Council of Europe traint moslims uit het Midden-Oosten om Europese vrije meningsuiting online te onderdrukken

“Jongeren Bestrijden Hate Speech On-line” is een project van de jeugdsector van de Council of Europe en zal worden uitgevoerd tussen 2012 en 2014. Het project heeft als doel de bestrijding van racisme en discriminatie in hun online uitingen van hate speech door jongeren en jongerenorganisaties toe te rusten met de competenties die nodig zijn voor het herkennen van en het optreden tegen dergelijke schendingen van mensenrechten. Het project staat voor gelijkheid in waardigheid, mensenrechten en diversiteit. Het is een project tegen haatzaaien, racisme en discriminatie in hun online expressie. Gecentreerd rond een training en online campagnes, staat het project voor actie en interventie.

De training voor jonge bloggers en online-activisten loopt van mei tot en met december 2012, bestaande uit een seminarie, en zal plaatsvinden in het European Youth Centre in Boedapest van 20-27 mei 2012 en door middel van online cursussen die worden aangeleverd via het e-learning platform van de Jeugdafdeling (http://e-learning4youth.coe.int) en via projecten op haar website. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij hun eigen online-initiatieven tegen hate speech ontwikkelen in het kader van de cursus en van de campagne. Deze initiatieven zullen worden ondersteund door middel van coaching en collectieve online acties door het team van trainers en de groep van deelnemers. Deze training zal 30 jonge bloggers en online activisten uit Europa en de naburige regio’s bijeenbrengen.

Doelstellingen van de opleiding:
– Om competenties (kennis, vaardigheden en attitudes) van de deelnemers te ontwikkelen m.b.t. mensenrechten en bescherming van mensenrechten, in het bijzonder in online omgevingen.
– Om de deelnemers schendingen van de mensenrechten online te laten herkennen, met name daden van discriminatie en racisme, soorten en vormen van hate speech en hun effecten op jongeren;
– Om te delen in en te leren van hun ervaringen en de realiteit van het werken aan de thema’s van de opleiding;
– Om de deelnemers vertrouwd te maken met het werk van de Council of Europe inzake antiracisme, anti-discriminatie en het beheer van Internet;
– Voor het bouwen aan de vaardigheden van de deelnemers anderen te mobiliseren en te versterken voor het opkomen voor de rechten van de mens;
– Het bespreken en het samen plannen van de volgende stappen in het project en ondersteuning aan te bieden aan deelnemersinitiatieven;

– Voor het instellen van een netwerk van jonge activisten en jeugdorganisaties bedoeld om de kern van de campagne tegen hate speech online te zijn.

Bron

De tekst zegt niet in welke vorm deze “bestrijding” van hate speech zal plaatsvinden. Ik denk dat het veilig is om te veronderstellen dat het niet zal worden beperkt tot het geven van tegengestelde standpunten. Het gaat om de een of andere vorm van onderdrukking. Jonge linkse agitatoren worden met behulp van geld van de belastingbetaler opgeleid om de expressie van dissidente politieke opvattingen online te elimineren. Vrijwel zeker zal hun opleiding hen leren hoe aanklachten in te dienen, of bij de politie of bij internetbedrijven, om de overtredende “hate speech” verwijderd te krijgen.

Dit zou al erg genoeg zijn. Echter nog meer sinister is de lijst met deelnemers. Islamitische organisaties zijn massaal oververtegenwoordigd. En sommige van deze “jongeren” komen uit door de islam gedomineerde landen in het Midden-Oosten.

Hier zijn enkele uittreksels uit de lijst van de deelnemers:

Albanië
Enida Bogdani PINK Ambassade / LGBT Pro Albania
Oostenrijk
Martin Fischer JEF Europa
Anna Magnand Moslim Joodse Conferentie
Azerbeidzjan
Ilkin Huseynov Azerbeidzjan Tafakkur (Thinking) Youth Association (ATYA)
België
Aaron Nyanama Federatie van Liberia Verenigingen in Europese Jeugd Desk
Bulgarije
Alena Lakova Center van Interculturele Dialoog en Integratie
Denemarken
Chris Bay Socialistisk UngdomsFront
Egypte
Amr Magdi Aljazeeratalk.net
Finland
Teghabeng Zuzeeko Civitas
Frankrijk
Emilie ALBERT AMSED
Griekenland
Joanna Tsoni YsMedia
Hongarije
Dorottya Karsay Hongaarse Civil Liberties Union
Ierland
Ian McGahon Migrant Rights Centre Ireland

