VIDEO – Egyptische tv onthult: De paus is joods!

 

Gedeelte uit een interview met de Egyptische wetenschapper Mohammed Galaa Idris, uitgezonden op de Egyptische Al-Rahma TV op 26 januari 2012.

Muhammad Galaa Idris: “De huidige paus – Benedictus IV of VII, of wat dan ook – is nog zionistischer dan Herzl. Ik ken zijn uitspraken. Ik heb eerder al gezegd dat als die man eerst geen Jood was, dan is hij joods geworden. Want wat hij zegt gaat verder dan wat de Joden zelf zeggen. Hij is zionistischer dan de zionisten.”

Interviewer: “Geeft u ons een paar voorbeelden …”

Muhammad Galaa Idris: “Al zijn uitspraken zijn een ondersteuning van de Joden. Hij erkende wat de nazi’s met de Joden deden, de Joodse Holocaust. Al zijn uitspraken zijn vijandig tegen de Arabieren en de moslims. Hij belastert de islam, de koran, de moslims en de Arabieren.”

NB: Een toegevoegde opmerking vanwege verwarring op Twitter: de paus is niet-joods, nooit joods geweest en nooit joods geworden.

Bron:

http://likud.nl/2012/10/egyptische-tv-onthult-de-paus-is-joods/#content

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, christenhaat, Egypte, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO – Egyptische tv onthult: De paus is joods!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Alle reden voor Italie om de Paus verscherpt te beschermen. Er hoeft maar een heethoofd dit TV-praatje te zien en de messen worden geslepen.

  Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Egyptian Arbitrator: The Jews Helped Hitler with Gas Chambers, Killed US Ambassador to Libya

  Is dit nu en gevolg van inteelt ?

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Het is duidelijk. Als je een leugenfabriek wil laten draaien haal er moslims en arabieren bij. Ogenblikkelijk succes gegarandeerd!

  Wat is een Egyptische researcher en arbiter nog waard eens hij zijn mond open deed? Een rode kaart voor haat zaaien afgeleverd met een gericht projectiel !

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  De eerste “ONDERZOEKER” had het over Paus Benedictus de IV of de VII of wat dan ook.
  Een echte “ONDERZOEKER” dus als hij dat niet zeker weet.
  Ook zijn argumenten zijn overdonderend.
  Vooral de argumenten die na de holocaust komen.

  Ook van die andere ben ik onder de indruk geraakt want die erkende nog iets van de holocaust.
  Ik meen alleen te weten dat er toch wel wat meer joden waren.

  Deze 2 mensen geven wel duidelijk aan wat het niveau van de islamitische GELEERDEN is maar dat wisten we natuurlijk al door al die nobelprijzen die ze telkens winnen zoals die carnavalsonderscheiding van Arafat

  Like

 5. Jan zegt:

  Leader of the Islamic Movement in Israel Raed Sallah: Islam Will Save the West from Slavery to Global Zionism and Crusader Hatred
  http://www.memritv.org/clip/en/3602.htm

  Wie Raed Salah is: http://en.wikipedia.org/wiki/Raed_Salah

  Like

 6. Eline zegt:

  O,o, wat zal mevr.Videler van Boinnk.nl gelukkig zijn met deze “ontdekking”.
  Daar zijn dit soort artikelen artikelen aan de orde van de dag.
  Nee nee,dat heeft niets met haatzaaien te maken hoor.
  Ze onderbouwt het heel degelijk met eindeloze bijbelteksten en vele waarheidsontdekkers krijgen daar dan ook altijd een platform voor artikelen die gelardeeerd zijn met foto’s van het Julius Streicher genre.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Hij kuste niet voor niets de koran!
  D’r is wel meer mis met die gasten daar in Rome.

  Prof. Walter J. Veith legt uit dat zowel de Rooms Katholieke religie als de religie van de Islam slechts dienen om de grote “domme” massa bezig te houden met een religie die gebruik maakt van precies dezelfde symbolen en begrippen die ook door de satanisten in deze wereld worden gebruikt.
  http://linskysplace.wordpress.com/2012/10/11/islam-het-kind-van-rome/

  Like

 8. Marc Bouwman zegt:

  @Linsky op 14:02

  Dat kussen van de koran door de paus werd vooraf gegaan door zijn citaat van een Middeleeuwse paus die van de islam en de koran geen spaan heel liet. Dat bracht de gemoederen in de islamitische wereld op zo’n manier in beweging als we eerder zagen bij het afbranden van ambassades en boycot van Denemarken nav de Mohammed-cartoons.

