Tommy Robinson neemt ontslag bij de British Freedom Party

Een statement van Tommy, waarin hij zijn beslissing uitlegt…

Vandaag heb ik de beslissing genomen om ontslag te nemen bij de British Freedom Party. Het was een moeilijke beslissing, echter eentje waarvan ik voelde dat zij, gezien de omstandigheden, juist was.

Velen van jullie weten al hoe chaotisch mijn leven is, vechtend tegen een militante, vijandige, onderdrukkende, totalitaire theocratische ideologie, die geen respect heeft voor vrouwen, homoseksuelen en ongelovigen. Dit is uiteraard een fulltime baan. Dat is echter de keuze die ik gemaakt heb, een keuze voor een leven met veel gevaren vanuit vele hoeken, of deze nu komen uit  de extreem linkse of de “echte” extreemrechtse hoek, uit afdelingen van de regering en van provocateurs of  van leden van de zogenaamde religie van de vrede.

Mijn verplichtingen tegenover EDL zullen nooit afnemen. Ik was altijd verbonden aan en zal altijd verbonden blijven aan de EDL, mijn hart en ziel behoren de EDL toe, mijn kracht ligt binnen de EDL en dat is precies de plaats waar mijn kracht het best tot uitdrukking komt.

Kevin Carroll zal volledig toegewijd blijven aan de EDL en de British Freedom Party. Hij blijft onvermoeibaar op de achtergrond werken om een politieke stem te geven aan patriotten in het hele land. We hebben voeten op straat nodig, maar ook een politieke invalshoek om de vijanden van de vrijheid te bestrijden.

We hebben jullie meer dan ooit nodig om te strijden. De toekomst van onze kinderen hangt van ons af. Dus doe mee, zodat we de strijd kunnen opnemen tegen de vijanden van de vrijheid. Zij dienen te weten dat, waar ze zich ook verbergen, ze nooit onze vastberadenheid zullen breken. Wij zijn de English Defence Leaugue, wij geven ons niet over, wij onderwerpen ons niet.

EDL tot de dood!

Bron:

http://englishdefenceleague.org/edl-news-2/1808-tommy-resigns-from-british-freedom

Auteur: Tommy Robinson

 

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Elite, English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tommy Robinson neemt ontslag bij de British Freedom Party

 1. Sorry hoor, maar het wordt mij niet duidelijk waarom hij uit de British Freedom Party stapt. Werd zijn leven te chaotisch? Werden de bedreigingen hem te veel? Wie weet meer? Of lees ik niet goed wat er staat?

  Like

 2. Wat hij bedoeld te zeggen is dat zijn rol meer is de activist binnen de EDL te zijn dan de politicus voor de BFP.
  Onder het motto; beter één ding goed doen dan twee dingen half.

  Like

 3. @ tijluylenspiegel
  Ja, dat zal het inderdaad wel zijn. Ik zal wel een beetje moe zijn, dat ik dat er niet uithaalde. Bedankt voor de hulp!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Nou mensen het zou misschien ook kunnen zijn dat de eeuwige negatieve druk zo groot is geworden dat hij er een tijdje uit wil.
  Het is verdomd moeilijk om telkens tegen muren van onbegrip en onwil te vechten.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:


  Dat was toen…

  Waarom ik vrouwen liever iets anders zie doen dan politieagentje spelen!
  http://www.eenvandaag.nl/criminaliteit/41571/rellen_slotervaart_vijf_jaar_later

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Ik begrijp het heel goed van Tommy en dat verwoordt hij prima in EDL tot de dood.

  Nederland slaapt…………………

  Like

 7. J.A. Kapteyn zegt:

  Beter één ding goed doen dan twee dingen half is een uitstekend motto. De keuze van Tommy om zich voor 100% voor de EDL in te zetten kan ik alleen maar toejuichen. Ik wens hem alle succes van de wereld toe. Als de samenwerking tussen EDL en BFP gehandhaafd blijft (en dat bevestigt Tommy door de rol van Kevin Carrol te benoemen) dan levert deze beslissing alleen maar voordeel op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s