Kosovo

Memli Fejza Independent News Agency ‘KosovaPress’

Moldavië
Marian Radu publika
Nederland
Matthias Krainz Anne Frank Huis
Noorwegen
Inne Lea Amnesty International
Louiza Louhibi
Portugal
David Pinto rede ex aequo
Roemenië
Cristian Ghinghes ‘Divanul AdBlog’ Association
Rusland
Maxim Efimov Karelische regionale afdeling van Youth Human Rights Group (YHRG)
Servië
Ana Jovanovic Womens Space (Å ½ enski PROSTOR)
Nada Micic Jeugd van JAZAS
Zweden

Anna Adeniji Uppsala Anti Discriminatie Bureau (DU)
Turkije
Ahmet Ozcan ARI Movement
Melisa Akan Stichting Hrant Dink
Oekraïne

Inna Kholondovych No Borders

Verenigd Koninkrijk
Farah Jassat Federation of Student Islamic Societies (FOSIS)
Nick Micinski migranten-en vluchtelingenvrouwen Gemeenschappen Forum
Jemen

Ala’a Jarban Ondersteuning Jemen

Bron

Een Egyptenaar, die werkt voor de website van Al Jazeera, wordt opgeleid door de Council of Europe met behulp van belastinggeld om de Europese vrijheid van meningsuiting te onderdrukken! Dit kan niemand verzinnen! Zoals je kunt zien op de lijst zijn de meeste deelnemers ofwel moslims of extremistische linksen van pro-allochtone groepen!

Via: ZDnet

Tekst: Charadenine Zakalwe

Bron:

http://islamversuseurope.blogspot.com.au/2012/10/council-of-europe-trains-middle-eastern.html

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", democratie, Dhimmitude, Elite, Europa, Free speech, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

23 reacties op Council of Europe traint moslims uit het Midden-Oosten om Europese vrije meningsuiting online te onderdrukken

 1. Slecht nieuws! Bij velen, in ieder geval bij mij al wel, zullen de alarmbellen zeker gaan rinkelen en wel oorverdovend. Ik heb het artikel meteen doorgestuurd naar de PVV!

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  De echte naam van deze organisatie (Counsil of Europe) is = “De Raad van Europa”.
  Oorspronkelijk opgericht om de onderdrukking van de democratie in Oost Europa tegen te gaan, waren de individuele leden al spoedig bereid zich te laten omkopen met Arabische oliedollars.

  Ik klaag al jaren de islamofilie van deze totaal gecorrumpeerde organisatie aan. Zij waren het eerste en dus essentiële tactische bastion in Europa om van daar uit de hele EU met de hulp van Frankrijk (links en rechts Frankrijk overigens gelijk) langzaam aan te islamiseren en te vergiftigen met de Arabische jihad.

  Deze fascistische spinn-off van de Raad van Europa verwondert me dus absoluut niet.

  Like

 3. Ik heb onderstaande email verstuurd naar g.wilders@tweedekamer.nl

  Geachte heer Wilders,

  Met stijgende verbazing las ik op onderstaande weblink de plannen die de EU voorheeft om het recht op vrijheid van meningsuiting opnieuw aan te vallen. Hierbij wenst men gebruik te maken van islamitische ‘troepen’ om de onwelwillende burger te beperken en op wat voor wijze dan ook de mond te willen snoeren wanneer er islam-kritische uitspraken worden gebezigd. Dit geld voor uitspraken in zowel de papieren al in de digitale media. vanuit mijn standpunt gezien is dit niets anders dan een poging censuur uitgevoerd in opdracht van de EU!

