David Wood: 10.000 moslims eisen van Google om de sharia op te leggen ….. in Londen

Nogmaals, ik ben helemaal in de war. Moslims blijven me vertellen dat er geen conflict is tussen de sharia en westerse waarden, maar moslims blijven eisen dat de shariawetten tegen godslastering de fundamentele vrijheden moeten vervangen. Als ik niet beter wist (wat ik niet doe), zou ik denken dat de sharia volstrekt onverenigbaar is met westerse waarden en dat moslims die anders zeggen, proberen om onwetende westerlingen te misleiden.

The Daily Telegraph: Moslims protesteren tegen het ‘tijdperk van spot’ als duizenden optrekken naar het Google hoofdkwartier. Duizenden moslims hebben een reeks van protesten tegen Google aangekondigd voor een “haatdragende en beledigende” anti-islam-video en zeggen dat ze nu leven in een ‘tijdperk van spot´.

Een protest vandaag met 10.000 moslims buiten de kantoren van Google in Londen is slechts de eerste in een georkestreerde poging het bedrijf in Groot-Brittannië te dwingen om een ​​anti-islamitische film te verwijderen van de website van YouTube. Duizenden reisden van zo ver weg als Glasgow om deel te nemen aan de demonstratie, voorafgaande aan een geplande miljoen moslims tellende mars in Hyde Park in de komende weken. Woede over ‘The Innocence of Muslims’, een Amerikaans geproduceerde film die, volgens demonstranten, de profeet Mohammed beledigt en moslims vernedert, maar beschikbaar blijft om te bekijken op de website van YouTube, een dochteronderneming van Google.

Organisator Masoud Alam zei: “Ons volgende protest zal bij de kantoren van Google en YouTube over de hele wereld zijn. We proberen om deze film verboden te krijgen. Dit is geen vrijheid van meningsuiting, daar is een limiet voor. Deze belediging van de profeet zal niet worden toegestaan.” De volgende actie van de groep wordt een mars waarvan de heer Alam hoopt dat ze “een miljoen sterk” gaat zijn en zou “de komende weken” plaatsvinden in Hyde Park, zei hij. “Tot de film verboden is blijven wij protesteren,” voegde hij eraan toe.

De demonstratie van vandaag was de derde die in een maand werd georganiseerd en vond plaats in de straat in het centrum van Londen waar de zoekgigant haar Britse hoofdkwartier heeft. Een demonstratie buiten de Amerikaanse ambassade in Londen trok vorige maand weinig aandacht, terwijl protesten in Libië, Tunesië en Jemen de krantenkoppen domineerden, met inbegrip van de bestorming van de ambassade in Benghazi, Libië, die tot de dood van de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens leidde.

Aan de voorkant van het hoofdkantoor van Google werden barricades opgericht en omstreeks lunchtijd had zich een menigte verzameld die plakkaten droeg met de woorden “Wij houden van onze profeet meer dan van ons leven” en “profeet Mohammed is de stichter van de vrijheid van meningsuiting”. Toespraken door meer dan een dozijn imams in een mengsel van Arabisch, Urdu en Engels drongen er bij moslims op aan de naam van de profeet te eren en niet op te geven tegenover de voortdurende terughoudendheid van Google om te handelen en werden in het Arabisch begroet met gepassioneerde kreten van “Allah is groot ” en “Mohammed is de profeet van Allah”.

Een van de sprekers, Sheikh Faiz Al-Aqtab Siddiqui, vertelde The Daily Telegraph: “Terrorisme is niet alleen mensen die mensen doden, maar die ook menselijke gevoelens doden. De makers van deze film hebben 1,6 miljard mensen geterroriseerd. Organisaties zoals Google zijn belangrijke spelers en moeten de verantwoordelijkheid voor fatsoen aanvaarden. Je kunt niet zomaar zeggen dat het er niet toe doet, dat het vrijheid van meningsuiting is. Dat is anarchie.”

Sheikh Siddiqui, een advocaat uit Nuneaton, zei dat hij een coalitie wilde vormen met de Kerk van Engeland, katholieken, Joodse groeperingen, vakbonden en zelfs conservatieven om hun gelederen aan te moedigen zich bij zijn “campagne voor wellevendheid” aan te sluiten. “We willen dat iedereen in de samenleving erkent dat deze mensen onze kwetsbare mondiale samenleving kapot maken. We willen de Kerk, de Synode, Joodse groepen en gevestigde personen erbij betrekken,” zei hij.

