Brits onderzoek: Eén op de tien Britten is bereid lid te worden van de EDL

Tommy Robinson, leider van de English Defence League

De islamofiele “goedmenschen” met hun vette banen zouden bij het bekijken van de resultaten van een onlangs gepubliceerd onderzoek wel eens een onbehaaglijk gevoel gekregen kunnen hebben. Velen van hen zouden er zelfs over nadenken om niet te gaan verhuizen naar het continent, bijvoorbeeld naar Scandinavië of naar Duitsland. Want de peiling “The Extremis Project”, uitgevoerd door YouGov, toont een verrassend resultaat:

“Slechts één op de tien ondervraagden (of 11%) kan zich voorstellen toe te treden tot de EDL – terwijl 3% niet weet of ze dit wil.”

James Castle van de British Freedom Party maakt een berekening in vergelijking met de totale bevolking en komt op ongeveer 7 miljoen potentiële leden.

Als je de peiling zelf bekijkt, zijn er een paar interessante gegevens te vinden. Bijvoorbeeld dat slechts een derde deel van de ondervraagden wist wat de EDL is. Dat is echter bij een nauwelijks drie jaar oude groepering helemaal niet zo weinig, temeer, omdat de media de groepering niet gunstig is gezind.

Ook de peiling zelf is veelmeer negatief dan onpartijdig – wat aanleiding geeft om te denken dat de peiling de EDL bewust verguist. Men benadrukt bijvoorbeeld meerdere keren, dat “slechts” 11% tot haar zou willen toetreden, dat er een overweldigende meerderheid van 85% bestaat die haar als een “politieke paria” beschouwt – “net zoals alle andere rechts-extreme groeperingen”.

Positieve zaken werden slechts terloops genoemd – bijvoorbeeld dat de groep die bereid is toe te treden tot de EDL tussen de 18 en 24 jaar oud was.

Bron:

 

http://www.kybeline.com/2012/10/10/britische-studie-zeigt-jeder-zehnte-brite-ist-bereit-der-edl-beizutreten/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Counterjihad, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

50 reacties op Brits onderzoek: Eén op de tien Britten is bereid lid te worden van de EDL

 1. Anneke zegt:

  Zo zien we wéér hoe fris de jong-volwassenen uit hun ogen kijken…!!! “Bereid om zich aan te sluiten bij de EDL;18-24-jarigen.” Zij zien de multi-tuttifrutti ellende merendeels duidelijker in, dan wij volwassenen. Zij zijn minder lang gehersenspoeld…Hun denkwijze is fris en fruitig. Máár of deze EDL een èchte oplossing zal kunnen bieden; is maar de vraag.

  Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Nu nog inzien dat die multicul ellende maar een onderdeeltje is van het grote plan, het mechanisme erachter is de sociale engineering die al heel lang bezig is, dat besef is er nog steeds niet.

  Like

 3. Aryan zegt:

  Een Multi-Culti Shabbos Goy Goep die tegen Islam opkomt. En de ZioElite lacht zich achteer de schermen kapot. Zucht!!!

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  MM, ik denk dat ik die Aryan maar eens in de gaten gaat houden

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Aryan, mogen de oorspronkelijke inwoners van GB dan niet opkomen voor HUN LAND!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat in alle europese landen dergelijke weerbaarheidsbewegingen ontstaan, het is heel hard nodig, want: DE POLITIEK VERDOMD HET OM NAAR ONS TE LUISTEREN. Op BEVEL van de FÜHRER der EU BAROSSO worden we verraden en verkocht!

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Ja Tom en 99 % slikt het als zoete koek, we hebben een probleempje Houston

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Joop Klepzeiker 18.34. uur, daar moet ik U gelijk in geven. Na het stemmen op 12 september, waar is gebleken hoeveel ” domme schapen”, ofwel kiezers weer compleet voor de EU WAANZIN hebben gestemd, kan je haast niet anders constateren. Maar toch Joop, heb ik het sterke vermoeden dat de verkiezingen zijn gemanipuleerd. Ik vertrouw ze voor geen cent in DEN HAAG!