  Ik zou u willen vragen hier in de 2e Kamer aandacht voor te willen vragen.

  http://wp.me/p1O7aM-7at of https://ejbron.wordpress.com/2012/10/13/council-of-europe-traint-moslims-uit-het-midden-oosten-om-europese-vrije-meningsuiting-online-te-onderdrukken/

  Op deze pagina wordt duidelijk uitgelegd op welke wijze men dit tracht tot stand te brengen, welke organisaties en personen hier aan meewerken en is aangevuld met bronvermeldingen welke terug te volgen zijn tot de EU en gerelateerde afdelingen binnen de Europese Commissie.

  Vanuit het diepst van mij hart hoop ik dat de in het web-artikel geschetste plannen nimmer tot uitvoering kunnen worden gebracht en dat deze plannen in de openbaarheid worden gebracht door een ieder die onze cultuur een warm hart toedraagt.

  Met vriendelijke groet en hoogste achting,

  Pieter Veenstra

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Ziet er inderdaad niet best uit. De meeste namen zeggen mij sowieso niets.

  Een uitzondering mogen we maken voor David Pinto. Deze waarschuwt alle langer voor bedreigingen die het Westen ondergaat. Hij vertegenwoordigt hier Portugal, maar hij is van origine een Marokkaanse jood. Hij zegt vaak zinnige dingen.

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  @Pieter,

  Goeie actie!

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Zeker een goede actie Pieter! Ik heb inmiddels de moed opgegeven, want wat betreft communicatie naar de achterban kan de partij nog veel leren….

  Like

 7. Ik stuur wel vakerin mijn ogen bruikbare informatie en misstanden naar hem toe. Hij is binnen Nederland de enige die zich uitspreekt over de verderfelijkheid van de Islam. Helaas is de terugkoppeling naar de achterban inderdaad magertjes te noemen. Maar wanneer er meerdere mensen hier zich mee bezighouden veranderd dat op den duur wellicht… Ik hoop het althans…

  Like

 8. Pingback: Council of Europe traint moslims uit het Midden-Oosten om Europese vrije meningsuiting online te onderdrukken | Welke toekomst is voor ons weggelegd?

 9. Terugkomend op het onderwerp zelf: Het MDI zal dit zeker prachtig vinden en het met open armen ontvangen…

  Like

 10. Ik wed dat er voor Nederland al een gegadigde is voor de cursus; Laarmans….!

  Like

 11. daiyu-ninja zegt:

  UHHH….,,,,geld deze sencuur alleen voor ons,” Westerlingen”, of worden haatzaaiende imam’s die oproepen niet-moslims, Joden en Christenen te vermoorden ook aangepakt?

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Grote schrijffout gemaakt…….sencuur moet zijn, censuur.
  Foei!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Die zgn “council of europe” traint tapijtvreters tegen uitingen van racisme en discriminatie…
  Laat ze de hand maar in eigen boezem steken en met de sharia en de koran beginnen.
  Goddamn assholes! http://tinyurl.com/7zl4y95
  (kunnen ze in hun zak steken)

  Like

 14. Stradi zegt:

  links-rechts

  ben ik ooit links geweest ?
  natuurlijk ben ik links geweest
  maar ik wist niet in mijn jonge jaren
  dat dat mijn linkse jaren waren

  ik was links omdat iedereen rechts reed
  en de zonde in het geniep deed
  toen wou ik altijd rebelleren
  en op de centen van een ander teren

  ik heb me toen geinformeerd
  en werd getransformeerd
  en na wat logisch denken
  liet ik mijn overtuiging zwenken

  naar mijn sluimerend gevoel
  ver van het corrupte linkse doel
  eindelijk viel alles in de juiste plooi
  vergeten moest ik die linkse klotezooi

  ik weet nu dat ik de waarheid ken
  en dat ik een rechtse rakker ben
  ik voel me nu goed in mijn vel
  en veracht het linkse subsidiemodel

  johan

  http://blog.seniorennet.be/johan1944/

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 20.55. uur op 13/10, helemaal eens met de strekking Pieter. Ik hoop dat Dhr. Wilders je een antwoord geeft.

  Like

 16. @Tom Hendrix: Ik hoop het ook!
  @daiyu-ninja om 00:52: Nee, deze is alleen om ons westerlingen op deze communistische wijze ons recht op vrije meningsuiting af te pakken of behoorlijk te in te perken. Volgens al die EUSSR Dhimmi’s is de pislam vrede en willen ze dat op die manier laten blijken en opleggen aan de ongelovige bevolkolking.

