Luchthaven München: Autochtone burgers moeten wachten – boerkadragers worden doorgewuifd

Al jarenlang vecht de Burgerbeweging Pro Deutschland tegen discriminatie en verdedigt de mensenrechten als nauwelijks een andere groepering. Wij zetten ons er dus heftig voor in dat autochtone burgers niet langer worden behandeld als tweederangs burgers. Onlangs heeft een passagier een bijzondere waarneming gedaan op de luchthaven van München en onmiddellijk een klacht ingediend. Draagsters van boerka´s zouden door het beveiligingspersoneel probleemloos zijn doorgewuifd, terwijl pesterijen zoals “kleren uittrekken” over zich heen moest laten komen.

Voor de Burgerbeweging Pro Deutschland is dit een onhoudbare toestand: Men kan niet enerzijds de Duitsers per wet voorschrijven dat zij zich niet mogen vermommen, terwijl men dit bij vreemde moslims tolereert. Datzelfde geldt voor het Duitse persoonsbewijs; men kan niet enerzijds de burgers verbieden een hoed te dragen bij het nemen van pasfoto´s en anderzijds een pasfoto van een moslima met een hoofddoek toestaan. En datzelfde geldt ook gewoon voor de luchthaven van München: Men kan niet zomaar draagsters van boerka´s doorwuiven, terwijl Beierse burgers heel nauwkeurig gecontroleerd worden. Pro Deutschland zal zich er op alle niveaus actief voor inzetten dat het gebod van gelijke behandeling in de grondwet weer aangehouden wordt. Deze actieve inzet voor de burger- en mensenrechten missen wij – blijkbaar net zoals de bewuste burgeres op de luchthaven – al lange tijd bij de gevestigde partijen. De briefwisseling van de passagier en haar commentaar m.b.t. het incident willen we u uiteraard niet onthouden:

Met de chador gaat het sneller. Wanneer u vertrekt vanaf de luchthaven van München of daar overstapt en geen zin hebt om door de controle te gaan en je te laten betasten, trek dan gewoon een chador of een boerka aan. Dan zult u gewoon doorgewuifd worden, vooral wanneer u meerdere boodschappentassen van Armani en Vuitton aan uw arm draagt. Anders rest u slechts de mogelijkheid van een nutteloze klacht. De brief van de passagier aan de klantenservice van de luchthaven:

Zeer geëerde dames en heren,

Op 16-09-2012 vloog ik met de Lufthansa van München naar Wenen en moest me bij de veiligheidscontrole de nodige pesterijen laten welgevallen: schoenen uittrekken, sjaal afdoen, riem afdoen, jas uittrekken. De dame naast mij, een moslima in chador, hoefde dit alles niet te doen. Ze kon met een tentachtig omhulsel met kijkspleet zo door de controle lopen. Ik verzoek dringend om uitleg hoe u deze ongelijke behandeling rechtvaardigt en hoe u onder deze omstandigheden eigenlijk kunt garanderen dat de dame met de chador geen gevaarlijke dingen onder haar kledij verbergt.

Met vriendelijke groeten,

Teresa W.

Het antwoord van de klantenservice van de luchthaven van München:

Zeer geëerde mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw e-mail. Wij betreuren het ten zeerste, dat de veiligheidscontrole op de luchthaven München aanleiding gaf tot klachten.

De personencontroles op de luchthaven vinden plaats in opdracht en onder toezicht van de regering van Oberbayern en worden door het personeel van de beveiligingsfirma op de luchthaven München mbH (SGM), een staatsfirma, uitgevoerd. Onze maatschappij heeft geen invloed op het personeel of de controlestandaard.

Wij zijn daarom zo vrij geweest om uw klacht door te sturen naar de verantwoordelijke autoriteiten: de regering van Oberbayern, Luftamt Südbayern, Luftsicherheitsstelle, Terminalstraße Mitte 18, 85356 München- Flughafen.

Wij betreuren alle ongemakken en hopen dat u in de toekomst met de service op de luchthaven van München tevreden bent.

Met vriendelijke groeten,

Andi W.

Flughafen München GmbH

Geschäftsbereich Aviation/Marktforschung/Kundenservice

Antwoord van de passagier op de e-mail van de luchthaven:

Zeer geëerde meneer W.,

Hartelijk dank voor uw snelle reactie, maar helaas hebt u met deze standaardbrief mijn vraag niet beantwoord, namelijk hoe u de veiligheid van de passagiers kunt garanderen wanneer u vermomde en verhulde mensen de controle laat passeren. En waarom ik als in burger gekleed persoon alle mogelijke kledingstukken moet uitdoen en me moet laten onderzoeken op explosieven. Van wie kan ik daarvoor een verklaring krijgen?

