Sluit de grenzen voor moslimimmigranten: Salim Mansurs getuigenis in het House of Commons, Canada

Toen Salim Mansur, een politieke wetenschapper aan de University of Western Ontario, mij vroeg om een promotionele tekst voor zijn boek uit 2011, Delectable Lie: Een Liberale afwijzing van het multiculturalisme, te schrijven, was ik maar al te graag van dienst. Hier is wat ik schreef:

“In een tijd van ideologische conformering zoals in de onze, vergt het moed om je uit te spreken tegen de heersende orthodoxie. Dit is een moedig boek. Professor Mansur maakt zichtbaar hoe het multiculturalisme de waarden en tradities aantast die Canada ondersteunen als een liberaal-democratische orde. Het resultaat is een boek om Canadezen wakker te schudden tegen de apostelen van het extremistisch progressivisme.”

Ik wil graag dat standpunt herhalen. Mansur, een praktiserend moslim, is een van de weinige intellectuelen in Canada die bereid is om op dit punt de waarheid te zeggen tegen de machthebbers, zelfs als de waarheid onverteerbaar is – en dus politiek incorrect – en de elites vastbesloten zijn de Canadese samenleving opnieuw in te richten naar hun eigen onwetende, destructieve beeld.

Inderdaad, eerder deze week, op 1 oktober, verscheen Mansur voor het Lagerhuis Permanent Comité voor Citizenship and Immigration en waarschuwde er min of meer voor dat als Canada geen afscheid neemt van zijn huidige multiculturele beleid en derhalve van het immigratie-beleid, we in de niet al te verre toekomst “ernstig onze liberale democratie zullen ondermijnen.” In het bijzonder richtte hij zich op de noodzaak om de immigratie voor een periode te beperken “uit islamitische landen gezien de ontwrichtende culturele bagage van onliberale waarden die wordt binnengebracht (in Canada) als een tot gevolg daarvan.”

Geen verrassing, maar geen woord van de getuigenis van Mansur bereikte de mainstream media, althans voor zover ik het kon nagaan. Om dit tekort te corrigeren, laat mij voorzien in wat niemand anders bereid lijkt om zelfs te erkennen. Ik zal geen commentaar geven, maar Mansur voor zichzelf laten spreken, hoewel ik die delen van zijn verklaring heb vetgedrukt die mij het meest relevant en meest provocerend lijken.

Transcript van de speech van Salim Mansur in het Canadese Lagerhuis:

http://blogs.ottawacitizen.com/2012/10/12/salim-mansurs-senate-testimony-close-the-borders-to-muslim-immigrants/

De speech is ook te zien op Part I op de YouTube video. Op Part II is het meeste vuurwerk te zien als parlementsleden gelegenheid hebben tot het stellen van vragen. De delen III en IV zijn daar de voortzetting van. Zie daarvoor de link naar Vlad Tepes;

http://vladtepesblog.com/?p=54547

Auteur: Robert Sibley.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Canada, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

34 reacties op Sluit de grenzen voor moslimimmigranten: Salim Mansurs getuigenis in het House of Commons, Canada

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Een praktiserend moslim die openlijk verkondigt dat de grenzen voor moslimimmigranten gesloten moeten worden. Dat vertrouw ik voor geen meter, dat is 100% gelieerd aan HET PROJECT in casu TAYSIR..!!! >> http://tinyurl.com/3hu6x9u
  Persoonlijke analyse: overal in de wereld steekt de oppositie tegen dat woestijngeloof en z’n geschifte aanhangers de kop op en da’s maar goed ook. Ze voelen dat ze terrein dreigen te verliezen en gooien het over een andere boeg, the soft approach.
  Maar ik trap er niet in. Laat je niet in slaap sussen, blijf ALERT.

  Like

 2. marijke zegt:

  Heel goed.Deze Mr Mansur zou eens een paar uurtjes hier in de tweede kamer moeten kunnen spreken,en dan op naar Brussel.Meschien worden er dan een paar mensen eens wakker.Bravo Mansur.