  Like

 9. eva zegt:

  Als reactie op bovenstaand artikel vraag ik mij af WAAROM er in Nederland niet zo’n partij is?
  Een tijdje geleden was er een hoax op DS waar men zoiets voorstelde en daar kwamen tientallen reacties op, dus de wil is wel.

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @eva

  De DDL (Dutch Defence League) heeft bestaan, maar is ermee gestopt vanwege bedreigingen per telefoon en e-mail. Lees hier verder:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/07/dutch-defence-league-werd-bedreigd

  Like

 11. Alf Janszoon zegt:

  Aryan zegt:
  11 oktober 2012 om 17:38
  Een hoog (pathologisch) Vandergulick gehalte.
  Ik lees:
  Informatie:
  3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze blog niet getolereerd!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Het gaat blijkbaar nog lang niet slecht genoeg in Nederland om mensen te laten zien wat er aan de hand is.
  Ik vrees dat er heel erg veel mensen zijn die het niet bevatten kunnen, HELAAS.

  Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  @eva

  Ik vraag mij af waarom jij je dat afvraagt gezien de laatste verkiezingsuitslag !

  @LP
  Niet kunnen of niet willen bevatten

  Like

 14. Aryan zegt:

  Hello. effe oortjes en oogjes open doen en goed luisteren!!!

  Deze EDL groep is zelf multi-culti want zwarten, pakis etc. kunnen zich aansluiten.

  Like

 15. Lucky9 zegt:

  @Aryan om 21:31
  Uw functionele criteria lijken me -op zijn zachts gezegd- niet erg nauwkeurig. Net alsof aansluiting een eed van trouw zou zijn!
  Als het zou moeten werd ik morgen wahabiet, om overmorgen de wahabieten het vuur aan de schenen te leggen tot hun teelballen door het vuur verteerd werden. Waar is dus uw argument!
  Denk!

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Aryan schrijft:

  Hello. effe oortjes en oogjes open doen en goed luisteren!!!

  Deze EDL groep is zelf multi-culti want zwarten, pakis etc. kunnen zich aansluiten.

  Beste Aryan,
  Nu moet jij even je oortjes en oogjes open doen!

  Wat je bovenstaand weergeeft laat zien dat je weinig begrijpt van de werkelijke aard en inhoud van de kritiek die het EDL heeft (overigens precies als ik en met mij vele andere reaguurders) op het multiculti gebeuren. De hele multi culti ideologie is een waanleer die nooit zal kunnen functioneren omdat ze overwegend gefundeerd is op niet realistisch wensdenken en derhalve tegen elke menselijke natuur en tegen elk humaan sociaal cultureel groeiproces van eeuwen ingaat. Kortom samenlevingen ontwikkelen zich in een gistingsproces van eeuwen en laten zich nooit van bovenaf kneden en persen. Het mengen van culturen zal ondanks “”de sire tolerantie spotjes op TV”” nooit lukken en er zullen op termijn enkel nog paralelle samenlevingen onstaan zoals je dit nu grootschalig ziet gebeuren in Europa. Wat jij doet Aryan is ethniciteit gelijkstellen aan culturaliteit. Dit is een grote denkfout. Waar het EDL voorstaat is niet meer en niet minder dan het bewaren van een oorspronkelijke homogene hoofdcultuur, (die zij met recht beter vinden dan bijvoorbeeld de islamitische cultuur) een hoofdcultuur waarvan de kernwaarden gevormd zijn door de christelijk/joodse en humanistische traditie. Sleutel woorden uit deze Joods/Christelijke humanistische traditie zijn oa: eerlijkheid, werklust, respect voor anderen, gewetensvorming, zelfbeschikking, zorg voor minderbedeelden en zin voor waarheidsvinding en onafhankelijke wetenschapsbeoefening. De huidskleur “”an sich”” speelt geen enkele rol voor je bindingsgevoel met een bepaalde culturele stroming. Er zullen meer dan genoeg Pakistani, zwarte Afrikanen en mensen van arabische afkomst zijn die “”een zijn geworden”” met de westerse joods/christelijke traditie. Dat een organisatie als het EDL openstaat voor mensen met een andere huidskleur mits ze de Engelse cultuur en traditie aanhangen zegt alles over het fatsoen en de objectief oprechte doelstellingen van het EDL en heeft absoluut niet de betekenis dat het EDL multicultureel zou zijn. Een EDL dat Pakistanen, zwarten of wat dan ook zou weren zou nooit mijn instemming kunnen krijgen en zou in dat geval een rascitische club zijn. Dat zij dat niet is laat zij door deze gedragslijn duidelijk zien en dit ontkracht ook meteen alle negatieve aanteigingen die het EDL ontvangt uit het tegenkamp van multicultuur aanhangers en islamofielen. Dat het EDL openstaat voor andere huidskleuren heeft juist alles, maar dan ook alles te maken met de joods/christelijke cultuur waar ze voor staat en die ze wil beschermen tegen de negatieve invloeden van de Islam en islamisering. Want het is juist de islam die bol staat van rascisme, intollerantie, maatschappelijke tweedeling, geschiedvervalsing, imperialisme en last but not least terreur en geweld.

