Massa-immigratie is genocide (+ video)

Niets is zo ongeoorloofd als “vreemdelingenhaat”. Alleen slechte mensen vol haat hebben iets tegen buitenlanders. Of niet?

Maar diep van binnen hebt u zich ook vast wel eens afgevraagd: Wat willen die hier eigenlijk? Dat zijn toch niet allemaal asielzoekers! Juist! De meesten zijn hier alleen maar, omdat hier iets te halen valt, bijvoorbeeld een sociale uitkering. Of geld van welgestelde Europeanen, die men vervalste waren aansmeert. Hier leeft men beter dan wanneer men in Afrika of Anatolië de hele dag moet werken. En men leeft in een land waar de dingen nog functioneren en waar men geneeskundige verzorging krijgt.

Het is echt pervers dat we daarbij ons ook nog door hen moeten laten uitschelden – als het al niet tot iets ergers komt zoals roof, verkrachting en doodslag. En in de mate dat hun aantal toeneemt, zullen ze hun bereidheid tot geweld ook steeds ongeremder uitleven.

De Europese politici ondersteunen deze ontwikkeling en willen ons doen geloven dat het onze morele plicht is om van onze geboortelanden de ideale immigratielanden te maken: vanwege de “mensenrechten” en “onze historische verantwoordelijkheid”. In Duitsland is het de Holocaust, in Frankrijk en Engeland de koloniale periode, in de VS de slavernij enz. Maar hebt u Joden vermoord of in slaven gehandeld? Was u een koloniale heerser? En hoe zit dat bijvoorbeeld met Noorwegen, dat pas in het begin van de 20e eeuw zijn onafhankelijkheid kreeg en toen nog een arm land was?

En wat is de ware reden voor de massa-immigratie? De internationale financiële wereld en zijn handlangers, de politici, willen de Europese cultuurnaties vervangen door een gemengde en identiteitsloze “bevolking” om een perfect systeem van uitbuiting op te richten: de “Nieuwe Wereld Orde”.

Angela Merkel met de president van de Deutsche Bank

We zullen gevangenen in onze eigen landen worden. De slachtoffers van onze “humaniteit”, van onze verkeerd begrepen tolerantie tegenover de intolerantie. En uiteindelijk zullen we helemaal verdwijnen als het zo doorgaat.

Alleen al door hun aantal zullen de vreemdelingen onze Europese samenlevingen kapot maken. Alleen al in het jaar 2011 kwamen er EEN MILJOEN MENSEN naar Duitsland, hoofdzakelijk uit de “Derde Wereld”. In Athene leven meer dan TWEE MILJOEN illegale immigranten. De meest gekozen voornaam voor nieuwgeborenen in bijna alle grote Europese steden is Mohammed. Als het zo doorgaat, zullen er in het jaar 2040 ongeveer net zoveel buitenlanders als autochtonen in de Europese landen leven.

Europa´s toekomst?

Wie mensen uit de Derde Wereld importeert, haalt de Derde Wereld in huis. Vuil, onderontwikkeling, criminaliteit en voor ons al lang overwonnen levenswijzen dringen ons leven binnen en wij zelf dienen gedragsvoorschriften van vreemde en archaïsche religies te respecteren. Nu mag er geen varkensvlees meer in schoolkantines geserveerd worden, morgen wordt dan de sharia ingevoerd. WIJ dienen de gewoonten van de immigranten niet alleen te “verdragen”, we dienen ons naar hun regels te richten. Als u echter naar Saoedi-Arabië gaat, dan moet uw vrouw zich daar versluieren en niemand zal zich naar uw regels richten.

Europa wordt op dit moment veranderd in een kalifaat

Het gaat hier NIET om blind racisme. Het gaat hier NIET om vreemdelingenhaat. Nee, het gaat er om dat door massa-immigratie ONS VADERLAND wordt verwoest – en WIJ ALS VOLKEREN.

Onlangs heeft het Duitse parlement de inzet van het Duitse leger in het binnenland goedgekeurd in geval van “catastrofale toestanden”. Volgens EU-recht mogen “opstandelingen” doodgeschoten worden. Deze maatregelen worden niet genomen, omdat de politici bang zijn voor de miljoenen buitenlanders in onze landen, maar voor het geval wij ons verzetten tegen de verdringing door vreemde volkeren.

