Moslims en moslima´s plegen seksueel misbruik op journaliste

Het is opnieuw een les voor de journalistes van het Avondland wat betreft de islam. Maar het schaadt ook de mannelijke journalisten niet om dit onderwijsmateriaal aandachtig te volgen, vooral als ze toevallig ook nog homoseksueel geaard zijn. Bovendien moet het dienen om alle verblinde, islamofiele “goedmenschen” en politici informatie te verschaffen over de islam.

Sonia Dridi, een journaliste van France 24, wilde verslag doen uit Cairo. Ze moest de bittere vruchten van het decennialange journalistieke strontwerk van haar collega´s van France II en andere gewetenloze journalisten oogsten, die ons voorgelogen hebben over de islam en hem machtig lieten worden. Zij werd door de “vreedzame”, “hoofdzakelijk” (!) mannelijke moslims zo behandeld zoals ze dit geleerd hadden van hun imams – volgens de leren van Mohammed:

Opnieuw is een journaliste het slachtoffer geworden van geweld op het Tahrirplein in Cairo. Zoals de correspondente van de Franse zender France 24 in Egypte, Sonia Dridi, vertelde, werd ze tijdens haar live reportage omringd door een hoofdzakelijk uit jonge mannen bestaande menigte, die haar overal begon te betasten en seksueel aan te vallen. De overval op vrijdag zou meerdere minuten geduurd hebben, totdat het een vriend gelukt zou zijn haar uit de netelige situatie te bevrijden.

Welt Online

Let vooral op de betekenis van het woordje “hoofdzakelijk”.

En hier de beschrijving van de journaliste op France 24 – dus op haar eigen zender:

“De menigte sloot ons in…Het waren overwegend jonge mannen, maar niet alleen. Ze begonnen me te betasten en ik hield me vast aan mijn collega, die probeerde me gerust te stellen, zodat we zo snel mogelijk konden ontsnappen”, voegde ze er aan toe.

Dat betekent heel duidelijk, dat ook de lieve, “onschuldige” medeburgers met hoofddoek plotseling tot seksuele misdadigers in naam van hun Allahu Akbar kunnen muteren als het collectieve moment gekomen is.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/21/muslime-und-muslimnnen-veruben-sexualmissbrauch-gegen-journalistin/#more-38977

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moslims en moslima´s plegen seksueel misbruik op journaliste

 1. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ
  linktip>> http://nieuwsbreker.wordpress.com/
  On topic: wij en komende generaties zullen niet meer meemaken dat dat islamitische UITSCHOT leert op een respectvolle manier met vrouwen om te gaan. Daarbij doet het er niet toe of het de eigen of buitenlandse vrouwen betreft. Al heel lang vraag ik me af wanneer vrouwen massaal in verzet komen tegen deze gore praktijken. De daders moeten ze zo vreselijk hard tegen hun “glockenspiel” trappen dat hun ballen naar boven in hun lege hersenpannen schieten en daar de rest van hun leven blijven ronddenderen…!!!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Er kunnen niet genoeg van dat soort voorvallen komen om de appaesers en goedpraters van de religie der vrede te laten zien wat ze te verantwoorden hebben.

  Like

 3. Jan zegt:

  Geen medelijden mee. Stond ik in de buurt, stak ik geen vinger uit, al had ik een wapen. Dit volk heeft het niveau als van die journaliste, Joanie de Rijke, geblondeerde bimbo, met opgespoten lippen, waarover Wilders het eens had in de Kamer, verhaal was overigens wereldnieuws, die de Taliban willens en wetens bezocht, verkracht werd maar dolgelukkig was dat zij geaccepteerd werd omdat zij achteraf thee met koekjes kreeg.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Louis_Portugal 16.49. uur, mee eens Louis. Deze “linkse en liberale gekkies”, die zo enthousiast waren over de zgn. “arabische lente”, merken nu aan den lijve hoe beschaafd deze geiteneukers zijn. Alleen jammer dat door toedoen van de RODEN in NEDERLAND met name in Amsterdam, Den Haag, en Rotterdam deze taferelen zeker ook aan de orde zijn door de import van dat ISLAMUITSCHOT!

  Like

 5. nicolazien zegt:

  Ik denk dat ze het alleen over mannen heeft en niet over vrouwen, ze bedoelt volgens mij dat het niet alleen jonge mannen waren die haar belaagden, maar ook oudere mannen.
  Zulke mannen zijn een soort roofdieren, ze beschouwen een vrouw als een prooi en hebben geen enkel menselijk gevoel bij wat ze doen. Walgelijk gewoon.

  Like

 6. Breinbrouwsels zegt:

  Zegt die beer tegen die jager: jij komt hier helemaal niet om te jagen…..

  Like

 7. @louis-portugal: Nee, het zal eerder worden afgedaan als een incidentje en uiteindelijk zal zij zelf de schuld krijgen. Zo rolt de linkse wereld…

  Like

 8. Binnen- en buitenlandse kranten en tv-zenders puilden in de afgelopen Lente uit van de verkrachtingen van westerse verslaggeefsters. Kijkcijfers en krantverkopen om je vingers bij af te likken. En steeds op dezelfde pleinen met dezelfde figuranten. Oftewel ze doen het erom, of het wordt georganiseerd door de media zelf. Mientje jij gaat maandag even verslag liggen doen in Lenteland. Hoera!

  Like

 9. Lucky9 zegt:

  Het grote probleem is het islamofiele establishment in Europa! Het zijn -zonder de minste uitzondering- allemaal fascisten!

  Like

 10. Pingback: Egypte: Het weerzinwekkende gegraai van het Tahrirplein | E.J. Bron

 11. marjoleintje zegt:

  haha en moslims zijn geen fascisten????ze haten jou sukkel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s