  Like

 17. Hier in Nederland ben je al verdacht als je je voorkeur toont voor de PVV. Vele hebben hun baan al verloren omdat ze aangaven te hebben gestemd op de PVV of zelfs samenwerkten met de PVV. je wordt gewoon als extreem rechts bestempeld. Hetzelfde ging ook op voor de DDL. Bedreigingen en intimidaties waren aan de orde van de dag, per telefoon, post, email en zelfs in persoon. Ja, de linksen zijn niet alleen goed in het verheerlijken van geweld, ze gaan er prat op dat ze het ook daadwerkelijk uitvoeren en voelen zich daarbij ook nog eens beschermd en geholpen door de diverse hogere en lagere overheden en hun achterban.

  Gezien de huidige, zeker niet nieuwe, sentimenten binnen de pvda bijvoorbeeld die vinden dat de PVV moet verdwijnen of erger. Kijk maar wat die Timmermans voor ellende uitbraakt om de PVV en Geert Wilders maar in een slecht daglicht te kunnen zetten. Ook het fake/show proces tegen Geert Wilders: Justitie doet er fijn aan mee en schuwen intimidatie en misleiden zeker niet. Alles is geoorloofd in de strijd tegen degenen die het beste met Nederland voor hebben!

  Kijk naar België waar de linkse partijen precies hetzelfde doen met de N-VA. Zwart maken, liegen en bedriegen en dat allemaal om dat de partij in kwestie zich blijft verzetten tegen de linkse doelstellingen van die partijen, net als in Nederland en GB.

  Het wordt steeds meer tijd dat meer van dergelijke partijen opstaan en eventueel samen werken om het tij van de linkse idioterie te keren voordat het te laat is. Helaas worden deze initiatieven aan alle kanten tegengewerkt door de linkse partijen, hun linkse aanhang en de overheden. Alles voor het linkse gedachtegoed wat maar één ding in gedachten heeft: De ‘Weg met ons’ gedachte uitdragen en in praktijk te brengen in ons aller nadeel.

  HET IS GENOEG!

  Like

 18. Zo is het Pieter Veenstra om 23:19!

  Like

 19. Aryan zegt:

  Nou dan ben ik het hier dus met verschillende reaguurders totaal niet eens – period!

  Waar ik in geloof is in wat er min of meer in de volgende twee websites beschreven staat: 1) http://www.apfn.net/messageboard/02-04-05/discussion.cgi.8.html 2) http://www.biblestudysite.com/migrationmap.htm

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Guus Velraeds 23.04. uur, op 11/10, ik onderschrijf uw betoog. Ook ik ben van mening dat bv. een pakistaan of voor mijn part een “bosjesman”, zich kan aansluiten als zij de joods/christelijke en humanistische waarden onderschrijven. Ik heb als voorbeeld zelf op internet, bij Elsevier een marokkaan vaak zien reageren, die pal achter de PVV stond. Die met ons willen strijden voor onze waarden is naar mijn mening van harte welkom.