Maar liefst 800 imams in moskeeën in heel Groot-Brittannië hebben geholpen om het huidige protest te organiseren, dat vier uur duurde en wegen bijna tot aan de Queen’s voordeur op Buckingham Palace Road blokkeerde. Moslims uit Blackburn, Birmingham, Glasgow, Luton, Manchester en Peterborough namen deel. Op de vraag waar de vrouwen waren om het protest bij te wonen, antwoordde een demonstrant: “Helemaal achterin”.

Zelfstandig zakenman Ahmed Nasar zei dat hij bang was dat de video in Groot-Brittannië zou kunnen leiden tot geweld, op dezelfde manier als in het buitenland is gebeurd. “Als je mensen te ver drijft”, zei hij, “zul je rustige elementen tot geweld aanzetten.”

Een YouTube-woordvoerder zei: “We werken hard om een ​​gemeenschap te creëren waar iedereen van kan genieten en die ook mensen in staat stelt om uitdrukking te geven aan verschillende meningen. “Dit kan een uitdaging zijn, want wat OK is in het ene land kan elders beledigend zijn. Deze video – die op het web op grote schaal beschikbaar is – is duidelijk binnen onze richtlijnen en blijft dus op YouTube.”

Video:

 

Bron:

http://www.telegraph.co.uk/news/9607763/Muslims-protest-age-of-mockery-as-thousands-descend-on-Google-HQ.html

Auteur: Jennifer O’Mahony.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

41 reacties op David Wood: 10.000 moslims eisen van Google om de sharia op te leggen ….. in Londen

 1. Dorith (Haifa) zegt:

  Worden die lui nooit moe van zichzelf?

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Bij Google zullen ze goed begrepen hebben dat als men aan dit soort chantage toe geeft het hek van de dam is.
  Zouden ze het filmpje verwijderen zal het niet lang duren of er komt om elke scheet een vergelijkbaar protest om van alles wat ook maar enigszins Islamcrytisch niet meer door te laten of te filteren.
  Er zijn duizenden zo niet tienduizenden Islamcrytische blogs op internet en geloof me maar die zullen dan ook zeer snel een reden worden om weer bij Google voor de deur te gaan schreeuwen.
  Bij Google begrijpt men dit maar al te goed en daarom denk Ik dat Google niet aan deze druk gaat toegeven.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Dorith Ik had niet gezien dat je gepost had
  Ik wil je even de hartelijke groeten doen vanuit Blankenberge Is weer even geleden meis dat ik Je zag op het internet
  Mvgr Henk

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  BTW Dorith Die Wezwnlozen worden niet makkelijk moe van zichzelf omdat die niet de hersens hebben om zelf na te denken.
  Dat denken laten ze over aan de intriganten over die de haathutten dan wel Moskee’s vormen.
  Dat is een onderdeel dat veel regeringen maar niet willen erkennen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Goed nieuws uit een totalitair land met moordenaarsregime: ‘Geen geitenneukersbureau in ons land’

  Buddhist monks march in Myanmar to thwart Islamic office plan
  The monks, a potent political force in the predominantly Buddhist country, denounced plans by the 57-member Organisation of Islamic Cooperation (OIC) to set up a liaison office in northwest Rakhine state, where violence erupted in June between ethnic Buddhist Rakhines and Rohingyas.
  http://www.swissinfo.ch/eng/news/international/Buddhist_monks_march_in_Myanmar_to_thwart_Islamic_office_plan.html?cid=33730406

  Like

 6. Dit is pas een begin voor ze om de westerse wereld te vernietigen .
  Het zwijgen duurd te lang ,ze willen trameland kweken.
  Kwamen ze daar niet voor naar europa!!!

  Like

 7. waneer gooien we met zijn allen de Moskees omver. ja jippy

  Like

 8. Dorith (Haifa) zegt:

  Attn. de heer Henk der Niederländer,

  Bedankt voor uw groeten. Ik was me er niet van bewust dat u me miste 🙂

  Ik reageer zo af en toe, hier en ook wel af en toe elders.

  In elk geval mijn groeten terug vanuit Kiryat Haim (bij Haifa) naar Blankenberge
  (geen idee waar dat ligt……)

  Shalom van Dorith

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Blankenberge aan de Belgische Kust meis

  Like

  • Dorith (Haifa) zegt:

   Ah, aan de Belgische kust! Bedankt voor de info!

   Klinkt mooi trouwens. En Kiryat Haim ligt ook aan de kust! Ten noorden van Haifa,
   maar helaas horen we bij de gemeente Haifa en worden in allerlei drop-down lijstjes
   niet apart vermeld.

   Groetjes en shalom!

   Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  Ik heb zojuist Google gemaild met onderstaand bericht. Ik kon het overigens nergens anders kwijt dan op een discussie-site met de titel Remove Content. Misschiend dat jullie ook iets dergelijks kunnen doen?

  ***

  Geachte medewerkers van Google en Youtube,

  Zojuist is mij het verschrikkelijke nieuws ten gehore gekomen dat extremistische moslims alle kantoren van Google en Youtube ter wereld willen binnenvallen om u te dwingen hen onwelgevallige informatie van uw sites te verwijderen. STA DIT NIET TOE! De wereld heeft alle belang bij vrije nieuwsgaring en informatie. Ik vind het ronduit beschamend dat mensen de wens hebben de vrijheid van meningsuiting zelf aan te tasten. Als u hierop in zou gaan, is het afgelopen met het Westen: dan gaat het de hele wereld rond, en gaan moslims overal ter wereld ons aantasten.

  Verzet u. Sta dit niet toe!

  Hoogachtend en met strijdbare groet,

  Marc Bouwman

  Dear employies of Google and Youtube,

  I just now heard the terrible new about extremist muslims attacking alle offices of Google and Youtube around the world in order to force you te remove content that’s not to their liking. DO NOT GIVE IN TO THESE DEMANDS! The world had every interest in free speech and information. Ik find it awful that people even have the wish to demolish freedom of speech itself. If you were to accept their terms, the West would be finished: muslims all around the world would then demolish us everywere.

  Resist! Do not let this happen!

  Yours sincerely en with battlelike greetings,

  Marc Bouwman

  Like

 11. daiyu-ninja zegt:

  Kijk naar die koppen op de foto. De achterlijkheid spat ervan af.

  Ik meen begrepen te hebben dat innocence muslims gemaakt is door een moslim?!
  Dus, ze moeten kwaad zijn op hun eigen broeders.
  Bovendien mogen wij westerlingen zelf weten wat wij zeggen en doen. Kom zeg, ze kunnen niet van ons eisen dat wij respect moeten hebben voor een niet bestaande god.
  Het enige wat ik uit die moslimmuilen hoor is, wij eisen, wij eisen, wij eisen!!! BAH!

  Ik droomde een scherpschutter te zijn.

  Like

 12. Henk der Niederländer zegt:

  Naar mijn weten een Egyptische kopt daiyu-ninja.
  Maar Ik mag me vergissen.

  Like

 13. Ik heb maar één advies voor de Engelse regering wat betreft die demonstranten voor het gebouw van Google; de wapenstok erover en flink hard! En dan afvoeren onder dwang naar hun eigen landen! Ook al zijn daar burgeroorlogen aan de gang!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Nooit toegeven aab de HAATBAARDEN. We zullen deze achterlijke tapijtvreters NIET met ons laten sollen, weg met de KANKER ISLAM!

  Like

 15. Anita Kloes zegt:

  Focking incest-gebroed! Laat de werkelijkeid overheersen, en sprookjes, hoe horrorachtig ook, blijven waar ze behoren: in bijvoorbeeld de Efteling.

  (arme Efteling…opgescheept zitten met dit soort gajes!)

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  Ik lees op een paar van die borden:

  “Muslim campaign for global civility”
  En
  “Don’t they teach manners in Google?”

  Ik zou altijd gezegd hebben “at Google”, maar enfin: het blijven bavianen.
  Die demonstratie is dus, vergeet het niet, nog steeds contra dat filmpje “Innocence of Muslims” waarin ” de Profeet” beledigd wordt.
  ER WORDT DUS BELEEFDHEID GEËIST TEGENOVER DE HITLER VAN DE NAZISLAM.
  Het is werkelijk te kolderiek voor woorden.
  Let ook eens op de eenvormigheid van de borden.
  Dit is centraal aangestuurd vanuit een of ander Muslimbrotherhood-fokking-centrum.
  Enfin: ik zal maar niet zeggen wat er nog voor de rest in me opkomt.

  Like

 17. Anita Kloes zegt:

  Martien….ik zal niets zeggen…maar ik zag het ook.

  Like

 18. Piet Klont zegt:

  Eh….meneer Pennings, dat van die borden werd door de linkse mediakliek ook verweten aan de protestgangers bij het Wilders-proces.
  Het schijnt een trend te zijn.

  Like

 19. @Piet Klont… ik ben nog bij dat Wilders proces geweest in Amsterdam met een schilderij van Wilders op mijn borst. Ik heb er een paar uur gestaan. Wilders kwam aan de andere kant van de rechtbank naar binnen. Heb hem niet gezien. Toch een mooie demonstratie!