  Doodbedreigingen, oproepen tot haat en geweld tegen de westerlingen en islamcritici zullen door deze dictaten niet worden gestopt, verwijderd of strafbaar gesteld. Vrije meningsuiting wordt straks een alleenrecht voor de haters van het westen en degenen die ongelovigen tot het bittere einde willen vervolgen. Pure discriminatie!

  En de EUSSR zag dat het goed was….

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Wel, wel, ben ik daar even onder de indruk.
  Allereerst zou ik alvast een toekomstig wakend oog welkom willen heten in ons midden:
  Matthias Krainz, die in het Anne Frank Huis de aandacht vestigt op de lotgevallen van de vervolgde joden.
  Zelf bezocht ik ooit dat indrukwekkende pand en de sfeer van angst ,spanning en stil gekoesterde hoop die daar geheerst moet hebben hing als het ware nog in de lucht. Heel indringend was dat.
  Slachtoffers, bijeengebracht in een pand, hopende aan de dodelijke greep van de van haat vervulde vervolgers te ontkomen.
  Mensen, die toch nog werden verraden,mogelijk door een collaborerende mede jood, naar men zegt..Zo intens treurig.Ja, dat huis moet men werkelijk hebben bezocht.
  Jodenhaat, vervolging, ontmenselijking, terreur en dood..
  De daders van al deze gruwelen van ontmenselijking brengen wij vandaag de dag onder één noemer samen: het nazisme.
  Maar die noemer dekt de lading niet helemaal, helaas.
  Wie het woord pogroms laat vallen denkt niet aan nazi’s alleen, maar aan antisemitisme, aan haat die gevoed werd vanuit bepaalde orthodox katholieke stromingen in het christendom ,die tot een latente afkeer van joden heeft geleid en wel in die mate dat deze antipathieën dikwijls onderdeel werden van een nationale identiteit. Er zijn landen die zich daaraan zeer bezondigden.
  Dat is bekend genoeg. en voor de betreffende landen een reden tot grote schaamte,
  Echter: dat dit thema is gekaapt door een ”religie” die al deze daden zelf op haar conto heeft staan en daar al systematisch veertien eeuwen aan vast houdt, mag men met reden als DE GOTSPE VAN DEZE TIJD benoemen.
  Hier gaat op dat een ‘religie” van daders aan de bovenomschreven wandaden zich aan ons wenst voor te doen als een mogelijk slachtoffer van deze daden. Met andere woorden: wij kwetsbare moslims zijn eigenlijk de joden van vroeger.
  Wij ondergaan hun lot.Sta ons bij in onze strijd tegen de onderdrukking.

  Wel, wij houden ons graag met feiten bezig en wij hoeven niet te discrimineren, of te schelden, te dreigen ,of te drammen, want wij horen tot een volk dat een grote traditie van vrijheid en tolerantie kent en alle religies die de wereld kent zullen wel hun belijders hebben in ons land en hun religiositeit probleemloos kunnen beleven!

  Dus wij voelen ons in het geheel niet aangesproken.
  “”Achten Sie mal darauf, Herr Krainz!!”

  Maar ik heb wel degelijk een opmerking tot Stompzinnig Links! Politiek correct links, dat in haar ultra linkse hoek een sectie ”anti fascisten” koestert,een soort knokploegen dat doorgaans bestaat uit jeugdige lieden,vaak zonder vast inkomen of beroep, of door lieden die zich een progressieve jeugdigheid van geest toedichten, met als opvallend kenmerk, dat men zeer snel tot een extreme stellingname komt, die er om schreeuwt om heel veel geweld te gebruiken, dat er op is gericht om ”zeer gerechtvaardigde doelstellingen met gebruik van ALLE middelen af te dwingen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor veel verstoringen van bijeenkomsten.
  Links koestert deze kennel pitbulls, al zal men dat niet openlijk toegeven.

