen gelopen word kan je beter wat stoerder en harder zijn, in plaats van te janken op internet over een filmpje.

  Like

 50. E.J. Bron zegt:

  @de bom

  Neem me niet kwalijk… Uitermate onsamenhangend en wazig comment.

  Like

 51. max zegt:

  de bom zegt om 20:30:

  “Vind het ook een beetje makkelijk om op de gevoelens van kleine kinderen in te spelen met bloederige filmpjes om een beetje een internet oorlog uit te vechten tegen moslim immigranten, als je het gevoel hebt dat er over je heen gelopen word kan je beter wat stoerder en harder zijn, in plaats van te janken op internet over een filmpje.”

  Als je even verder kijkt zie op deze site hoe ze dat ook doen bij mensen en er toe oproepen:

  (O, ja, dit is voor grote mensen)
  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/05/video-afvallige-onthoofd-in-tunesie-pas-op-gruwelijke-beelden/
  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/04/berlijn-moslim-onthoofdt-zijn-vrouw/
  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/23/noorse-imam-wil-ongelovigen-onthoofden-video/

  Like

 52. toetssteen zegt:

  @De bom
  Juist, dat moeten we niet willen hebben, wat kan het nou schelen dat er mensen dood gaan aan Q-koorts, en wat kan het u schelen dat door het inhaleren bij rituele slacht van de eigen rotzooi het vlees besmet raakt.
  Super!

  http://www.unzensuriert.at/content/006420-Halal-Fleisch-ist-gesundheitsschaedlich

  Ik heb de Duitse versie genomen omdat velen wat moeite hebben met het Frans. Maar desgewenst:

  http://fr.novopress.info/104433/les-risques-sanitaires-lies-a-l%E2%80%99abattage-halal-par-alain-de-peretti-docteur-veterinaire/

  Like

 53. toetssteen zegt:

  @EJ
  Ik wist niet dat je ze al vertaald had. Nou ja, kan Bom ze drietalig lezen en verifiëren.
  Die laatste zocht ik trouwens ook, maar na het opschonen van mijn opslagwerken, ehhh, was die ook weg.

  Maar als die onnoemelijke rotzooi van bloed en uitwerpselen ziet die door een reflex van de ademhaling naar binnen wordt gezogen.
  (voor degenen die het oneens met me zijn dat ademhaling een reflex is, kijk naar mensen met keelkanker die een andere mogelijkheid tot ademhalen hebben gekregen).
  Plus ook nog eens de nek van een rund. Voor men bij de derde ader is, moet de kop er zowat af zijn gezaagd. Ondertussen gaat de inademing door.

  Like

 54. Ko Lumbus zegt:

  @E.J.Bron 22:59

  Eerste vertaal-link klopt niet.

  Like

 55. E.J. Bron zegt:

  @Ko Lumbus

  Bedankt voor de oplettendheid. Er zat nog een andere link onder de knop. Nu staat de goede er wel.

  Like

 56. Daniel Deblaere zegt:

  Misschien eens de openbare en commerciële tv-zenders in de Nederlanden aanmoedigen een halal-slachtfilm verzoeken uit te zenden in onze Lage Landen … ipv of samen met de nu actuele opnames van de gesluierde meisjes die ze tonen hoe ze koekjes uitdelen

  Like

 57. ukkie zegt:

  Ramp dubielen

  Like

 58. sam zegt:

  STOP hallal slachten!!!! Doe het gewoon net als iedereen… Knuppel ze rustig dood, of hou ze jaren gevangen in kooien en stuur ze dan een voor naar een slachthuis waar de dieren met veren dood gekieteld worden!!!!

  Ik ben zelf geen moslim, maar even serieus mensen… geen enkele manier van slachten ziet er normaal uit. Deze dieren worden tenminste in een goede omgeving levende gehouden en sterven in een paar seconde. Veel beter dan hoe het fastfood en supermarkt vlees geslacht wordt.

  Like

  • Harry zegt:

   Rare reactie , Sam !
   Natuurlijk is het een weinig verheffend schouwspel , het doden van dieren .
   Ik eet wel vlees , maar ik hoop dat het dan wel zo humaan mogelijk geslacht wordt , hoe vervelend ook !
   Maar ga nu niet op een of andere manier die barbaarse imbecielen verdedigen !
   Ik heb er een gezien die bij een schaap dat net de keel doorgesneden was en nog lag te spartelen , dat zo’n islamitische mongool het dier zijn scrotum afsneed en dat op zijn mes gespietst met een heel bebloed schort voor , rondjes liep te dansen met die ballen aan zijn mes geregen ! Hard lachend en zingend .
   Ik wens die islamitische barbaren en mongolen hetzelfde toe !
   Hoe kun je dat godverdomme bagatelliseren ?

