VIDEO: Jihad, Jihad, en nog eens Jihad

Gedeelte van een interview met sjeik Mohammed Zaghmout, hoofd van de Palestijnse Islamitische Raad in Libanon, uitgezonden op Mayadeen TV (Libanon), 7 september 2012.

De sjeik geeft een goed beeld waarom vrede zo moeilijk te bereiken is.

Sjeik Mohammed Zaghmout:

“Ik zeg tegen mijzelf, tegen de islamitische geleerden, tegen de moslims zelf en tegen de kijkers in de hele wereld – van noord tot zuid en van oost naar west: Oh moslims, verenigt u! Verenigt u! Verenigt u! Eenheid is de sleutel voor uw kracht, terwijl onenigheid zal leiden tot uw dood. Volg het woord van Allah: ´Bereid u voor met alle kracht en strijdmiddelen die u kunt opbrengen om schrik te brengen in de harten van de vijanden van Allah en van uw vijanden.´ U zult Al-Aqsa en Palestina niet terugkrijgen zonder actie, zonder raketten of geweren. U zult Palestina niet terug krijgen door onderhandelingen, concessies, kusjes of knuffels. Het enige waardoor u Palestina zal herwinnen is Jihad, Jihad, en nog eens Jihad. Elk land dat afzag van Jihad, werd vernederd door Allah.”

Interviewer: “Hoe zit het met de heiligheid van bloed?”

Sjeik Mohammed Zaghmout:

“Een moslim mag een mede moslim niet benadelen – niet door het afnemen van zijn leven, de eer van zijn vrouw of van zijn rijkdom. Allah oordeelt de vernietiging van de Ka’ba als minder ernstig dan het doden van één onschuldige moslim.”

Bron:

http://likud.nl/2012/10/jihad-jihad-en-nog-eens-jihad/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Jihad, Jihad, en nog eens Jihad

 1. Tom Hendrix zegt:

  Eigenlijk zegt de HAATBAARD annex BOOSLIM, JIHAAT,JIHAAT,JIHAAT! Want haten zullen ze, niets heeft deze achterlijkheid bijgedragen aan deze wereld, dan alleen dood en verderf! Waar is de islam-einstei, waar is de islam-beethoven, waar is de islam-curie? Niets hebben ze klaar gespeeld, daarom zijn ze jaloers en haten Israel, omdat het Joodse volk wel ontzettend veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van wetenschap, muziek, ethiek.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Ze zullen zeggen dat men niet af mag gaan op het woord van deze oude, seniele (?) man. Dat zullen ze zeggen omdat ze bang zijn. Zodra we onze ogen open doen en zullen we moeten toegeven dat de moslims op zich, op grond van het hen door de vermeende godheid (Allah) gegeven bevel, de niet-islam wereldbevolking moeten haten en doden. We moeten ons realiseren dat deze oude gek niet de eerste is die deze dreigende woorden spreekt. Velen zijn hem sl voorgegaan om uit Allah’s naam, het profetische bevel, in het vrijdagavondgebed of op ander tijden uit te spreken.
  Jihad, niet zoals door sommigen valselijk, bezinning genoemd, maar het bevel om te doden. Om over te gaan tot het werk van de beul. Onthoofden of doodsteken. En …. we leven niet voor niks in 2012. Moslims kunnen in hun gedrag achterlijke woestijnkruipers zijn maar als het om moorden gaat zijn ze niet te beroerd om van moderne hulpmiddelen gebruik te maken.
  Bergbommen, autobommen, zelfmoord/gordelbommen enz.enz. Ze hebben het er maar druk mee.
  Voor ons is het eigenlijk veel eenvoudiger. Wij hoeven slechts op het moment van onze dood te wachten. Of ……. leggen we onze houding van leidzaamheid en ongeloof af en komen we in verzet?
  Gaan we ons er eventueel op prepareren om op het juiste moment de juiste eerste klap uit te delen.
  We zouden een voorbeeld kunnen nemen aan Israel. Die zullen niet wachten tot de raketten uit Iran op hen neerdalen. Iran zij gewaarschuwd. Als zij de vinger aan de trekker denken te kunnen gaan leggen zijn ze er vrijwel zeker aan voor de moeite.

  Like

 3. Israel zou eerst een die zwarte vierkante steen die in Mekka staat waar elke dag duizenden moslims en moslima’s om heen lopen moeten opblazen! Als ik president van Israel was dan wist ik het wel. De zwarte meteoriet opblazen is beter dan lijdzaam afwachten en voortdurend bedreigd worden door dat schorem!

  Like

 4. Pal Jas zegt:

  Moet em is in m’n gezicht komen zeggen, ‘k slaag zen grijze kop deraf.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Ik hoorde het al in een grijs verleden:pas op voor mannen in jurken.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Weer een oude gek die net als Amadinejhad en Kamenei behoren tot het “KLEINE” groepje uitzonderingen die oproepen tot het uitmoorden van de joden.

  Like

 7. Janan zegt:

  Jihadi werkongeluk: bomvest explodeert te vroeg

  Jihadi was op fiets op weg naar toekomstig plaats delict. Door nog onbekende oorzaak explodeerde de bom te vroeg. Zowel jihadi als fiets moeten als verloren worden beschouwd.
  http://weaselzippers.us/2012/12/02/jihadi-work-accident-suicide-bomber-killed-when-bomb-vest-detonates-prematurely/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s