  En dat bij het vaststellen van de aan te vallen doelen links zich op grote schaal aan verdraaiing van feiten schuldig maakt is diep beschamend! Want of links dit nu leuk vindt om te horen : iedereen die er een gewoonte van maakt om de leugen tot leidraad voor denken en doen te maken wordt door die keuze tot een voorbeeld van degeneratie van onze beschaving!
  Wie waarheid en leugen niet meer uit elkaar kan houden is als mens nauwelijks meer te redden.

  Zeker, wij staan tegenover een linkse meute die volledig is doorgedraaid.
  Een club lieden die met iedereen door één deur, behalve met ons, mensen die van ons land houden en die ons kritisch denkend vermogen NIET WILLEN inleveren.
  Doorgeslagen links is voor een DIALOOG, behalve met degenen die zeggen : wij delen jullie opvattingen en niet en wij kunnen heel goed uiteenzetten waarom niet en wij staan jullie graag te woord in een open gesprek!!
  Links wil geen dialoog, maar een monoloog, waarbij de ene partij van alles zegt en de andere alles beaamt.
  Links demoniseert en schoffeert en en van de grootste beledigingen aan ons adres is dat wij- beeldsprakelijk bezien- allemaal in verdachte uniformen rondlopend met zwarte bijpassende laarzen aan, op zoek zijn naar de nieuwe verdrukten in de samenleving, de immer mis verstane medemens, de nieuwe jood..
  En met recht mag men zeggen: wie discrimineert wie hier? Wie is hier nu totaal intolerant?

  En wat de EU aangaat: kom maar op met je campagne en wij zullen jullie de waarheid voorhouden. De waarheid en niets dan de waarheid!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 12.43. uur, helemaal waar Henk! Links is gewoon de 5e colonne van de ISLAM en tevens zo EUROFIEL als de neten. Dit zijn met afstand de grootste VERRADERS die er bestaan!
  Zij zijn schuld aan de dood van Pim Fortuyn, de invaliditeit van Mw. Janmaat- door een bom- en de hetze tegen Wilders en de PVV! Tevens de uitspraken van de ROOIE AAP RIESSEN, oud-Hfd. Commissaris van Politie van ISLAMAMSTERDAM, om Wilders te MOLLEN en zijn kiezers te DEPORTEREN!

  Like

 19. Dat de EU (Raad van Europa) 100% pro-islamitisch en fascistisch is, heb ik hier al geconstateerd! Lees dit:
  http://eunmask.wordpress.com/2012/09/20/de-radicale-eu-hoe-pro-islam-is-de-eu/

  Like

 20. Jan zegt:

  Vrijheid van mening verder onder druk. Moslims proberen internet in hun greep te krijgen.

  US ambassador: Internet fee proposal gaining momentum
  Proposals to expand the U.N.’s International Telecommunications Union’s (ITU) authority over the Internet could come up at a treaty conference in Dubai in December. European telecommunications companies are pushing a plan that would create new rules that would allow them to charge more to carry international traffic.
  http://thehill.com/blogs/hillicon-valley/technology/261863-us-ambassador-warns-internet-fee-proposal-gaining-momentum-abroad#.UHrHyP901G8.blogger

  Like

 21. Pingback: Uw privacy opnieuw in gevaar | Welke toekomst is voor ons weggelegd?

 22. Was even zoeken maar heb toch nog relevante informatie hierover gevonden: http://assembly.coe.int/ASP/NewsManager/EMB_NewsManagerView.asp?ID=7955

  30 november 2012 is een dag om het nieuws in de gaten te houden…

  Like

 23. En nog meer info hierover met de duidelijke taak voor de Nederlandse regering om haast te maken met het instellen van wetten tegen islamofobie!

  http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/Library/PressReleases/123-09_10_2012_Netherlands_en.asp

  Link naar de Nederlandse versie van het Rapport in 2008: http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/Country-by-country/Netherlands/NLD-CbC-III-2008-3-NLD.pdf

  Een nieuw rapport zal binnen enkele maanden worden gepubliceerd! We weten nu al wat de inhoud zal zijn gezien de huidige ontwikkelingen!

  Binnenkort in een theater bij u in de buurt: Mensenrechten alleen voor moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s