Want dat is exact wat er gebeurt: We worden verdrongen, ja, we dienen vervangen te worden. Duitse politici spreken openlijk over de “uitdunning van het Duitse volk” en daarover dat “Europa meer verscheidenheid nodig heeft”. Sarkozy heeft de Fransen aangemaand tot meer rassenmengeling, omdat ze anders “moeilijkheden zouden krijgen”.

U bent niet gek wanneer u het gevoel hebt dat er overal alleen nog maar buitenlanders zijn. U bent nog niet van haat vervuld wanneer u merkt dat veel buitenlanders zich niet aan onze regels houden. En u bent geen racist wanneer u wilt dat de buitenlanders weer naar hun eigen landen teruggaan.

“Turkije voor de Turken – en Duitsland ook voor de Turken?

Het motto van de grootste Turkse krant “Hürryiet” is “Türkiye türklerindir”, wat “Turkije voor de Turken” betekent. Turkije voor de Turken? Jawel! Maar alleen voor de Turken! Ook voor hen die hier zijn! Hopsa, naar huis met jullie! En een sociale uitkering voor Turken ook alleen maar uit Turkije!

Video:

Bron:

http://schwertasblog.wordpress.com/2012/09/18/auslander/

Auteur: Ace of Sword

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

55 reacties op Massa-immigratie is genocide (+ video)

 1. Turul zegt:

  Massa-immigratie is ETNISCHE EN CULTURELE genocide! Helemaal eens met dit stuk!! Ik probeer dit al jaren duidelijk te maken…mensen hebben totaal geen besef wat er werkelijk gaande is..

  Like

 2. Philippine zegt:

  Zonet gelezen op AmsterdamPost: Qatar koopt Frankrijk op. Ik begin het nu echt griezelig te vinden.
  http://www.tref.eu/opinie/amsterdam-post.html

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad Hr. Bron, wij als oorspronkelijke bevolking dienen “te verdwijnen”. Massa-immigratie en het in stand houden van de verzorgingsstaat is onmogelijk”, zei de econoom Friedman.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Precies Tom.
  De massaimmigratie zal niet kunnen omdat het zolang duurt totdat er geen geld meer is om die nietwerkenden te betalen.
  Dus moeten we mogelijkheden zoeken om minder af te dragen aan de staat.
  Gezien de immense staatsschuld die sinds den UIJL is opgebouwd en de minstens 2.7 % die er dit jaar weer bijkomen komt dat punt telkens sneller dichterbij.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-Portugal mee eens. En wat nog veel erger is Louis, dat het fascistische eu gedrocht, via het esm verdrag, ons binnen enkele jaren in europa aan de bedelstaf zal brengen. Vanmorgen gehoord op de radio, dat de status qua kredietwaardigheid van Spanje weer verder verlaagd is.
  En ze kunnen zeggen wat ze willen, nu ook weer met de grieken, ons is zowel de eu als de euro onder valse voorwendselen door de strot geduwd. Ook de leugens die politici vertellen, als het geld dat naar griekenland zou gaan, njet, dat geld gaat naar de duitse en franse banken die zwaar met grieks schuldpapier in hun maag zitten. En toch leert de bevolking niet, ook in nederland is massaal gestemd op de eurofielen van VVD en PvdA. We gaan naar de kloten, zowel door de massa-immigratie, alsook door de eu.

  Like

 6. AdriePVV zegt:

  En nu nog proberen dit soort berichten ook in de MSM te krijgen, want simpel gezegd het gewone volk weet of beseft dit allemaal nog niet helemaal.

  Journalisten zijn overwegend links ongeacht voor wie ze werken, maar waarom willen ze deze catastrophale ontwikkeling niet zien en daarover berichten ?
  Ook voor de nakomelingen van de “elite” wordt dit een ramp,

  Wat is er voor nodig om die mentaliteit te veranderen ?

