Britse afgevaardigde vreest opstand van de volkeren tegen de EU

Een Britse afgevaardigde van het Lagerhuis formuleerde onlangs een drastische waarschuwing. De Conservatief Alec Shelbrooke vreesde in een parlementsdebat, dat het spoedig tot een nationalistische opstand van de Europese volkeren tegen de Europese Unie zou komen. De EU zou eigenlijk bedoeld zijn geweest als vredesproject, maar met het toenemende ontrekken aan soevereiniteit zou ze in de lidstaten het tegengestelde bereiken. De drastische waarschuwing herinnert aan de toekomstvisie van een andere Britse politicus 44 jaar geleden. Enoch Powell had in zijn legendarische “Rivers of Blood”-toespraak de gevolgen van de massa-immigratie voorspeld en hiermee gelijk gekregen.

Voorgevoelens uit het jaar 1968

Powell had in 1968 gewaarschuwd dat de voortdurende toenemende immigratie gestopt zou moeten worden, omdat er anders “stromen van bloed” zouden vloeien. Men zou als natie krankzinnig zijn om deze massale toestroom van immigranten toe te staan, dit zou lijken op het bouwen van een eigen “brandstapel”. De discriminatie en benadeling, het gevoel van zorgen en ergernis zou niet alleen bij de immigrantenbevolking heersen, maar ook bij diegenen, in wiens midden de immigranten gekomen zouden zijn en nog steeds zouden komen. Powell zag destijds “integratie” al als een “gevaarlijk waanidee” van diegenen, die blind zouden zijn tegenover de realiteit. Het zou een onomstotelijke waarheid zijn dat die krachten sterker worden, die de integratie tegenwerken.   

Powell bevestigt het heden

Powells speech werd vorig jaar droevige actualiteit, toen meerdere grote Engelse steden enorm werden geteisterd door dagenlang durende onlusten. Een groot deel van de brandstichters en plunderaars was afkomstig uit immigrantenfamilies. In de gebieden waar zij wonen vonden ook de ergste onlusten plaats. Net zo profetisch zou nu de afgevaardigde van de Conservatieven Alec Shelkbrooke kunnen blijken te zijn als de EU zich niet laat afbrengen van haar centralistische en tegen de soevereiniteit van de nationale staten gerichte koers.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0010245-Britischer-Abgeordneter-f-rchtet-Aufstand-der-V-lker-gegen-die-EU

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, EU, Groot-Brittannië, Immigratie, landverraad, Links verleden, Linkse Kerk, Naïviteit, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Britse afgevaardigde vreest opstand van de volkeren tegen de EU

 1. Tom Hendrix zegt:

  Deze conservatieve afgevaardigde heeft volkomen gelijk. Als we de benarde situatie bekijken, momenteel in zowel griekenland als Spanje, dan duurt het niet lang meer of de lont gaat in het kruitvat. In ieder geval zie ik het daar eerder gebeuren als in nederland, de griek en de spanjaard heeft tenminste nu al “de ballen”, om de straat op te gaan. En onze vuige politici gaan maar door ons uit te leveren aan het GEDROCHT EU, vandaag is het ESM van start gegaan. Er gaan gure tijden aanbreken!

  Like

 2. Als je op de alternatieve media kijkt zoals RT en TRNN kijkt dan worden de onlusten in deze landen alleen maar erger. De bevolking pikt het niet langer. De demonstraties en protesten zijn nog niet groot genoeg maar gezien de huidige situatie waarin deze landen zitten kan het alleen maar erger worden. De lont zit al in het kruitvat en de brandende lucifer zit er verschrikkelijk dicht bij.

  Maar de EUSSR heeft hier eerder al op ingespeeld en heeft inmiddels de EUROGENDFOR al een aantal jaren geleden opgericht. Voor de EUSSR tellen mensenlevens niet, dus zal het voor hen slechts een kleine moeite en totaal geen gewetenswroeging opleveren om uiteindelijk gewoon het vuur te openen op hun eigen bevolking!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 18.49. uur, Pieter het is te verschrikkelijk voor woorden. Ik heb het net gelezen, dat RUTTE en de JAGER voor 45 miljard EURO aan garanties hebben getekend voor het ESM fonds. We gaan regelrecht “de bietenbrug”, af, door toedoen van een massa ” domme schapen”, die 12 september op RUTTE en/of SAMSOM hebben gestemd. Men heeft dus massaal gekozen voor het feit, dat de eurofascisten in BRUSSEL de SLEUTEL van onze SCHATKIST hebben gekregen. Het is gvd niet minder dan ” een staatsgreep”, en het gaat maar door…

  Like

 4. Wachteres zegt:

  En als we dan bedenken dat Nederland mede de EUROGENDFOR heeft opgericht, dan weten we waar onze ‘elite’ staat; aan de kant van Europa.

  We weten waar dat leger voor wordt gebruikt, niet om gewelddadige fundamentalistische moslims een lesje te leren, dat doet Europa nu niet en dat zullen ze in de toekomst ook niet doen.

  Teveel olie- en geldbelangen en andere eigenbelangen. Wat het ‘klootjesvolk’ van de EUSSR vindt, zal hun worst zijn.

  Like

 5. marijke zegt:

  Helemaal mee eens Wachteres.Ik geloof er geen een meer.Erg triest hoor.

