De islamisering van Europa: SOS Avondland

(Door: Udo Ulfkotte)

Terwijl de door de angst betreffende de economische ontwikkeling geplaagde Europese bevolking zich zorgen maakt over haar persoonlijke toekomst en vooral naar de euro kijkt, bespoedigen politici gewetenloos de islamisering van het continent. Je kunt dat heel goed in Brussel zien.

In de Europese hoofdstad Brussel hebben op 14 oktober locale verkiezingen plaatsgevonden. In het district Sint-Jans-Molenbeek kandideerden alleen nog maar islamitische kandidaten. De verkiezingsplakkaten zien eruit alsof het om verkiezingen in een islamitisch land zou gaan. De gerenommeerde Franstalige universiteit van Leuven is de beste hogeschool in België. Hij publiceerde al een jaar geleden een rapport, volgens welk in de EU-hoofdstad Brussel nu al geen enkele andere bevolkingsgroep meer invloed heeft dan moslims. En over enkele jaren zou de islam in Brussel – en daarmee in de EU-centrale – heersen. Dat staat zo in de studie “De iris en de halvemaan”. Er wonen meer dan 300.000 moslims in Brussel – ze hebben daar volgens informatie van de wetenschappers inmiddels al meer invloed dan welke vakbond, politieke partij of andere godsdienstgemeenschap dan ook. In de studie wordt gezegd, dat uiterlijk vanaf ongeveer 2030 de EU-hoofdstad een islamitische meerderheid zou hebben. Nu al is het in Brussel grotendeels verboden om kritiek te hebben op de islam of moslims. Daarvoor zorgt bijvoorbeeld de groepering “Vigilance Musulmane”. Zij laat iedereen strafrechtelijk vervolgen, die het waagt moslims te bekritiseren. Bijvoorbeeld Mark Elchardus. Die is coauteur van een wetenschappelijke studie over jongeren in Brussel. Mark Elchardus schrijft in het onderzoek dat één op de twee jonge moslims een antisemiet zou zijn. En hij bewijst, dat dit niets met de sociale situatie van jonge moslims te maken zou hebben, maar gebaseerd zou zijn in de religie van de islam. Alleen mag je dat in Brussel tegenwoordig niet meer zeggen.

De 1e januari 2007 – de uitbreiding van de EU met Bulgarije en Roemenië – werd in de EU-hoofdstad Brussel euforisch gevierd. Veel mediavertegenwoordigers gebruikten in hun artikelen inderdaad het woord “euforie”. Tegen de achtergrond van de resultaten van de PISA-studies kunnen we deze journalisten vergeven, dat zij vermoedelijk niet wisten wat het Griekse woord “euforie” vertaald betekent – de “laatste opwelling voor de dood”. Euforisch vierde men dus in Brussel in de gelederen van de belangrijke mediavertegenwoordigers de uitbreiding van de EU. En ook de moslims van de Europese hoofdstad waren blij. Want Europa kreeg er met deze uitbreiding een miljoen moslims bij, die in de nieuwe EU-landen wonen. Welke gevolgen deze islamisering heeft, kun je ook heel goed in Brussel zien.

In Brussel is volgens officiële informatie nu al 57% van de nieuwgeborenen moslim. Meer dan een derde deel van de Brusselse bevolking is islamitisch. Dat heeft met het oog op de geboortecijfers van deze bevolkingsgroep al spoedig aanzienlijke gevolgen. In België vormen Marokkanen de grootste groep onder de geïmmigreerde medeburgers. Volgens informatie van Belgische sociologen wonen er 264.974 Marokkanen in Brussel. Bovendien zijn er 159.336 Turken. 70% van de in België wonende Marokkanen krijgt de Belgische nationaliteit. De komende jaren zal het politieke landschap in België veranderen. Er zijn nu al steeds meer Belgische gemeentes met islamitische burgemeesters. In het jaar 1979 had 41,4% van de in België wonende Marokkanen zijn vrouw uit het voormalige thuisland Marokko gehaald. Tegenwoordig is dat al meer dan 70%. De integratie-inspanningen schijnen tegen deze achtergrond weinig succes te hebben. Vooral in de grote steden van het land neemt het aantal moslims razendsnel toe. En in plaats van integratie is er afgrenzing. Weliswaar zijn op de Belgische openbare scholen hoofddoeken verboden en moet er integratie worden onderwezen – maar dat alles kan men in Brussel gemakkelijk omzeilen: Moslims richten eigen privéscholen op, waarin de hoofddoek is toegestaan. Een voorbeeld daarvan is het grote islamitische gymnasium in Molenbeek, een voorstad van Brussel.