  Like

 7. willemientje zegt:

  Bericht in de PZC , de zeeuwse krant, Timmermans van de partij voor de arabieren, wil gaan onderzoeken of de PVV kan worden verboden,

  Like

 8. HF zegt:

  En zo kankeren we al jaren in de ongelezen achter kamertjes op het internet.
  En zo zullen we nog jaren reageren om onze frustratie van ons af te schrijven.
  En niemand die individueel actie onderneemt.

  Weet je wat? laten we staats loten kopen. Hebben we fijn de illusie dat we met een grote prijs uit Nederland kunnen vertrekken en we spekken de staatskas er ook weer mee.
  Als loonslaaf in de file kunnen we dan dromen van een levenslange vakantie.
  Eenmaal weer thuis na (een zware werkdag) zien we om ons heen dat alle immigranten al levenslang met vakantie zijn.
  IKDOENIETMEERMEE

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Naar aanleiding van Ko Lumbus om 09:36.
  Ik hoop dat ik rechter mag zijn als we Fransje Timmermans ooit nog eens voor een revolutionair tribunaal krijgen.
  Ik heb over uitgestreken huichelsmoeltje Fransje – (denk een jezuïetenboordje rond dat nekje onder dat afrukkerskoppie) – in februari 2011 vier stukkies geschreven onder de titel:
  “Frans Timmermans en Job Cohen brengen mij in een Auschwitz-stemming”

  (I) http://bit.ly/gVRtQN
  (II) http://bit.ly/iiVYLo
  (III) http://bit.ly/jlB32F
  (IV) http://bit.ly/kZEaCu

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  We dreigen opgevreten te worden door de islam. De islam is tegen de democratie. Dat past niet in hun denken dat streeft naar een kalifaat. Wij, autochtonen, hebben niets organisatorisch om daar tegenover te stellen.
  Het zou onverstandig zijn om bij de pakken neer te gaan zitten en te wachten op een volgende verkiezing over – op z’n slechtst – 4 jaar. Afgezien dat we dan wel weer gepiepeld kunnen worden en waar heb je dan voor zitten wachten.
  Er MOET een manier gevonden worden om de Nederlandse bevolking in beweging te krijgen om in verzet te komen tegen de voortgaande IMMIGRATIE. En zelfs met een eventuele afremming of gehele stopzetting van de IMMIGRATIE kunnen we niet tevreden zijn. Ons land is al te ver overstroomd met personen met een afwijkende en storende cultuur. De tijd van de multicultuur is voorbij. Onze, de autochtone cultuur dient opnieuw prioriteit te krijgen.
  In verband met onze gerechte DEMOGRAFISCHE belangen kunnen we de huidige situatie niet langer tolereren.
  Er moet dus gestreefd worden naar een geforceerde, krachtige REMIGRATIE. En die contrabeweging moet zo snel mogelijk op gang komen. Goedschiks of kwaadschiks.

  Like

 11. Ko Lumbus zegt:

  @paardekoper om 11:03

  Misschien enige toelichting?

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  Frans Timmermans zou gisteren ook betoogd hebben dat Duitsland de rechtsstaat scherper verdedigt dan Nederland en wel omdat het land die heeft moeten veroveren op de ‘tirannie’, ofwel het naziregime en (later in de voormalige DDR) het communisme.
  Ben je dan van het padje af of niet?

  Like

 13. Ko Lumbus zegt:

  Intellectuele nitwit dieTimmermans, en dat wordt genoemd genoemd als de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken.

  Like

 14. vederso zegt:

  @ Ko Lumbus. Misschien enige toelichting?

  Like

 15. Ko Lumbus zegt:

  @vederso

  DEN HAAG – Frans Timmermans, genoemd als de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, zet vraagtekens bij het bestaansrecht van de PVV. “In Duitsland zou een partij als de PVV niet zijn toegelaten.”

  http://www.bndestem.nl/nieuws/algemeen/binnenland/11845319/Timmermans-zinspeelt-op-verbod-PVV.ece

  Like

 16. Ko Lumbus zegt:

  ‘Frans Timmermans betoogde gisteren dat Duitsland de rechtsstaat scherper verdedigt dan Nederland, omdat het land die heeft moeten veroveren op de ‘tirannie’, ofwel het naziregime en (later in de voormalige DDR) het communisme.’

  http://www.bndestem.nl/nieuws/algemeen/binnenland/11845319/Timmermans-zinspeelt-op-verbod-PVV.ece

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @paardekoper

  En als er dan ook nog constant eentje van de andere kant zit te trollen en te stoken. Waar doen we het dan voor, of niet dan? TOT (nooit meer) ZIENS!!