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  En dat is maar te hopen ook. Alle volkeren zouden in opstand moeten komen tegen de ondemocratische wijze waarop de EU tot stand is gekomen. De volkeren is niets gevraagd want een referendum durfden ze niet aan. Toen ze een keer wel een referendum hebben gehouden in enkele landen over invoering van een grondwet werd die grondwet weggestemd in Frankrijk en Nederland. Geschrokken gaven ze die grondwet gauw een andere naam, verdrag van Lissabon, en voerden hem zo toch nog in. En zo worden de volkeren voor de gek gehouden.

  Like

 7. Enoch Powell Interview Frost On Friday 1969

  Gepland voor de standaard 39 minuten, maar Frost’s interview met Powell was zo krachtig dat een beslissing werd genomen tijdens het de live-uitzending om het uit te breiden met nog eens twintig minuten.

  Like

 8. “Rivers of Blood” The Great Betrayal. Full speech.

  Like

 9. Jan zegt:

  Gepland: moskee, 4x groter dan de St. Paulus kathedraal in Londen met een capaciteit van 10.000 mensen. Zij krijgt sportfacilitieten, woningen en een eigen bibliotheek. Standplaats: bij het Olympisch Park.
  http://www.indianexpress.com/news/mosque-with-4-times-capacity-of-st-paul-s-cathedral-planned-in-london/1013684/

  Om een indruk te krijgen hoe groot deze kazerne en wapenopslagplaats zal worden, hij wordt zo groot als de Battersea Power Station. Hier een indruk:

  Binnenkant Battersea PS:

  Like

 10. Pingback: ‘Rivers of Blood’ – ‘The Great Betrayal’ Full speech. | Linsky's Place

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Martha 21.28. uur, inderdaad totale controle en onderwerping aan een satanische BIG BROTHER, dat zal er gaan gebeuren.

  Like

 12. De EUSSR gaat oogsten wat het de afgelopen jaren heeft gezaaid: Revolutie!

  Like

 13. Martha zegt:

  Sorry, het is een artikel uit 2010.
  De inhoud is ons allang bekend.

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  @Martha

  O… Tip: lees de nieuwe van Paul Weston! (zojuist geplaatst). 😉

  Like

 15. Martha zegt:

  Zal ik doen, E.J.

  Like

 16. Jan zegt:

  Schweizer Armee bereitet sich auf Unruhen in Europa vor
  Die Schweiz rechnet wegen der Euro-Krise mit gewalttätigen Unruhen in Europa und will daher die Verteidigung an den Landesgrenzen verstärken. Bei Manövern wird bereits für den Ernstfall von Unruhen, Demonstrationen und Flüchtlingsströmen geübt.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2012/10/07/schweizer-armee-bereitet-sich-auf-unruhen-in-europa-vor/

  (‘k Heb koppijn en dus even geen zin te vertalen)

  Like

 17. benny zegt:

  enoch powell had een goed inschattingsvermogen en een lange termijn visie waar de linkse elites een accuut gebrek aan hebben.

  Like

 18. Lucky9 zegt:

  Ik was destijds de onervaren en dus onbewuste getuige van de karaktermoord op Enoch Powell.

  Nadien ondergingen op het vasteland Hans Janmaat, Jean-Marie Le Pen, Filip De Winter, Jörg Haider, en ei zo na ook Geert Wilders hetzelfde lot.

  De vijand is niet alleen onder ons, de vijand is een van ons!

  De islamofiele vijand verschuilt zich in onze gelederen als een luis in een pels om, als het hem of haar best uitkomt, toe te bijten en onze maatschappij een dodelijke infectieziekte toe te brengen.

  Precies zoals de misdadige president Obama nu doende is om het Amerikaanse volk te vergiftigen.

  Aan U om dit verraad te stoppen en dis gespuis voor eeuwig en altijd van de West-Europese bodem te branden!

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Oops….! Zouden ze dan toch binnen de partij v.d.allahschreeuwers tot inkeer gekomen zijn dat Wolfsen’s “aanpak” van Marokkaans uitschot niet de juiste is??
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13051026/__Wolfsen_hoeft_niet_terug_te_keren__.html
  Terug in de tijd… http://tinyurl.com/3pmtnol

  Like

 20. louis-portugal zegt:

  Linsky je hebt me 2 uur bezig gehouden met die Enoch Powell.
  Ik zou er wel eens bij willen zijn als die film door Paul Weston met David Frost geëvolueerd zouden worden.
  Gerrit ik denk dat ze wat anders bedoelen.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb gezien op de duitse zender ZDF, het bezoek van Merkel aan Athene. Ondertussen demonstreerden de Grieken tegen het wurgcontract van de EU en IMF ten opzichte van de Griekse bevolking. De kleine man en vrouw, zijn ook net als elders, diegene die de lasten te dragen hebben, en echt niet de pluche klevers! Er zijn griekse mensen die nog geen 50 euro overhouden om eten te kopen. Dit is allemaal uiteindelijk gevolg, van het WAANZINSIDEE van KOHL en MITTERAND een politieke, en federatieve STAAT EUROPA. Vanaf het begin gedoemd om te mislukken, maar het is ons gewoon door de strot geduwd. En het referendum van 2005 in nederland waar we NEEN stemden tegen een EUROPESE GRONDWET, werd door BALKENENDE achterbaks tot een JA gemaakt in LISSABON. Geen GENADE VOOR EUROFIELEN en ISLAMOFIELEN!

  Like

 22. Jan zegt:

  Mooi nieuws:
  Albanië kan kandidaat-lidstaat EU worden
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/351630/Rapport-Albanie-kan-kandidaatlidstaat-EU-worden.htm

  Bom? Vliegtuig? Iets dat het uitschot met één klap wegvaagt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s