  Like

 3. Anneke zegt:

  Mansur, een praktiserend moslim…weet hoe de vork in de steel zit. Petje af voor deze realistisch kijkende man. Hij heeft de ogen en oren openstaan!! Triest dat er zo weinig wetenschappers, politiek-leiders; ect. zijn voorbeeld volgen!!! “Men gelooft nog steeds liever de heersende leugen”. Wàt hebben de ‘groten’ zich laten inpakken en zich op deze manier verlaagd tot dhimmie dhummies. “Wat een wijsheren, zet nog even het woord wijsheren in gedachten tussen twee grote -, vetgedrukte aanhalingstekens” Nee; zo wijs zijn onze leidinggevenden helemaal niet. Dankzij de multiculti-roes, -hypnose zijn ze hun wijsheid verloren in het struikgewas van de chaos.

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Van de cover van het boek van Mansur “Delectable Lie” is al maanden een kleine print-out ( 5 bij 5 centimeter) geplakt op mijn ooghoogte-keukenkastje.
  Samen met dertig andere boek-covertjes.
  Ik kom er niet aan toe.
  Die boeken te kopen en te lezen, bedoel ik.
  Waar komen we wél nog aan toe, behalve constant waarschuwen?
  Ik nog aan weinig.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Marijke,
  Da’s een illusie.
  land- en volksverraders, onnozele aardwormen en achterlijke dhimmi’s die in coma liggen worden nooit wakker, hoor! 😦

  Like

 6. marijke zegt:

  Hey Linksy wat fijn om weer van je te horen.Ik heb je gemist hier..Het blok is niet meer het zelfde zonder jou.ja je hebt wel gelijk.maar ik heb naar al die filmpjes zitten kijken van die Mansur.Die zal ook wel weer een fatwa krijgen he.Want als je goed luistert naar hem zegt hij hele rake dingen.En zie je zelf dat hij gefrustreert raak bij sommige van die mensen die hem vragen stellen.Petje af voor de man.Ja en hier verwacht ik niets meer van onse koor knaapjes in de tweede kamer

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  G Deckzeijl,
  ik begrijp uw wantrouwen heel goed, want ik ben ook heel wantrouwig als het om moslims gaat.
  Maar stel, stel dat de canadese regering doet wat Salim Mansur zegt en de grenzen voor moslims sluit.
  Wat wint Salim Mansur daarmee?
  Het enige wat S.M ermee bereikt is, dat er minder moslims Canada binnenkomen.

  Hoe minder moslims, hoe minder invloed moslims hebben op het systeem en hoe moeilijker het voor moslims wordt om het land te veroveren. Toch?
  Dat lijkt mij een goede zaak, vooral voor de autochtone bevolking.

  Misschien vindt S.M dat de achterlijke islamieten – de riffers/berbers die totaal niets toevoegen aan de gemeenschap, de boel verzieken en niets anders brengen dan geweld, roof, achterlijkheid, slavernij, achteruitgang, verkrachting, armoede, frustraties en grauwheid, in hun eigen trieste,domme en achterlijke landen moeten blijven.
  Er zijn moslims, ook al is het moeilijk te geloven, die in vrijheid willen leven en vooruit willen.
  Die net als de Joden, Christenen, Hindoes etc, hun geloof willen belijden, zonder het aan anderen op te dringen.
  Die weg willen uit de achterlijke en donkere negatieve wereld die islam heet.
  Al zijn het er niet veel, maar zulke moslims bestaan.

  Like

  • paul zegt:

   Ik geloof graag dat ze bestaan ,Maar stel” er zijn ook pedofielen die hun handen wel van kinderen kunnen houden ,zou je die graag in je straat hebben wonen ”same but not same of toch !

   Like

 8. marijke zegt:

  By the way Linksy luister nou eens naar al die filmpjes.Goed luisteren want dat doen ook een hoop mensen niet.he.je zal verbaast staan wat die man zegt.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu -ninja 21.19. uur, die moslims bestaan besluit U. Inderdaad, ik heb ze leren kennen vanuit het boek van auteur IBN WARRAQ: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Geloofsafvalligen”, uitgegeven bij Meulenhoff pers! En wat het GEDROCHT ISLAM betreft, daar staat het boek van vol!

