SOS Avondland: De moslims vallen aan

(Door: Udo Ulfkotte)

Razendsnel geven we onze waarden op ten gunste van cultuurvreemde migranten. De haat van de islamitische wereld bejegenen we met steeds meer tolerantie en openheid. Dat is dodelijk.

Overal in de wereld waar moslims wonen, beginnen op een bepaald moment de etnische zuiveringen. Alles wat niet-islamitisch is wordt dan verdreven, vernietigd of onderdrukt. Men kan dat wetenschappelijk bewijzen zoals de historica Bat Ye´or (zij schreef bijvoorbeeld het boek “De ondergang van het Oriëntaalse christendom onder de islam”) of door gewoon om je heen te kijken en een blik te werpen op de realiteit. Men kan deze ontwikkeling in verre landen of direct voor de huisdeur zien.

In onze belangrijkste nieuwsprogramma´s hebben we enkele dagen geleden het bericht gehoord dat radicale moslims delen van Afrika overnemen. De media hebben echter voor ons verzwegen, dat zij eerst de christenen verdrijven. Alleen al uit Mali moesten 200.000 christenen vluchten. In Irak, dat westerse burgers met hun belastinggeld van Saddam Hussein bevrijd hebben, regeren nu moslims, die een heel bijzondere jachtlust hebben: Ze maken jacht op christenen. Geen woord daarover in onze media.

Overal zien we hetzelfde beeld. Christelijke Kopten, die in Egypte kruisen aan toeristen verkopen, worden daar na de machtswisseling nu met de dood bedreigd. In Egypte wordt nu openlijk opgeroepen tot de volkerenmoord op christenen. In Duitsland berichtte niet één van de media erover dat de afgelopen weken alle christenen uit de Sinaï werden verdreven. In Pakistan werden onlangs christelijke verpleegsters, die in de vastenmaand ramadan niet vastten en thee dronken tijdens het werk, gewoon vergiftigd. Ook in het verre Bangladesh voeren moslims al meerdere jaren een vernietigingsveldtocht tegen aanhangers van andere religies. Per slot van rekening is daar meer dan 90% van de bevolking moslim. En ze bestrijden de kleine groepen christenen, Hindoes en Boeddhisten. Steeds opnieuw vallen ze anders gelovigen aan. Inmiddels werden er zogenaamd al 26.000 islamitische zelfmoorddaders in het land opgeleid. Dat is echt een respectabel aantal voor aanhangers van de “religie van de vrede”. Saoedi-Arabië financiert de radicale islamieten in Bangladesh en dreigt de regering alle uit Bangladesh afkomstige gastarbeiders te deporteren uit Saoedi-Arabië als de Saoedische Al-Rabita-stichting eraan gehinderd zou worden om de etnische zuiveringen in Bangladesh voort te zetten. Sinds 2008 bestaat er een rapport van het Amerikaanse Congres over het optreden van de radicale islamieten in dit land. Dat willen we liever niet horen, want per slot van rekening hoort de islam immers zogenaamd ook bij Duitsland – aldus de politiek correcte opvatting.

En wat doen wij middenin Europa? Wij doen voor deze vijanden van de democratie zover mogelijk de deuren open. De socialistische Franse president François Hollande heeft het emiraat Katar ertoe aangemoedigd om voor rust in de opstandige islamitische getto´s te zorgen. Zijn voorganger Sarkozy was met Katar jeugdprojecten voor moslims in de onrustige banlieus overeengekomen. Katar geeft miljoenen uit aan islamitische jeugdprojecten en mag als tegenprestatie bepalen wat er in de banlieus gebeurt. De Fransen wilden gewoon rust en laten Katar zijn gang gaan. De banlieus zijn nu niets anders dan kalifaten. Katar financiert de moskeeverenigingen. Katar onderwijst de jongeren om zich absoluut niet in Europa te integreren. En Katar bepaalt in het vervolg wanneer er islamitische jongerenonlusten in Frankrijk zullen plaatsvinden. In Frankrijk trekken nu islamitische jongeren door de straten en eisen ongegeneerd de “vernietiging van alle Joden”. En de politie laat hen begaan. Men mag ze niet arresteren – per slot van rekening is al één op de twee gevangen in Frankrijk een moslim. En in de gevangenis worden ze nog verder geradicaliseerd, dus laat men ze lopen.

In Duitsland is men ook in toenemende mate radeloos: Voor de arrondissementsrechtbank in Bonn staat op dit moment een 26-jarige moslim, die politieagenten met een mes aangevallen en zwaar verwond had. Hij rechtvaardigt zijn daad met de islam. De rechter vraagt aan hem of de islam hem een rechtvaardiging tot geweld zou geven. En de moslim antwoordt heel kalm: “Als de islam me dat voorschrijft, natuurlijk!” De hele zaal snakt hoorbaar naar adem. Een gelovige moslim, die aanvallen op de politie met de islam rechtvaardigt – dat past niet zo goed in het politiek correcte beeld van de islam als een zogenaamde vreedzame ideologie. Per slot van rekening handelde de moslim niet alleen, maar nog 100 andere moslims, die binnenkort ook zullen worden aangeklaagd, vielen politieagenten aan. Enkele kilometers verderop heeft onlangs een Marokkaanse schaapherder in het arbeidsbureau een 32-jarige Duitse medewerkster vermoord. Dader Ahmed S. is trots op zijn daad. Nog erger: Ongeveer 40 medeburgers waren ook blij met de barbaarse daad. Er werd nu een aanklacht tegen hen ingediend. Dat is de bittere realiteit bij de nachtmerrie van de immigratie.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/sos-abendland-muslime-greifen-an.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", christenhaat, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Europa, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Katar, landverraad, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