  Webmaster

  Like

 18. vederso zegt:

  @ Ko Lumbus. Het idee van Timmermans komt van Mario Monti die voorstelde om een conferentie van regeringsleiders in Rome te houden over het populisme. Maar ik begreep dat vanwege de lauwe ontvangst dit voorstel inmiddels weer in de la is verdwenen. En Frans T. pakt het nu weer op?

  Like

 19. Joop Klepzeiker zegt:

  @ MP

  Waarschijnlijk geheel overbodig maar toch maar wat info

  Lucis Trust de nieuwe spiritualiteit van de vn

  begin maar hier

  http://freemasonrywatch.org/lucistrust.html

  en vooral hier

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust04.htm

  Misschien begint de omvang van het probleem dan bij sommige mensen door te dringen !

  Dan nog even dit en dan mogen de mede gluurders zelf verder spitten.

  http://lalternativaitalia.blogspot.mx/2011/10/lucis-trust-behind-occupy-wall-street.html

  Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  Oke , nog eentje dan

  http://www.green-agenda.com/index.html

  Ga maar lekker zelf verder spitten

  Misschien komt men er achter dat er heel wat meer openlijk verborgen is achter de gebeurtenissen, misschien kan men eens de puntjes verbinden en tot een conclusie komen, moet je natuurlijk niet te lui van geest zijn en wat lezen !

  Alles is opgeschreven een ieder kan alles lezen .

  Er is geen geheim anders dan de luiheid der mensheid !

  Waar dan ook stevig op gerekend wordt !

  Like

 21. Joop Klepzeiker zegt:

  It may be that the destiny of mankind is to become tamed, so that the fierce, destructive, and greedy forces of tribalism and nationalism are fused into a compulsive urge to belong to the commonwealth of all creatures which constitutes Gaia.” – Sir James Lovelock, Gaia: A New Look At Life

  “Minor shifts in policy, moderate improvement in laws and regulations, rhetoric offered in lieu of genuine change – these are all forms of appeasement, designed to satisfy the public’s desire to believe that sacrifice, struggle and a wrenching transformation of society will not be necessary.” – Al Gore, Earth in the Balance

  “Isn’t the only hope for the planet that the industrialized civilizations collapse? Isn’t it our responsibility to bring that about?” – Maurice Strong, founder of UNEP

  “All these dangers are caused by human intervention and it is only through changed attitudes and behaviour that they can be overcome. The real enemy, then, is humanity itself.” – Club of Rome, The First Global Revolution

  “Humans on the Earth behave in some ways like a pathogenic micro-organism, or like the cells of a tumor.“ – Sir James Lovelock, Healing Gaia

  “The Earth has cancer and the cancer is Man.” – Club of Rome, Mankind at the Turning Point

  “A cancer is an uncontrolled multiplication of cells; the population explosion is an uncontrolled multiplication of people. We must shift our efforts from the treatment of the symptoms to the cutting out of the cancer. The operation will demand many apparently brutal and heartless decisions.” – Prof Paul Ehrlich, The Population Bomb

  “… the resultant ideal sustainable population is hence more than 500 million but less than one billion.” – Club of Rome, Goals for Mankind

  “A reasonable estimate for an industrialized world society at the present North American material standard of living would be 1 billion. At the more frugal European standard of living, 2 to 3 billion would be possible.” – United Nations, Global Biodiversity Assessment

  “A total population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal.”- Ted Turner, CoR member and major UN donor

  “If I were reincarnated I would wish to be returned to earth as a killer virus to lower human population levels.” – Prince Philip, Duke of Edinburgh, patron of the World Wildlife Fund

  Like

 22. Anneke zegt:

  De NWO is al meer dan een eeuw ACHTER DE SCHERMEN volop in actie !!! De laatste jaren is de indentiteit van deze groep meer bekendheid gaan ‘genieten’ en ONTwaken stapsgewijs meer en meer burgers. Men gaat beseffen HOE we met z’n allen zijn BEDONDERD, betoverd, door de politiek economische INFANTIELEN. Zíj leven in sprookjesland…kan beter zeggen: SPOKENland !!! “Maar ja; realisme, waarheid, mag niet genoemd worden…in de ogen van onze leiders is de betekenis van deze twee woorden absoluut GIF”.

