Jonny K. – Berlijn discussieert over geweld

Berlijn discussieert over geweld. Gelijksoortige artikelen staan in meerdere kranten. Het is steeds hetzelfde. Nadat vijf Turken, deels met een Duits paspoort, de Duitser Jonny K. op de Berlijnse Alexanderplatz uit pure moordlust en vermoedelijk uit racistische motieven – het slachtoffer was de zoon van een Thaise moeder en Duitse vader en had de uiterlijke kenmerken van een Aziaat – de schedel verbrijzeld hebben, discussieert men een beetje, denkt na over een maatregel zoals het installeren van twee videocamera´s of een alcoholverbod, dat sowieso door niemand gecontroleerd zou worden. En beweert men dat volgens de statistiek het geweld niet zou zijn toegenomen en gaat men over tot de orde van de dag.

Terwijl de bestrijding van de criminaliteit theoretisch heel simpel zou zijn. Intrekken van het staatsburgerschap, indien nodig, harde straffen voor veelplegers en daarna uitzetting. En een absolute immigratiestop voor alle armoedevluchtelingen, asielbedriegers en illegalen. Alleen mensen, die zichzelf kunnen onderhouden en gekwalificeerd zijn voor beroepen die hier gevraagd worden, mogen legaal immigreren. Afschaffing van de sociale uitkering voor immigranten in de eerste jaren.

In plaats daarvan wordt bijvoorbeeld door de politie geadviseerd om tegen inbraak de ramen dicht te doen. Dat is toch alleen maar een bespotting van de slachtoffers. Op het idee, dat men bijvoorbeeld de zigeuners hier, die hier allemaal – ook volgens EU-recht – illegaal zijn, eruit zou kunnen gooien, komt geen politicus. Uit terechte angst om als “racist” en “islamofoob” niet meer herkozen te worden. En zolang dat zo is, zal er ook niets veranderen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/10/jonny-k-berlin-diskutiert-uber-gewalt/#more-286959

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", Berlijn, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Elite, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Racisme, Roma en Sinti, Socialisten, Turken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jonny K. – Berlijn discussieert over geweld

 1. De suggestie die de politie daar als advies geeft is op z’n minst net zo belachelijk als ‘Boeh!’ roepen.Het lijkt verdomme wel alsof de Duitse justitie met hun Nederlandse collega gesproken hebben…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat zijn nu de gevolgen van de oprichting van de EU!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De grote algemene media instituten zijn de grootste boosdoener. Zij hebben op een corrupte manier (als tegenprestatie rijkelijk voorzien van subsidies) een politiek bondgenootschap gesloten met de progressieve (linkse) machtselites. De tactiek van de dagelijkse voorschoteling via tijdschriften, kranten en T.V. programma’s met noninformatie, desinformatie en ook harde leugens over economie, klimaat, immigratie en EU werp in Europa al jaren (via het stembureau) haar vruchten af voor deze elites. De vrije vergaring van kennis en overdracht is de afgelopen decennia stap voor stap met totalitaire middelen (demonisering, beroepsweigering, cordon sanitaire en indoctrinatie) volledig doodgemaakt. De haat voor het oude Europa is dermate groot dat ze Europa het liefst vernietigd zien als hun “”social engineering”” met behulp van de multiculturele en stealth EU strategie niet gerealiseerd kan worden. Ons blijft enkel nog het wachten op de eerste inzet van Euro Force divisies om anders denkenden onder het mom van vrede monddood te maken. Vanaf dat moment zal de EU haar ware gezicht laten zien en wordt het oude fascisme zonder schaamte ingeruild voor het nieuwe fascisme genaamd anti-fascisme. Ook de recente toekenning van de Nobelprijs voor de vrede maakt deel uit van de algehele tactiek Europa te brengen onder een progressieve dictatuur.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Guus ik ben het wel met jou eens.
  Links heeft de macht met de MSM bijna volledig in handen.
  Ga maar eens kijken hoeveel ambtenaren er PVDA stemmen.
  Kijk eens naar de verdeling van de burgemeestersposten het stond en staat in geen enkele verhouding met het aantal stemmen die ze halen.
  De Pvda heeft duidelijk bewezen dat je met 20 tot 30 % van de stemmen en een goede taktiek een heel land kunt controleren zoals ze al doen sinds den UYL en nu door zg. “strategisch stemmen aangevoerd door de msm” weer gaan doen.

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  Verhofstadt en D.K. Bendith zijn criminelen zonder meer. Uitschakelen! Hun criminele spelletjes hebben nu lang genoeg geduurd.

  Like

 6. Pingback: Duitsland: als van daders slachtoffers worden gemaakt | E.J. Bron

 7. Inderdaad! Het wordt de hoogste tijd dat er koppen rollen.Het is genoeg!

  Like

 8. Pingback: 18-jarige in elkaar geslagen op Berlin-Alexanderplatz | E.J. Bron

 9. Pingback: De lucratieve handel met de justitie-Jihad: proceshulp van miljoenen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s