   Like

 59. Dit zijn geen Slachters, maar Ras echte Duivels !!!!
  Daarom moet getracht worden zoveel als migelijk waar dit allemaal voorkomt aan de wereld kenbaar te maken en wie het zijn met volledige naam en duidelijke gezichten.
  Therefore we can give them a PAYBACK as a revenge for all the Poor Aninals !!!!

  Like

 60. moes zegt:

  Mensen die denken dat dit “halal” is zijn op hun achterhoofd gevallen.
  Zie hier hoe halal geslacht moet worden: https://www.youtube.com/watch?v=KtUKp6ngUYk

  Like

 61. raymond haenen zegt:

  Onverantwoorde vorm van “respect voor godsdienst”. Dit is gewoon barbarij.
  De moslims die dit goedkeuren hebben geen greintje beschaving.

  Like

 62. Pingback: De DENK-jihadisten in de Tweede Kamer door verkiezingen op 15 maart? – Zeepertje.com – Facts & News on ISLAM, "The religion of peace"

 63. Rudy zegt:

  Hallo dames en heren,

  Er wordt met dit filmpje gesuggereerd dat de slachters volgens de islamitische normen de dieren ombrengen. Volgend de overleveringen van de profeet Mohammed zijn er strenge regels die zowel voor als tijdens het slachten nageleefd moeten worden. Bij deze stelletje bullebakken is dit zeker niet het geval.
  Als regel is het verboden om een dier te slachten terwijl andere dieren toekijken. Ook moeten dieren niet gestresst zijn op het moment van slachten.

  Like

  • Gerard Neufeglise zegt:

   Helemaal gelijk !!! Wederom worden ook deze dieren op een vreselijke barbaarse manier geslacht.Afschuwelijk en heeft niets te maken met cultuur en respect. Maar kijk ook naar onze eigen slachthuizen en varkensstallen. Eigenlijk is op alle fronten de mens die zich zelf als walchelijk presenteerd.

   Like

 64. Kimbo zegt:

  Dit is geen halal slachten mensen. De slager benoemt de naam van Allah niet eens en behandeld de dieren niet humaan door ze zo te laten toekijken. Dit is dus niet halal!!

  Like

 65. Nabil zegt:

  Dit is niet halal maar wordt wel als halal verkocht

  Like

 66. Ronald zegt:

  Motherfuckers… nothing deserve to die like that. Only the fuckers that do it… whattz his adress?

  Like

 67. Pingback: Handboek jihad nu ook in Tweede Kamer – ZeepertjeNewsFeed

 68. aad zegt:

  Beste vrienden, en huilebalkende vooral linkse beter wetende zachte onvolwassen maatschappij verwoesters. Dit is waar mensen met gezond verstand al zolang voor waarschuwen. Gaan zitten grienen helpt niemand, maar open uw ogen en wees niet zo laf om niet naar de video te kijken. Omdat u misschien misselijk wordt, of een slaaploos nachtje krijgt. Straks stemt u weer op een van die gluiperige politieke-partijen, die deze toestanden gewoon toelaten. Of u bent zo slap om helemaal niet te stemmen. Ik heb niets tegen halal-vlees, niets tegen mossies. Het gaat nog verder, en dat is een serieuze waarschuwing. Als er ooit een burger-oorlog uitbreekt in Europa, wat in deze tijd echt niet onmogelijk is. Kan er met u het zelfde gebeuren als met deze kamelen. Hard jezelf, kijk veel naar dit soort films, koop een koran, het is geen verboden boek en niet strafbaar om in bezit te hebben. Maar het geeft u in tijd van oorlog wel een vrije licentie om terug te vechten. Voor het resultaat maakt het verder niet uit of u Allah, Mozes-maria, of Jezus-Christus roept, zwijgen mag blijkbaar ook. Ik zelf ben lang betrokken geweest bij vluchtelingenwerk, nu nog. Ik heb van mensen uit west-Afrika die vorige eeuw als vluchteling naar Europa zijn gekomen (overwegend christenen) altijd gevraagd naar hun vluchtverhaal, ik wilde het per se weten, tot in detail waar mensen toe in staat zijn om een ander aan te doen. christenen zijn overal de klos. De christelijk zwarte bevolking hebben drie sterke punten in hun leven. Zang en dans in kerk, vergeven en niet achterom kijken naar het verleden zoals wij dat doen en maar vooruit kijken. Onze kerken hadden vol kunnen zitten en het had misschien wel zwart kunnen zien van de mensen. Voor veel mensen minder erg dan de invasie van onverstaanbaar en on- willend volk waar we nu mee opgescheept zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s