De vriendschap tussen de links-extremistische terroristen en de Britse mediajournalist

We hebben onlangs bericht over de Britse mediaster Jimmy Savile. Gedurende zijn leven was hij een van de boegbeelden van de 68´er mediapropaganda in West-Europa. Een Joschka Fischer of Cohn Bendit onder de journalisten – en dat bij de grootste televisiezender van West-Europa. Nu, na zijn dood, blijkt dat hij wellicht ook het grootste stuk stront was dat de 68´er media voort konden brengen. Hij heeft tijdens zijn leven heel veel meisjes en jongens misbruikt en verkracht. Maar behalve dat onderhield hij ook nog nauwe contacten met de Britse linkse terroristen, met de tegenhanger van de Duitse RAF in Groot-Brittannië – met het Ierse Republikeinse Leger (IRA).

En als iemand ook maar liet blijken om tegen zijn stalinistische praktijken of tegen zijn pedofiele misdaden een boekje open te doen, dreigde hij onmiddellijk zijn vrienden van de IRA langs te sturen:

De onderzoekers, die de seksuele misdaden van Savile onderzoeken, denken dat hij zijn slachtoffers van het systematische seksuele misbruik in de afgelopen 50 jaar met geweld bedreigde om hen tot zwijgen te brengen.

Savile pochte er een keer tegenover journalisten dat hij met één telefoontje iedereen tot zwijgen zou kunnen brengen die het waagde in zijn vaarwater te komen. Daarbij deed hij de schokkende uitspraak dat hij vrienden had bij de Ierse links-extremistische terroristen.

Hij zei: “Ik ken de IRA, mannen van de IRA en je hoeft deze mannen niet tweemaal te vragen. Het enige dat ik hoef te doen is mijn vrienden van de IRA bellen. Zij kunnen het zo arrangeren, dat je de volgende dag in het ziekenhuis wakker wordt en je ontbijt met een rietje eet. Dat meen ik. Denk niet dat ik grapjes maak. Ik kan ervoor zorgen dat ze dat doen – met één enkel telefoontje. Dat is alles wat ik hoef te doen, jonge man”.

De politie is tijdens het onderzoek tot de slotsom gekomen dat hij in een periode van 50 jaar, van 1959 tot 2006, toen hij 76 werd, meer dan 200 slachtoffers heeft misbruikt.

Daily Record

Wie is volgens jullie in het Duitse medialandschap in dezelfde periode het volgende prototype dat door Jimmy Savile vertegenwoordigd wordt?

Overigens onderhielden de IRA, de RAF, de Baskische ETA, het Corsicaanse bevrijdingsleger en de Rode Brigades (Italië) in de jaren-70 en de jaren-80 nauwe contacten met de PLO en ook met het ANC, de Zuid-Afrikaanse bevrijdingsbeweging. Dat is de reden waarom deze terreurorganisaties van destijds zoveel steun konden krijgen in het midden van de West-Europese samenleving: Ze hadden via zulke linkse pedofielen en drugsjournalisten toegang tot de media. Het waren mediamensen zoals Jimmy Savile die de Palestijnen ertoe brachten op te komen tegen zo´n sterke en goed georganiseerde staat als Israël. En het waren dezelfde vuile mediamensen in West-Europa, die in Zuid-Afrika het regime ten val brachten, enz.

Ze zijn niet verdwenen, ook al zijn velen van hen al oud of zelfs gestorven. Hun erfgenamen zijn er en vreten nu nog vreselijker dingen uit. Men vindt ze vooral met hun illegale contacten met Indymedia, met de linkse autonomen en met de UAF (Groot-Brittannië).

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/21/die-freundschaft-zwischen-den-linksextremistischen-terroristen-und-dem-britischen-medien-journalisten/#more-38983

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Criminaliteit, Elite, Groot-Brittannië, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op De vriendschap tussen de links-extremistische terroristen en de Britse mediajournalist

 1. louis-portugal zegt:

  Jammer dat hij gewoon gestorven is en niet door een misbruikte jongeling geholpen is om aan zijn einde te komen.
  200 gevallen in ongeveer 50 jaar lijkt me erg weinig voor zo´n varken.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En in NEDERLAND is LINKS, van PVDA,SP, GL en DEMONEN 66 van een even laag allooi. Ook in deze clubs zitten met afstand de grootste landverraders, pederasten, en fraudeurs.

  Like

 3. treintrien zegt:

  Ik zag laatst een docu:
  de familie van die Saville heeft zijn grafsteen weggehaald.
  Dan heb je het wel erg bont gemaakt lijkt mij.

  Dat lijkt er ook op te wijzen dat zijn familie er echt nu pas achter komt wat die allemaal heeft geflikt.
  Of ben ik dan erg naief?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Moge hij brandde in de hel. Amen!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  oei brandde moet zijn branden!

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  Trieste feiten maar kindermisbruik is van alle tijden, tijdens de seksuele revolutie toegedekt met de mantel der (wetenschappelijke) liefe.

  http://www.dijg.de/paedophilie-kindesmissbrauch/alfred-c-kinsey-report/

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De Hel Tom ? daar is die dan in goed gezelschap van zijn linkse vrienden: Hitler, Pol Pot, Stalin, Mao enz. enz. Na Neurenberg2 zal dat lijstje nog wel wat actueler worden.

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  Typo, ‘ liefde’

  Overigens luidt de sub-titel van het stuk onder mijn link hierboven:
  Alfred C. Kinsey und seinen Paedokriminellen Helfer.

  Like

 9. Petrossa zegt:

  Grappig dat de pedofiel Cohn-Bendit in 1 adem wordt genoemd
  [video src="https://dl.dropbox.com/u/1828618/Cohn-Bendit.mp4" /]

  Like

 10. Ko Lumbus zegt:

  Petrossa @20:33, hier is ie:

  Like

 11. Lucky9 zegt:

  Nog noot van Jimmy Savile gehoord! Maar ik weet wel één ding en dat is dat de Ieren zich hebben verzet tegen de EU$$R-oekaze!

  Like

 12. Pingback: BBC steekt tot de nek in het pedofielenmoeras | E.J. Bron

 13. Jan zegt:

  Politiek links Amerika, krankzinniger dan hun broeders en zusters in Europa?

  Volgens Robert Jensen, professor journalistiek aan de University of Texas in Austin zijn de Founding Fathers te vergelijken met de nazi’s van Hitler.
  http://cnsnews.com/blog/dan-gainor/thanksgiving-celebrates-our-original-sin-views-virtually-identical-nazis-journalism

  En de haat van Obama tegen het Christendom (en dus Judaïsme) blijft onveranderd:

  Obama Thanksgiving address: Calls to unite behind WH, doesn’t thank God
  http://dailycaller.com/2012/11/23/obama-thanksgiving-address-calls-to-unite-behind-wh-doesnt-thank-god/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s