Überhaupt worden de Belgische scholen multicultureel. Zo hoeven in Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, bijvoorbeeld de kinderen van Turkse immigranten niet meer hun best te doen om de taal van het gastland te leren. Sinds maart 2008 bestaat er een volledig nieuw experiment: Op twee basisscholen in Gent leren de kinderen i.p.v. in de Vlaamse ( Nederlandse) taal in het Turks te schrijven. Dat is zogenaamd goed voor de integratie. Bovendien zijn de kleuterleidsters in Gent tweetalig, om er ook daar voor te kunnen zorgen dat de kleine medeburgers uit de islamitische cultuurkring de taal van hun ouders niet verleren. Overal in het nieuwe Europa zie je dit beeld. Als verstandig wezen kun je alleen nog maar zeggen: Nachtmerrie immigratie.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/die-islamisierung-europas-sos-abendland.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", antisemitisme, België, christenhaat, Criminaliteit, Dhimmitude, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Jodenhaat, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

19 reacties op De islamisering van Europa: SOS Avondland

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Foto…
  De VLAG van de islamitische kruistocht, bedoeld om de sharia in wetserse rechtssystemen te infiltreren, is de HOOFDDOEK. Alice Schwarzer in Der Spiegel van 15-11-2004.
  Zie pag.2 van: http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 2. toetssteen zegt:

  Laat ze hun privéscholen hebben please!!!! Zelf dokken en dan zien we de resutaten wel.
  Hé kom op, de vrije markt!

  Like

 3. Stradi zegt:

  Zeg het nog eens Wafa

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  Om de puntjes eens op de ï te zetten, lieve Ollanders: Belziek is het sjabloon van uw uiteindelijke ondergang. Pestslenter of fascistischer kan niemand van jullie zich voorstellen!
  Buk, om anaal gepakt te worden ter wille van de (middels structureel geweld afgedwongen) zuidwaartse transfers!

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  De Gedapo kan (op andere draden) niet meer volgen! Hilarisch!

  Like

 6. toetssteen zegt:

  Vraagje van mijn zijde. Stel nu eens hè dat alles bediend zou worden door de markt. Dan kunt u miljarden pompen in onnozelen, maar het zal niet werken. Voeg dwazen toe in uw bedrijf, het zal erbarmelijk aflopen.
  Daarom heb iets van, wel, laat hen maar doen.
  Mijn ervaring is dat in Singapore nota bene de elite van de mohammedanen naar katholieke universiteiten gaat. Waarom? Because.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Turks leren is op zich erg handig. Als zij niet langer Nederlands kunnen, zijn wij in het voordeel. Gelukkig vernietigt de Islam zichzelf in Syrië.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier wat de SCHOFTEN van de EU veroorzaakt hebben! We komen zonder het gebruik van GEWELD nooit meer onder de HAATBAARDEN UIT! Wel weten dat we alle politici zullen moeten AANPAKKEN die dat in 1975 VEROORZAAKT HEBBEN. En nogmaals het is een GOOR en GROOT COMPLOT, TEGEN de AUTOCHTONE BEVOLKINGEN zowel in BELGIË alsook in NEDERLAND en de rest van de EUSSR!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Stradi: ken je deze nog..???

