Islamitische patiënten bedreigen ziekenhuispersoneel

Duits ziekenhuispersoneel steeds opnieuw door moslims bedreigd

Media en de staat kijken weg

(Door: Michael Mannheimer)

Wat Duits ziekenhuispersoneel zich allemaal aan bedreigingen en onbeschoftheid moet laten welgevallen van de kant van islamitische patiënten.

Ook hier in de Westerse landen proberen moslims overal hun islamitische levensstijl door te drukken en respect op te eisen voor de islam als hoogste bestaansvorm. Integratie op islamitische wijze – ik schreef daar al vaker over – betekent voor de islam niet dat hier levende moslims zich moeten invoegen in de niet-islamitische meerderheidssamenleving. Integendeel, de islam verwacht dat onze samenleving zich ondergeschikt maakt aan de islam. Vriendschappen met christenen en Joden zijn in de koran nadrukkelijk verboden:

“O gij die gelooft, neemt buiten uw volk geen ander tot intieme vrienden; zij zullen niet in gebreke blijven u te benadelen. Zij houden van leedvermaak. Nijd laten zij blijken en wat hun innerlijk verbergt is nog erger. Wij hebben u onze geboden duidelijk gemaakt, indien je ze wilt begrijpen” (soera 3, vers 118).

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet” (soera 5, vers 51).

Talrijke fatwa´s bevelen moslims om geen vrienden te worden met “ongelovigen” (daarmee worden wij bedoeld) of met hen te praten (Fatwa: Sluit geen vriendschap en praat niet met ongelovigen).

Dat is de ideële achtergrond, die tot bijna schandaleus gedrag van de kant van moslims kan leiden, zoals in onderstaand geval, dat enkele jaren geleden door een bevriende vrouwelijke arts aan mij werd verteld. Dit geval laat zien welke onbeschoftheden Duitse hulpverleners zich van de kant van moslims moeten laten welgevallen en het laat ook zien hoe deze hulpverleners door de staat, de media en de bureaucratie in de steek worden gelaten.

***

Hoe een banale aanval van hyperventilatie bij een Turkse voetballer een ziekenhuisdrama werd

Een bevriende vrouwelijke arts, die in een ziekenhuis in een grotere stad in Zuid-Duitsland werkt, vertelde me enkele dagen geleden het volgende:

Een jongeman van een islamitisch voetbalelftal in Zuid-Duitsland speelde tijdens de ramadan een wedstrijd. Daarbij spande hij zich teveel in, zodat hij een zware aanval van hyperventilatie kreeg. Hij moest met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht worden. Het voetbalelftal ging mee (ongeveer 15 jonge moslims) en zocht een plekje in de entreehal.

De moeder en een tante van de patiënt gingen mee de behandelkamer in. De arts gaf hem een kalmerende injectie om de hyperventilatie te doorbreken. Daarop viel de jongeman onmiddellijk in slaap, wat de niet Duits sprekende moeder niet begreep. Ze schudde hem iedere keer weer wakker.

De arts probeerde uit te leggen wat ze deed, maar dat werd niet geaccepteerd. Inmiddels werd het zo luid en agressief in de hal, dat de arts de politie moest halen en een mannelijke collega te hulp riep.

In de ruimte ernaast lag een patiënt met longoedeem, die niet kon worden behandeld – hij overleed bijna in de chaos

Uiteindelijk moest de patiënt met een op zich volledig banale, ambulant behandelbare hyperventilatie via de achteringang naar de Intensive Care gebracht worden (3x zo duur in vergelijking met de ambulante behandeling), zodat de artsen niet met de patiënt door de woedende menigte in de foyer hoefden, die van mening was dat men hun “broeder” zou laten creperen.

De tante van de patiënt (jong, hoofddoek,  perfect Duits en heel aardig) had steeds vertaald en bemiddeld. Zij was het dan ook die de volgende dag naar het patiëntenmanagement ging om te vertellen dat men haar neef bij de spoedopname racistisch uitgescholden en slecht behandeld zou hebben, omdat hij buitenlander was. Toen dreigde ze:

Als de leiding van het ziekenhuis niet gepast op de klacht zou reageren, dan zou zij in de Turkse krant “Hürriyet” de naam en de woonplaats van de verpleger laten publiceren die bijzonder “racistisch” was.

