Commentaar op het initiatief van de “Council of Europe”

(Door: Henk V.)

Wel, wel, ben ik daar even onder de indruk. Allereerst zou ik alvast een toekomstig wakend oog welkom willen heten in ons midden: Matthias Krainz, die in het Anne Frank Huis de aandacht vestigt op de lotgevallen van de vervolgde Joden. Zelf bezocht ik ooit dat indrukwekkende pand en de sfeer van angst, spanning en stil gekoesterde hoop die daar geheerst moet hebben hing als het ware nog in de lucht. Heel indringend was dat. Slachtoffers, bijeengebracht in een pand, hopende aan de dodelijke greep van de van haat vervulde vervolgers te ontkomen.
Mensen, die toch nog werden verraden,mogelijk door een collaborerende mede Jood, naar men zegt.. Zo intens treurig. Ja, dat huis moet men werkelijk hebben bezocht. Jodenhaat, vervolging, ontmenselijking, terreur en dood. De daders van al deze gruwelen van ontmenselijking brengen wij vandaag de dag onder één noemer samen: het nazisme. Maar die noemer dekt de lading niet helemaal, helaas.

 

Wie het woord pogroms laat vallen, denkt niet aan nazi’s alleen, maar aan antisemitisme, aan haat die gevoed werd vanuit bepaalde orthodox katholieke stromingen in het christendom, die tot een latente afkeer van Joden heeft geleid en wel in die mate dat deze antipathieën dikwijls onderdeel werden van een nationale identiteit. Er zijn landen die zich daaraan zeer bezondigden. Dat is bekend genoeg en voor de betreffende landen een reden tot grote schaamte.

Echter: dat dit thema is gekaapt door een ”religie” die al deze daden zelf op haar conto heeft staan en daar al systematisch veertien eeuwen aan vasthoudt, mag men met reden als DE GOTSPE VAN DEZE TIJD benoemen. Hier gaat op, dat een “religie” van daders aan de hierboven omschreven wandaden zich aan ons wenst voor te doen als een mogelijk slachtoffer van deze daden. Met andere woorden: wij kwetsbare moslims zijn eigenlijk de Joden van vroeger. Wij ondergaan hun lot. Sta ons bij in onze strijd tegen de onderdrukking.

Wel, wij houden ons graag met feiten bezig en wij hoeven niet te discrimineren of te schelden, te dreigen of te drammen, want wij horen tot een volk dat een grote traditie van vrijheid en tolerantie kent en alle religies die de wereld kent zullen wel hun belijders hebben in ons land en hun religiositeit probleemloos kunnen beleven!

Dus wij voelen ons in het geheel niet aangesproken. ”Achten Sie mal darauf, Herr Krainz!!”

Maar ik heb wel degelijk een opmerking tot Stompzinnig Links! Politiek correct links, dat in haar ultra linkse hoek een sectie ”antifascisten” koestert, een soort knokploegen, die doorgaans bestaat uit jeugdige lieden, vaak zonder vast inkomen of beroep, of uit lieden die zich een progressieve jeugdigheid van geest toedichten, met als opvallend kenmerk dat men zeer snel tot een extreem standpunt komt, dat er om schreeuwt om heel veel geweld te gebruiken, dat er op is gericht om ”zeer gerechtvaardigde doelstellingen” met gebruik van ALLE middelen af te dwingen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor veel verstoringen van bijeenkomsten. Links koestert deze kennel pitbulls, al zal men dat niet openlijk toegeven.

En dat bij het vaststellen van de aan te vallen doelen links zich op grote schaal aan verdraaiing van feiten schuldig maakt, is diep beschamend! Want of links dit nu leuk vindt om te horen of niet: iedereen die er een gewoonte van maakt om de leugen tot leidraad voor denken en doen te maken, wordt door die keuze tot een voorbeeld van degeneratie van onze beschaving! Wie waarheid en leugen niet meer uit elkaar kan houden, is als mens nauwelijks meer te redden.