  Like

 21. Op dat punt ben ik het met Guus en Tom geheel eens. Wanneer men kan integreren in de westerse wereld en de cultuur kan aannemen zonder zich als parasieten te gedragen en een bijdrage kunnen en willen leven aan diezelfde samenleving waarin zij zich begeven dan kan ik dat alleen maar toejuichen!

  Like

 22. vederso zegt:

  @ Alf Janszoon. Aryan is gewoon een ordinaire neo-nazi. Daar weet Aegolius alles van en hij heeft gelijk.

  Like

 23. Aegolius cs zegt:

  Inderdaad, Vederso 11:13. Aryan gelooft heilig in wat anderen hem voorkauwen, mits passend in zijn opvattingen.

  Like

 24. friki zegt:

  EDL staat voor alle huidskleuren, dat maakt alleen maar sterker, want daarmee bewijzen ze dat er geen racisme aangehangen wordt, heel goed.!!

  Like

 25. vederso zegt:

  Overigens heeft Tommy Robinson ontdekt dat hij geen politicus is en heeft zich uit British Freedom teruggetrokken en zal zich concentreren op de EDL.

  Like

 26. @Aryan om 04:03: Ik bekijk dat iets genuanceerder dan in je eerste link wordt aangegeven.

  Ik heb totaal geen problemen met hen die zich hier vestigen in Nederland en volledig integreren en onze cultuur aanvaarden. Nog mooier is het dat, en dat heb ik al eens eerder aangegeven, dat velen wel een positieve bijdragen leveren aan onze samenleving. Denk hierbij aan de Japanners, Chinezen (ook zij die uit Hong Kong komen), Taiwanezen, Spanjaarden/Portugezen en vele andere etnische minderheden die laten zien hoe het wel moet. Velen doen zelfs hun uiterste best om de voor hen zo verschrikkelijk moeilijke Nederlandse taal te leren spreken en schrijven.Over deze welwillende mensen zal ik nooit en te nimmer een smerig woord laten vallen!

  Duidelijk is wel dat voornamelijk de islamitische immigranten heel duidelijk laten zien hoe het niet moet en proberen, met behulp van linksmenschen alhier, de zaak te verstieren en onder de dreiging van geweld, intimidatie en andere negatieve manieren proberen onze samenleving bewust te ontwrichten en naar de ondergang te leiden. En dit alles in de naam van een niet bestaande mythische figuur en een boek wat vol staat met niets dan haat en nijd ten opzichte van de door hen zo vervloekte en verwenste ongelovigen. Ze willen wel de lusten (lees: graties huis,meubilair, geld en luxe) maar nimmer de lasten en wanneer zij daar op aangesproken worden, ook al gebeurd dat op een vreselijk nette en fatsoenlijke wijze, dan reageren dezen over het algemeen vol woede en frustratie. Tegen deze bevolkingsgroep lijkt maar éém goed te werken: Uitzetten ookal zou de EUSSR daar een probleem mee hebben en komt het duivelse plan van hen in de knoei, schijt aan hebben en eruit mee. Niet willen integreren? Dan wil je hier blijkbaar ook niet zijn! Optiefen!

  @Aryan: Wat vind jij van bovenstaande twee meningen van ondergetekende. Niet zo gek toch?

  Like

 27. Verdorie, mijn reaguursels worden met de dag langer 😉 Hier wordt ik in ieder geval niet weggejorist omdat ik eens iets duidelijk uit probeer te leggen.