20 reacties op SOS Avondland: De moslims vallen aan

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Toen ik de koptekst van het volgende krantebericht zag, moest ik eerst aan iets anders denken, een RAKE opmerking* over apen in een totaal andere context…
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/13078662/___Apen_dreigen_uit_te_sterven___.html
  *als ik me niet vergis ging dat over de rotzooi die op gezette tijden in Hilversum de kop opsteekt, meisjes die door Marokkanen in elkaar worden getrimd omdat ze geen sigaretten willen geven.
  Toen schreef iemand hier: apen zijn ongeschikt als huisdieren of iets van gelijke strekking.

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  RIF-apen zal je bedoelen. 100% gelijk!.
  Ze zij gewoon achterlijk tot en met!
  Elke verklaring, elke verontschuldiging, elk excuus faalt! Totaal en finaal!
  Ofwel beginnen die apen hier te regeren ofwel doen wij dat zelf!
  Aan U de keuze, want de mijne is reeds lang een feit.

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  Na de steniging nu dit

  DEARBORNISTAN: The mere presence of Israeli flags on a truck could incite Muslim students to violence

  http://www.barenakedislam.com/2012/10/15/dearbornistan-the-mere-site-of-israeli-flags-on-a-truck-could-incite-muslim-students-to-violence/

  Ook in de usa komen ze overal mee weg !

  Like

 4. Linsky zegt:

  Zolang niet het tot de massa doordringt de de echte schuldige onze eigen overheden zijn, zal het enkel erger worden! 😦

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Gaat nog leuk worden in de straten en wijken in europa en de usa als Israël zich gaat verdedigen in de komende ellende !

  Like

 6. Anita Kloes zegt:

  Toch…in bijvoorbeeld een Nederlands dorp als St. Willebrord…ik weet uit ervaring dat daar zowat geen enkele haatbaard binnen komt met zijn bio-fabriek op twee poten. Hahaha…de makelaars en boeren en buitenlui zorgen er samen wel voor dat zij daar geen poot aan de grond krijgen!

  Hulde voor de ST. Willebrorders!

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Nee hoor we zijn zelf de ware schuldigen, kijk maar naar het tactisch stemmen, ik vrees dan ook als de soortgenoten er achter komen dat het dan zal uitdraaien op een grote perversie op basis van emotie en frustratie.

  De ratio is dan weg omdat hij er nooit geweest is , want als hij er geweest was had het nooit zover gekomen.

  Like

 8. benny zegt:

  onze huidige vorm van democratie is niet opgewassen tegen de islamisering en is dringend aan een update toe volgens morele correctheid ipv politieke correctheid.
  zolang of dat hebzucht de bovenhand heeft op moraal is dit een onbegonnen strijd.
  heb zopas nog maar eens de schitterende toespraak van oskar freysinger bekeken op youtube waar hij nagels met koppen slaat en zegt dat de linkerzijde denkt dat ze anti-westers gedrag en maatschappelijke cohesie kunnen afkopen. geef ze een vinger en ze eisen een hand,geef je ze een hand eisen ze een arm,enzo verder.
  tot in het oneindige toegevingen doen lost niks op maar maakt alles erger.

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  @ benny om 23:09.
  Maar een linkje naar die “schitterende toespraak van oskar freysinger” vind je dan weer niet nodig?

  Like

 10. benny zegt:

  @Martien Pennings:oeps,sorry komt eraan

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De zgn. Linkse Gutmensch (PvdA,Gr.Links,D66,SP, de verraders van het CDA, enz) zijn de schuldigen die de ons ongelovige, christen ed. naar de vernietiging leiden, ze snappen alleen niet dat ze daarna zelf aan de beurt zijn !!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 23.46. uur op 15/10, ik had deze toespraak al eens gehoord, en sta er volledig achter Benny. Tja, de politici, ik vind dat @ Linsky 22.41. uur, daar echt de juiste conclusie trekt. Het zijn onze eigen overheden, die ons-de burgers- opzadelen met de gevolgen van de massa-immigratie hoor. Tel daarbij op, de rol van de MSM en de Pers, die al 40 jaar worden beheersd door de LINKSE KERK, et voilá zie het resultaat.

  Like

 13. Max zegt:

  De islam is een afschuwelijke ideologie,die de wereld veel kwaad en niets goeds heeft gebracht. ………http://max-balkanboy.blogspot.nl/2012/10/youtube-video-speler.html

  Like

 14. Martha zegt:

  Dit is wat premier Howard van Australië over de in zijn land gevestigde moslims zegt:

  http://www.martinstoelinga.nl/Pagina's/Onafhankelijk.Delft/Een.uitspraak.van.Prime.Minister.John.Howard.Australia.htm

  Zo kan het dus ook!!

  Like

 15. Waarom is de duitse verwant beter geinformeerd van deze krant ??????
  en mooier zelfs (AbendlandMuslim greifen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s