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Ton Hendrix,
  bedankt voor uw reactie.
  Ik wil dat boek ook gaan bestellen.
  Weet u ook toevallig het ISBN nummer?
  Mvg daiyu-ninja.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @daiyu-ninja, 21:19
  ik kan een heel eind met je meegaan. Maar aan de andere kant zou ik dat gezicht van Mansur
  willen zien als de Canadese regering de daad bij het woord voegt en de grens potdicht maakt.
  Ik zou een lief ding voor z’n reactie overhebben, z’n gezicht zien en wat hij daarna zegt.
  En, nog belangrijker, of die Mansur zijn standpunt handhaaft.
  Dat zou voor mij pas wereldnieuws zijn.
  Tot die tijd blijf ik moslims met openlijke kritiek op hun eigen verrotte systeem wantrouwen.

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Mischien zou S. Mansur zich geloofwaardig maken voor u, als hij met meerdere moslims zou eisen dat de canadese grenzen voor moslims dicht moeten en zich daar zichtbaar voor inzette.

  Geloof me, ik begrijp uw wantrouwen helemaal, maar ik verlies niet uit het oog dat er moslims zijn, die de islam haten en heel graag vrij willen zijn en iets willen bereiken.

  Was het niet pas geleden dat er een video op e.j. bron stond, waarin een imam moslims toespreekt over, dat hij een keer in Duitsland was en aan iemand? vroeg: wat is het stil op straat.Waar zijn alle mensen.
  Antwoord: die werken etc.
  En dat de joden van een woestijn een gezond stuk land hebben gemaakt. En zich afvroeg wat de moslims bereikt hebben? (iets in deze trant. Ik kan het filmpje niet meer vinden

  Er zijn dus moslims die wel nadenken en inzien dat de islam niks voortbrengt.

  .

  Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  Mijn reactie van 01:04 is gericht aan G.Deckzeijl.
  Was dat vergeten erbij te zetten.

  Like

 14. [offtopic]
  Zodra de Nederlandse blauwpetten ook de bevoegdheid krijgen om met tasers te werken zullen dit soort voorvallen ook hier voorkomen. Helemaal met die ‘ik ben van de politie’-mentaliteit van tegenwoordig.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/13088100/__Blinde_Brit_getaserd__.html

  Zouden ze die tasers ook durven te gebruiken tegen onze oh zo ‘vredelievende medelanders’?
  [/offtopic]

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @daiyu-ninja, 01:04
  Je slaat de spijker op z’n kop! Die zgn “zwijgende minderheid” van moslims binnen de islam weten heel goed wat met ze gebeurt als ze hun eigen nest bevuilen, die worden als verraders en afvalligen beschouwd. Er zijn er bij die inderdaad hun mond opendoen, zoals bv. in eigen land A.Marcouch(die nu voor de pvda in de Kamer zit), die roept ook bij tijd en wijle dat raddraaiers binnen eigen kring(!) harder aangepakt moeten worden. Hij weet ook wat het is om voor nestbevuiler uitgemaakt te moeten worden. Maar ik let altijd op lichaamstaal van dat soort figuren zodra ze openlijk kritiek hebben op hun eigen systeem.
  Ik zie ze denken: goed dat de ongelovigen een lesje krijgen(zoals bij 9/11), maar onderwijl iets totaal anders roepen.
  Daarom zit ik erop te wachten dat de VROUWEN binnen dat woestijngeloof in opstand komen, de vrouwen die bv. in Saudi-Arabië dagelijks worden gedwongen in de gloeiende hitte van die zwarte tenten te dragen: dat is gewoon misdadig!
  Ik hoop dat die dag snel komt. Wellicht dat daarna al die theedoekdragers tot inkeer komen.
  Maar ik ben ook realist: dat laatste zie ik de eerste 100 jaar niet gebeuren.
  (kan ook niet wat mezelf aangaat)

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-Ninja 23.48. uur op 17/10, het ISBN nummer is: 9789029081535/nur 717.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 07.37. uur, ook ik denk dat het van de vrouwen zal afhangen Gerrit.