  Like

 28. Anneke zegt:

  To all: VERKOCHT en dus VERRADEN zijn we al-lang!!! De NWO zit met haar kornuiten overal verspreid over de planeet. Hùn plannen zullen en moeten doorgang krijgen, dus acceptatie. Voor een deel is hen dit gelukt, maar protest komt meer en meer naar voren. Gemeend of gespeeld…! We leven helaas helemaal NIET in een mooie voorgespiegelde democratie, maar in een MONDIALE DEMO-CRATUUR. Het tegenovergestelde is helaas waarheid!!! Het (S)linkse plan heeft pure nazitrekken (stuiptrekkingen van A.Hitler en radicale imam’s) en zal binnen een overzichtelijke tijd MIS-LUK-KEN…”De ellende zal nog effe toenemen en dan komt dit alles tot een immense explosie…de natuur laat deze weeën ook al zien. Maar (bijv.) ons SBS-6 Pietje rept hier niet over”

  Like

 29. Alf Janszoon zegt:

  Pas op voor figuren als Aryan. Hij is een ideale stok voor lieden van bijv. Joop.nl om deze site mee te slaan. Voor men het weet heeft men zich guilt by association op de hals gehaald en wordt men als racistisch belasterd.

  Like

 30. E.J. Bron zegt:

  @Pieter (12:24)

  Daar zou ik maar niet zo zeker van zijn…. 😉 😆

  Like

 31. Joop Klepzeiker zegt:

  @AJ

  Goed gezien,

  Like

 32. E.J. Bron zegt:

  De webmaster zal zijn comments extra goed in de gaten houden!

  E.J.

  Like

 33. Alf Janszoon zegt:

  Heb met genoegen de comments van Guus Velraeds en Pieter Veenstra gelezen.
  Ik weet een goed woord voor een lange comment: essay.

  Like

 34. Aryan zegt:

  @ Vederso zegt om 11:13

  Mijn antwoord op Uw opmerking is dat “NAZI” staat voor ‘Nationaal SOCIALISME’ en dus LINKS is en niet zoals ik – extreem rechts en absolute voorstander van Vrijheid van Meeningsuiting.

  Albert Einstein zei eens: “Condemnation without investigation is the height of ignorance” en zo zie ik dat ook!!

  En dan is er natuurlijk nog The Economist die zei dat: “A good rule in most discussions is that the first person to call the other a “Nazi” or a “Racist” automatically loses the argument.”

  Like

 35. Hellen zegt:

  Ik dacht te weten dat de tweede man bij de EDL een kleurling is , so fucking what , zolang de leden van de EDL voor onze Westerse normen en waarden staan en vechten tegen de krankzinnige en verregaande islamisering , kom der maar in , we hebben juist anderen , niet blanken , hard nodig in ons gevecht tegen islamitische haatbaarden en die broedmachines , provocerend in zwarte tenten , het is juist een duidelijk teken dat de afschuw van de islam niet betekend dat we racisten zijn , mijn halve familie heeft een kleurtje , maar zijn allemaal die hard PVV stemmers en walgen van de barbaarse islam .

  Like

 36. marijke zegt:

  Amen Hellen.Go girl

  Like

 37. Tom Hendrix zegt:

  @Alf Janszoon 12.35. uur, ik heb hem ook in de smiezen. Misschien geinfiltreerd vanuit de JOOP.NL

  Like

 38. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 16.59. uur, daarop zeg ook ik Hellen, Amen – het zij zo!

  Like

 39. Alf Janszoon zegt:

  Indien iemand een ander ongekwalificeerd en argumentloos een nazi noemt dan diskwalificeert hij zichzelf.
  Indien iemand een ander, die zichzelf een ariër noemt jodenhatende steken onder water uitdeelt en mensen uitsluit op grond van fysieke kenmerken die ze niet zelf hebben uitgekozen, een nazi noemt constateert gewoon een feit. Een nazi is iemand die zichzelf een ariër noemt, antisemitisme als fundament van zijn wereldbeschouwing proclameert en anderen dan zichzelf en zijn groep minderwaardig acht.
  Blijkbaar plegen niet enkel mohammedanen taqqiyya.

  Like

 40. vederso zegt:

  @ Alf Janszoon. Ik noem niet zonder argumenten Aryan een neo-nazi, maar ik ga er niet over discussiëren. Ga maar een beetje surfen op A7 en je weet snel genoeg van de hoed en de rand.

  Like

 41. Alf Janszoon zegt:

  @ Tom Hendrix 18:49
  Zou best kunnen. False Flag tactics.
  Islamcritici gelden voor de moslimknuffelaars toch als domme, rancuneuze tokkies met onderbuikgevoelens.

