Waarom de islam ons niets interesseert

Andere culturen leer je het beste kennen door te reizen. Terwijl je zonder gevaar door het landen van het Westen kunt reizen, is de lijst van gevaarlijke islamitische landen lang. Daar loop je het gevaar ontvoerd te worden om terroristen uit gevangenissen vrij te krijgen. Je kunt je daar niet vrij bewegen, omdat je beroofd en ontvoerd wordt. Natuurlijk zijn er ook islamitische landen, waarin de veiligheidssituatie beter is. Bijvoorbeeld Saoedi-Arabië. Maar wat moet je daar? Je kunt er maar de helft van de mensen zien, de andere helft wordt systematisch verstopt.

Als vrouw moet je je daar zelfs in een stoffen gevangenis rondlopen. Als christen moet je de Bijbel en het kruis thuislaten. Als “ongelovige” mag je daar niet in bepaalde steden komen en de belangrijkste attractie, de Ka´aba, niet bezichtigen. Er zijn geen archeologische opgravingen en musea. Er zijn geen schilderijen. Er zijn geen afbeeldingen van mensen en dieren in de hele islamitische wereld. Artistiek gezien is de cultuur van de islam nooit uitgekomen boven het schilderen van ornamenten. Wat moet je dus bekijken, met wie moet je daar in gesprek komen?

Nog altijd gaan er veel mensen op vakantie naar Turkije. Zijn zij zich er eigenlijk wel van bewust dat Turkije de afgelopen 100 jaar systematisch het christendom heeft uitgeroeid? En daarmee vele relicten van de christelijke cultuur? Er is daar geen multiculti. Alles, wat niet overeenkomt met het Turkendom, wordt vernietigd. Necla Kelek, die dat in haar boek “Bittersüße Heimat” heeft beschreven, zegt, dat de complete desinteresse van de Turken in vreemde culturen erop zou kunnen worden teruggevoerd dat zij nog altijd als nomaden leven en nooit geleerd hebben zich te wortelen en echt met de regio bezig te houden waarin ze leven. Mensen in Turkije werden tientallen jaren heen en weer geschoven en uitgeroeid om te zorgen voor een bepaalde etnische reinheid. Alles, wat niet in dit plaatje past, werd onderdrukt. Men maakt zich echter strafbaar als men dit kunstmatig opgepoetste “Turkendom” “beledigt”.

Er bestaat geen beweging en geen land in de islam waar zoiets als belangstelling voor andere culturen opkomt. Er bestaat zelfs niet eens respect voor de eigen cultuur, want de islamitische stromingen verachten elkaar onderling. De vernietiging van het culturele erfgoed van de desbetreffende andere stroming wordt zonder verzet geaccepteerd, zoals het lot van de Soefi-graven indringend bewijst.  

Een cultuur, die zo beperkt, zo vijandig en zo onontvankelijk is voor alles wat anders is, is voor ons volkomen oninteressant. Dat is ook de reden voor het feit waarom we zeggen dat de islam niet bij Duitsland hoort en zijn monoculturele symboliek onze steden mismaakt. Islamitische bouwwerken hier in Europa beschouwen wij als belediging van ons culturele erfgoed.

Weet u waarom u met eten moskeeën wordt ingelokt als het de “Dag van de open deur” is? Behalve het eten is er niets bijzonders aan de cultuur van de islam. De islamitische cultuur is een vreetcultuur – kijk maar naar de vreetpartijen ´s avonds tijdens de ramadan.

De islam pakte van al deze volkeren het artistieke, de zelfontplooiing, de creativiteit af. En daarmee ook de mogelijkheid tot vooruitgang. Het ergste is echter dat de bevolking systematisch over de eigen historie wordt voorgelogen. Tegelijkertijd wordt van de niet-islamitische culturen een vijandbeeld opgebouwd, opdat de uitwisseling tussen de culturen wordt tegengegaan. Men probeert krampachtig de “zuiverheid” van de islam te bewaren… en hinkt hopeloos achter de rest van de wereld aan. Hier bij ons wordt u een multiculti voorgeschoteld die in de islam überhaupt niet bestaat. Turkije zou nu een ander land zijn als men de daar aanwezige multiculti onderhouden en gerespecteerd zou hebben. Zoals het nu is, is Turkije niets anders dan een van hogerhand gepland, fascistisch systeem.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=28908#more-28908

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Fascisme, Islam. Bookmark de permalink .

