BALI: Rouwgasten voor de herdenking van de terreuraanslag van 10 jaar geleden konden niet komen vanwege terreurdreigingen

Dat moet je je eens voorstellen: Bali was een sprookjesachtig vakantieparadijs voor iedereen. In 2002 hadden de moslims in naam van hun god Allah een vreselijke aanslag op toeristen gepleegd. Deze aanslag wordt nauwelijks door journalisten genoemd, opdat het domme volk deze maar zo snel mogelijke vergeet en nog meer van de moordenaarsmoslims houdt en ze vertroetelen. Nu echter wilden de familieleden van de slachtoffers hun doden herdenken. Maar ze konden niet komen. Vanwege de islamitische terreur:

Terreurdreiging overschaduwt herdenking van Bali-slachtoffers.

Ongeveer 300 rouwgasten hebben op de 10e herdenkingsdag van de terreuraanslagen op het Indonesische eiland Bali de slachtoffers herdacht. De organisatoren hadden in een park aan het Jimbaran-strand plaats voor 2000 gasten gereserveerd, maar blijkbaar schrokken nieuwe terreurdreigingen af.

Van de 164 buitenlanders waren 88 Australiërs en 6 Duitsers. (…) Tijdens de herdenkingsbijeenkomst lazen familieleden van de slachtoffers gedichten voor en staken kaarsen aan.

Eigenlijk verbaas je je erover dat iemand überhaupt een herdenkingsbijeenkomst voor Duitse slachtoffers wilde organiseren. Zoiets doet men toch alleen maar voor moslims. Inclusief een kaarsenoptocht. Maar maakt u zich geen zorgen, voor de islamitische “slachtoffers” – dat zijn normaalgesproken diegenen, die “Allahu Akbar” schreeuwen  voordat ze op de knop drukken – werd mee gebeden:

De bijeenkomst eindigde met hindoeïstische, islamitische en christelijke gebeden.

De aanslagen werden gepleegd door het Zuidoost-Aziatische terreurnetwerk Jemaah Islamiyah.

Die Welt

Moge God alle gebeden tegen de moslims zelf richten – zei ooit paus Calixtus III.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/17/bali-die-trauergaste-zum-10-jahrigen-terroranschlag-konnten-wegen-terrordrohungen-nicht-kommen/#more-38913

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Indonesië, Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op BALI: Rouwgasten voor de herdenking van de terreuraanslag van 10 jaar geleden konden niet komen vanwege terreurdreigingen

 1. jowitteroos zegt:

  Vooral dat citaat uit Die Welt spreekt me aan:
  Moge God alle gebeden tegen de moslims zelf richten – zei ooit paus Calixtus III.

  Like

 2. Rufol zegt:

  Ach, ik had vroeger een leraar op de MULO (dus dat is alweer even geleden) die altijd zei:
  ik wens iedereen het dubbele toe van wat hij mij toewenst.
  Ik zou denken dat je het niet beter kunt verwoorden.

  Like

 3. Geert zegt:

  Wie het zwaard heft zal erdoor vergaan.
  In de eindtijd zal een strijd losbarsten tussen het goede en het kwade.
  En het goede zal overwinnen.
  Ik ga niet meer naar de kerk, maar dit herinner ik mij nog.
  zit er toch iets van een christen strijder in mij.
  Volgens de bijbel mag ik mij verdedigen als ik aangevallen wordt.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Geert 21.20 uur, mooi gezegd van U. De laatste zin is helemaal van toepassing, wij komen ons met GEWELD te VERDEDIGEN tegen de HAATBAARDEN en SOEPJURKEN!

  Like

 5. @geert & Tom: Goed gesproken. Ik ben van nature een vredelievend persoon maar sinds een jaar of 10 is er van die persoon niet veel meer over gebleven dan iemand die bitter is geworden. Bitter door alles wat er om hem heen is gebeurd en bitter van haat. Hij ziet in dat het genoeg is geweest en dat het nagenoeg tijd is dat het genoeg is geweest.

  Daarom kan die persoon zich zo verdomde goed vinden in jullie uitspraken: ‘Volgens de bijbel mag ik mij verdedigen als ik aangevallen wordt’ en ‘wij komen ons met GEWELD te VERDEDIGEN tegen de HAATBAARDEN en SOEPJURKEN!’

  Ik zou zeggen: Bringeth it oneth!

  Like

 6. Geert zegt:

  Als de kerk weer terug gaat naar zijn roots. Als de dominee en de pastoor weer zouden vertellen dat het kwade ook het kwade is en het goede niet het kwade maar het goede dan kan ik mij misschien wel weer hierin vinden. Maar volgens de dominee en de pastoor ben ik een nazi en een racist. Met de juiste dominee en de juiste muziek? Martin Mans Voorwaarts Christenstrijders – You tupe, url. Doe ik misschien wel weer mee.

  Like

 7. Geert zegt:

  Nog een laatste voor de dominees en pastoors met hun boekenkasten vol met hun uitleg van de bijbel. Dit zegt de bijbel over hun.
  18 Tegen een ieder die de profetische woorden van dit boek hoort, zeg ik met nadruk: wie iets aan dit boek toevoegt, hem zal God straffen met de plagen die erin beschreven staan; 19 en wie uit dit profetische boek iets weglaat, hem zal God zijn recht ontnemen op de levensboom en de heilige stad, die in dit boek beschreven zijn.
  20 Hij die van dit alles getuigt, zegt: ‘Ja, ik kom spoedig!’
  Ja, kom Heer Jezus!
  21 De genade van de Heer Jezus zij met u allen.

  Like

 8. Lucky9 zegt:

  Ik heb liever een vuist in mijn broekzak dan een zak vol met spreuken want ik ben er van overtuigd dat het eerste nuttig is.

  Like

 9. Bij voorkeur is die vuist voorzien van een flinke boksbeugel maar een grote bos sleutels werkt ook perfect of een normaal formaat aansteker…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s