  Like

 18. fred zegt:

  Het moskeebezoek in Nederland vertoont hetzelfde patroon als het kerkbezoek. Vergrijzing en minder bezoek. Van de Nederlandse moslims gaat nog slechts 30% naar de moskee en dan vooral de 1e generatie.De secularisatie gaat weliswaar heel langzaam, maar het gaat on the long term dezelfde kant op als het christendom.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @fred 1..10. uur, kunt U dat staven fred? Dat zou een opsteker kunnen zijn, dan.

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  G.Deckzeijl,
  Datzelfde denk ik ook. Het zullen de vrouwen moeten zijn die de islaam veranderen.
  Maar ook Ik betwijfel of dat zal gebeuren. Waarom?
  Omdat elk kind, zodra het geworpen is, al ZO geindoctrineerelk en gehersenspoeld wordt, dat ze niet weten en kunnen weten wat vrijheid, liefde, eigenwaarde, zelfrespect en rechtvaardigheid is.
  Omdat ze deze eigenschappen niet kennen, weten ze ook niet waarvoor ze moeten vechten.
  De enige gevoelens die ze kennen zijn intense angst en haat.
  Nu zijn er vrouwen in bv, Irak , die wel deels opkomen voor hun rechten. maar dat is maar een kleine groep.
  En het valt mij heel zwaar tegen dat de moslima’s die in NL wonen en goed opgeleid zijn, niet opkomen voor hun rechten en vrijheid en de islam blijven aanhangen op een destructieve manier.
  Ik heb al diverse keren gelezen, dat elke imam die de islaam wat wilde moderniseren, vermoord werd en nog steeds wordt.
  In bijna elk islamitisch land, weten de vrouwen niet wat te doen omdat ze onwetend zijn en weg gehouden worden van alle info die hun ogen zouden kunnen openen.
  En daarom denk ik dat, vooral nu de moslimbroederschap overal de macht krijgt, er geen modernisatie van de islam op komst is.
  Erger: het wordt alleen maar ellendiger, achterlijker en gewelddadiger..

  Like

 21. daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix,
  bedankt voor de moeite.
  Ik heb het boek meteen besteld.
  Mvg, daiyu-ninja.

  Like

 22. fred zegt:

  Hendrix

  Weleens van extrapoleren gehoord?

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @fred 10.38. uur, nee, legt U dat eens uit. Wat bedoel je ermee?

  Like

 24. Jan zegt:

  @daiyu-ninja zegt:
  18 oktober 2012 om 10:32

  Dat klopt niet: “Omdat elk kind, zodra het geworpen is, al ZO geindoctrineerelk en gehersenspoeld wordt, dat ze niet weten en kunnen weten wat vrijheid, liefde, eigenwaarde, zelfrespect en rechtvaardigheid is”

  Mijn ene buurvrouw, Marokkaanse, is gescheiden, heeft 1 kind, spreekt alleen Nederlands met haar. Gaf mij een hand, net als haar moeder. Haar zus spreekt ook alleen Nederlands met haar. Zij wordt gesteund door familie en dat scheelt dus nogal.

  Mijn andere buurvrouw, Turkse, was ook gescheiden, twee kinderen. Pa dreigde haar te vermoorden net als beide kinderen en daarom woonde pa jarenlang bij haar in. Zij mag van geluk spreken, want het was haar pa die op een middag door de politie met twee auto’s werd klem gereden, ik was net thuis en zag alles, en in de boeien werd geslagen. Was van plan om haar te vermoorden. Pa was ‘aardige opa’ want was vriendelijk, reed in invalide-auto, deed alles voor dochter, tot die bewuste dag. Zij is nu weer getrouwd.

  Like

 25. Jan zegt:

  correctie: ‘Pa dreigde haar te vermoorden net als beide kinderen’ moet zijn ‘man dreigde haar te vermoorden net als beide kinderen

  Like

 26. fred zegt:

  Hendrix

  In een moderne, hoogontwikkelde samenleving zien we twee dingen minder worden 1) het geloof en 2) het kindertal.
  Na de Tweede Wereldoorlog is Nederland ontkerkelijkt en het kindertal dramatisch afgenomen tot bijna twee nu.
  Die lijn konden en kunnen we doortrekken naar de toekomst, dit noemen we extrapoleren.