28 reacties op Waarom de islam ons niets interesseert

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Speciale aandacht is gevraagd voor de verslaggeefster in Irak…

  On topic: wat valt er nou in vredesnaam te zien aan die Grote Zwarte Kei waar al die vrouwenhaters tegen de klok in omheen lopen..???

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  De creatieve en spirituele leegte van de islam wordt opgevuld met geweld, moord, roof, liegen, algemene neukie-neukie, kinderneukerij, het boulimiafeest ramadan, racisme, wantrouwen, algemene haat, vrouwen- haat, vreemdelingenhaat, parasitisme . . . . . .
  Wat vergeet ik nog?

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  Dit dekt de lading wel redelijk volgens mij Martien! 😉

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 21.20. uur, o ja Martien, het misbruik maken van onze sociale voorzieningen.
  Dat doen deze woestijnvlooien met alle plezier, met instemming van hun imam uiteraard!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @realpredictor 21:30
  Ik denk dat je iets vergeten bent,
  http://www.klokkenluideronline.net/artikel/114/terugkeer-van-mohammed-rasoel

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 21.39. uur, en niet te vergeten: de Centrumpartij van Janmaat-80er jaren- gevolg Janmaat een veroordeling aan zijn broek, en zijn vrouw bij een RODE AANSLAG: 2 benen eraf, daarna de opkomst van Prof. Pim Fortuyn, die ook waarschuwde tegen de hordes islamisten, gevolg VERMOORD door VOLKERT van der G, na demonisering door de RODEN en de gutmenschen, en daarna en nu Geert Wilders, gevolg 24/7 persoonsbewaking. Conclusie: DE ISLAM MAAKT MEER KAPOT DAN ONS LIEF IS!

  Like

  • anti moslim zegt:

   Viegtuigen op het wtc Ik weet er ook nog een. vliegtuigen op Mekka er staan nog wel een paar mirage toestellen aan de grond die daar voor gebruikt kunnen worden dan gaan we ook allemaal onderaardse geluiden staan maken onze eigen actie tegen de gelovige

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Het interesserd zeer veel want die mohammedanen verzieken ons lkeven.

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Zojuist een tipje naar GeenStijl gestuurd:
  “Maak een item aan waarin je oproept massaal T-shirts te laten bedrukken met naam en portret van Malala Yousafzai.”
  Eens kijken of ze de guts hebben.
  Om een advies op te volgen van de verschrikkelijke Pennings, bedoel ik.
  Want voor je het weet ben je je naam kwijt als bijdehandjes die helemaal naar niemand luisteren en alles zelf beter weten.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 07.53. uur, strak plan van U!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 21.11. uur op 9/10, wat een materiaal hebben ze deze soldaten in de klauwen geduwd. Gerrit ik moest denken aan de comedy serie: ” Daar komen de schutters”, “Dad’s army”. En daarna die zandvlooien om je krom te lachen, als het niet zo intriest was allemaal.

  Like

 11. Jan zegt:

  Ons interesseert islam geen reet i.t.t. Obma die er niet genoeg van kan krijgen:

  Like

 12. Jan zegt:

  Muslims Riot Over Having Nothing To Riot About
  Scores were injured and numerous buildings were burnt to the ground in the city of Itsnotsobad in the Islamic Republic of Whereizitstan, after a riot was started by peaceful Muslims who expressed outrage over five straight days of no provocation or insults from the West.

  Mahmoud Iwannariotbad, a local businessman who sells detonators, wire, and dynamite to the local mosque construction industry, stated that the violence began when a group of men hanging around in his store began discussing the fact that no new anti-Islam films, subway advertisements, or Pamela Geller blog postings had appeared for a number of days.
  http://thepeoplescube.com/peoples-blog/muslims-riot-over-having-nothing-to-riot-about-t9744.html

  Like

 13. nicolazien zegt:

  De ellende is dat de islam wel in ons geïnteresseerd is! Namelijk om ons van de wereldkaart te vegen!

  Like

 14. commonsense zegt:

  De Islam is aantrekkelijk voor macho=mannen die de westerse feminisering zat zijn en weer een gehoorzame en zorgzame vrouw aan zijn zijde wil die hem waardeert voor een keiharde werkweek terwijl zij thuis het huishouden doet en op de kinderen past. ook de vrouw-moeder die liefst thuis het huishouden bestiert en de kinderen verzorgd ziet voordeel in de Islam. Geen emancipatie gedram, geen rotbaantje om een paar centen bij te dragen. Op de camping hoor je veel vrouwelijke vrouwen en stevige macho mannen die het gehad hebben met het linkse emancipatie gedram, het oude christelijke geloof, die ook deze eenvoudige maar doeltreffende man/vrouw ordening voorstond, is in diskrediet geraakt en maakt der islaam zich klaar om de verloederde linkse verwestering om te buigen tot de aloude overgeleverde waarden. De linkse lullos hebben het alleen zelf nog niet door.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  @ Commonsense

  ‘Het oude christelijke geloof die ook deze eenvoudige maar doeltreffende man/vrouw ordening voorstond, is in diskrediet geraakt’

  Ja hoor, absoluut iets om naar terug te verlangen ….In de jaren ’60 was die opvatting in Twente, waar wij woonden, nog in zwang in bepaalde milieus.

