Communistenkrant schrijft Hamas-conform

In de SED, PDS, Die Linke partijkrant “Neues Deutschland” wil men het woord “radicaalislamitisch” censureren niet meer gebruiken. Dit zou een “negatief” beeld van de islam schetsen.

De krant zou de verslaggeving over de vredesreligie te “eenzijdig” vinden. De radicaalislamitische Taliban bijvoorbeeld zouden namelijk eigenlijk bazig zijn. De raketterreur van Hamas zou niet terug te voeren zijn op “profetenoverleveringen”, maar op “politieke redenen”. Met politiek bedoelt men uiteraard de Joden Israël. Van de talloze waarderingen van het leven van de pedofiel profeet Mohammed in de Hamas-charta heeft men bij het “socialistische dagblad” niets meegekregen. M.b.t. de Hezbollah prijst men de “veelzijdigheid aan interpretatiemogelijkheden” van de islamvariant, op basis waarvan de terreurgroepering haar antisemitische vernietigingsprogramma motiveert. Om het woord “radicaalislamitisch” in de context van raketaanvallen te gebruiken, zou suggereren dat alleen minder islam het probleem oplost. “JA, WAT DAN ANDERS?”.

Met de Hamas-conforme censuur gaat het ook in de comments verder. Vanwege een “nazivergelijking” wordt een commenter gewaarschuwd, die de fascistoïde Hamas fascistoïde Hamas noemt. Dat er al fascisten bestonden voor de nazi´s, weet men hier ook niet. M.b.t. het thema geschiedenisrevisionisme kan men echter ook niets anders verwachten van het laatste restant van de DDR-dictatuur.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/10/kommunistenzeitung-schreibt-hamas-konform/#more-286950

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", Censuur, Communisme, Dhimmitude, Duitsland, Hamas, Hezbollah, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Islamkritiek, Israël, Joden, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Communistenkrant schrijft Hamas-conform

 1. Jan zegt:

  In de titel abusievelijk de ‘a’ vergeten in het woord ‘Hamas’

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Dank Jan. Inmiddels aangepast. 🙂

  Like

 3. ‘Als we het niet meer lezen dan bestaat het ook niet’. Wat een idiote gedachtegang! Opnieuw wordt het wegkijken van de gevolgen van de islam gepropageerd als zijnde de afgang. De afbeelding die Jan poste laat zien dat je de gevolgen gewoon niet kan afdoen als zijnde niet gebeurd als er niet meer over gesproken wordt…

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Negatief beeld van de Islam ????????????? Hoezo????? Bestaat er dan een positief beeld ??
  Behalve dan bij die zandbak idioten.

  Like

 5. Jan zegt:

  Bij Die Linke kijk ik nergens van op. Wie de boeken van Hubertus Knabe heeft gelezen, zoals ‘Die Wahrheit über Die Linke’, ‘Die Täter sind unter uns: Über das Schönreden der SED-Diktatur’ en vervolgens de verhalen leest van gevangenen in ‘Gefangen in Hohenschönhausen: Stasi-Häftlinge berichten’ en vervolgens nog vasthoudt aan ‘demokratischer Sozialismus’ is een Vollidiot, wat alle Linke zijn.
  Die Linke die zich graag afficheert als anti anti-semitisch doet geen moment onder voor de NSDAP. Volledig in hun hemd stonden zij met een verzonnen citaat van Sharon voor de dag kwamen en een hakenkruis in de ster van David hadden gezet.
  http://koptisch.wordpress.com/2011/04/28/die-linke-ergibt-sich-jetzt-vollig-dem-blanken-antisemitismus-verschworungstheorien-und-anti-judischer-hetze…/