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  Henk de Nederlander 20:08
  Nakoula Basseley Nakoula, de vermoedelijke maker van de anti-islamfilm Innocence of Muslims….
  Bron: De dagelijkse standaard.

  Nakoula is de vermoedelijke dader.

  De berichten zijn tegenstrijdig.
  De ene keer lees je dat een kopt dit filmpje gemaakt heeft en elders lees je weer dat het een fals flag is
  .http://dancingczars.wordpress.com/2012/09/28/innocence-of-muslims-made-by-terrorists-false-flag-operation-and-pretext-for-violence/

  Like

 21. Ja mensen, vrijheid van meningsuiting is terrorisme: ‘Google supports terrorism’ las ik op een van de borden. En dat gaat niet samen met de nieuwe samenleving die Joop van Riessen en zijn liberale en islamitische vrienden aan het bouwen zijn.

  By the way: wat heeft dit zeer interessante bericht, dat ik even heb gemist bij het NOS-journaal, te maken met David Wood?

  Like

 22. Piet Klont zegt:

  @Jack Terrible:
  Maar goed dat Jolink, die Achterhoeker toen nog niet ‘schilderde’.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Moslims snappen maar 1 ding, dat is geweld!! Zolang we ze niet met geweld terug trappen in hun zandbak, blijven we er overlast van houden!!!

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  En wat ook opvalt, niet 1 van die HAATBAARDEN en SOEPJURKEN is aan het werk! O wacht…ze moeten 5 keer per dag met hun kont omhoog in de moskeet zitten, tja dan kan je niet werken. Maar geen zorg, LINKS en de GUTMENSCHEN zorgen wel voor hun, over ONZE RUG, dat dan weer wel!

  Like

 25. Jan zegt:

  Rag heads go ballistic (again)

  Like

 26. vederso zegt:

  @ Populistische Omroep Nederland. Als een van de eerste bloggers in deze wereld verwees David Wood naar het artikel in The Telegraph. Ik kon het niet laten om zijn ironische inleiding erbij te zetten. Zo simpel ligt het.

  Like

 27. Alf Janszoon zegt:

  Citaat: “Nogmaals, ik ben helemaal in de war. Moslims blijven me vertellen dat er geen conflict is tussen de sharia en westerse waarden, maar moslims blijven eisen dat de shariawetten tegen godslastering de fundamentele vrijheden moeten vervangen.”
  Wie nieuwsgierig is betreffende de sharia kan hier terecht:

  Klik om toegang te krijgen tot relianceoftraveller.pdf

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Alf Janszoon 11.11. uur, inderdaad, zij wensen dat de HELE WERELD naar hun PIJPEN DANSEN! Nooit of te nimmer heeft de islam iets anders voort gebracht als, moord en doodslag, en rivieren van bloed. En dat durft zich te noemen: ” Religie van de vrede”, laat mij niet lachen!

  Like

 29. Alf Janszoon zegt:

  Van “gematigde muslims” krijgt men telkens weer te horen hoe vredelievend en tolerant die religie toch is. Het is elke naïeve , domme ongelovige ten zeerste af te raden om zich te bekeren (wat heel makkelijk is, gewoon de shahada reciteren: Er s geen god behalve allah en mo is zijn boodschapper), want je moet in dat geloof blijven op straffe des doods.
  Sharia Umdat al Salik (Reliance of the Traveller):
  o8.0 APOSTASY FROM ISLAM (RIDDA)
  (O: Leaving Islam is the ugliest form of unbelief (kufr) and the worst. It may come about through sarcasm, as when someone is told, “Trim your nails, it is sunna,” and he replies, “I would not do it even if it were,” as opposed to when some circumstance exists which exonerates him of having committed apostasy, such as when his tongue runs away with him, or when he is quoting someone, or says it out of fear.)
  o8.1 When a person who has reached puberty and is sane voluntarily apostatizes from Islam, he deserves to be killed.
  o8.2 In such a case, it is obligatory for the caliph (A: or his representive) to ask him to repent and return to Islam. If he does, it is accepted from him, but if he refuses, he is immediately killed.
  o8.3 If he is a freeman, no one besides the caliph or his representative may kill him. If someone else kills him, the killer is disciplined (def: o17) (O: for arrogating the caliph’s prerogative and encroaching upon his rights, as this is one of his duties).
  o8.4 There is no indemnity for killing an apostate (O: or any expiation, since it is killing someone who deserves to die).
  Heb de spelfouten laten staan.
  Doet een beetje denken aan Hotel California van the Eagles:
  You can check-out any time you like, But you can never leave.
  Bij de mossels is zelfs chek-out niet mogelijk.