Zeker, wij staan tegenover een linkse meute die volledig is doorgedraaid. Een club lieden die met iedereen door één deur kan, behalve met ons, mensen die van ons land houden en die ons kritisch denkend vermogen NIET WILLEN inleveren. Doorgeslagen links is voor een DIALOOG, behalve met degenen die zeggen : Wij delen jullie opvattingen niet en wij kunnen heel goed uiteenzetten waarom niet en wij staan jullie graag te woord in een open gesprek!! Links wil geen dialoog, maar een monoloog, waarbij de ene partij van alles zegt en de andere alles beaamt.
Links demoniseert en schoffeert en een van de grootste beledigingen aan ons adres is dat wij- beeldsprakelijk bezien- allemaal in verdachte uniformen rondlopend met zwarte bijpassende laarzen aan, op zoek zijn naar de nieuwe verdrukten in de samenleving, de immer mis verstane medemens, de nieuwe Jood.
En met recht mag men zeggen: Wie discrimineert wie hier? Wie is hier nu totaal intolerant?

En wat de EU aangaat: Kom maar op met je campagne en wij zullen jullie de waarheid voorhouden. De waarheid en niets dan de waarheid!

Door:

Henk V.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Communisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Joden, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Commentaar op het initiatief van de “Council of Europe”

 1. Aegolius cs zegt:

  In de geschiedenis zullen altijd “bruinhemden” , evenals kampbeulen ontstaan.
  Nu zitten ze nog goedbetaald en geclusterd in hun kring dat reflectie en het zelfstandig denken onmogelijk maakt.
  De recente vredesprijs doet hen ontstijgen in een comateuze roes waar de EU burgers hen alleen “wreed” kunnen verlossen, evenzo als wij onszelf van deze dwangbuis zullen kunnen bevrijden.
  Even nog die EN in: opvattingen en niet en wij
  “Wij delen jullie opvattingen en niet en wij kunnen heel goed uiteenzetten waarom niet en wij staan jullie graag te woord in een open gesprek!! “

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Weggehaald!

  Webmaster

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Het is duidelijk dat de blanke hard werkende autochtoon gediscrimineerd wordt.

  Het is overigens oneindig veel moeilijker een socialist of een allochtoon rond een bankbriefje te leiden als een hond rond een biefstuk.

  Dat verklaart meteen waarom socialisten zo islamofiel en xenofiel zijn! Het zijn partners in crime en het gespuis dat drentelt in de raad van Europa en de EUSSR is dat ook.

  Like

 4. TP zegt:

  “Wij delen jullie opvattingen en niet en wij kunnen…”

  Aegolius wees real op zag ik: Haal dat eerste ‘en’ weg.
  Daarna kan deze reactie ook weg!

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  ??? Nog een keer? Er stond maar één keer “en” teveel in hoor! 😉

  Like

 6. Volgens mijn buurvrouw en twee psychiatrische medewerkers die mijn psychische welzijn in de gaten houden (gebeurt al 30 jaar volstrekt overbodig!) ben ik symbolisch ook een volgeling van Adolf Hitler en die rechtse websites die ik vaak bekijk en waar ik blij door word moet ik van hen niet teveel naar kijken. Waardeloos advies trouwens van de Linkse meute. Het Linkse gepeupel. Zoals ouders hun kleine kind verbieden om naar seksfilms te kijken! Hij of zij kijken toch wel als ze de kans ervoor krijgen!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Linkse zgn. ‘antifascisten’ bestaan niet want het zijn linkse fascisten, Hiltler was ook links !!

  Like

 8. Martha zegt:

  Prima stuk, Henk.

  Wij hebben vroeger met onze kinderen, die toen nog heel jong waren, het
  Anne Frank Huis bezocht.
  Wij hebben ze van tevoren voorbereid en verteld over de vervolging, verraad
  en vernietiging van onze Joden.

  Dat bezoek was onvergetelijk.
  Later, samen met mijn man, nog een keer geweest.

  Vanmorgen was Ben Bot bij Buitenhof.
  Er moet maar eens een einde komen aan kritiek op de EU en islam.
  Tenenkrommend.

  Hierbij de link en lees vooral de commentaren.

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/351915/Ben-Bot-Nederland-moet-positiever-zijn-over-EU-en-moslims.htm

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Martha 17.17. uur, dhr. Bot is toch lid van het CDA he. Nou dat betekent tegenwoordig Christenen Dienen Allah, Martha. Het is wel duidelijk dat ook deze partij ver verwijderd is geraakt van haar “roots”.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @ Martha ik heb de commentaren gelezen op http://www.elsevier.nl gelukkig zijn ook daar de meeste reageerders, klaar met het CDA. Hartverwarmende reacties! Op naar de 5 zetels dan maar CDA?