  Gysi werd daarop gevraagd of er antisemitisme is binnen de partij, wat volgens hem niet zo is. De term, antisemitisme’ wordt ‘inflatoir’ gebruikt, volgens de partijleider. Hij geeft de voorkeur aan de term ‘Israelis’, wat dus ook ‘Israelinnen’ in hoedt en daarmee de woorden ‘Juden’ en ‘Jüdinnen’ meent te omzeilen. Gysi, glad als een aal in een emmer snot ontglipt toch af en toe iets als hij al te enthousiat is over een van zijn hobby’s, het voorkomen van de volgende holocaust, nu begaan door Israelis en Israelinnen. Gysi: “Es gibt bei einigen in unseren Reihen zu viel Leidenschaft bei der Kritik an Israel. Die gibt es nicht bei Ägypten, nicht bei Lybien, inzwischen nicht einmal mehr bei den USA – aber sofort, wenn es um Israel und Palästina geht. Das macht mich nachdenklich.”

  Gysi, zo zou je verwachten komt dan in aktie, maar nee, hij doet niets, gaat over tot de orde van de dag, dwz zijn grootste hartstocht, de antisemiet zijn.
  Gysi:”Wir können über alles nachdenken und über alles diskutieren, andererseits geht es nicht, daß Deutsche nach dem Holocaust Juden das Recht auf einen jüdischen Staat streitig machen. Wir müssen Grenzen der Kritik an Israel setzen, die mit dem Holocaust zu tun haben”.

  Dat betekent dus, zonder Holocaust hebben de Joden dus geen recht op een eigen staat, althans daarover kan men stevig debateren, wel of geen staat, afhankelijk van massamoord en kan men oeverloos (zoals nu dus gebeurd) kritiek hebben op Israël.
  Gysi is, zoals de gehele Linke een smerige bende die de holocaust misbruikt en in feite niets anders zegt dan ‘Hitler was verleden tijd, Israël is tegenwoordige tijd’, net zoals Walter Herrmann van mening is bij zijn ‘Keulse Klaagmuur’.
  Die Kölner “Klagemauer”
  http://thinktankboy.wordpress.com/2012/05/29/die-kolner-klagemauer/

  Like

 6. Jan zegt:

  (sorry voor de typefouten)

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Jan ik ben eens even gaan lezen bij die Kölner Klagemauer.
  Helemaal ziek en moedeloos wordt ik van die mensen en ik ben niets joods en heb ook best kritiek op joden, vooral in Amerika zoals Bert weet; maar dat vooral linkse anti-semitisme is werkelijk stuitend.
  Voor mij is jaloesie nog altijd de drijfveer.

  Like

 8. Jan zegt:

  louis-portugal zegt:
  21 oktober 2012 om 12:25

  Ik vrees dat links hier in Europa en elders niet kan verdragen dat het zionisme een geslaagde ideologie is en dat het aanbeden socialisme hier een totale mislukking is ook al heet het democratisch socialisme. Iedere socialistische staat gaat ten onder in geweld, moord en doodslag en hoe fijn het er leven is laat Noord-Korea zien of Cuba; Israël werd een bloeiende natie in slechts 60 jaar.

  Like

 9. Lucky9 zegt:

  Links stinkt, uren in de wind.

  Like

 10. Jan zegt:

  iets fascistisch is Die Linke vreemd wat niet verwonderlijk is aangezien zij een voortzetting is van de SED met het fascistische gedachtegoed van Hitler.

  “Das sozialistische Element im Nationalsozialismus, im Denken seiner Gefolgsleute, das subjektiv Revolutionäre an der Basis, muss von uns erkannt werden.“
  Herbert Frahm
  Frahm is niemand minder dan Willy Brandt en was SPD-voorzitter. Ook Den Uyl dweepte met Hitler

  “Der Idee der NSDAP entsprechend sind wir die deutsche Linke… Nichts ist uns verhasster als der rechtsstehende nationale Besitzbürgerblock.“
  Joseph Goebbels, 1931 in „Der Angriff“

  “Wir haben die linken Klassenkämpfer liquidiert, aber leider haben wir dabei vergessen, auch den Schlag gegen rechts zu führen. Das ist unsere große Unterlassungssünde.“
  (Adolf Hitler)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s