  Uiteraard is Hotel California een googolplex keer te prefereren boven de walgelijkheid van het mohammedanisme.

  Like

 30. Jan zegt:

  Speciaal voor haatbaarden, geiteneukers, tapijtvreters en PvdA-volk:

  Halalscape
  World’s first Islamic Web Browser! Protect your children, protect your family and protect your deen.
  Halalscape actively blocks adult, gambling and pornographic websites amongst others. Halalscape is designed to give you a peace of mind.
  It is not only for muslims – Halalscape is for everyone.
  http://www.halalscape.com/

  Like

 31. Jan zegt:

  Halalsearch
  http://www.halaalsearch.com/

  ejbron—-> no results

  Like

 32. Dorith (Haifa) zegt:

  Nieuwsgierig als ik ben, klikte ik op de halalscape link, heel even zag ik een tekening van
  twee oudere moslims en een kind en direkt daarop kwam ik op een site waarin in het ivrit, mannen worden geholpen die met een dame naar bed willen……..

  Ik ben benieuwd wat anderen te zien krijgen!
  De tweede koppeling van Jan zal ik maar overslaan 🙂

  Trouwens, nu ik toch aan de tik ben ~ het is natuurlijk altijd fijn als je hier even je hart kan luchten, maar hoe vaak je ook “haatbaarden”, “tapijtvreters”, “soepjurken” etc. neer plempt, het probleem wordt er helaas niet mee opgelost. Het enige resultaat, voor mij althans, is dat ik mijn woordenschat heb verrijkt, maar ik moet nog flink worden gehersenspoeld voordat ik die woorden zelf zal gebruiken.

  Helaas kan ik geen afdoende oplossing aanbieden om dit grote probleem van de verhitte moslims uit de weg te ruimen.

  Like

 33. E.J. Bron zegt:

  @Jan

  LOL!! Verbazingwekkend!!! 😉

  Like

 34. Alf Janszoon zegt:

  Heeft iemand op Halalsearch al het woord mufa’hathat ingetypt? LOL.

  Like

 35. Aegolius cs zegt:

  Frankrijk verwacht ingrijpen in Mali

  Frankrijk verwacht dat een militaire interventie in het noorden van Mali niet lang meer op zich laat wachten. Het ingrijpen is eerder een kwestie van weken dan van maanden, heeft de Franse minister van Defensie Drian gezegd.

  Staatsgreep
  In april werd het noordoosten van Mali onafhankelijk verklaard na een militaire staatsgreep in de Malinese hoofdstad Bamako. Het noordoostelijk deel kwam vervolgens in de greep van jihadisten. Een half miljoen mensen……….

  http://nos.nl/artikel/429827-frankrijk-verwacht-ingrijpen-in-mali.html

  “Minister Rosenthal zei gisteren dat hij meer duidelijkheid wil voordat Nederland besluit over deelname aan een Europese missie in Mali.”
  Europese missie? Ik mag wensen dat Frankrijk zelf orde op zaken zal stellen. Alvast een soort oefening/waarschuwing dat de schaduwen vooruit zal werpen op welke wijze de Fransen in eigen land wijken in steden zullen kunnen ontzetten.

  Mali…?

  Coupleiders Mali akkoord met machtsoverdracht

  De militaire leiders in Mali hebben een plan gemaakt met onderhandelaars van de Economische Gemeenschap van West-Afrikaanse staten (Ecowas) om de macht in het land over te dragen. Binnen veertig dagen moeten verkiezingen plaatshebben.

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/335507/Coupleiders-Mali-akkoord-met-machtsoverdracht.htm

  Hoewel Afrika, ondanks de minstens 200 miljard steun in de afgelopen 50 jaren als een verloren continent mag worden beschouwd, is het voor de islam een uiterst vruchtbaar… gebied gebleken.

  Like

 36. Aegolius cs zegt:

  Toevoeging:
  “Bovendien krijgen alle deelnemers aan de coup amnestie en hebben zij de islamitische wetgeving sharia ingevoerd. Dat betekent onder meer dat handen van inbrekers worden afgehakt en overspel wordt bestraft met steniging.”

  Over vrouwen zullen we het maar niet hebben omdat haar status voor zich spreekt, toch?!

  Like

 37. @ vederso, 16 oktober 2012 om 10:45
  Bedankt. Ik mis wel eens wat. Dat krijg je als je nog geen 65 bent.

  Like

 38. Halascape deed mij qua naam meteen denken aan Netscape…

  Like

 39. @Dorith: Gebeurt in Firefox niet maar in IE komt er een sloot reclame overheen daar wordt je idd niet goed van… ADF.LY fijn hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s