  Like

 11. marijke zegt:

  Wat ik altijd zo fijn vind als Henk schrijft,dat het altijd to the point is.En er is dan ook niets aan toe te voegen.Bravo.

  Like

 12. Jan zegt:

  Ik vind ook dat er een eind moet komen aan de kritiek op de EU en de islam. Daarom dienen beide te verdwijnen

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 19.31. uur, strak plan Jan, ik ben voor, wie volgt!

  Like

 14. Count me in. Beide moeten worden -weggejorist en opgerot-!

  Like

 15. Martien Pennings zegt:

  Hier nóg een vorm van perversie, Henk.
  Weer een andere dan de daders slachtoffers noemen en omgekeerd.
  De webmaster tipte mij over een boekrecensie van Matthia Küntzel http://bit.ly/TrqO5F .
  Het ging over het boek “Die Araber und der Holocaust” van een zekere Gilbert Achcar.
  Wat is de kern van de kritiek van Küntzel op dat boek?
  Dat deze Achcar het historische en actuele antisemitisme van de islam beschrijft, maar . . . . . . . alleen maar omdat het zo schadelijk is voor de islam,dus omdat het de islamofobie in de hand werkt en . . . . . . . de strijd tegen Israël belemmert.
  Schiet mij maar lek.

  Like

 16. toetssteen zegt:

  http://www.europa-nu.nl/id/vg09llzsaexi/b_r_ben_bot?tab=2

  Je gelooft het niet!

  En dan een simpele Wiki:

  –Bot werd gevraagd vanwege het naderend Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie. Door zijn grote ervaring in Brussel had hij weinig inwerktijd nodig en kon hij goed op de rijdende trein springen. Zijn benoeming bleek een gouden greep te zijn toen premier Balkenende tijdens het voorzitterschap enige tijd in het ziekenhuis lag met een infectie aan zijn voet. Hoewel Bot nog geen akkoord bereikte over de financiering van de Unie en de uitbreiding met de Oost- en Midden-Europese landen, behoedde hij Den Haag voor een mislukt voorzitterschap.

  Bot ijverde gedurende zijn ministerschap voor de toetreding van Turkije tot de Unie. Ook het voorstel voor een Grondwettelijk Verdrag had zijn warme steun.–

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ben_Bot

  Like

 17. toetssteen zegt:

  Ik blijf erbij dat deze jongeman gelijk heeft:

  http://www.logfather.com/2012/01/04/psychopaten-in-pak

  Zitten goede links in het artikel.

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Mijn dank voor alle reacties:-)
  @martien- Dank voor de link naar de boekbespreking van ”Die Araber und der Holocaust” .Het artikel heb ik afgedrukt, want ik wil eens aandachtig bestuderen.

  Bij de linkse/EU politiek vallen een aantal zaken nadrukkelijk op:
  -In de uitwerking van de voorgenomen plannen houdt men op geen enkele manier meer rekening met de effecten ervan op het wel en wee van de oorspronkelijke bevolkingen in de desbetreffende landen. Dit is een zeer belangrijk punt om in de gaten te houden. Ook in Nederland gaat op dat de voorstanders van die plannen steeds ”over de dijken heen willen kijken”.
  De blik is naar buiten gericht! Niet naar de bevolking binnen de dijken, de ”man en vrouw in de straat.”
  Het volk binnen de dijken is volgens die benadering een te verwaarlozen element in het grote spel dat men meent te kunnen spelen!
  Dit is de arrogantie ten top.
  Daarom gaat men ook systematisch voorbij aan elke waarneembare dissonant die zich in de realisering der plannen om de haverklap aandient. ”Vooruitstrevende politici” zijn totaal blind voor hun eigen omgeving.
  Wat zij nastreven is ruimdenkend en goed en dus is elke klacht die men hoort niet relevant.
  Politici als bijvoorbeeld Bot, of Timmermans, vallen mijns inziens beslist in de bovenomschreven categorie;