  Like

 23. Anneke zegt:

  Geruststelling: het kwaad zal niet permanent hier op aarde aanwezig zijn. Velen (leiders/bestuurders) beseffen al heel goed dat hun succes nu al verledentijd is!!! “Alleen wat is het moeilijk om dit feit onder ogen te zien…toegeven is toch ‘iets’ voor de (ZOGENAAMD) zwakken???” ….De zwaksten zullen de sterksten zijn…..!!! Hoop en moed doen beiden leven…zeer krachtgevend.

  Like

 24. Anneke zegt:

  Het beeld uit het oudetestamentische boek Daniël is NU aan het instorten. De NWO heeft de bedoeling om al de in het verleden heersende ‘wereldrijken’ te doen HERLEVEN. Maar leem en ijzer zijn niet samen te smeden!!! Vandaar dat dit plan géén permanent succes zal boeken. Hoe nader de afgrond in zicht is, hoe vlotter de instorting zal zijn. “Verlossing/oplossing zijn dichterbij dan men beseft…Good News….”.

  Like

 25. Joop Klepzeiker zegt:

  Anneke stopt met geloven en kijk om je heen, ze hebben succes ! het plan werkt, en let maar op het gaat steeds beter werken, het proces is in volle gang en niet meer te stoppen.

  Like

 26. Joop Klepzeiker zegt:

  Het is juist die instorting waar ze op uit zijn, want op de puinhopen is het goed bouwen en de goegemeente zal ze dan ook nog eens dankbaar zijn en ze in hun armen nemen als de redders der mensheid.

  Like

 27. Anneke zegt:

  Het tutti-fruttie multiproblem, in Israel/Jeursalem heeft men hier veel minder last van….”Ieder z’n eigen stekkie, of wel…ieder zijn eigen wijk”. Terwijl hier in Europa ‘alles op een grote hoop’ is gesmeten, wat NU meer en meer wrijving gaat beleven. Dom…OERDOM….

  Like

 28. Anneke zegt:

  Hmmm; typefout 15.30-uur…Jeursalem moet natuurlijk Jerusalem zijn.

  Like

 29. Joop Klepzeiker zegt:

  Welnee er ontwaken niet meer burgers, je hoort hier en daar wel wat protesten, maar daar is juist al in voorzien, tegenstellingen kweken onrust veroorzaken en zo de de fabric van de samenleving wegnemen, dan kan men heel makkelijk manipuleren, opstanden zijn juist koren op de molen.

  Je schijnt niet in te zien dat we vast zitten tussen een rots een een harde plaats, we kunnen geen kant meer op.

  Het is heel slim gespeeld met een lange voorbereidingstijd, vergeet nooit dat dit geen domme mensen zijn maar hoog intelligent.

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @ Joop Klepzeiker 15.27. uur, maar moeten we dat allemaal zomaar pikken Joop. Ach, het is gewoon een gegeven, dat velen in onze bevolking al “de handdoek in de ring”, gegooid hebben.
  Alleen is het zo wrang, dat wij, die in ieder geval “het licht” wel zien, ook geconfronteerd worden met de gevolgen. @ Anneke, ook ik heb het idee, dat we in de eindtijd zitten, maar hoe het gaat uitpakken, zullen we moeten afwachten.