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Het is zo simpel als wat, het westen is olie verslaafd en heeft olie nodig remember? De resolutie van Straatsburg wordt anno 2012 precies na de letter uitgevoerd, 37 jaar na het invoeren van de resolutie van Straatsburg is er toch wel iets wezenlijks veranderd in de opinie van de burgers van Europa over de massa-immigratie uit deze woestijn landen, maar geen enkele regering trekt hieruit zijn conclusies. Dan kun je toch stellen dat er op top niveau overleg is geweest om alles bij het oude te laten. Terwijl wij met dit achterlijk islamitisch volk op zitten gescheept en de autochtone bevolking achter gesteld wordt door de overheden van socialistische “communistische” heilstaat Europa.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Peter ik geloof niet dat Straatsburg er veel mee te maken heeft.
  Ik ben het met jou eens dat we veel meer energie-onafhankelijker van die arabieren moeten worden.
  Ik had gehoopt dat de oliecrisis van 1973 iets had geholpen.
  Niks heeft het gebracht. Daar Brussel iets goeds kunnen doen.
  Links heeft met zijn linkse clubs zeer effectief de anti kernenergie politiek bepaald.
  Toen in Limburg de mijnen sloten waren er 30.000, dertigduizend Peter, mensen met “STOFLONGEN” die een vreselijke verstikkingsdood stierven.
  Er waren er al een hoop gestorven aan die ziekte onstaan door het stof in de mijnen.
  Jaarlijks sterven er tig-duizenden in de kolenmijnen.
  Massas meer dan er sterven t.g.v. de kernenergie.
  Franrijk heeft 57 kerncentrales.
  Hoeveel stralingsdoden zijn daar al gevallen en die centrales leveren beduidend meer energie dan vroeger de kolen van de limburgse mijnen deden.

  De huidige kerncentrales zijn net als de vooruitgang in de auto- en alle industriën zeer veilig en toch worden ze gesaboteerd door handig spelende linkse groepen die iets heel anders willen.
  De wereld beheersen.
  Het lijktv erop dat er veranderingen gaan komen.
  Hopelijk wint Romney in Amerika want die ziet het echt al heel anders.

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  Tommy Robinson arrested for the alleged crime of entering America illegally for SION 911 Freedom Conference

  On September 11, our organization, SION (Stop the Islamization of Nations), held a historic conference at the UN on the war on free speech (at the same time that our embassies were being attacked in Egypt and Libya). The war on our very basic freedoms is being waged on all fronts, in all countries and on the voices of freedom.

  The SION freedom congress was an incredible event: world leaders converged at UN Plaza to brainstorm and strategize in the offense against the blasphemy laws under the sharia. Tommy Robinson is part of SION’s first activist leadership team, uniting counter-jihadists in Europe, the U.S., and Australia: the President’s Council of Stop Islamization of Nations (SION) that we formed in Stockholm back in August. Other members of the President’s Council are SIOE’s Anders Gravers; Kevin Carroll of the EDL; Debbie Robinson of the Q Society of Australia, Robert Spencer and me.

  We were fortunate to have the singular Tommy Robinson come to New York and address the first SION World Freedom Congress on September 11th. Robinson has been arrested for his participation in this effort (video of his speech above). This is the latest outrage in a relentless campaign of attrition, harrassment and political persecution of Robinson by a weak, sharia-compliant UK government. We consider the political persecution of Robinson Geller carroll robinsonan attack on all of us. And we will fight alongside him.

  No western nation is racing to Islamization as furiously as the UK. I have often said that the UK will be the first Islamic country in Europe.

  UPDATE: It is being reported that Kevin Carroll, EDL leader, was arrested as well. (scroll)

  Tommy On Remand EDL. org

  Tommy Robinson has been remanded in prison for the alleged crime of entering America illegally, so extradition to the USA is very much a possibility.

  Tommy has been denied any help with legal aid, with Tommy having his accounts frozen he has no access to any monies for legal representation so we need your help!