  -in de politiek-correcte, EU visie is sinds 1975 de aanwezigheid van de islam in Europa een totale vanzelfsprekendheid geworden.Dat kan ook niet anders, wanneer men bedenkt dat volstrekt onverantwoordelijke figuren ooit zelf de sluizen voor de instroom ervan wijd open hebben gezet.
  Het klootjesvolk in de desbetreffende landen moet daar maar aan wennen, denken zij die het allemaal beter menen te weten dan de schare die de wet niet kent.
  Maar zij die er van nature niets van begrijpen krijgen al decennia systematisch hulp : op alle niveaus van kennisoverdracht worden volgens de principes van Jürgen Trittins ” Meinungsführerschaft” kneedbare zielen gereed gemaakt voor de nieuwe ordening.
  Het middel daartoe is het leveren van ”bewijs” dat de Europese beschaving alles heeft te danken aan islamitische invloeden. Vroeg of laat komt het zo ver dat ieder dat denkt.
  Daarom is het goed dat er bijvoorbeeld iemand als Martien P. rondloopt die de punten op een gezonde wijze op de historische ”i” zet 🙂 , zodat men het zicht op de waarheid niet uit het oog verliest.
  Want niets is zo doortrapt als de bewuste omkering van feiten, omdat die zich bedient van de bestaande gegevens, maar de context ervan wijzigt, waardoor die gegevens een totaal andere inhoud krijgen!
  Dit is een van de ergste misdaden die collaborerend links momenteel tegen onze westerse maatschappij begaat: opzettelijke verdraaiing van feiten!

  – Vreselijk is bovendien dat in de uitkomst van deze machinaties er hoe dan ook één groep absoluut OPNIEUW slachtoffer gaat worden : de joden!
  Ze zijn het altijd al geweest, zeker in de islam, maar in onze geschiedenis helaas ook meerdere malen, maar dat links zich nu laat gebruiken om de joden te beroven van hun rechtmatige nationale huis is ronduit onvergefelijk.
  Daarom moet iedereen met gezond verstand dat land hoe dan ook blijven bijstaan.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  correctie:
  Dank voor de link naar de boekbespreking van ”Die Araber und der Holocaust” .Het artikel heb ik afgedrukt, want ik wil HET eens aandachtig bestuderen.

  Like

 20. Lucky9 zegt:

  @Henk.V op 15 oktober 2012 om 13:03
  Hier voeg je enkele belangrijke zinnen aan je artikel toe.

  Maar het kan nog beter: “opzettelijke verdraaiing van feiten”, vervalsing van de geschiedschrijving én islamofiele hersenspoeling van de jeugd door het onderwijssysteem! Kan het in feite nog fascistischer?

  Like

 21. Henk.V zegt:

  @Inderdaad Lucky9, die omschrijving brengt de gevolgde fascistische tactieken haarscherp in beeld, waarbij ik de kanttekening plaats dat het begrip onderwijssysteem hier heel ruim moet worden opgevat en wel in die zin dat OVERAL waar sprake is van kennisoverdracht de gelegenheid zich aandiende en nog steeds aandient voor deze vergiftiging van de menselijke geest.
  Deze treedt dus al decennia op in elk type school, maar ook in elke beroepsopleiding die mensen moet voortbrengen die op hun beurt weer in een dienstverlenende sectoren belanden. Daarom is bijvoorbeeld de meerderheid van de onderwijsgevenden van linkse gedachten doordrenkt, net zoals theologen, politiemensen, juristen, geestelijken, noem maar op!

  Michael Mannheimer werkte in zijn essay ”die geplante islamisierung Europas” het gegeven van deze Meinungsführerschaft zeer duidelijk uit. De Duitse Groen linkse politicus Jürgen Trittin is de bedenker van de term voor deze onfeilbaar lijkende ”opvoedingsmethode”.

  Het is duidelijk dat alleen door een gelijksoortig opvoedingssysteem er tegengif bij de komende generaties moet worden aangebracht, waarbij wij, kritisch ingestelde denkers, helaas moeten vaststellen dat we moeten opboksen tegen een proces dat al zo’n twee generaties wordt toegepast.

  Daarom is het vasthouden aan onze vrijheid van meningsuiting ook werkelijk een absolute voorwaarde voor het op gang brengen van een beweging die tegen deze verrotting van de geest ingaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s