Onnodig om te zeggen dat niemand van het medisch personeel zich op welke wijze dan ook racistisch zou hebben gedragen.

. Alle betrokkenen moesten een verklaring schrijven dat zij echt niets ergs gezegd of gedaan hadden.

. Sindsdien prijkt er op de deur van de spoedopname een bordje, waarvoor door de chef-arts opdracht werd gegeven: Slechts EEN familielid per patiënt toegestaan.

. Sindsdien dragen veel artsen bij patiënten met een islamitische achtergrond geen naamkaartjes meer, omdat ze bang zijn in de volgende editie van “Hürriyet” te staan.

De verpleger in de midden-40, die bijzonder hard werd aangepakt, stierf overigens heel verrassend 2 weken later in zijn woning. Doodsoorzaak onbekend, vermoedelijk hartinfarct (er werd geen sectie verricht).

Conclusie:

1. De islam is geen religie van de vrede.

2. Moslims zijn niet gekomen om zich te integreren, Ze zijn gekomen om ons te islamiseren.

3. De turken zijn de op dit moment meest agressieve islamitische macht en hebben hun droom van een nieuw Ottomaans rijk nooit opgegeven.

4. De islam/de Turken bevinden zich te midden van zijn/hun derde aanval op Europa.

5. Het gaat de islam vooral om één ding: De oprichting van de wereldheerschappij, een wereldwijd islamitisch kalifaat (de Dar al-Islam), zoals door Allah werd bevolen.

***

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/10/21/muslimische-patienten-bedrohen-krankenhauspersonal/#more-16392

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Islamitische patiënten bedreigen ziekenhuispersoneel

 1. Jan zegt:

  Een arts die een foute diagnose opstelt, een verkeerde pil voorschrijft, een opererende chirurg wiens scalpel uitschiet, een defibrillator waarop teveel stroom staat. Waar een wil is is een weg voor probleempatienten.

  Like

 2. Ad zegt:

  Hier zou gewoon hard opgetreden moeten worden, onbegrijpelijk dat men dit laat gebeuren. Ze moesten ze de deur uitschoppen en het land uitzetten.

  Like

 3. Ko Lumbus zegt:

  Behartenswaardig comment onder het oorpronkelijke stuk van Mannheimer.
  ‘Es sind die Linken Deutschlandhasser die ein solches Verhalten befördern.’

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Alle CONCLUSIES kloppen voor 100%. Ik word kotsmisselijk van dat ISLAMITISCHE GEITENEUKERSVOLK, met dank aan de VERRADERS van 1975, DAT ZIJN DE SCHULDIGEN, de GORE KLOOTZAKKEN van het Europarlement en de schoften van de BILDERBERGKLIEK!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Islamitisch uitschot dat hierheen komt om het Westen te islamiseren en nota bene medisch personeel + artsen, chirurgen e.d. het leven zuur maakt, mogen ze van mij een permanente hersenverdoving geven.Maar voor dat het zover is moet ze eerst wijsgemaakt worden dat ze kunnen vliegen zonder hulpmiddelen. Is genoemde verdoving ingetreden kunnen ze naar de Fernsehturm in Berlijn gestuurd worden en moeten ze naar boven tot even onder de zend-antenne. Daarna mogen ze proberen te vliegen, naar Mekka of zo. Verder mag ook…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 21.41. uur, prima idee Gerrit! En geen parachutes verstrekken hoor!

  Like

 7. Jan zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  21 oktober 2012 om 21:34

  Het verraad gaat gewoon verder:

  Verzwakking van de politie om te zorgen dat de Groenen en de SPD de macht in handen kunnen houden
  Unter dem Deckmantel der Stabilisierung und Konsolidierung der selbst herbeigeführten Haushaltsnotlage muss die Polizei (und nicht nur die) erhebliche finanzielle und personelle Lasten tragen. Für die Bevölkerung ist der Verlust des Gewaltmonopols in Bremen die dramatischste Folge.
  http://www.zukunftskinder.org/?p=29420#more-29420

  Like

 8. P.M. zegt:

  Als deze mensen zich vervelen gaan ze klieren en anderen { ons } proberen naar hun hand te zetten. Zijn ze er nu nóg niet achter dat dit níéts oplevert en wij ons tégen hen gaan keren ? Laat ze hun koffers pakken en SNEL naar hun land van afkomst teruggaan eigen bevolking pesten.
  DIT PIKKEN WE NIET MEER

  Like

 9. Ze komen hier alleen maar naartoe om de zaken voor ons te verstieren en krijgen ten alle tijden hun zijn. Alles wordt in hun voordeel omgebogen en wij mogen voorover staan en kromliggen op de hele zoethouderij ook nog eens te betalen. Wat willen ze nou? Oorlog? Dat kunnen ze goddomme krijgen!