  We need to try and raise enough funds to help Tommy legally as it would seem that those in charge of our judicial system are intent on removing any help he can call upon to help his defence. They want him removed from the United Kingdom Of Great Britain to face a court in America.

  We would like word to get out to all our friends here in the UK and in the USA so please spread the word wherever and whenever you can. If Abu Hamza can drag out his fight of extradition to the USA when he is a real terrorist, who has committed real terrorism offences then Tommy “should” have no problems fighting his corner, that is unless those in charge of our judicial system have a quick fire solution to removing him from the UK?

  This is a two tier system working against people who highlight uncomfortable truths about the Islamic community, uncomfortable truths that our political elite would rather ignore, but hey they don’t have to live with extremists, we do! In fact they would rather work with them and those who are sympathetic to their cause for the Islamic block vote.

  Islamism IS extreme, it is the antithesis of democracy, yet Cameron and Obama are happy to work with groups like the Muslim brotherhood? Just one of many reasons for the EDL to speak out and highlight the political ineptitude of our ruling elites both here within our national borders and those abroad.

  Impotent politicians clearly see Tommy as a threat to their diabolical links with Muslim groups who hate the west, this would not be good for the powerful Islamic block vote, something they have come to rely on. Our diabolical politicians have a hard time understanding the reasoning for our protests or the reasons why Islam and the Muslim community are so often linked to extremism, perhaps they should get out of their ivory towers and see what’s happening to their constituents rather than worry about their expenses?

  Is Tommy intimidated? Is he going to stop highlighting these issues here and abroad? They know he won’t, that is unless he is incarcerated and unable to speak freely. That just goes to show just how much of a threat he is to our political Islamist appeasing elite.

  Tommy has also been arrested on suspicion of assaulting Sayful Islam, a particularly well known Luton extremist who regularly hates on the UK and the USA. He is well known for his links to extreme Islamic groups, and if everyone can remember he assaulted Tommy in a car as he was driving through Luton, but guess what? Even though there is evidence of this happening (a camera crew filmed the assault at the time so it’s all over the Internet) Sayful was never arrested or charged!

  Two tier system?

  You decide!

  Tommy was also arrested for “conspiracy to cause a public nuisance”. Apparently police only need a whiff of an allegation to make arrests on these grounds. Grounds that can carry sentences from fines to life imprisonment. Such is the gravity of “allegations” these days!

  So where do we go from here?

  We stay united, we stay strong, we stick our fingers up to our ruling elites and say we won’t be broken, we won’t be intimidated, we won’t be coerced or silenced, if anything you are making us even more determined, even more resolute.

  Tommy wants us all to stay strong, we have come too far to let all our hard work mean nothing. We owe it all to ourselves and to our future generations.

  Tommy has predicted that he will become a martyr to our cause and that it was a sacrifice he was willing to take. We can’t let him down even if our government and judicial system do!

  Patriots all over the world need to stay active, keep active, and most importantly of all, keep the pressure on those who lie in bed with the enemies of freedom.

  Our politicians need to remember that……

  EVERY SINGLE ONE OF US ARE TOMMY ROBINSON!

  THE FIGHT MUST GO ON SO NEVER EVER SURRENDER, NEVER EVER SUBMIT!

  MAKE A CONTRIBUTION TOWARDS THE LEGAL FIGHTING FUND BY DONATING HERE

  UPDATE: Kevin Carroll arrested as well:

  “EDL police candidate arrested – reports” 21 October 2012 18:23

  A man standing for a new role overseeing policing across Bedfordshire was arrested on Saturday, according to reports.

  Kevin Carroll is the English Defence League (EDL) candidate to become Police And Crime Commissioner (PCC) for Bedfordshire in next month’s election.

  It is claimed that he was one of 53 EDL members arrested at the weekend, along with party leader Tommy Robinson, aka Stephen Yaxley-Lennon.