Vriendelijke groeten,

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=29299#more-29299

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", discriminatie, Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Luchthaven München: Autochtone burgers moeten wachten – boerkadragers worden doorgewuifd

 1. Moslims in burqa’s en jurken maken nooit problemen of hebben kwaad in de zin. Want zij behoren tot de godsdienst van de vrede. En vredelievendheid, niet te vergeten. Derhalve kan met hen van zware controle bij vertrek en aankomst uitzonderen. Finnen daarentgen moet men goed in de gaten houden. Zij dienen altijd gecontroleerd te worden. Wie heeft 9/11 veroorzaakt? Juist een Fin. Waar kwam de schoen-terrorist vandaan? Juist, Finland. Was het geen Finse bom van een Finse terrorist die boven Lockerbie afging?
  Maar er is een probleem. Omdat Finnen vaak niet te onderscheiden zijn van andere Europeanen, moet men alle Amerikanen en Europeanen juist weer wel zwaar controleren. In de hoop dat men dan de Finnen er in ieder geval uit pikt. Men kan niet voorzichtig genoeg zijn. Heel begrijpelijk.

  Like

 2. Trias Politica zegt:

  Dit ergert mij zeer.

  Like

 3. Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten zegt:

  Ik vraag mij af wie deze staatsbeveiligers waren. Ook volgelingen van die primatenprofeet van de islam? Plaatje klopt overigens niet. Onbestaanbaar dat een bebaarde Übermensch een tas draagt en áchter twee muilezels loopt. Het is Godsgeklaagd.

  Like

 4. rommel zegt:

  Nou dat wordt makkelijk dan.
  Voortaan met een zwart laken over mijn lijf mijn hasjies op Arlanda binnen smokkelen.

  Like

 5. rommel zegt:

  Wat kussentjes op mijn heupen bouwen, en met de koran in hand, kom ik in het hele land.
  En ik maar moeilijk doen om het te verstoppen.

  Like

 6. Ze maken het de moslims op deze manier wel heel gemakkelijk om binnen Europa aanslagen te plegen. Wellicht hopen die idioten daar ook nog eens op…

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Dat stukje over het Duitse persoonsbewijs, hier ook wel ausweis genoemd(wat ik meestal doe als hotemetoten ’t willen zien), bracht mij op dit legendarische filmpje:
  http://tinyurl.com/3qknqde
  Want zo staat het nog steeds in die verdomde paspoortwet, DAT systeem is je reinste DISCRIMINATIE* tov degenen die worden GEDWONGEN blootshoofds op de foto te gaan.
  En de regel dat de OORAANZET zichtbaar moet zijn hebben die Haagse prutsers, lees: landverraders ten gunste van allahschreeuwers terzijde geschoven.
  Tot op de huidige dag hoor je er niemand meer over, behalve dan dat ik het nog eens inpeper.
  Albert Einstein had gelijk toen hij zei: “Slechts twee dingen zijn oneindig: het heelal en menselijke stomheid en van de eerste weet ik het niet zeker.”

  *typerend: van het volgende groepje gesubsidieerde LANDVERRADERS annex meelezers
  geen woord over deze bezopen situatie…!!!
  http://tinyurl.com/cefoq5p

  Like

 8. reageerbuis zegt:

  Onlangs bleek mij dat een gewone haarband niet, maar een islamitische hoofddoek wel wordt toegestaan bij het maken van een foto voor het paspoort…..Treurig

  Like

 9. Max zegt:

  De islam is een afschuwelijke ideologie,die de wereld veel kwaad en niets goeds heeft gebracht. Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd. ………http://max-balkanboy.blogspot.nl/2012/10/that-crazy-balkan-geniusemir-nemanja.html

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @reageerbuis: de waanvoorstellingen van alle religieuze idioten worden in dit land bij wet beschermd. Zie mijn bijdrage bij het artikel + foto’s van Rowan Atkinson.

  Like

 11. TP zegt:

  Niets nieuws onder de zon. Dit soort berichten las ik al eerder.
  Het zit dus aldus in elkaar:
  De strenge controles zijn er gekomen vanwege islamitische aanslagen in vliegtuigen of vliegtuigkapingen..
  En wie worden nu juist niet gecontroleerd?
  Juist ja! U mag nooit meer raden!

  Het wachten is dus op de volgende aanslag of kaping.
  Ik wens u een behouden vlucht.
  En zo niet, wij zullen een dijk van een stille tocht voor u houden.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Als die aanslag komt hoop ik wel dat het Lufthansa kist.

  Like

 13. Lucky9 zegt:

  Hopelijk moeten ze toch door een metaaldetector en een infrarood-scanner zodat ze tijdig kunnen uitgeschakeld worden zonder de andere passagiers in gevaar te kunnen brengen.
  Ik ben wellicht naïef maar hoop doet leven.

  Like

 14. jezus zegt:

  veel stof in arabische landen…max fallout dus!….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s