Islamitische bewonderaars beschouwen Hitler als moslim

Adolf Hitler met de grootmoefti van Jeruzalem, Amin al-Hoesseini 

Met steeds kortere tussenpozen houdt hekelend politiek links zich bezig met een fenomeen, waarmee het niet om kan gaan: De toenemende bewondering van jonge Oostenrijkse moslims voor Adolf Hitler. Velen beschouwen hem zelfs als een moslim. Vooral de vernietiging van de Joden heeft een bijzondere aantrekkingskracht op hen.

“Heb je ´Mein Kampf´ gelezen? Ik wel! Heb je de koran gelezen? Ik wel! Als je deze allebei gelezen hebt, is het duidelijk dat Hitler een moslim was.” “Hitler was een moslim, die stiekem tot Allah gebeden en de Jodenzwijnen vermoord heeft”. “Ik weet zeker dat Hitler een moslim was. Hij heeft tijdens de ramadan altijd voorbeeldig gevast en alleen maar goed over de islam gesproken”.

Zulke postings krijgen medewerkers van het gratis Weense tijdschrift “biber”, dat door jonge migranten voor jonge migranten gemaakt wordt, vaak te lezen als ze inloggen op internetforums van hun islamitische geloofsgenoten.

Beste betrekkingen sinds de Tweede Wereldoorlog

In de situatie van de Tweede Wereldoorlog waren de goede betrekkingen tussen de nationaalsocialisten en de moslims vooral in het Midden-Oosten absoluut logisch. Het Duitse rijk was de belangrijkste vijand van de eigen (meestal Britse) bezetter. Zo kwam het ook tot andere, veeleer ongebruikelijke, samenwerking van Berlijn met de Iers-nationale katholieke IRA. En de haat tegen de Joden verenigde de radicale islamieten en de nationaalsocialisten nog extra. Hitler nodigde graag hoge islamitische geestelijken uit naar Berlijn en deze gaven net zo graag hun zegen aan de islamitische Bosnische eenheden van de Waffen-SS. Hun 13e gewapende bergdivisie heette zelfs “Handžar”, naar het Arabische woord “khanjar” (dolk).

Hitler was blijkbaar lyrisch over de doodsverachting van de islamitische soldaten, die hem herinnerde aan de Germaanse doodsverachting. Veel nazifunctionarissen stelden Hitler in de Oriënt zelfs als de messiaans verwachte 12e imam voor.

Liever toch geen Turkse parallelsamenleving

Dat alles werkt tegenwoordig nog na en wordt zelfs sterker. Oostenrijkse multiculti-fanatici bevinden zich daardoor in een enorm dilemma. Als het er om gaat dat “Mein Kampf” in Turkije nog steeds een bestseller is en er op televisie zelfs met Hitler reclame wordt gemaakt voor shampoo, dan willen ze toch liever geen op zich prachtige Turkse parallelsamenleving.

De grootmoefti van Jeruzalem inspecteert de Bosnische SS-divisie “Handschar”

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0010411-Islamische-Bewunderer-halten-Hitler-f-r-Moslem

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Fascisme, Islam, Islamisering, Jodenhaat, Moslims, Multiculti, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

14 reacties op Islamitische bewonderaars beschouwen Hitler als moslim

 1. Tom Hendrix zegt:

  Prima dat U dat hier plaatst Hr. Bron. De nazi’s en muzelmannen kunnen en konden alleen bondgenoten zijn, daar beide ideologiën HAAT tegen JODEN in hun HANDVEST hadden en hebben staan. En ik betoog hierbij, dat de EU FASCISTEN dezelfde zijn als de NAZI’S, ook de EU zwijnen, pamperen de HAATBAARDEN en hebben een HEKEL aan ISRAEL en aan de JODEN!

  Like

 2. pineut zegt:

  Via @Loorschrijft werd ik op deze lijst geattendeerd op maroc.nl , ( http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-blijft/123805-joden-nederland-kent-allemaal.html ) Later werd duidelijk dat deze lijst er al sederd 2004 op staat. Nu gaat het niet om de duur en wie er op de lijst staan maar wel dat zoiets gewoon 8 jaar lang schaamteloos op een forum kan staan. Wie weet welke islamitische dwazen of enig ander er misbruik van kan maken of reeds heeft gemaakt.