  The reports appeared to be confirmed by the EDL’s official Twitter feed.

  Responding to one Twitter-user who posted “Is it true about Tommy and Kev getting arrested today ???” the EDL site replied: “It is true.”

  A spokesman for the Metropolitan Police said: “On the afternoon of Saturday, October 20, MPS officers arrested 53 people at various locations on motorways on the outskirts of London.

  “The arrests formed part of an intelligence-led, pre-event investigation into a planned disturbance in east London on the same day.

  “All 53 were males and they were arrested for conspiracy to cause public nuisance before being taken into custody at various locations in central and south London.

  “Today, October 21, those arrested are being bailed pending further enquiries, on the condition they do not enter east London to demonstrate for a stipulated period of time.”

  Mr Carroll is one of four candidates for the newly-created commissioner role.

  The PCC will replace Bedfordshire Police Authority, and will scrutinise policing across the county.

  Their powers will include being able to appoint and dismiss the chief constables setting out a five-year police and crime plan after their election, and publishing an annual report.

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/10/tommy-robinson-arrested-for-the-alleged-crime-of-entering-america-illegally-for-sion-911-freedom-con.html

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis, 10:47 Hoe oud was je in 1973 toen de Yom Kippoer-oorlog begon en we naderhand werden opgezadeld met het pseudo-socialistische gezeik van Joop Den Uyl dat er zgn geen olie genoeg was??(nb, omdat de Arabieren pissing waren want Joop had via een achterdeurtje stiekem wapens aan Israël geleverd..!!!)
  Je loopt nl. ACHTER…!!! Ga ook eens Eurabia van Bat Ye’or LEZEN…!!!!
  http://tinyurl.com/3p32945

  Like

 14. lucky9 zegt:

  @Joop Klepzeiker op 22 oktober 2012 om 11:09
  Ongelooflijk!

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  we raken in een stroomversnelling !

  Het gaat steeds sneller en sneller !

  Like

 16. marnix zegt:

  Brusselse gemeente Sint Joost-ten-Node heeft reeds een verkozen Islamitische burgemeester.
  lees ± http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/1857/

  Emir Kir, wordt gelinkt aan:
  De Armeense genocide,
  Balkan oorlogswapens
  nep-diploma`s.
  afbraak van Brusselse monumenten…wie weet ook Kerken.
  De geknipte maffiosi in maatpak voor Brussel over te nemen.

  Gevolg= Brussel staat vol van lege kantoorgebouwen, een gigantische werkloosheid in een sausje van georganiseerde misdaad.. Op virtualtourist kunt u lezen hoe toeristen over Brussel denken.

  http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Belgium/Region_de_Bruxelles_Capitale/Brussels-357567/Warnings_or_Dangers-Brussels-TG-C-1.html

  Tegen 2020 gaan we echt naar een horror scenario.
  Je ergste droom x factor 1000

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Een scheepvaartbedrijf en een bedrijf met medische achtergrond willen zich vestigen in de Rotterdamse haven. Gelet op de inhoud van HET PROJECT zet ik grote vraagtekens bij die plannen!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13107425/___Visum_vanuit_Turkije_moet_sneller___.html

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Die krant zet het er niet bij maar tussen de regels doorlezende, kan het niet anders of het gaat weer over die verdomde kameelpiloten. En dan als klap op de vuurpijl met een PB heengezonden.
  Daar zullen ze geil van worden. Ik had ze met dezelfde gang samen met hun gedenaturaliseerde verwekkers over de grens getrapt. Waarom deze analyse?Omdat niemand mij aan de neus kan hangen dat het hier autotochtoon tuig is(want die zijn er nl. ook) dat onze vrouwen en meisjes in elkaar heeft geramd.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13107532/__Weer_meisjes_mishandeld__.html
  En dan nog dit: deze mentaliteit heeft met intimidatie te maken en is een onderdeel van HET PROJECT, met als sluitstuk een wereldkalifaat + sharia…!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s