Moslimprediker Abu Hamza wordt uitgeleverd aan de VS

Over Abu Hamza wordt gezegd, dat hij een “gevaarlijke haatprediker” zou zijn. In werkelijkheid predikt hij slechts de islam. Wie er ook over hem beweert dat hij een islamist zou zijn, moet ook kunnen uitleggen wat Abu Hamza dan gepredikt zou hebben wat niet door de islam zou worden gedekt. Men zal niks vinden! Want Abu Hamza is slechts een overtuigde moslim, verder niets.

In ieder geval krijgt hij nu, na ettelijke uitleveringsvonnissen en net zoveel verzoeken van zijn kant om hem niet uit te leveren, een gratis ticket en een levenslange Greencard voor de VS, met kost en inwoning:

Na een jarenlange rechtsstrijd levert Groot-Brittannië de radicale imam Abu Hamza aan de VS uit. Kort nadat de rechters van het hooggerechtshof in Londen in laatste instantie een aanklacht van de haatprediker hadden afgewezen, werden Hamza en vier medeaangeklaagden uit de Long Lartin gevangenis ten zuiden van Birmingham afgevoerd.

De mannen werden in de nacht van vrijdag op zaterdag op de militaire basis Mildenhal in Suffolk overgedragen aan Amerikaanse sheriffs. Op de luchtmachtbasis in Oost-Engeland stonden al twee Amerikaanse vliegtuigen klaar – volgens de BBC ook een machine van het Amerikaanse Ministerie van Justitie. Kort voor middernacht vertrokken de vliegtuigen naar Amerika, deelde Scotland Yard mee.

(…)

De VS beschuldigen Hamza ervan in het jaar 1998 te hebben deelgenomen aan een gijzeling in Jemen. Bovendien worden hem het oprichten van een terreurkamp in de Amerikaanse staat Oregon in de jaren 1999 en 2000 evenals de ondersteuning van terroristische aanslagen in Afghanistan in de jaren 1999 tot 2001 ten laste gelegd. In totaal bestaan er in Amerika elf aanklachten tegen Hamza. Bij een veroordeling moet hij rekenen op een levenslange gevangenisstraf.

De imam werd geboren in Egypte en trok aan het einde van de jaren-70 naar Groot-Brittannië. De eenogige imam, bij wie een haak zijn rechterhand vervangt, predikte vaak in de moskee van Finsbury Park in het noorden van Londen. Hij had zijn verwondingen opgelopen, toen hij in Afghanistan vocht in de zogenaamde Jihad tegen de Sovjet-Russische bezetter.

In Groot-Brittannië werd hij in 2004 gearresteerd, nadat de VS vanwege de vermeende oprichting van een terreurkamp om zijn uitlevering hadden gevraagd. Nog datzelfde jaar echter werd hij door een Britse rechtbank wegens het oproepen rassenhaat en moordaanslagen aangeklaagd. In februari 2006 werd hij veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf.

Der Spiegel

Zoals men ziet, heeft Groot-Brittannië heel lang veel moeite gedaan om hem niet uit te leveren. Des te meer moet men zich nu afvragen of zijn uitlevering – die immers al enkele maanden gepland stond – niet iets te maken heeft met Obama´s eindsprint. Want Obama wil met zijn strijd tegen het “terrorisme” bij de Joodse middenstand (en ook bij de andere islamcritici uit de middenstand) zijn laatste pluspunten halen. Voor dit doel wil men ook de film over Osama Bin Laden precies 2 dagen voor de verkiezingen uitbrengen. Als dat geen verblinding is!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/06/muslimprediger-abu-hamza-wird-in-die-usa-ausgeliefert/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Obama, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Moslimprediker Abu Hamza wordt uitgeleverd aan de VS

 1. Rick zegt:

  Hij is daar inmiddels (met 4 anderen) gearriveerd. Kunnen ze hem direct en onmiddellijk met zijn haak over een hoogspanningskabel hangen ;<))

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Die ene hand heeft hem er niet van weerhouden om zich flink vol te vreten.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Vraag me af waar die haak voor is… Zeker een hulpmiddel om aan z’n fundamentalistische ballen te krabben. Blij dattie is opgerot, hij is inmiddels in de USA aangekomen. Hem wacht een gevangenisstraf van HONDERD jaar. Dat maak ik niet meer mee dat die KLOOTZAK vrijkomt,alstie tegen die tijd nog leeft…
  Tip voor alle fundamentalistische ballenkrabbers: duvel op, nu het nog kan. Anders kun je erop rekenen dat de autoriteiten je over de grens flikkeren of KAPOT schieten zoals het nieuws vandaag in Frankrijk liet zien.

  Like

 4. Een haak en slecht 1 oog, een klein stemmetje zegt me dat hij nadat hij een haak kreeg jeuk aan zijn oog had….een soort gewenningsproblematiek.
  Anyway ik denk niet dat hij een benijdenswaardig leven krijgt binnen het amerikaanse gevangeniswezen, het zij hem van harte gegund, ik hoop dat hij nog lang mag leven (binnen de gevangenis wel te verstaan).

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Meneer Hamza was eens een baby. En die kun je niet indoctrineren. Later, als die baby groter wordt en leert praten, dingen gaat begrijpen, begint de indoctrinatie door zijn verwekkers. Binnen moslimkringen gaat dat van vader op zoon. Nog zo’n “product” van jarenlange indoctrinatie is meneer Choudary: http://tinyurl.com/6wh6lwm
  Nu zijn er ook moslimvrouwen die niet zelden fanatieker zijn dan de mannen.
  Allemaal indoctrinatie, jaren achter elkaar.
  Voorbeeldje uit Urk: http://tinyurl.com/7xttbl5
  Het gevolg laat zich raden.
  Pas op als ze lachen..!!!
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexbef6.html?pagina=11391
  Alle moslimfundamentalisten oprotten uit de EU, te beginnen in Nederland!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Lachen, gieren, brullen, mijn dag kan niet meer stuk!!!
  Hamza wil z’n haken terug..!!!
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1512527/2012/10/07/Radicale-imam-Abu-Hamza-wil-zijn-haken-terug.dhtml
  En ik wil m’n land terug, GODVERDOMME…!!!
  Meer weten, onwetende lezer? Klik in de HEADER links naast CONTACT.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 12.27. uur, ik moet er ook om lachen, Gerrit. En krijgt hij ook nu zijn houten been en papagaai terug?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s