Eurabië-Italië: “Minderjarige islamitische immigranten” kosten de staat ongeveer 55 miljoen euro

De linkse Italiaanse krant “La Repubblica”, ofwel “Der Spiegel” van Italië, bracht een artikel, dat eigenlijk bij de rechts-conservatieve media zou moeten staan. De 19 opvangcentra kosten de belastingbetaler € 161.000,- per dag. Iedere zes minuten wordt een “minderjarige” met vervalste leeftijd in een ziekenhuis behandeld. Ze komen uit Bangladesh, Egypte, Noord-Afrika. Niemand van hen heeft papieren:

Nu hebben ze bijgeleerd. Als de plaatselijke politie hen op straat aanhoudt, bij normale controles of bij diefstallen, steken ze hun armen in de lucht en roepen: “Minderjarig kind!”. Een magisch woord, dat hen beschermt tegen arrestatie.

De magische woorden “Ik ben minderjarig”. Deze openen de deur tot opvangcentra, waar ze vaak maanden of zelfs jaren blijven op kosten van het bestuur. Zo begon de handel met de vervalste leeftijden. Een omstandigheid, die de staat geld heeft gekost. Alleen al de eerste zes maanden van het jaar 2012 55 miljoen euro.

In Rome werden van januari tot juni 2300 “buitenlanders zonder begeleiding” geïdentificeerd als minderjarigen in de opvangcentra van de hoofdstad en Lazio. Van hen was echter 60% ouder dan 18 jaar. Dit werd onthuld door een rapport van “Save the Children”, dat met een team van artsen werkzaam is in de opvangcentra. Sommige zijn zó brutaal, dat zij zich met een uiterlijk van 30-40 jaar uitgeven voor “minderjarige”. Zo kwam er eentje met de diagnose van prostaatproblemen in het ziekenhuis terecht, die pas voorkomen vanaf het 30e levensjaar!

Voor iedere “minderjarige”, ook voor diegenen die dat helemaal niet zijn,  betaalt het Ministerie voor Werk, Sociale Zaken en Structuren iedere dag € 70,-. Dit betekent, dat meer dan 2000 immigranten met een vervalste leeftijd iedere dag € 161.000,- kosten. Of in de maand bijna 5 miljoen. 60% van dit geld zou bespaard kunnen worden wanneer de regering hier eindelijk eens tegen zou optreden!

Bron:

http://tinyurl.com/9tbmf7o

Bron oorspronkelijk artikel:

http://roma.repubblica.it/cronaca/2012/10/17/news/immigrati_et_false_per_evitare_l_espulsione_cos_i_finti_minorenni_diventano_un_business-44679743/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Nuttige idioten", Afrika, Bangladesh, Criminaliteit, Egypte, Immigratie, Italië, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Eurabië-Italië: “Minderjarige islamitische immigranten” kosten de staat ongeveer 55 miljoen euro

 1. G.Deckzeijl zegt:

  En HIER wil de R-overheid alles* van je weten, als je niet heel goed oppast zelfs tot achter de voordeur van je woning als die demissionaire politieke PRUTSER annex digibeet Opstelten
  z’n ellendige zin krijgt. Wat dat laatste betreft heb ik tussen 11:50 en 13:05 genoten van de bijdrage van het EP-lid Sophie in ’t Veld, die de plannen van Opstelten(om de politie de bevoegdheid te geven stiekem in uw en mijn PC te gluren en MALWARE te plaatsen om je doen en laten in de gaten te kunnen houden), gelukkig -met steun van iemand van Fox-IT- over de hekel haalde. Zie mijn bijdragen hierover op:
  http://www.welketoekomst.wordpress.com
  *Let op! Tot op de huidige dag verdommen de heren duidelijk te maken waarom en waarvoor ze die berg vertrouwelijke (persoons)data nodig hebben, muw van KUTsmoesjes inzake “terrorisme- en criminaliteits”-bestrijding…!!!
  Onhoud: het in eigendom claimen van persoonsdata is juridisch onmogelijk.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  correctie: 11:50 MOET uiteraard 12:50 zijn!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 14.40. uur, inderdaad Gerrit, maar wij zijn ook maar die stomme autochtone inwoners van Nederland, die toch schijnbaar alles pikken van de ROVERHEID. Maar heb je een burka aan, of een kopvod op, of je bent een rifbewoner, dan staat alles van diezelfde ROVERHEID voor deze groepen mensen ter beschikking. En voor ons is dan ongezien de MIDDELVINGER. Ik kots van de politici die dit in 40 jaar tijd voor elkaar hebben gekregen!

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  @Tom Hendrix op 21 oktober 2012 om 17:37
  Ik wil niet overdrijven maar je hebt alleszins een punt.
  Een licentie om te Roven is vandaag realiteit! In het onland.be is de fiscaliteit daadwerkelijk tot een fascistische dictatuur getransformeerd eind 2011, zonder dat iemand het besefte.
  Na december 2012 zal het een (zonder bloedvergieten) onomkeerbare realiteit geworden zijn.
  Wees voorbereid!

  Like

 5. Pingback: Eurabië-Italië: “Minderjarige islamitische immigranten” kosten de staat ongeveer 55 miljoen euro « goodthingsfromitaly

 6. Pingback: Eurabië-Italië: “Minderjarige islamitische immigranten” kosten de staat ongeveer 55 miljoen euro | La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws | Scoop.it

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 23.52. uur, inderdaad Lucky, wij moeten kapot om de nachtmerrie EU en de nachtmerrie ISLAM te bekostigen. Pek en veren en op naar BRUSSEL en DEN HAAG wat mij betreft, de enigste oplossing. DE POLITICI van LINKS tot RECHTS hebben ons in ‘de steek gelaten”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s