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  Het logisch gevolg van gratis ziekenkas! Hoe kostelozer, hoe meer branie. Hoe meer branie, hoe islamitischer. Hoe islamitischer, hoe meer problemen. Hoe meer problemen, hoe inefficiënter.

  Voorwaar niet geringste verrassing! Hoe zou dat nu toch verklaarbaar kunnen zijn? Denk!

  Uw eigen organen zijn (slechts) een onderdeel van varkens en honden waard, màâr de islamitische hebben absolute prioriteit! Dat is niet meer of niet minder dan de wet van de jungle! “Pozitieve discriminaatszie” zeg maar!

  Terloops: uitgerekend U betaalt wel de totaliteit van de hele rekening! Hoe zou dat nu toch kunnen verklaard worden? 😆

  Like

 11. Latraviata zegt:

  Ter geruststelling, mijn oudste zoon is medisch specialist en maakt hier korte metten mee. Hij stuurt de aanhang weg en zegt op luide en dwingende toon, ik heb alleen maar met de patiënt te maken en als ik niets doe gaat zij/hij dood, wegwezen allemaal! Toegegeven, mijn zoon is een grote, brede imposante man. Tot dusver heeft het gewerkt. Ook wordt er in geval van een vrouwelijke patiënt gevraagd om een vrouwelijke arts, prima, maar dan zul je wel moeten wachten tot zij dienst en tijd heeft en dat kan uren duren.
  Een grote mond werkt uitstekend, althans tot dusver.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 22.25. uur, Jan ik ben en blijf van MENING, dat de LINKSE HYPOCRIETEN de grootste SCHULD hebben, aan zowel de massale instroom van deze ONAANGEPASTEN, en zowel in 40 jaar tijd, POLITIE,JUSTITIE en het LEGER hebben geinfiltreerd, om deze organen “KAPOT TE MAKEN”. En dat is de RODEN overal gelukt, c.q. zal ze lukken!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Latraviata, 02:21
  Klopt precies! Ik heb dezelfde ervaring. Het heeft ermee te maken dat westerse beleefdheden, zoals handen schudden, respect cq eerbied tonen, door die kameelpiloten als een teken van zwakte wordt beschouwd. Ik heb een paar jaar geleden de rollen radicaal omgedraaid en de adviezen van anderen opgevolgd, dus het TEGENOVERGESTELDE zeggen en doen waar ze vanuit hun eigen, eeuwenlang geïndoctrineerde brein automatisch op rekenen.
  Oriana Fallaci heeft dan ook niet voor niets DE KRACHT VAN DE REDE geschreven.
  Onweerlegbare feiten houden die kameelpiloten niet van: herhaling is het sleutelwoord.
  Voorbeeld(te vinden op dit blog): laat ze maar eens bewijzen dat vrouwen met stenen bekogelen
  onder de vrijheid van godsdienst valt..!!!

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Tom zo is dat.
  De linkse gutmenschen die net als die moslims denken dat ze door god gewild zijn hebben het nog altijd voor het zeggen.
  Helaas is het volk zo dom dat ze dat niet zien en telkens weer op die linksen stemmen.
  Ik denk dat dat op die linksen stemmen 2 redenen heeft.
  1 Links zorgt voor gemakkelijk geld (uitkeringen) en
  2 Veel mensen denken dat ze het de “rijken” zullen afpakken om aan hun te geven hetgeen
  natuurlijk ook gebeurt. (jaloesie)

  Like

 15. In dat artikel staat als laatste een vraag. Een vraag die eenvoudige is te beantwoorden maar dat niet durven te doen:

  We moeten altijd denken: wat is de achtergrond van iemand?

  Wakker Worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s