  Like

 42. Aryan zegt:

  @Alf Janszoon (om 18:50)

  Well even bij het onderwerp blijven en ook WETEN en hopelijk VERSTAAN wat ik nou eigenlijk zeg in plaats van maar emotioneel te reageren. Even de Torah induiken zou meer dan genoeg zijn geweest om U uit Uw waanbeeld te verlossen.

  Ik heb het al verschillende keren eerder proberen uit te leggen hier en ook op Art.7 maar het schijnt niet te hebben geholpen. De meeste Rabijnen zeggen zelf dat de mensen die zich joden noemen ‘Ashkenazim’ zijn. En als U nu even de moeite had genomen om dat eens op te slaan in de Torah dan zou U in Gen.10:2-4 zelf hebben kunnen lezen dat ‘Ashkenaz’ de kleinzoon was van Japhet en NIET van Shem. En daardoor ook GEEN Semiet was maar een Japhetiet.

  Conclusion: De zgn Israeli ‘joden’ zijn helemaal GEEN echte Joden maar doen net alsof ze dat wel zijn. Vandaar ook de text in het laatste boek van de bijbel waar staat in Openbaringen 2:9b “…., en de laster van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn, doch het niet zijn, maar een synagoge des satans.” En in Op. 3:9 gaat het nog een stukje verder nl: “Zie, Ik geef sommigen uit de synagoge des satans, van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn en het niet zijn, maar liegen;….”

  Maar ja als U dat dan niet WILT zien dan kan ik er ook geen sodemieter meer aan doen of zelfs nog maar iets aan toevoegen maar DIT zijn toch wel de feiten—want het staat geschreven!!

  En wie weet zou U het volgende ook nog even kunnen lezen om een idee te krijgen van wat er allemaal heeft plaats gevonden heel vroeger: http://www.biblestudysite.com/migrationmap.htm

  Like

 43. Joop Klepzeiker zegt:

  Yep , we hebben er weer een !

  Like

 44. Tom Hendrix zegt:

  @ Joop Klepzeiker 23.53. uur op 12/10: ik denk het ook.

  Like

 45. Punt 3 lijkt me wel van toepassing maar de webmaster bepaald.

  Like

 46. E.J. Bron zegt:

  @Aryan

  Officiële waarschuwing in verband met punt 3 van de websiteregels!!!

  Quote: “3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze blog niet getolereerd!”

  Webmaster E.J.

  Like

 47. Lucky9 zegt:

  Iemand die er zogenaamd heilige boeken bij sleurt om aan frenologische en komma-neukende kretologie te gaan doen, verliest bij mij elke geloofwaardigheid.

  Voor het overige volledig akkoord met Pieter Veenstra om 12:20 !
  De enige echte volbloed racisten zijn moslims (islamieten, Mohammedanen, meestal maar niet noodzakelijkerwijze Arabieren) intussen al anderhalf miljard exemplaren door en middels Jihad.

  Daarmee vergeleken is elke racistische commentaar op Israëli’s en Joden een holle scheet in een lege fles. Die willen hier niet de baas spelen of ons uitmoorden. Daar ligt hem het verschil.

  Dit verschil is een embargo op moslims waard. Er zijn genoeg mensen die zich wel willen aanpassen, wel onze taal en gebruiken willen leren en overnemen, zich wel willen integreren enz. en hier hun geluk willen komen zoeken voorzien van voldoende startkapitaal zodat onze reserves niet afgewend worden van hun doel.

  Like

 48. Aryan zegt:

  @ E.J. Bron (om 14:18)

  Wees niet bevreesd Herr. Bron want ik zal Uw blog geheel vrijwillig verlaten omdat ikzelf voor een Totale Vrijheid van Meningsuiting ben. Maar laat mij als laatste dan toch nog toe om het volgende gezegde van Strom hier te mogen plaatsen, en die luidt:

  If you want to identify the real rulers of any society, simply ask yourself this question: “Who is it that I cannot criticize?”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s