Finse media richten zich nu op het Fins-Zweedse schip ‘SEA HITLER’ ……..

(Door: Tundra Tabloids)

Let op de hamer en sikkel vlag die wordt gezwaaid door hun supporters. Wat dacht je van een swastika ook? Dat is wat ze ondersteunen.

Estelle-kapitein Mika Jämiä  stouwt de lading voor het vertrek van het schip uit de haven van Napels op 6 oktober.

De ‘Estelle’ zet koers naar Gaza ondanks waarschuwingen

Israël informeerde de Finse regering dat het actie zal ondernemen als het schip probeert de zeeblokkade te doorbreken.

Varend onder Finse vlag vervolgt het schip Estelle zijn reis naar Gaza, ondanks waarschuwingen van Israël. Het zeilschip vaart op dit moment tussen de Griekse eilanden aan de zuidkant naar Kreta. Afhankelijk van de wind zal het schip binnen een week bij Gaza aankomen. De bootsman van het schip, Wellu Koivisto, zei dat de stemming aan boord is goed is en dat het zeilen uitstekend gaat.

Bron:

http://tundratabloids.com/2012/10/finnish-media-now-zeroing-in-on-the-finn-swede-sea-hitler.html

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", Israël, Joden, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Finse media richten zich nu op het Fins-Zweedse schip ‘SEA HITLER’ ……..

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Na de inslag van de Israelische torpedo is er nooit meer iets vernomen van het Finse zeilschip Estelle. Aangenomen moet worden dat er geen overlevenden zijn. Zowel in Gaza als in Finland is door enkele sympathisanten kortstondig getreurd. De zee op de plaats van de gebeurtenis is inmiddels weer rimpelloos en de tijd schrijdt voort.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Wishfull thinking……

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Idd. erg nieuwsgierig hoe dat gaat aflopen.

  Like

 4. baksteem zegt:

  Een kleine groep radicale Joden hebben de schepen tot zinken gebracht, de NOS meldt dat zij dit waarschijnlijk gedaan hebben omdat zij beledigd en geprovoceerd werden. De VN doet een oproep om dit soort kwalijke beledigingen voortaan achter wegen te laten en dient hiertoe een motie in.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En natuurlijk is de 5e colonne van LINKSE HATERS present om ISRAEL weer in diskrediet te brengen. Ik hoop dat ze verzuipen, sorry hoor, met dit volk heb ik het gehad.

  Like

 6. Peter Selie zegt:

  Net zoals hierboven de reactie, ben ik reeds lang klaar met deze linkse haatbaarden-knuffellaars, die keer op keer in het nieuws komen om Israel door het slijk te halen met hun linkse doctrines.

  Like

 7. Peter Selie zegt:

  Nog steeds kiezen de leiders van EuroBabel de kant van de oliedictaturen en voeren ze een schandalig anti-Israël beleid. Er werd in 1975 een tijdschriftje opgericht met de naam Eurabia, dat de “nieuwe eensgezindheid”met de islam moest uitdragen. Uit dorst naar olie is ‘Europa’ zo begonnen de islam naar de mond te praten. De immigratie werd op allerlei manieren vergemakkelijkt. Want de uitruil was: vrije immigratie van moslims in ruil voor olie. En steun voor het Palestijnse terrorisme in plaats voor het bedreigde Israël.Zo is EuroBabel overspoeld met moslims die maar één doel hebben, Europa islamitiseren.

  Like

 8. Jan zegt:

  Op de boot zit ook de wereldbekende schrijver Henning Mankell, van wie veel boeken zijn verfilmd. Mankell is intens bevriend met de welzijnsorganisatie Hamas:
  voorstander van BDS, Israël is te vergelijken met Zuid-Afrika ten tijde van Vorster en hij wil niet dat zijn boeken in het Ivriet worden vertaald.

  De zeilers/bevrijders noemen zich anti-antisemieten
  http://shiptogaza.se/en/Pressrum/Pressmeddelanden/world-famous-author-henning-mankell-sail-ship-gaza-again

  Mankell:
  “Ich bin kein Anhänger der Hamas und stehe dieser Organisation sehr kritisch gegenüber. Niemals würde ich mich vor den Karren der Hamas spannen lassen, oder anderer Organisationen aus diesem Spektrum. Bei meiner Teilnahme ging es mir lediglich um das Wohl der Menschen in Gaza.”
  „Die aktuelle Politik der Israelis ist eine Art der Apartheid“
  http://www.handelsblatt.com/politik/international/henning-mankell-im-interview-die-aktuelle-politik-der-israelis-ist-eine-art-der-apartheid/3452442.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Greenpeace heeft groot alarm geslagen wegens de enorme vissterfte op de Middellandse Zee daar waar de ‘Estelle’ tot zinken werd gebracht.

  Like

 10. Jan zegt:

  Israël entert boot met activisten onderweg naar Gaza
  (Bron: Elsevier)

  Like

 11. Jan zegt:

  IDF brings Estelle into Ashdod port, finds no humanitarian equipment onboard
  http://www.timesofisrael.com/netanyahu-says-gaza-bound-activists-aimed-to-provoke-slander-israel/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s