  Like

 31. Anneke zegt:

  “Nee; Joop 15.25-u…Anneke stop niet met ‘geloven’…” Ieder mens heeft een vorm van geloof; of het nu in allah is, de genezende krachten van yoga….of de financiële macht en dus kracht van de mondiale economie…Anneke houd zich ‘vast’ aan het joods-christelijke geloof!!! Dit wil niet zeggen dat deze vrouw in dromenland leeft. Jammer dat de hedendaagse mens VIES is van G-ds Woord. “Zie de maatschappelijke resultaten…verpaupering tot in de top. Men is de weg kwijtgeraakt”. Jouw ‘ze’ zullen absoluut géén succes boeken, met een eventuele opbouw. De burgers zullen steeds meer in protest komen. Dit proces is indirect al in gang, als je goed oplet zie dit op veel fronten voor je neus een feit worden. “Neem de toenemende afkeer van de politiek en de bankwereld…bij de burger. De toenemende afkeer van onze allochtonen medeburgers…”

  Like

 32. Joop Klepzeiker zegt:

  mijn stoppen met geloven was niet zozeer religieus bedoelt maar het geloven in een oplossing voor de komende perversie.

  En wat dat protest betreft moet je mijn bijdrage hier nog maar eens lezen, koren op de molen .

  Like

 33. Anneke zegt:

  Kleppie..uhhh; sorry Joop Klepzeiker -15.32-u -:..hoog-intelligent (??????) heb je het over….. “Nu lig ‘k helemaal dubbel van het lachen..fijn; lachen maakt gezond”. Maar hoog-intelligent zijn de politici en ander leidinggevenden absoluut NIET. “De wereld wordt door domheid geregeerd…”

  Like

 34. Joop Klepzeiker zegt:

  Lees svp een wat in de links die ik gegeven heb, verbind de puntjes en aanschouw wat er gebeurd.

  Het proces is NIET meer te stoppen , op geen enkele manier !

  Like

 35. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Anneke

  Je verward de zetbazen met diegene die aan de touwtjes trekken !
  Je doelt op de domheid der bevolking ??

  Like

 36. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix -15.35-u: Een einde van en een nieuw begin van….het Goede van het Leven!!!

  Like

 37. Joop Klepzeiker zegt:

  @ TH

  Natuurlijk niet, zoals ik al meerdere malen heb verkondigd is de houdbaarheid van de uitkomst van dit proces in het geheel niet zeker als de burger geconfronteerd wordt met de pragmatische zintuiglijke waarnemingen , daar heb je immers geen intellectueel proces voor nodig.

  Maar ik vrees dat daar al rekening mee gehouden is, daarom wordt er behoeftigen aan de overheid gekweekt in plaats van zelfstandige vrije individuen.

  Lees eens wat in de links die ik gegeven heb, kan je wat lezen over scholing en indoctrinatie.

  We zullen door de grote perversie heen moeten gaan

  Like

 38. Anneke zegt:

  Nee; Joop K -15.54-u -:…ik doel op de letterlijke domheid van onze regeerders/leidinggevenden. Zij leven in een vorm van hypnose en observeer je ze dan kun je bij velen een vorm schizofrenie zien. “Ze kunnen het gym en de universiteit wel hebben doorlopen..dit wil nog niet zeggen dat ze perfecte wijzen zijn, of hoog-intelligenten. “Merendeels hebben gymnasiasten en universitairen zich gericht op één of twee specialiteiten…” En in de politiek – economische wereld overheerst al tijden corruptie/fraudeziek zijn ze allemaal. Vandaar de instorting van onze opgebouwede samenlevingen…

  Like

 39. benny zegt:

  hier in belgie krijgen we te horen”de multiculturele samenleving is een feit en daar moeten we leren met leven”,welnu,in de jaren 40,50 en begin de jaren 60 was er van multiculturele waanzin geen sprake en dat was toen ook een feit,dus feiten veranderen en zijn niet eeuwig!als de wil er is kan men de multiculturele ravage omdraaien en ons continent in zijn oude beschaafde glorie herstellen en dit is zelfs een burgeroorlog waard.
  het gaat tenslotte om de toekomst van ons kinderen en kleinkinderen zodat deze nooit onder het juk van de islam terecht komen en een beschaafd en veilig bestaan kunnen leiden.

  Like

 40. Joop Klepzeiker zegt:

  Eerst lezen en dan reageren !

  Je hebt het over de zetbazen, bruikbare idioten.

  Like

 41. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix -08.00-u- : Nou jôh, dan pakken wij (autochtonen) de biezen en vragen politiek-asiel in Israel.