  Bij moslims zien we hetzelfde. Bij moslima’s is de baringsmoed afgenomen tot bijna het Nederlands en Europees niveau. Het geloof is nog sterk, maar neemt heel, heel langzaam af.

  In de toekomst zal er-net als bij Nederlandse christenen- een schisma optreden. Een groep die niets aan zijn geloof doet, een groep die er iets aan doet en een groep die fanatiek is in de leer, de salafisten, vergelijkbaar met de Jehova’s of Art.31.

  De fundamentalistische christenen maken een klein percentage uit van de christelijke gemeenschap, de salafisten( nu geschat op 30.000) zullen nooit de overhand krijgen, de mens houdt niet van fanatici.

  Like

 27. daiyu-ninja zegt:

  Jan 11:12
  Ik heb wel degelijk onderscheid gemaakt tussen moslims die WEL zelf kunnen nadenken en in vrijheid willen leven, en degenen die dat niet kunnen en wilen.

  Er is pas een agente neergestoken door een moslim. Hij vond zijn dat zijn daad gerechtvaardigd was omdat de koran voorschrijft dat hij ongelovige mag doden.
  Op deze moslims doel ik: de geindoctrineerde en gehersenpoelde.
  Deze moslims zijn niet opgegroeid met liefde, maar met haat.

  U zegt: uw Marokkaanse buurvrouw geeft u een hand en praat alleen Nederlands.
  Dit zijn de moslim(a)s die in vrijheid willen leven.

  Like

 28. daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix,
  Ik kreeg net van de boekenwinkel te horen dat het boek, Weg uit de islam, niet meer te bestellen is.
  Misschien is het nog te krijgen op, marktplaats.

  Like

 29. E.J. Bron zegt:

  @daiyu-ninja

  Het boek is nog gewoon te koop bij Bol.com:

  http://www.bol.com/nl/p/weg-van-de-islam/1001004005764201/

  webmaster

  Like

 30. daiyu-ninja zegt:

  Fred 11:39,
  Misschien heeft u gelijk en zal er in de toekomst, net zoals bij Joden en Christenen is gebeurd, bij moslims ook een schisma optreden.
  Maar dat kan nog wel een eeuw/eeuwen duren. En ondertussen moeten wij het ontgelden, want de fanatiekelingen worden niet door onze leiders,rechters aangepakt en mogen, inclusief islamitische moordenaars, drugsdealers, pedofielen, rovers, verkrachters, polygamie plegers, hier blijven om ons het leven zuur te maken.
  Ik voel en niets voor om geofferd te worden voor de natte droom van de EU-leiders.

  U zegt, dat de salafisten nooit de overhand zullen krijgen.
  Bent u daar wel zo zeker van?
  Want de geschiedenis leert, dat overal waar de moslims zich vestigen, het land economisch stagneert en vervalt in achteruitgang, armoede, achterlijkheid, geweld en onderdrukking.
  En dat de inheemse bevolking of, gedwongen wordt zich tot de islam te bekeren of, vermoord wordt.
  Heel vroeger waren de meeste landen in het MO, Christelijk.
  En kijk nu. Ze zijn bijna allemaal overgenomen door de salafisten/fundamentalisten.
  En ze winnen steeds meer terrein. Hoeveel landen hebben de salafisten al islamitisch gemaakt? Veertig? Vijftig?

  Neem als voorbeeld alleen al Egypte. Ooit een Christelijk land. En nu heerst de moslimbroederschap daar.
  De fundamentalisten zijn bezig met het westen te islamiseren, wat ze aardig lukt omdat ze door het linkse tuig geholpen worden en door de Arabische landen.
  Geld geeft macht.

  Like

 31. daiyu-ninja zegt:

  E.J Bron 12:06,
  Hartelijk dank voor de tip.
  Mvg daiyu-ninja

  Like

 32. Jan zegt:

  Sjamaan: “het moet niet zotter worden dat ik mijn vrouw niet meer mag verkrachten”

  Like

 33. Pingback: NEDERLANDSE REGERING EN DE EU NEEM HIER EEN VOORBEELD AAN! « eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s