  Zaak was natuurlijk dat de paus, als hoofd van de katholieke kerk, het niet op zijn geweten wilde hebben voor de moslims een casus belli te hebben gegeven voor de door moslims sterk gewenste oorlog tussen islam en andere culturen.

  Ten slotte is het zo dat de islamitische gemeenschap met 1,4 mrd leden een gigantische tijdbom op het wereldtoneel vormen.

  Wat dat aangaat moeten wij ons (ik heb dat al eerder aangegeven) geestelijk voorbereiden op de mogelijkheid tot oorlog met de islam. Dan gaat het er niet om dat het Westen die oorlog aangaat, maar wel dat we in mentaal in staat zijn die oorlog te voeren als die islamitische tijdbom op mondiaal niveau inderdaad tot onploffing komt. Kunnen wij dat? Zijn wij bereid lijf en bloed in te zetten in een nieuwe wereldoorlog tegen het onderontwikkelde deel van de mensheid? Of moeten wij als pedagogen, voor de duur van enkele eeuwen (want zo lang zou het denk ik toch wel duren) deze pupers in bedwang houden en hen leiden naar volwassenheid en wijsheid?

  Ik denk dat de paus het niet heeft aangedurft zijn citaat van die Middeleeuwse paus te handhaven met het oog op die dolgedraaide islamitische bevolking: hij weet als geen ander dat een wereldoorlog in de verste verte geen onwaarschijnlijk scenario is. Dat wil hij niet op z’n geweten hebben, en zette hij een stap terug door het kussen van die koran.

  Ik vind het ook een afschuwelijk gebaar. Maar ergens kan ik deze handeling wel begrijpen.

  Los van de paus vind ik dat de Westerse wereld hun geesten rijp moeten maken voor actieve strijd. Ik wil dat niet, de paus wil dat niet, jij wil dat niet, wellicht de meeste moslims ook niet.
  Maar die grote groep moslims (men zegt zo tussen 30% tot 40%) willen dat wel. Zijn wij voorbereid?

  Is het dan niet van onschatbare waarde, zoals een van de onderliggende gedachten voor de steun van Duitsland en Frankrijk aan de Grieken lijkt te zijn, dat Griekenland niet bezuinigt op defensie, maar deze juist uitbreidt. Omdat het grenst aan de islamitische wereld.

  Zo beschouwt is het uiteenvallen van de EU wellicht niet zo’n goede zet. Het is misschien beter dat de macht uit handen van een ongekozen Commissie genomen wordt, dat Europese volkeren zich verenigen in een gemeenschappelijke politiek tegen het nieuwe gevaar dat de islam voor ons is.

  Anderzijds stelde Wiegel vandaag terecht dat de EU de nobelprijs voor de vrede moest teruggeven, omdat die vrede eerder bewerkstellig werd door de Navo en Oost-Europese landen die zich wisten vrij te vechten van het communisme. In dat geval moeten we ons concentreren op de navo. Maar dat moeten we Turkije er eerst uitgooien. Of we moeten extra eisen aan dat land stellen, als dit nog lid wil blijven. Misschien moet Rusland wel lid worden van de navo?

  Wat is is wijsheid in dit verband?

  Like

 9. Ko Lumbus zegt:

  Hier is ie opnieuw, die ‘researcher’. The Jews are behind all evil, en het bewijs wordt geleverd door Charles Dickens en de Protocollen van Zion.

  http://www.memritv.org/clip/en/3149.htm

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Marc Bouwman 15.28. uur, dat gebaar van de paus kan ik niet begrijpen Marc. Hij had bij zijn eerdere standpunt moeten blijven wat mij betreft. Dit komt echt niet goed over.

  Like

 11. De Paus is een geestelijke Jood! Dat ben ik ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s