Frankrijks nieuwe politieke schandaal: Moslims winden zich op over Joodse burgemeester in Île-de-France

De foto´s in de media zijn dienovereenkomstig – om een zo mogelijk negatief licht op hem te werpen. Zulke foto´s getuigen er ook van wie tegenwoordig de media in Frankrijk beheerst.

We zijn dus volop in de periode van de multiculti aangekomen, waar iedereen zogenaamd bidt tot dezelfde God. Hoe dat in de realiteit functioneert, kunnen we bekijken aan de hand van dit nieuwste schandaalgeval. De afgevaardigde van de UMP (de partij van Sarkozy) Jean-François Copé, wil zich profileren en heeft ambities om de chef van genoemde partij te worden. Copé is tegelijkertijd burgemeester van Meaux in het departement Île-de-France.

Onlangs zorgde Copé voor verhitte gemoederen, toen hij van het racisme tegen de blanken sprak. Nu deed hij er nog een schepje bovenop en zei dat hij de gewone mensen in de multiculti-stadsdelen goed begrijpt als ze thuiskomen van hun werk om te horen dat vreemdelingen chocolade van hun kind afpakten met de motivering dat het ramadan is en zij niet zouden mogen eten.

“Ik kan de verontrusting van veel landgenoten goed begrijpen als in hun buurt de vaders en moeders thuiskomen van hun werk om te horen dat enkele rabauwen hun zoon de chocolade uit zijn handen weggristen en tegen hem zeiden dat het verboden is om tijdens de ramadan te eten”, zei hij.

Het Franse woord “compatriotes” klinkt in een samenleving, waarin verschillende groepen in verschillende parallelwerelden leven en niets met elkaar te delen hebben, belachelijk. Veertig tot vijftig jaar geleden was het nog het juiste woord. Tegenwoordig voelen de verschillende culturen, die misschien wel in hetzelfde huis wonen, meer voor hun neven in Bosnië dan voor de buren, die op hun beurt meer ophebben met hun ooms en tantes in Algiers, in Sousa of Odessa.

Het verhaal werd door de media opgepakt, die nu constant tegen Copé ophitsen onder de titel Copé, de ramadan en en het leed met de chocolade.

Copés uitspraak kwam korte tijd na zijn laatste opstandige uitspraken. Enige tijd geleden werd hij er al van beschuldigd spanningen te provoceren toen hij sprak van een toenemend racisme tegen de blanken in de Franse steden.

In beide gevallen schoof men hem in de schoenen ultrarechts te willen vleien om zijn rivaal François Fillon te overtroeven om het voorzitterschap van zijn partij te krijgen.

France 24

Als het niet zo treurig was, zou je er om kunnen lachen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/06/frankreichs-neuer-politskandal-muslime-regen-sich-uber-judischen-burgermeister-von-ile-de-france-auf/#more-38679

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Frankrijk, Jodenhaat, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, political correctness. Bookmark de permalink .

19 reacties op Frankrijks nieuwe politieke schandaal: Moslims winden zich op over Joodse burgemeester in Île-de-France

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Al die verdomde tapijtvreters weten nog niet half waar de meeste niet-moslims incl.schrijver dezes zich dagelijks over opwinden.

  Like

 2. P.M. zegt:

  @G.Deckzeijl, groot gelijk met Uw opmerking. Als deze mensen- de moslims- zich zo opwinden over mensen met een andere culturele achtergrond dan die van hun, hebben ze het Récht en de Plícht om voor zichzelf te kiezen , en naar hun Thuisland Terug Gaan.

  Like

 3. Afgaande op wat hier wordt gezegd wat hij zei lijkt hij mij een goede kandaat om Sarkozy op te volgen, misschien kan hij samen met Marine le Pen Frankrijk weer de goede kant op leiden, de vraag is of zij niet al te laat zijn.

  Like

 4. V.K. zegt:

  -Tsja, eenmaal als Jood geboren , ben je automatisch uitgesloten van de linkse wetmatigheid ,, “als baby van de commode gevallen” .

  -Hollande, succes met het tevreden stellen van je electoraat

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Jawel de muzelmensen laten zich weer van hun beste kant zien (kots). Hollande is een LINKSE MINKUKEL, de bevolking die op hem gestemd heeft, zal nog op de koffie gaan komen!

  Like

 6. Jan zegt:

  Logisch, want die geestelijk heeft gezegd dat Frankrijk tot de islam behoord en dus moet het niet zo zot worden dat een Jood burgemeester is In Meaux. Hij is het Paard van Troje. Straks is Frankrijk Joods. Stel je voor, wij zijn nog niet helemaal van God los.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tussen haakjes, waar worden de BOOSBAARDEN eigenlijk niet BOOS over?