  Intelligente meisjes hoefden niet verder te komen dan de huishoudschool, want ‘ze gingen toch trouwen’.

  De boeken van Jane Austen wel eens gelezen of de verfilmingen gezien? Het enige wat meisjes te doen stond was een beetje piano spelen, een buitenlandse taal leren en wachten tot ze ten huwelijk werden gevraagd. Bleef je ‘er over’ dan kon je beter de eerste de beste man nemen, want anders was je afhankelijk van de gunsten van de familie.

  Meisjes die wel wilden studeren werden ‘blauwkousen’ genoemd en hun interesse in studeren kwam voort uit het feit dat ze ‘geen man konden krijgen’. Anders had een vrouw dat verlangen toch niet?

  Wel eens het boek ‘herinneringen’ van Aletta Jacobs, onze eerste vrouwelijke arts, gelezen?
  De rillingen lopen mij over de rug, als ik nog aan dat boek denk.

  Echt niet iets om naar terug te verlangen. En wat als die macho man, die zo graag een vrouwtje thuis wil hebben, genoeg van haar krijgt en op de versiertoer gaat?

  In die oude ideale tijd had je als vrouw maar één ding te doen in die droomwereld van de mannen:

  “Slikken of stikken” Want een opleiding om voor jezelf en je kinderen te zorgen had je niet.

  Ik dank de hemel op mijn blote knietjes dat ik niet in die tijd heb geleefd.

  Like

 16. willemientje zegt:

  Mijn geliefde vechtgenoot, sinds ongeveer 40 jaar( errug he), de uitvinder van het woord: moslamstralen, zegt wel eens,eigenlijk had ik moslim moeten worden, dan had jij naar mijn pijpen moeten dansen, ipv ik naar de jouwe, ( smile)., ik vraag me dan wel eens af, hoe hij dan het huishouden, en de financieen geregeld zou hebben, zou niet veel van terechtgekomen zijn, denk ik, en hij ook

  Like

 17. F Bonebakker zegt:

  Ik hoop dat het je lukt kanjer

  Like

 18. F Bonebakker zegt:

  Goed gedaan Martien je bent echt een man van de straat met veel verstand van zaken in de mossel cultuur sta je aan de top

  Like

 19. jacob waterman zegt:

  Mnr bonebakker niet op trollen en of mossel niveau aub dit op verzoek van dhr.E.J.Bron iets structueels graag dank u.[Zoals je ziet de lamme helpt de blinden]

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 13.10. uur. Ik ben in de jaren 50 van de vorige eeuw opgegroeid, en ik herken bepaalde zaken die U noemt. En bepaalde opvattingen waren inderdaad rigide. Wat echter ook waar is, het tempo van het leven lag stukken lager, en stress kwam vrijwel niet voor. Mensen moesten uiteraard harder werken, maar er was in mijn optiek ook veel wederzijdse hulp en dienstbaarheid. We hoeven deze tijd niet te idealiseren, elke tijd heeft zijn voor en tegen Wachteres.

  Like

 21. daiyu-ninja zegt:

  Martien Pennings 21:20.
  Slachtoffertje spelen, klagen, jaloezie, koppen afsnijden………

  Like

 22. friki zegt:

  Even iets anders, een vraag: hoe kan het dat op dit forum zo weinig mensen gereageerd hebben op die ondersteuning voor” Dispatch International’ afgelopen maandag. Ik had gedacht dat er massaal op gereageerd zou worden op deze site, want hiermee kon je toch echt een concrete bijdrage leveren. Ik hoop op reacties.

  Like

 23. E.J. Bron zegt:

  @jacob waterman

  LOL! 😆

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @friki 16.38. uur, nou ik denk dat de meeste reageerders op dit blog wel actie hebben ondernomen.

  Like

 25. Dat denk ik ook wel. We zullen het binnenkort ongetwijfeld vernemen van Dispatch International zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s