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Er staan er toch wel enkelen tussen waarvan ik het niet wist en enkelen waarvan het gezien hun moslimadoratie ook niet zou verwachten.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Spreekt voor zich: http://tinyurl.com/bue79he

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Pineut 19.11. uur op 16/10; welke gore schoft, of schoften heeft deze lijst in handen gespeeld van de SOEPJURKEN van Maroc.nl. Het is zo’n vuile gore rotstreek, ik heb er geen woorden voor.
  En dat staat los van het gegeven dat er PVDA ers op staan. Het is na 67 jaar, weer hetzelfde, door de import van deze RIFAPEN, moeten Joodse medemensen weer vrezen om lijf en leden!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 09.09. uur, ik heb het stuk gelezen van het Vrije Volk Gerrit. Ik kende het al, maar laten we wel wezen, hier komt niets van op de nederlandse staatstv -de rooie raap 1,2 en 3, noch zal hier iets van in de pers worden geschreven. Daar zorgt ” de heilige linkse kerk”, wel voor (kots).

  Like

 7. baksteem zegt:

  Verbaast me niets, zoals de oude zongen piepen de jongen. Fascisten herkennen elkaar en helpen elkaar, Tom heeft helemaal gelijk.

  Like

 8. baksteem zegt:

  Opvallend in de lijst is het grote aantal linkse wegkijk-goedpraat-wensdenkers. die schieten dus aardig in hun eigen voet.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @baksteen 10.39. uur, daar heeft U gelijk in. Zouden linkse mensen toch iets dommer zijn, waarde baksteen? Dat laat onverlet, dat het een gigantisch schandaal is met de Holocaust voor ogen.

  Like

 10. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  17 oktober 2012 om 11:18

  Ik vrees van wel, ook uit eigen ervaring.
  Een hard oordeel over de toestand in Frankrijk, geregeerd (te veel eer) door socialisten:

  France as a Palestinian Camp – Old Fuhrer, New Furors
  In France almost every week synagogues are firebombed, kosher butchers are attacked, Jewish men are assaulted by youths taunting “Palestine kills the Jews”, Jewish schoolgirls are beaten by criminals jeering “Jews must die”, Jews are stoned leaving Sabbath worship and Molotov cocktails are hurled at Jewish cultural centers. Sometimes Jews are also gunned down in broad daylight.
  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/12307#.UH6gqmJNIZT

  Like

 11. pineut zegt:

  @Tom Hendrix 17 oktober 2012 om 09:18 , in discussie op twitter met o.a. Loorschrijft, Carel Brendel, Joost Niemoller e.a. was iedereen het er wel over eens dat het natuurlijk heel erg bizar is dat een door overheidsgeld gefinancierde website (maroc.nl vangt een jaarlijkse subsidie) een dergelijke lijst uberhaupt geplaatst kon worden. Ook een enkele Gutmensch reageerde waarbij de indruk werd gewekt dat door aandacht op een dergelijke lijst te vestigen het groter werd gemaakt dan het in werkelijkheid is. Temeer omdat de lijst al sinds 2004 stilzwijgend op maroc.nl staat. Maar daar gaat het natuurlijk allemaal niet om. Waar het wel om gaat is dat zo’n lijst op voorhand nooit gemaakt had mogen worden en al helemaal niet op een door belastinggeld gefinancierde site moet kunnen worden geplaatst. Nederland zou te klein zijn als een dergelijke lijst met moslims gepubliceerd zou worden, de maker(s) zouden alle Gutmenschen over zich heen krijgen en de maker zou Nederland moeten ontvluchten.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Pineut 14.20. uur, “Nederland zou te klein zijn als een dergelijke lijst met moslims gepubliceerd zou worden”, dit citaat van U is volkomen waar. Mijn conclusie, die ik allang getrokken heb, is dat MUZELMENSEN gigantisch worden gepamperd en voorgetrokken in NEDERLAND en in HEEL EUROPA. De overheden hebben gewoon lak aan ons autochtone bewoners! Wij mogen wel OPKOMEN voor de KOSTEN van deze INVASIE van ONAANGEPASTE WOESTIJNWEZENS, dat dan weer wel (kots).

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 14.17. uur, als ik dat zo lees Jan, dan is ook Frankrijk compleet overgeleverd aan de WOESTIJNRATTEN!

  Like

 14. Sofiya zegt:

  Jammer genoeg begrijpen deze mensen niet dat als Hitler nog geleefd had & als de moslims hier ook gewoond hadden, dat Hitler hen ook had vermoord. Hij haatte iedereen van een andere ‘ras’ – ‘afkomst’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s