Welke toekomst...

In diverse Europese landen zijn er demonstraties en protesten welke door de politie uiteen worden geslagen met grof geweld. In Spanje, Italië, Portugal en andere landen proberen de overheden dit uit de media te houden…

View original post 334 woorden meer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Lees 90 van…http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/
  Waarom mag dat GORE SOORT KLOOTZAKKEN oproepen tot MOORD?(is oproepen tot moord net als hier het geval is, in Frankrijk ook strafbaar en zo ja, waarom doen Hollande & Co dan niks?) Waarom wordt dat islamitische uitschot vandaag niet over de grens geflikkerd?

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @G.deckzeijl 08.43. uur, inderdaad Gerrit, daar loop ik rood van aan. Verdomme, van hindu’s, boedhisten, chinezen, koreanen, atheisten agnosten en christenen, heeft door de bank genomen niemand enige overlast, maar deze klootzandvreters, en volgelingen van Mo de pedo profeet worden met de dag gewelddadiger. Hollande en Co, zijn net als LINKS in heel Europa de GROOTSTE LANDVERRADERS die er bestaan. Ik KOTS van de woorden LINKS en ISLAM!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom ik al jaren de buik vol heb van dat linkse leger moslimknuffelaars en blij zal zijn als ze compleet van het politieke toneel verdwenen zullen zijn.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13040935/___Niet_verder_zonder_Jolande___.html
  Ze hebben het geheel aan zichtzelf te wijten(en dan moet die zgn A.v.Es-commissie de boel nog gaan uitzoeken), want als ze zich afzijdig hadden gehouden van die politie-taak in Kunduz en niet hadden meegewerkt met dat verdomde “lenteaccoord” en gestopt waren met Wilders bashen…
  Nee, ik zal er geen traan om laten. Tot nooit meer ziens.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Die viespeuk Demmink heeft de krant ook weer gehaald.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3327319/2012/10/06/Justitiebaas-had-contact-met-pooier-van-jongetjes.dhtml
  Moet nog steeds aan die op youtube te vinden actie van Micha Kat denken, het was niet z’n enige actie. Zie ook klokkenluideronline.nl

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Zie mijn comment van 09:38
  Als ik alles goed heb gelezen, ook de info achter de links, bestaat bij justitie een grote doofpotcultuur en zijn er connecties tussen Demmink en DEZE gruwelijke zaak.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3327026/2012/10/05/Marianne-Vaatstra-vermoord-door-Irakese-asielzoekers.dhtml

  Like

 6. satiricon zegt:

  @G.Deckzeijl 08:43 -Tom Hendrix 09:12
  Inderdaad, wat jullie beiden schrijven en/of bedoelen is; ” om te kotsen ” en dit is nog zacht uitgedrukt. Ik denk echter dat WAT we zien misschien nog het minste van alle kwaad is.Daar kunnen we – schriftelijk en verbaal althans op reageren – Maar het internet is een koele verleidster, ze bevestigt bijna steeds wat je horen en zien wil.Ze neemt ons mee naar de diepste diepten en voert ons naar de hoogste hemelen.Ze wakkert onze woede aan en kust onze ogen dicht wanneer we wanhopig zijn,wanhopig omdat we zien wat er zich afspeelt en niet kunnen/willen reageren.Ze fluistert ons haar diepste geheimen toe maar ontzecht ons het recht ons daadwerkelijk te verdedigen.Ze speelt met onze gevoelens,kwetst ons en lacht ons vierkant uit omdat we steeds en steeds maar blijven herhalen dat het zo niet verder kan en mag en zal! maar toch…..blijft en nog verslecht. Ze ” toont ” ons hoe we barricades kunnen opwerpen, wel wetende dat we dat nooit zullen doen.Wij zijn voor haar een dankbare publiek,zij is voor ons een uitlaatklep voor alle woede welke in onze geest en hart heerst.
  Maar vergis u niet,het echte gevaar is niet WAT we zien. Het echte gevaar is wat we NIET zien, de Machiavellistische spelletjes.En wij- ik bedoel de massa – lopen erin .

  Like

 7. satiricon zegt:

  @paardekoper 11:06

  Ik bedoelde eigenlijk wat er zich afspeelt ” boven onze hoofden ” wat we niet zien maar wel degelijk word bedisseld, o.a. de verborgen agenda’s van onze politieke ” gezagsdragers “.
  Voorgaande in onmiddellijk verband met de enorme toename van invloed van de islamitische wereld. Zie hierbovenstaande ” topic ” .
  Voor de rest : ” otium cum dignitate “

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  There’s nazis in the bathroom just below the stairs.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  M’n comments van 09:38 en 09:58 doen zelfs hier nauwelijks stof opwaaien.
  Is iedereen APATHISCH geworden of zo..???

  Like

 10. Jan zegt:

  Dit wordt ook niet getoond (met dank aan Obama):

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Die zien we voorlopig niet meer terug.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/13042175/__Twee_loverboys_tot_18_jaar_in_cel__.html
  Eén ding begrijp ik niet: als ze vanaf het moment dat ze kunnen praten wordt geleerd een hekel aan vrouwen te hebben, waarom bemoeien ze zich er dan mee?
  Ik steek de vlag uit als al die door tapijtvreters geterroriseerde vrouwen eens flink gaan TERUG MEPPEN..!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s