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Even wat anders. Net als de meesten van jullie moet ik voor de meeste dingen die ik me voorneem tijd vrij maken want …. druk,druk,druk. Allerlei dingen moet je zo ongeveer rantsoeneren. Wel, een van de zaken die ik stukje bij beetje tot me nam was het boek van Geert, Marked for Death. In het Engels, wat ik redelijk beheers, maar voor een Nederlander heeft onze Geert een bijna wetenschappelijk vocabulaire. Vannacht kwam ik aan het eind van de tekst. Ik heb er behoefte aan om iets er over te zeggen dat jullie waarschijnlijk allang weten.
  Wat een magistraal boek is het. Hij legt zijn ziel bloot. Hij demonstreert een ordelijke geest, die NIET met haat spreekt over zijn vijand, de islam. Hij wordt door de islam gehaat.
  Hij hanteert het operatiemes en ontleedt kalm de kwalijke geest van de islam. Hij wijst aan waar het fout gaat met de indoctrinerende leer, die hij omschrijft als een religieuze veroveringsideologie. De gruwelijke misdaden, die door de moslims begaan worden, vinden hun oorsprong in het ‘onboek’, de Koran.
  De religieuze leiders van de islam schreeuwen het uit dat de ongelovigen en de mensen van het boek, dus de joden en christenen, GEDOOD moeten worden. De islam is een ideologie zonder mededogen. Of het nu echt gebeurd is of niet, de islamitische geschriften verhalen van een stichter, die eigenhandig honderden joden onthoofde, hun vrouwen verkrachtte en ze daarna afdankte als afval en eveneens doodde. Elk humaan gevoel is hem vreemd. Hij leefde slechts om te roven, anderen aan zich te onderwerpen en met wellust te doden. De islam levert zelf met de Koran het bewijs van de verachtelijkheid van deze sekte.
  Iedereen, die op politiek, bestuurlijk gebied iets te zeggen heeft, behoort n.m.m. eerst dit boek van Geert Wilders te lezen. Je kunt er alleen maar een beter mens van worden. Hij roept niet op om de doodstraf weer in te voeren, laat staan om zijn vijanden, die hem naar het leven staan te doden.
  Hij roept niet eens op om alle moslims Europa uit te gooien. Er is alle reden toe om dat wel te doen maar hij wil ze slechts verplichten te integreren en onze waarden en wetten te aanvaarden. Hij wil wel een absolute stop op verdere instroom en alleen de moslims die zich misdragen uitzetten.
  Hij roept op om ons in te zetten voor het behoud van natiestaten. Daarmee gaat hij direct in tegen het streven van de ‘ongekozen’ leiders van de EU.
  Al met al een aanrader om tot je geestelijk eigendom te maken. Het is extra waardevol omdat hij dmv noten en verwijzingen aangeeft waar hij het allemaal op fundeert.
  Kopen en lezen: Geert Wilders – MARKED FOR DEATH – ISBN 978-1-59698-796-8 (Engelse versie)
  Zegt het voort !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion, geheel eens met uw bijdrage. Ik heb net zelf het boek gelezen; ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen”, gelezen van de auteur IBN WARRAQ, een ex moslim. Het boek is uitgegeven in nederland door Meulenhoff pers. Hierin doen dappere mensen, ex moslims, uit de doeken hoe weerzinwekkend de koran is. Ik heb daarin ook de slachtpartij op de joden gelezen. Het boek is volkomen waarheidsgetrouw, en onderschrijft de conclusie van Dhr. Wilders, en het gros van de mede-reageerders op dit blog. Wat mij het meest bij is gebleven, de genocide op de Bengalezen in 1970/1971, waar het moslim leger van Pakistan in enige dagen 3 miljoen Bengalezen vermoordde, en 200.000 vrouwen en meisjes verkrachtte. En verdomme onze hele ROOIE PERS heeft daar nooit ook maar een woord aan besteed.

  Like

 10. baksteen zegt:

  Boek van Warraq ook maar eens kopen. Ik begrijp niet hoe het kan dat pakistaanse moslim-leger bengalezen vermoordden. Dan moet dat leger door india zijn getrokken,

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @Michael

  Inmiddels aangepast!

  Like

 12. Max zegt:

  Europa wordt steeds meer een provincie van de islam. Wie nu slaapt wordt straks wakker in een kooi. …..http://max-balkanboy.blogspot.nl/2012/10/blog-post.html

  Like

 13. friki zegt:

  @M.A.L.Sion

  Helemaal met U eens, ik had het niet beter kunnen verwoorden, prachtig. Het boek was maar nauwelijks op de markt toen ik het kocht en in een ruk uitgelezen heb, toen nog alleen in het Engels, nu ook in het Duits las ik. Het wordt de hoogste tijd dat het boek ook in het Nederlands uitkomt.

  Like

 14. Zodra het boek in het Nederlands uitkomt, koop ik het gelijk! Ik had al eerder een vertaling naar het Nederlands verwacht maar dat is niet erg. Ik wacht geduldig af…

  Like

 15. satiricon zegt:

  Eindelijk ook eens goed nieuws! Volgens de meest recente opiniepeilingen is de N-VA met kop en staart de grootste winnaar tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 012. ( Bart De Wever ) burgemeter van Antwerpen ! Vlaanderen begint te zien ! nu nog Nederland.

  Like

 16. satiricon zegt:

  sorry, ” burgemeester ” uiteraard?

  Like

 17. Pingback: Iranconflict: Groot-Brittannië zou niet meer in staat zijn om oorlog te voeren tegen een islamitisch land | E.J. Bron

 18. Pingback: Frankrijk: Politicus wil “Bloc Identitaire” ontbinden | E.J. Bron

 19. Pingback: Iranconflict: Groot-Brittannië zou niet meer in staat zijn om oorlog te voeren tegen een islamitisch land | Het orakel van Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s