  Like

 42. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Anneke

  OOk daar is het verrottingsproces ingetreden

  Like

 43. René zegt:

  Gelukkig zie ik de, volledig ingepakte, Somalische reeds drie jaren achtereen een kind krijgen en……..de vierde is onderweg zag ik vandaag. Alles verloopt dus geheel volgens links plan.

  Like

 44. Anneke zegt:

  @Joop Klepzeiker -11.10.|16.33-u: Momenteel is de GEHELE wereld door en door VERROT. De niet te pruimen vruchten (fig.gesprkn.) hebben de planeet volledig besmet. “Dat er überhaupt nog leven mogelijk is, dit is niet het resultaat van ‘jouw’ hoog-intellectuelen. Zij hebben de planeet naar dit letterlijke verrottingsproces geleid. Tja; men oogst, wat men heeft gezaaid!!! Let op..Een Nieuwe Weg ligt in het vooruitzicht…Vrede en Rust zullen uiteindelijk toetreden…”

  Like

 45. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik begrijp geen snars van je betoog, doel je op de new wave, de nieuwe spiritualiteit, de nwo in de maak ,waar heb je het eigenlijk over.

  Maar jij mag de planners van deze ellende best dom noemen hoor, ik vind de tientallen jaren voorbereiding en uitvoering een meensterstukje van socio engineering, dat betekend niet automatisch dat ik het er mee eens ben, maar ik onderschat de tegenstander niet door hem dom te noemen. het heeft mij vele jaren gekost om de puntjes op een logische wijze te kunnen verbinden dankzij heel veel lees en speur werk ben ik nu in staat om helikopterview van de gebeurtenissen te kunnen maken, en ik moet bekennen dat het op een buitengewone slimme sluwe en intelligente wijze is/wordt uitgevoerd.

  Hierdoor begrijp ik ook dat het voor de goegemeente bijna onmogelijk is om deze helikopterview te krijgen.

  Het is verscholen in de openbaarheid en dat is een knap stukje werk !
  Zeker gezien het feit dat het merendeel der soortgenoten het ook nog eens als zoete koek slikt.

  Like

 46. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 12.18. uur, mee eens Anneke. De vaandels van de hellevorst naderen. Wie de toestand in de wereld beziet, kan niet anders dan constateren, dat er een grote slag gaat plaatsvinden, en naar mijn mening is het kruidvat het Midden-Oosten, het gaat om macht en grondstoffen. Follow the smell of money!

  Like

 47. Vannoorden Dina zegt:

  Wat deden de Belgen decenia terug als ze het hier niet meer zagen zitten?
  Ze trokken naar Canada of naar Amerika? Ook familieleden van mij.
  l’Histoire se répète.

  Like

 48. Voor ons zal het weer een beetje duurder worden, het zal ook weer eens niet. Alles voor de EUSSR:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13067229/__Tarief_paspoort_omhoog__.html

  Like

 49. Joop Klepzeiker zegt:

  @ TH

  Daar gaat het ook over gewoon geo strategie, maar het uiteindelijk doel is een nwo , de rus en de chinees krijgen op zijn tijd en voorstel om mee te doen zo niet dan worden ze geheel omsingeld, waar ,men nu mee bezig is.

  Pak er eens een landkaart bij, dat maakt het veel duidelijker
  niet voor niets wordt er al gerommeld in de wateren bij china !

  Gewoon een nieuwe wereld orde onder het auspiciën van een vernieuwde anglo saksisch imperium geleid door technocraten.

  Israël is de lont in het kruitvat in het middens oosten en als de rook is opgetrokken de nieuwe bazen comfortabel in het pluche zitten geven we de Joden de schuld, niets nieuws onder de zon.

  Sla er o.a zbigniew brzezinski eens op na !
  Twee vliegen in een klap de bevolking weer onder de duim en een hernieuwd overwicht in de wereld.

  Like

 50. Pingback: DE ISLAMITISCHE REPUBLIEK DER NEDERLANDEN! | eunmask

 51. Pingback: MASSA-IMMIGRATIE: DE EUROPESE GENOCIDE! (deel 1) | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s